Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. erdeti szeron is ugyanugy csitelhetnek, nincs akadálya a pénzes wh nak
2. hol találsz pro klánokat? mint pl te? pro klánokkal csak ismert klánjátszhat, meg ha te véletlenül kifogsz egyet akkor azt is csak álneven, meg pl aki 1,5éve játszik és joklánba van !!MAGYAR!! annak a valoszinûsége hogy külföldi pro fair klánnal játszik ... kevés

Hi!

hogyan tudok pb-t frissíteni a szerveren?
pls hlp

thx
caseih9400
uhh de drága....azért köszi

khm...khm...

NEOreg3
ott általában 9990ft, persze lehetséges, hogy máshol is ennyibe kerül

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

caseih9400
És boltba ?
Pl. MediaM v. sat.

khm...khm...

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

caseih9400
Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy mennyibe kerül ez a játék mert nagyon érdekel
bár igaz hogy meg 1szer se játszottam vele ?! 😊))
Válaszotokat elõre is köszönöm!

khm...khm...

Szia köszi a segítséget remélem jó lesz.Hali.

ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA

Szia mindegyik szerveren tudtam játszani,de újra raktam a Xp-t és azóta meg ezt kéri nem mindegyik szerveren, de nagyrészt ez a hiba jön elõ.

ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA

Jhonny
nekem loosing the key packetet szokott jelezni a sandorfalvielitalakult szerveren:/ de a darkjedi-n nem azon tok jatszani nemértem😊

Vigyázz promó, jövök!!

server függõ

Wreck86
amúyg ezt miért csinálja? sokan írják,de pl nekem soha nem volt iylen problémám,másoknak viszont igen.érdekes.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

NEOreg3
konzolba írd be: /fx_sort 1

Sziaszto!!! kellene egy kicsi SEGÍTSÉG, multiba belépek és 1-perc múlva kidob a szerver mert ezt írja ki(CVAR FX_=(0) MUST BE EQUAL TO 1)valakinek valami jó tippppp elõre is köszönöm.

Jhonny
aha!😊 igy mar ertem😊phüüm most lépnem kell de holnap majd elmondom😊 amugy meg mint mondtam az elözö oprendszeren most is xp van de mondom most nemjó ed nemcsak a havas pályák némejike plz gob_kastle se megy ha ismered es az nem havas😊na mindegy majd holnap irok még😊 byebye és jócak😊

Vigyázz promó, jövök!!

NEOreg3
a számítógéped konfigurációja=)

ha még így sem lenne a világos: processzor, ram mennyisége, winchester, videokártya...😉

Jhonny
1. azt se tom h mi az a konfig😄
2. mielött ujra lett rakva a gép azelött jó volt meg szabad hely is van böven olyan 120giga szal az se lehet baj😊
magyarul régen jó volt😊

Vigyázz promó, jövök!!

NEOreg3
milyen a konfigod?

mellesleg a havas pályáknak nagyobb a gépigénye egy picit

Jhonny
jah meg megegy kredes😄D
ugye én általába gob pályákon meg tonzsuánon megyek de pl:stalingrad szaggat a map de csak a map meg még néhány pályán nemtom h mivan ujra még nemraktam de ha nemtom megoldani akkor azlessz😊

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
A ts-t hogyan kell hasznalni? hogy kell uj servert nyitni hozzá?😊 vagy hogy kell csinálni mert ha msnen beszélek haverokkal akkor beszaggat a játék mert ugye az a gépet meg a nezez is fogja vissza és azeret kerdezem h hatha az anniyra nem fogja a netet😊 jah meg megegy kerdes h ha skype vagy mi a r.k az is anniyra befogja a netet meg a gépet mint az msn?😊

Vigyázz promó, jövök!!

Kérdésem lenne hogy csinálok egy servert de senki nem tud csatlakozni az IP-hez miért van ez?
Robinho14
de eredeti szerókra menni és csak warrozni pro klánokkal akkor szinte biztos h nem lesznek wéhások😄

persze
mindenkinek az van, ahogy tudom ^^

áhh nem wh znak, ugyanugy wh znak mint a magyarok csak nempofáznak és a szinvonal is magasabb sokkal, csehek jók, portugálok meg pár ilyesmi nemzetiség 80%a wh zik...
de minden nemzetiségbõl wh znak 10%++
szal.. nincs mti tenni, nézni hogy whz nak
3 n n y 1

Dragooons
Alap konfogotok van???XD

zico87
a cod2wk4 detektálva pb update és fölismeri teszteltük..csak nemértem a dolgot mondjuk...😄 szóval mindenki pb update powaa

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Téged is látni itten?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Wreck86
nézd meg,hogy alap map-e,vagy vmi custom,ha az akkor nézd meg,hogy a multi opcióknál engedélyezve van-e a nem alapmapok letöltése sztem.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Lunki88
Néhány serverre nem tudok felmenni, mert mikor kiválasztom ASE-ben elkezd csatlakozni, majd sötét képernyõ fogad és nem töltõdik be a map. :S Tudja valaki mi okozhatja ezt?
all seeing eye letölt ---> callof... .hu ról

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ne hasznaljon ekezetes betuket

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

zico87
tess

Jaja pbshoton kátszik de sokra méssz a pbshotal ha pubolsz vagy nem a te szeródón van a war...ki nézzi meg talán az admin 5 hét mulva ?

elmész egy pc boltba, és megveszed 9900 ft ért a cod2-t

hy nem tudna valaki küldeni egy cd-kulcsot a cod 2 höz hogy tudja neten is játszani nagyon szépen megköszönném
magyarúl nincs elsimítás?
úgy elég tré lehet

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ki kellett kapcsolni a antialiast...
azér kösz😊
Robinho14
rugjál bele😄

HI

Biztos nem én vagyok az elsõ, nvidia geforce 8600gt-m van. Küldetésindításakor kapok egy szürke képernyõt. Szerintetetek mit kéne csinálni?
zico én a privát fizetõsrõl beszéltem 😊))

Igen? és hava teszi a képeket mert néha küldenék az adminnak képet, hogy ki mikor wh-zik!

qweasd
A legújabb wh-t nem dobja ki a pb de észre veszi és elkezd a Pb képeket csinálni na azt csak meg kell nézni és tod ki wh-zik

qweasd
sziasztok a segitségetek kell! A cod2-ben el kezdek cssatlakozni egy serverre akkor ugye bejön az a kis cod2-es kép nekem az 1-2percig ott van utána be tölt egy fekete képernyöt az egy jó 1perc és utána kezdi csak betölteni a mapot és az mér van??????? A gépem: CPU:Intel Celeron 4A 2600Mhz alaplap. Asus P4PE-X/TE Memória:512mn (PC3200 DDR SDRAM)Videó kártya:ATi Radeon 9600 256mb-os és a haverom gépe intel celeron 1800mhz asus alaplapja van 512mb-os memória és ati radeon 9200 128mb-os és neki egyböl betölti az egész játékot SEGITSETEK PLS!!!!!!!!!!!!

zico87
Mert a neve ékezetes betût tartalmaz...és a PB-be nincs beállítva

Hy!
Server Discoinnected -sonó has been Kicked PunkBuster (for 2 minutes)... Bad Name (Extended ASCII Characters)
Barátomnál ezt írja ki,és nem engedi fel egy serverre se.Mit tehetne,h mégis tudjon játszani?

Attila8805
Ok sry.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

berlinboy6329
Ennyi faxt.Épp most baxtak ki 1 szerverrõl,mert balfxok.Lebuktattam egy gyereket,mert furán viselkedettt,meg naggyon jó volt a ststja.Hmmm.Mondom megnézem spectatorba a csítert.Néztem olyan 5-7 minig,és azt vontam le,hgy aimozik.Átlõ a füstön,és meg is öl valakit,plusz nem is céloz csak úgy vaktába,mégis betalál a gholyó.Van fayányos szavazórendszer is felajánlottam,hogy bannoljuk.A szavazás csõdbe ment,aztán én kerültem listára,hogy bannoljanak(de hogy miért azt a Jóisten se tudja,nem csíteltem,és nem volt parasztaimom se,wh-m se...Az a köcsög visszaszavazott,mert ki akartam dobatni).Na arra bezzeg 8 igen 2 nem jött,míg az övére 7 igen 4 nem.Ennyit errõl.Idióták.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zico87
pbss-en látszik a cod2wk4 leteszteltem+persze demo ami buktató de pubon+pcw-n egyiksincs fõleg ha nem sajáton vagy...ezért csak only Külföld.

hehe de azt a wh t soha nem fogja semmi lebuktatni nem csinál pb ss t meg semmi nyoma nincs...max demoban ha vki csicskan hasznalja...

õsszre itt a cod4 és megyek a boltba 😛PP

Robinho14
szerintem nagy gyökér aki megveszi a wéhát 6 ezerért😄 ingyen rajta van a neten:S nincs eredeti gamem és igy ha pubolok akkor a magyar szerókon majdnem minden szerón van legalább egy wéhás!sõt még warrokon is sokszor!

bigapó
igen! ráérsz 2008. május 31-én, este 8 körül? én úgy néz ki igen, akkor majd szólok és akkor lõdözünk egy jót...

The Matrix has you...