Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért nem irtam mennyire vertük be õket 😄DD
5nél kevesebbet hoztak 2v2be, 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Szerintem inkább gyakorolj sokat... Vagy uninst... <#bdead>#bdead>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ZICO-ék elverték a tek9-t...muhahhaha
waroztam mar veled jópárszor és már belõttek egybõl reconneceltelsz
vagy nem megy a game és akk jön a kifogás.txt h fáradt vok....haggyad má magad
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Jó kamu tek9et elvertétek ^^
jo inkább nem irok semmit, mennyire szoptatok ki tõlünk, nem hogyy a tek9 tõl xD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
kül rakd be a dvd t 😄 és megy!
start
futtatás
beirodhogy cmd
és atán hogy format c:
és egyböl menni fog
hogyan kell a cheateket használni,nekem sose sikerül
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szted ha a klánomnak Origi STreamel szervere van, és majdnem mindig ott játszunk, akkor....
MJ rulz Pink Team The Only One
külföldi klánok ellen VAGY ÉRTED VAGY jobb top hun...bla bla
kulfoldi top clanok megeszik a magyar clanokat.. speed link vs obi : 21-3,, 3 kört tudott hogyzni magyarorszag egyik legjobb clanja
Fákjúal!
én naponta ha warozok 4et , és ha mind a 4 magyar, akkor abból legalább 2 anyázik, cfg , wh, hax meg anyádlikja
NAPONTA!!!
Fákjúal!
The Matrix has you...
Próbáld ki nekem is ezt csinálta, gyengébb a gépem. Azóta van fps em.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ennyi erõvel mondhatnád azt is, hogy gyerte ide csíterek
Server IP 195.228.155.232:28972
Mapok : rats_sansa_room , gob_rats v2 , mp_bathroomv2 , mp_culemborg , mp_gom_mice
PB OFF
// Set the Gametype
set g_gametype "tdm"
Cod2
nm-.-
a bátyusal együtt mosátok a hátatokat...😄😄
multinál mindig kidob és azt írja hogy no paket flow. pb bevan kapcsolva, és frissítve is van. mi lehet a baj?
sry a gorombaságokért és hanghatásokért 😄
epilepszia veszély!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...