26388
-
madmanic #21267 kinyomozod az admin e-mail címét, és könnyes szemmel térdre rogyva könyörögsz a bocsánatáért, és kéred, hogy vegye le a rontást rólad.... -
#21266 PB Reinstall ? -
#21265 valaki a 21244-re? 1.3-as patch fentvan -
doki11 #21264 ha bannoltak mit lehet tenni? -
doki11 #21263 csá! hogy kell szerevert csinálni?????, -
#21262 na leteszteltem...első lépés a szerver indítófájlába ezt kell beleírni:+set fs_game mbot +exec mbot.cfg és akkor a szerveren létrehozunk egy mbot mappát és abba belepakoljuk a cumókat és szerveresi és mükszik is..
bindelve v.miért nem müködött nekem ezért csak simán consoleba /rcon addbot axis vagy addbot allies törölni meg remove...
sztem nemrossz ötlet ez a bot lehetőség igaz buták a botok de nézzétek majd meg hogy lőnek..bugolnak a kis...nozoom 2km-ről amikor ember még semmitse lát:D -
#21261 Köcce a segítséget....ezt megmutatom a havernak, azt biztos menni fog... -
bind [ "+toggleconsole; wait; addbot axis; wait; -toggleconsole" német bot hozzáadása...
bind ] "+toggleconsole; wait; addbot allies; wait; -toggleconsole" szövetséges bot hozzáadása
bind I "+toggleconsole; wait; removebot allies; wait; -toggleconsole" szövetséges bot eltávolitása
bind U "+toggleconsole; wait; removebot axis; wait; -toggleconsole"német bot eltávolítása
a modot a mainba fölmásolod szerverrestart utána exec mbot.iwd +biztonság kedvéért exec mbot.cfg utána elvilelg müködnie kell -
#21259 Oké:D
Botokat hogyan lehet aktíválni?
Nem tudsz segíteni?
#21239 -
BIZ0906 #21258 Oké vettem nem vagyok kiakadva :) -
#21257 Ezzel a képpel nem azt akartam mondani, hogy BIZ csalt volna, hanem....
Csak egyet hülyülni akartam...és poénnak beraktam gyors ezt a képet.... -
madmanic #21256 én ennyire nem vagyok pro :)
-
#21255 Ez nem figurázás akart lenni, hanem csak poén... -
BIZ0906 #21254 Ez az amit én megcsináltam mindenfajta csalás nélkül! Ok lehet hogy otok ellen IS de akkor is megcsináltam!
-
BIZ0906 #21253 Kár hogy nemhiszed el de ennyire azért nem kéne erőltetni -
Dave0092 #21252 amugy az hogy vanhogy 70 000 a max elérhető, a csapatnak összesen 53.158 pontja van, nekd meg 391 015 ?
inne látom eléggé hogy a 39 et odaraktad paintel, -
Dave0092 #21251 csiter -
#21250 ilyen hax-ot láttam már :D csávókám 1et lelőtt és 10 ölésnek számította el neki :D -
#21249 Ehhez mit szólsz???
-
#21248 Hogy lehet ezt alkalmazni?
Bemásolom a CallofDuty2/main...könyvtárba gondolom és utána?
Mert a txt-ben nem értem, amit írnak....
-
BIZ0906 #21247 Még az is lehetne. -
#21246 Ja CSÍÍÍTER vagy!!! -
Dzsí Pí #21245 1.3 patchet felraktad? Musthave.... -
#21244 Hello!
van egy aprócska problémám a cod2ben. Amikor felmegyek egy szerverre egy idő után kicsap a pb azzal az üzenettel hogy no packet flow. A pbém frissítve, játékot ujratelepítettem, de még mindig kiirja. Konzolba beírtam hogy packet flow, de nem hozott ki semmit. Vistán játszanék. Ez lenne a baj? nemhiszem, mert multkor tudtam játszani. -
madmanic #21243 screenshot verseny?
nekem is van pár... -
#21242 Érdekes módon nem szólt senki semmit. De volt egy ilyen: "menj haza paraszt!" lehet, hogy nem is nekem szólt xD
Amúgy sokan lecsítereznek engemet :( -
#21241 hát nem tudom, nekem úgy tűnik megint van új wh, mert nem hiszem, hogy olyan hülyék, hogy kikapcsolják a pb-t... -
#21240 xD...a magyar scene a fórumokon is ugyanolyan :D -
#21239 Innen
Mondjuk sztem a botok használata hülyeség mert ugyse játszik ugy mint egy skilles gamer..de sok hunpistinél tuti jobbak -
BIZ0906 #21238 Nem tom ezen a szerveren volt de dúrván volt beállítva mert ha nem mozogsz gyorsan bummm 1 headshot -
#21237 Ezt a bot modot honnan lehet beszerezni? -
BIZ0906 #21236
Nem átszerkeztés! Tudom ez egy ilyen mod meg pálya de eléggé tetszik nekem! -
#21235 nem is vádaskodott... -
#21234 Ismerem jól és nem szokott csalni, sőtt utálja a csalókat...
A másik, meg hogy ahol PBuster be van kapcsolva ott meg nem is lehet csalni!!!
Ne vádaskodj bizonyíték hiányában.... -
#21233 grat, gondolom mondták a többiek h mekkora csíter lehetsz...:D -
#21232 Egyéni rekord :P
"Nem mondhatom el senkinek, hát elmondom mindenkinek."
-
#21231 start new server
azon belül dedicated-et pedig LAN-ra állítod, létrehoz egy kis ablakot ami tele van parancsokkal, megint indítsd el a cod2mp-t és ott a join servernél állítsd a szűrést LAN-ra, minden bizonnyal meg fogod találni a szerveredet
(sok mód bezavar, így azokat érdemes letörölnöd, mert nem fogsz tudni csatlakozni)
-
dobaky1 #21230 hogy lehet nem eredeti játékkal lanba játszani létszi pontosan irjatok le me nem tom köszi -
#21229 töröld le a felesleges modokat -
Dzsí Pí #21228 Próbálj a konzolba rákeresni...
Elkezdet írni h enfield, vagy az adott hibaüzenet kulcsszavát és autómatikusan legörgeti a lehetséges parancsokat...
Amit én mondtam az átírással kapcs, az ugyan ez, csak nem a konzollal írod át, hanem manuálisan.
Drukoolok...