26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• madmanic
    kinyomozod az admin e-mail címét, és könnyes szemmel térdre rogyva könyörögsz a bocsánatáért, és kéred, hogy vegye le a rontást rólad....
  • V43 1105
    PB Reinstall ?
  • trogerzsiger
    valaki a 21244-re? 1.3-as patch fentvan
  • doki11
    ha bannoltak mit lehet tenni?
  • doki11
    csá! hogy kell szerevert csinálni?????,
  • zico87
    na leteszteltem...első lépés a szerver indítófájlába ezt kell beleírni:+set fs_game mbot +exec mbot.cfg és akkor a szerveren létrehozunk egy mbot mappát és abba belepakoljuk a cumókat és szerveresi és mükszik is..

bindelve v.miért nem müködött nekem ezért csak simán consoleba /rcon addbot axis vagy addbot allies törölni meg remove...

sztem nemrossz ötlet ez a bot lehetőség igaz buták a botok de nézzétek majd meg hogy lőnek..bugolnak a kis...nozoom 2km-ről amikor ember még semmitse lát:D
  • DarkSector
    Köcce a segítséget....ezt megmutatom a havernak, azt biztos menni fog...
  • zico87

bind [ "+toggleconsole; wait; addbot axis; wait; -toggleconsole" német bot hozzáadása...
    bind ] "+toggleconsole; wait; addbot allies; wait; -toggleconsole" szövetséges bot hozzáadása
    bind I "+toggleconsole; wait; removebot allies; wait; -toggleconsole" szövetséges bot eltávolitása
    bind U "+toggleconsole; wait; removebot axis; wait; -toggleconsole"német bot eltávolítása

a modot a mainba fölmásolod szerverrestart utána exec mbot.iwd +biztonság kedvéért exec mbot.cfg utána elvilelg müködnie kell
  • DarkSector
    Oké:D
    Botokat hogyan lehet aktíválni?
    Nem tudsz segíteni?
  • BIZ0906
    Oké vettem nem vagyok kiakadva :)
  • DarkSector
    Ezzel a képpel nem azt akartam mondani, hogy BIZ csalt volna, hanem....
    Csak egyet hülyülni akartam...és poénnak beraktam gyors ezt a képet....
  • madmanic
    én ennyire nem vagyok pro :)

• DarkSector
    Ez nem figurázás akart lenni, hanem csak poén...
  • BIZ0906
    Ez az amit én megcsináltam mindenfajta csalás nélkül! Ok lehet hogy otok ellen IS de akkor is megcsináltam!
  • BIZ0906
    Kár hogy nemhiszed el de ennyire azért nem kéne erőltetni
  • Dave0092
    amugy az hogy vanhogy 70 000 a max elérhető, a csapatnak összesen 53.158 pontja van, nekd meg 391 015 ?
    inne látom eléggé hogy a 39 et odaraktad paintel,
  • Dave0092
    csiter
  • kas123
    ilyen hax-ot láttam már :D csávókám 1et lelőtt és 10 ölésnek számította el neki :D
  • DarkSector
    Ehhez mit szólsz???
  • DarkSector
    Hogy lehet ezt alkalmazni?
    Bemásolom a CallofDuty2/main...könyvtárba gondolom és utána?
    Mert a txt-ben nem értem, amit írnak....
  • BIZ0906
    Még az is lehetne.
  • DarkSector
    Ja CSÍÍÍTER vagy!!!
  • Dzsí Pí
    1.3 patchet felraktad? Musthave....
  • trogerzsiger
    Hello!

van egy aprócska problémám a cod2ben. Amikor felmegyek egy szerverre egy idő után kicsap a pb azzal az üzenettel hogy no packet flow. A pbém frissítve, játékot ujratelepítettem, de még mindig kiirja. Konzolba beírtam hogy packet flow, de nem hozott ki semmit. Vistán játszanék. Ez lenne a baj? nemhiszem, mert multkor tudtam játszani.
  • madmanic
    screenshot verseny?

nekem is van pár...
  • ffxi
    Érdekes módon nem szólt senki semmit. De volt egy ilyen: "menj haza paraszt!" lehet, hogy nem is nekem szólt xD

Amúgy sokan lecsítereznek engemet :(
  • bigapó
    hát nem tudom, nekem úgy tűnik megint van új wh, mert nem hiszem, hogy olyan hülyék, hogy kikapcsolják a pb-t...
  • kas123
    xD...a magyar scene a fórumokon is ugyanolyan :D
  • zico87
    Innen

Mondjuk sztem a botok használata hülyeség mert ugyse játszik ugy mint egy skilles gamer..de sok hunpistinél tuti jobbak
  • BIZ0906
    Nem tom ezen a szerveren volt de dúrván volt beállítva mert ha nem mozogsz gyorsan bummm 1 headshot
  • gabi89
    Ezt a bot modot honnan lehet beszerezni?
  • BIZ0906

Nem átszerkeztés! Tudom ez egy ilyen mod meg pálya de eléggé tetszik nekem!
  • NEOreg3
    nem is vádaskodott...
  • DarkSector
    Ismerem jól és nem szokott csalni, sőtt utálja a csalókat...
    A másik, meg hogy ahol PBuster be van kapcsolva ott meg nem is lehet csalni!!!
    Ne vádaskodj bizonyíték hiányában....
  • kas123
    grat, gondolom mondták a többiek h mekkora csíter lehetsz...:D
  • ffxi
    Egyéni rekord :P
    "Nem mondhatom el senkinek, hát elmondom mindenkinek."

• NEOreg3
    start new server

azon belül dedicated-et pedig LAN-ra állítod, létrehoz egy kis ablakot ami tele van parancsokkal, megint indítsd el a cod2mp-t és ott a join servernél állítsd a szűrést LAN-ra, minden bizonnyal meg fogod találni a szerveredet

(sok mód bezavar, így azokat érdemes letörölnöd, mert nem fogsz tudni csatlakozni)

• dobaky1
    hogy lehet nem eredeti játékkal lanba játszani létszi pontosan irjatok le me nem tom köszi
  • NEOreg3
    töröld le a felesleges modokat
  • Dzsí Pí
    Próbálj a konzolba rákeresni...
    Elkezdet írni h enfield, vagy az adott hibaüzenet kulcsszavát és autómatikusan legörgeti a lehetséges parancsokat...
    Amit én mondtam az átírással kapcs, az ugyan ez, csak nem a konzollal írod át, hanem manuálisan.
    Drukoolok...