Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jahh
valaki nem tudja hogyan kell dedicated servert csinalni a cod 2 be?

ha tudjatok kerlek titeket segitsetek.
te?😄

zico87
alap.. a wh-s legendát alapból is a homokosok terjeszteték a neten meg a debil barmok... ha valaki fölrakja a gépére a wh-t egybõl bemérik és házhoz jön a BSA...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

NEOreg3
te kis buta, wh nem létezik, soha nem is létezett

csak egy legenda az interneten, ami szájról szájra terjed:<

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

megyek veled énis <#vigyor0>, tényleg mekkora jó lenne valahogy megkeresni és kiírtani mindet, egy csapat anti-csiter a csiterek ellen, van egy olyan érzésem hogy real life-ban (is) mi nyernénk <#boxer> <#hehe>

zico87
Add meg a címedet és házhoz víszem a wh-t..😄

Attila8805
De dódó vagy ez nem csít.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

grat....erre csak annnyit mondok h SZÁNALMAS....FASZNOOB....ENNYIT ÉRSZ KIS 5ÉVES KISPÖCS

császtok
vki küldjön nekem wallhack-et vagyis wh-st😊😊 megfokom köszönni nagyon !!!!léccives akinek van olyan wh-ja amit nem szur ki a pb !!az vegyen fel az [email protected] msn cimen!!elõre is köszi!!küldjetek pls pls pls léccike
zico87
Még konzolon is ?😄 nekik kéne adni egy hardware bannt azt vehet másik fos ps3-at..😄

höh, mégis van ps3ra csit? 😄
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=258516
meg a konzolokra?😊

jáccok csiterekkel 😄DD
de konzolra is van már ilyen billentyûzet meg egér...

Attila8805
OK ezt én is tom de utána is írtam hogy vagy jáccol csíterekkel vagy bambázol kontrollerrel.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

NEOreg3
a kontroller nem FPS-hez való, lehet itt jönni a "meg lehet szokni" dumával, de egyszerûen nem arra való, mert nem. Láttam már haveromat SW Battlefront-ozni PS2-n és oylan szerencsétlenül játszott mint egy noob az egérrel, pedig õ többtíz órát töltött már el vele neten (megjegyzem azon a szerveren vagy min 2. lett)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Attila8805
Hát igen de meg lehet szokni.
Tudod valamiért valamit.
Vagy jáccol csíterekkel vagy anélkül de vállalnod kell mindenféle képpen valami következményt.

NEOreg3
viszont van egy FPS-re nem alkalmas kontroller😊

Attila8805
Ezért jó a konzol ott nincs csít.

azé mondom...
de akkor se lehet majd, mert pbss en nem fog megjelenni a wh, demoról meg nem tudják bizonyitani h tisztán láccik akkor se

sztechnika
COD 4 javítom nem cod 2

sztechnika
Majd ha cod2 be accountos rednszer lesz akkor bannonljuk a csítert.ennyi

BF2ben is csitelnek elmondom, keress rá a gogole ba h mondjuk multiplayer cheats vagy akármi és lesz olyan oldal h mindenegyes elterjedt mp játékhoz van publik és privát wh k..
ennyi, mindenhol ott vannak, ezek sohase fognak megszûnni, a hackerek mindig egy lépéssel elõbbrébb járrnak.... COD4hez is 1honap alatt kijön egy....

bye,

mert senkisem emgy fel arra pub cheatel vannak pénzes csitek is...amit soha a büdös életben nem lehet elbuktatni ...

jah ezt nem tudtam, mivel a haveri körbõl csak nekem van meg eredetiben és õk nem tudnak játszani eredeti szervereken 😊 igaz eredeti szervereken még nem láttam, hogy valakit kidobott volna a pb cheat miatt 😊
köszi, most már ezt is tudom! 😊
itt is ez van az eredeti es streamelt servereken.

Sziasztok!
Nekem is elegem van a sok csalóból :/
Régebben még warozgattam is és volt, hogy a saját szerverzük dobta ki a gyereket multihack miatt.
Nem is szeretem a magyar szervereket a sok csaló miatt, ezért inkább külföldieken nyomom.
Most olvasom itt a fórumon, hogy megint "kijött" egy új cheat, amit nem lát a pb. 😞((
Mi a tököm értelme van csalni? Én még ki se próbáltam soha még a cod 1-hez meg UO-hoz sem...
Remélem a COD 4 olyan lesz mint a BF 2, mivel ha jól tudom ott ha kidob egy szerverrel cheat miatt, akkor az összesrõl lebannol és nem tudsz vele játszani. NAGYON remélem, hogy ez lesz!
-.-

NEOreg3
ték😄

én mindig befértem eddiig 😊

bigapó
tegnap este próbáltam belépni a szerverre, de tele volt (21/21). lezártátok vagy tényleg full house volt? mikor van kissebb forgalom?

The Matrix has you...

az fps...ha sok van neki nem ránt annyira a fegyver es egyhelyre hord...és ha vki tud is játszani vele akkor minden lövés talál..

NEOreg3
ha nagyonmereven áll akkor aim, persze sok gyakorlással viszonylag egy helyben lehet tartani

micsoda?:S ebbõl nem értette semmit :S

berlinboy6329
Hi all!

Mostanában a 21st6ag-n tolom a multit.Észrevettem,hogy van vki(meg is nevezem ha kell) "csal".Nem csalás mert -sztem. nem wh-zik,meg nem is aimozik...vagy leaglábbis nem tom,mert vmi furát vetem észre:Épp nézem,mitõl olyan jó a statja,épp 1 MP44-es volt nála,és mikor célozva lõtt,szinte mereven állt a célkereszt.Egy lehetetnyit rángatott csak.Épphogy.Mikor megnéztem én a sajétommal...háááát....volt ám különbség.Szal azt akarom kérdezni,hogy ez mitõl lehet?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Attila8805
Figy nekem gyengébb procival és vidkarival is üti a 200-at.
2X AA-val 1024*768 és minden extra de viszont dx7.
Ennyi a dolog nyitja.(Az utolsó szót lehet nem jól írtam😄)

zico87
jaja ezzel a konnfigal azért olyan 125 körül kéne lennie

kas123
/com_maxfps 333 😄
dx 7be jáccál 😊

Sziasztok!
nekem lenne egy olyan problémám h van egy nem egy rossz gépem sztem...
íme:
Asus M2N alaplap
Athlon64 3500+ proci
2X512 DDR2 533 Samsung ramok
Geforce 7300Gt 256Mb DDR2
és egy 160gigás SATA2-es winyó...
na most az a gondom h ezzel a konfiggal csak olyan 50 körüli fps-em van cod2-ben.....
már próbáltam mindent beállítani a grafikánál a játékban de minden hiába csak a minõség romlik ha lejjebb veszem....
holnap pedig LAN party és így elég gáz a játék úgyh ha tudtok vmi megoldást akkor légyszi minél hamarabb írjátok meg.. nagyon hálás lennék....
egyébként próbáltam már a max fps-t is feljebb állítani de hiába...
am még régebben ugyanezen a gépen volt 190 körüli fps-em is.... szval mi lehet a gond?
köszönöm elõre is a segítségeket...
üdv.:
Bodrinho
NEOreg3
jaaaa azt hittem valami mod, mint a mercaneires😄

közben meg csak játékmód D:

egyjót mondjuk ~100.000ft
de olcsóbban is lehetne, de már ne érdemes ez alatt gépet venni

a legolcsóbban kb mennyi lenne az a gép amivel a 250fixen meglenne?és mien az a konfig?

gabi89
Elküldtem PM-be.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

csuszi
én ezeket tudom😊
nem origi serveren szélmalomharc az ip-ék nézegetése, és felesleges is

MJ rulz Pink Team The Only One

ráfogadok, hogy ezt a gépet a TESCO ból vagy vmi áruházból veszed és ott fix gépet láttál, szerintem mert ilyen gépet nem sok ember állít már össze a világba aki épp eszû.

Boron Power
Nyilvánt ip alapján azt lehet banolni aki fix ip-vel rendelkezik pl. a legtöbb kábeles szolgáltatónál. Az ADSL-t nem.
Viszont ha eredeti a szerver(bár itt alapban nem valószínû a csiter), akkor guid alapján lehet banolni bárkit.

Annak ellenére, hogy esetleg ip-t vált a csaló, az tuti, hogy nem egy élvezetes játéka lesz, mert nálunk több admin is van, szinte folyamatos a figyelés, és folyton kilépni, új címet kérni, visszacsatlakozni, az elég macera.

Üdv!

KL_atyátok

csuszi
nemtom mirõl beszész de szrtm sehogyse lehet bannolni, lemegy a netrõl viszsamegy tök más ip, néztem sajátomon, köszönõviszonyban sincs az elözõvel

szívás <#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ha a fizikai ip-t bannolnák az lenne az igazi szíc<#idiota>ás

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mér baj az ha csak ip-re lehet bannolni, kibannolod az ip-range-ét és hiába dinamikus, pápá kötsög csyter (vagy ilyet tán nemlehet cod2-ben?)

csuszi
magyarul sehogy...ezért kérdeztem😊