Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha tudjatok kerlek titeket segitsetek.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
csak egy legenda az interneten, ami szájról szájra terjed:<
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
vki küldjön nekem wallhack-et vagyis wh-st😊😊 megfokom köszönni nagyon !!!!léccives akinek van olyan wh-ja amit nem szur ki a pb !!az vegyen fel az [email protected] msn cimen!!elõre is köszi!!küldjetek pls pls pls léccike
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=258516
meg a konzolokra?😊
de konzolra is van már ilyen billentyûzet meg egér...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tudod valamiért valamit.
Vagy jáccol csíterekkel vagy anélkül de vállalnod kell mindenféle képpen valami következményt.
de akkor se lehet majd, mert pbss en nem fog megjelenni a wh, demoról meg nem tudják bizonyitani h tisztán láccik akkor se
ennyi, mindenhol ott vannak, ezek sohase fognak megszûnni, a hackerek mindig egy lépéssel elõbbrébb járrnak.... COD4hez is 1honap alatt kijön egy....
bye,
köszi, most már ezt is tudom! 😊
Nekem is elegem van a sok csalóból :/
Régebben még warozgattam is és volt, hogy a saját szerverzük dobta ki a gyereket multihack miatt.
Nem is szeretem a magyar szervereket a sok csaló miatt, ezért inkább külföldieken nyomom.
Most olvasom itt a fórumon, hogy megint "kijött" egy új cheat, amit nem lát a pb. 😞((
Mi a tököm értelme van csalni? Én még ki se próbáltam soha még a cod 1-hez meg UO-hoz sem...
Remélem a COD 4 olyan lesz mint a BF 2, mivel ha jól tudom ott ha kidob egy szerverrel cheat miatt, akkor az összesrõl lebannol és nem tudsz vele játszani. NAGYON remélem, hogy ez lesz!
The Matrix has you...
Mostanában a 21st6ag-n tolom a multit.Észrevettem,hogy van vki(meg is nevezem ha kell) "csal".Nem csalás mert -sztem. nem wh-zik,meg nem is aimozik...vagy leaglábbis nem tom,mert vmi furát vetem észre:Épp nézem,mitõl olyan jó a statja,épp 1 MP44-es volt nála,és mikor célozva lõtt,szinte mereven állt a célkereszt.Egy lehetetnyit rángatott csak.Épphogy.Mikor megnéztem én a sajétommal...háááát....volt ám különbség.Szal azt akarom kérdezni,hogy ez mitõl lehet?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
2X AA-val 1024*768 és minden extra de viszont dx7.
Ennyi a dolog nyitja.(Az utolsó szót lehet nem jól írtam😄)
nekem lenne egy olyan problémám h van egy nem egy rossz gépem sztem...
íme:
Asus M2N alaplap
Athlon64 3500+ proci
2X512 DDR2 533 Samsung ramok
Geforce 7300Gt 256Mb DDR2
és egy 160gigás SATA2-es winyó...
na most az a gondom h ezzel a konfiggal csak olyan 50 körüli fps-em van cod2-ben.....
már próbáltam mindent beállítani a grafikánál a játékban de minden hiába csak a minõség romlik ha lejjebb veszem....
holnap pedig LAN party és így elég gáz a játék úgyh ha tudtok vmi megoldást akkor légyszi minél hamarabb írjátok meg.. nagyon hálás lennék....
egyébként próbáltam már a max fps-t is feljebb állítani de hiába...
am még régebben ugyanezen a gépen volt 190 körüli fps-em is.... szval mi lehet a gond?
köszönöm elõre is a segítségeket...
üdv.:
Bodrinho
közben meg csak játékmód D:
de olcsóbban is lehetne, de már ne érdemes ez alatt gépet venni
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nem origi serveren szélmalomharc az ip-ék nézegetése, és felesleges is
MJ rulz Pink Team The Only One
Viszont ha eredeti a szerver(bár itt alapban nem valószínû a csiter), akkor guid alapján lehet banolni bárkit.
Annak ellenére, hogy esetleg ip-t vált a csaló, az tuti, hogy nem egy élvezetes játéka lesz, mert nálunk több admin is van, szinte folyamatos a figyelés, és folyton kilépni, új címet kérni, visszacsatlakozni, az elég macera.
Üdv!
KL_atyátok
MJ rulz Pink Team The Only One
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu