Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boron Power
Ha nem origi a szerver, akkor guid alapján nem lehet banolni, csak ip alapján.

zico87
hát ez a gép már most kevés..föleg a proci+vga Celeront felejtd el max ha mariozni akarsz akkor vegyél...vga-nak meg minimum egy 7600GT manapság vagy X1650

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

retard
MSN címem: [email protected]

adnál egy msn címet ?
retard
bocs hogy így ide "pofátlankodok" de nekem fontos
épp egy 2. világháborús oldalnézetes (kis) játékon dolgozok egyik brátommal
de kéne olyan ember aki segíteni tudna nekünk
a lényeg hogy tudjon rajzolni(pl tankot, házat stb)
MSN címem: [email protected]

k9duli
Lefordítva: ctf = capture the flag

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

NEOreg3
jó kérdés, a játéknak hardverkulcsot kéne küldenie minden egyes szervernek és az alapján lehetne bannolni, amíg azt a gépet használja nem mehetne fel a szerverre😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csuszi
hogy banolsz vazzeg? <#ravasz1>

MJ rulz Pink Team The Only One

gabi89
Celeront nem érdemes venni de már p4-et sem nagyon.Core2 esetleg ha AMD akkor x2 az ajánlatos.Integrált vga-tól ne várj semmit... fõleg,hogy szerintem nincs saját memóriája hanem a rendszer memóriát zabálja.
Elsõ kérdés mennyit akarsz rá szánni és akkor írhatok egy konfigot..mondjuk nem ide a COD2 témába 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

már láttam csomÓt..

kas123
nekem innen a Proci és az integrált VGA nem teccik 😊...+lassan a ram is keves lesz (1 év és bõvítheted...)

Sziasztok! most készülök új gépet venni és szeretném kikérni a véleményeteket, minél részletesebben annál jobb.. (videókártya, proci, mennyi fps , és stb..)
Elõre is köszi... Na szóval a gép adatai 😊 :
Asus Booksize 3400 sz.gép
memória: 1024 MB DDR2
háttértár: 250 GB
asus 15x DvD-RW
integrált hang-hálózati kártya
Intel celeron 3400 MHz Cpu
Intel GMA 950 Integrát VGA 224 mb
7:1 memóriaolvasó,bill,optikai egér
Asus Tv/fm Tunerkártya,távirányító

Pls írjatok!!!

Ha valakinek coddal kapcsolatos kérdése van nyugodtan fordulhat hozzám szivesen válaszolok..
kas123
amikor zászlót kell nyesni 😄

ffxi
Igen igen ez az, hogy találtál rá? Mi a titka?

Fákjúal!

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ffxi
Volt itt vmikor vkinek hsz-ában belinkelte az összes alap multi felülnézeti mapot, de nem találom most :'(

Fákjúal!

NEOreg3
mi az a ctf mod?😮

amúgy only sniper rulzana, csak oylat még nem láttam:C

én szeretném tudni...
Láttam lejjebb, hogy van magyarosítás a játékhoz. Hova kell bemásolni, és át kell-e nevezni, mert nincs semmi info.
Láttam lejjebb, hogy van magyarosítás a játékhoz. Hova kell bemásolni, és át kell-e nevezni, mert nincs semmi info.
gecay
Szevasztok!
Seismovisionnal elindítok egy demot betölti "Beltot"-ot és utána jönne a rendes map amin a demot vettem, de kidob asztalra és egy hibát ír ki:

Régen mûködött, most nemtudom mi a baja. Aki tudja help pls!

Boron Power
Egyelõre nem origi, csak tegnap indult. Felfuttatjuk, aztán meglátjuk. El tudom képzelni, hogy mint régen pár órára origire rakjuk, ha bejön meg úgyhagyjuk.

csuszi
origi?

k9duli
Egy érdekesség(számomra mert azt hittem sok a vérpistike):
ctf modban nyomom mostanság és baromira meglepõdtem hogy van csapat munka. Megfelelõ csapattársakkal fantasztikus eredményket lehet elérni.
Felfogták a játékosok hogy itt a zászlónak van értelme.Fedeznek,követnek,bujkálnak nincs az az agyatlan frag vadászat.

Boron Power
Újból él a régi ARC/Computerbrothers szerver, az eredeti configgal 22 sloton a TudatLAN támogatásával.
Neve: (TudatLAN) NO MOD, JUST FUN Powered by OBiNet.hu
Ip: 195.228.155.23:28965

Eredeti mapok futnak, kupa mapokkal kiegészítve(powcamp, valente). Mindenben war beállítások vannak(maxfps 250, maxpackets 60-100), a legújabb pam van rajta, a game-violation.org legújabb pb configjával.

Több admin is van, a csitereket visszamenõleg, log file alapján is banoljuk(ha éppen akkor nem lett volna fent admin akkor is látjuk ki mit csinált).

Gyertek minél többen!

Üdv!

KL_atyátok

Boron Power
Az md5 tools akkor is kirak, ha egyszerûen kifagysz. Akkor kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat és pá. Tehát az csak akkor csít, ha a kiírt szövegben pl. file név van(mondjuk wallhack.dll).

k9duli
ctf mod és only rifle ennél jobbat/többet ki akarhat?<#smile>
Igazi skillt számomra nem az jelenti hogy valaki nyomja a gombot a sorozat lövõvel, és majd beadja... Hanem szépen beosztya (rifle), és eggyenként pontos lövéseket ad le😊
Ez volt a reklám helye.

zico87
az md5 hibaüzi az még nem csít ha mögötevan hogy pl:wallhack.exe vagy dll akkor már az..és pbshotot csak admin tudd csinálni

NEOreg3
mind1 én nem voltam ott, de az biztos, hogy sok "pro" gyereket láttam már kibaszatni a pb-vel md5 blabla üzenettel

csuszi
kurvára em biztos...a pb hibázik nem is ritkán md5-el, ne legyünk gyorsanítélõk, ha nem biggyeszti mellé hogy milyen cheat, akkor amjdnem biztos hogy nem az.

md5 tools... mi?
mert ha md5 tools indored balbla akkor csak kifagyott és a fájlok összeakadtak a cod2ben, nem tudsz pbsss t csinálni%

Attila8805
És pbshotot hogy tok csinálni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ronihun
Hy!
Valamelyikõtök nem akar most vagy kicsit késõbb egy wart?
Gyakwar is jó..

...

NEOreg3
md5tools, akkor csítelt

Attila8805
Hi all egy srácot kihajított a serverünkrõl a pb Md5 toolsal az mit jelent?
És hogy lehet ps shotot csinálni ha nem vok admin?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

k9duli
Oké köszönöm az infót.

bigapó
a csipa és a sniper az ugyanaz, nem? 😊 inkább shoti és csipa, ahogy elõzõ kollega is írta.

The Matrix has you...

mert milyen géped van? nekem semmi bajom vele, max ha látja hogy warozok és rámír max kitörlöm és ennyi!

Warok sd,tdm,ctf,hq modban mehetnek...
Hivatalosan elfogadtott az 5v5, ami minden Kupán és mindenhol van, de klánba 2v2tõl akár 6v6ig is mehet, mert egy klánba MAX kb 6an tölthetik be az LU t!
Hát errõl talán a cb n jobban tudsz tájékozodni.
Hát a csapat dönti el, hogy ki mivel megy , de csipából és sznájperbõl 1 lehet.

Baggio73
Sziasztok

Ha valaki próbálta már az Orosz kiegészítõt a játékhoz, mondja már el legyenszíves hogyan sikerült feltelepítenie.
Berakom a DaemonTool-ba, de nem történik semmi, és még egy setup fájlt sem találok.

elõre is kösz a válaszokat

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

NEOreg3
az 1 csipa az szemétség, pubon mindig azért megy a harc meg a sírás, szerencsére mindig nekem tölt be a leggyorsabban (csodálkozom is rajta) így gyorsan auto assign és megynyomom a 4-et😊

zico87
Hát Itt Magyarországon inkább az SD a szerettetebb mód de pár klán ctf-be is nyomul.

Hát ?vs az változó de 4vs4 5 vs 5-ben menek a leggyakrabban a warok
hát Magyarországon nemtudni mennyi klán van mert a legtöbb noname klán
és warokon 1 csipa+1 shoti lehet csak.

k9duli
Warok menetérõl szeretnék kérdezni.
Warok ugye a sd és ctf modokban van.
hány vs hány van? Melyik a hivatalos elfogadottabb vagy mi...?
Hány klán van kb magyarországon?
Megvan határozva waroknál ki milyen kasztot tõlt be és az korlátozva van?
példáúl hogy snipából csak egy lehet?
Több dolog nem jut eszembe, de ha van valmi érdekes, akkor csak nyugodtan.

Jah, de, amikor ott írnak ,akkor beszaggat, vagy nem tudom mit csinál és nálam ASE rulz. Eddig nem tûntette el a kedvencekbõl, de úgyis csak két szerver van ott,szal mindegy, vagy néha picit több.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

xfire powzja

Valaki elmondaná mi a szarért tûnik el foylamatosan, pár nap leforgása laatt a kedvencekbõl ASE-ban az a 3-4 szerver, amit beteszek????
Most már a faszom ki van az egésszel...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

NEOreg3
F.A.Q! a barátod

hi! tudja vki h kell szinesre változtatni a nevem multiplayerben?
"hibaüzenet hogy PB-Update evenbalance.com your stb stb" mi az a stb stb ?

red bull
#19927 valaki help?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME