Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ENNYI
ezért nem irtam mennyire vertük be õket 😄DD
5nél kevesebbet hoztak 2v2be, 😄

De te úgy tolod mint állat egyébként nem nagyon látlak az RSK Flag Hunter-en. Hova tüntél?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

<#idiota><#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Jó helyre jöttél barátom a marhaságoddal... <#kocsog>

Szerintem inkább gyakorolj sokat... Vagy uninst... <#bdead>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

az igen zico ::ADAD:SASD😄: 😄 pls egy cb s linket a highskilled klánodrol omfg 😄

AA:ASSDAS::ASD
ZICO-ék elverték a tek9-t...muhahhaha
waroztam mar veled jópárszor és már belõttek egybõl reconneceltelsz
vagy nem megy a game és akk jön a kifogás.txt h fáradt vok....haggyad má magad

V43 1105
Haxx vagy micsoda😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

😄S:AD:SD
Jó kamu tek9et elvertétek ^^
jo inkább nem irok semmit, mennyire szoptatok ki tõlünk, nem hogyy a tek9 tõl xD

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

miaz a GAME HOOK ?

zico87
Játszotunk már a tek9,esuba meg ilyen kis gyengécske klánok ellen is és nemégtünk le..szoros mecsek voltak.. a tek9-et vertük is 3on3-ba de te vagy a cod2 mágus most elõszõr láttlak itt a fórúmon de amit te mondasz tuti ugy van..origi szerókon tényleg nemanyi a csiter az igaz de ott is akad jópár mert a cod2-t már bagóért meglehet venni ha nekem is van már 3 cd keyem akkor pl a németeknel vagy 20 lehet😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

<#eljen><#nyes><#idiota>

nemkell olyan, az SP részéhez még csak 1.2van, nekem erdetiben van meg és 1.2es az SP 😄
kül rakd be a dvd t 😄 és megy!

ffxi
<#rinya><#sir><#shakehead>

Fákjúal!

belemséz a
start
futtatás
beirodhogy cmd
és atán hogy format c:
és egyböl menni fog

szasztok,

hogyan kell a cheateket használni,nekem sose sikerül
csuszi
és rájött😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Ez most hogy van? A 3.rész konzol a 4. rész PC vagy mi?
NEOreg3
1.3 crack

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Varikova
Nekem egy olyan gondom van hogy felraktap az 1.3-as patchet és az SP nem akar elindulni.Bármelyik játékomhoz bármilyen pachet teszek fel a CD-t kéri,de most valami párosítás nem jó.Elõre is kössz a segítséget.

Loool, mert mintha az eredeti szerokon nem csitelnének!
Szted ha a klánomnak Origi STreamel szervere van, és majdnem mindig ott játszunk, akkor....

3. már kijött, csak nem pc-re, Most a 4. fog kijönni!

csuszi
bejött és megmondta a frankót😄 oké baby, már megvettük. kb 1 éve, én és az egész klánom...ok?😊

csuszi
szövegértés 1-es
külföldi klánok ellen VAGY ÉRTED VAGY jobb top hun...bla bla

A 3. részében milyen war lesz remélem hogy mostmár nem WW I meg WW 2 az már a 3. részben unalmas lenne. Azt tudom hogy a 4. részben már más lesz legalábbis a címébõl ítélve. Igazán elszakadhatnának már a WW tõl. Az már a multé. Én Iraq ot tudnám elképzelni.
"Ez igaz csuszi májsztró mondja a legjobban mi is csak a klánomal csak szinte külföldiek ellen toljuk vagy jobb top HUN haveri klánok ellen a külföldiek tényleg lelépnek de legalább nem szídnak vagy csak én nemértem amikor finnek ellen nyomjuk ?😄 "

kulfoldi top clanok megeszik a magyar clanokat.. speed link vs obi : 21-3,, 3 kört tudott hogyzni magyarorszag egyik legjobb clanja

itt sirtok hogy sok a whs magyar serveren. vegyétek meg a játékot és jástszatok eredeti servereken ennyi

zico87
Ez igaz csuszi májsztró mondja a legjobban mi is csak a klánomal csak szinte külföldiek ellen toljuk vagy jobb top HUN haveri klánok ellen a külföldiek tényleg lelépnek de legalább nem szídnak vagy csak én nemértem amikor finnek ellen nyomjuk ?😄

kitudja..

csuszi
ismerõsökkel kell játszani, vagy külföldiekkel, ott kevesebb a gyökér. 10 magyarból 7 fasz, az is aki itt lázadozik hogy persze mennyi a suttyó, közben õ is az, csak nem veszi észre. a külföldieknél más a divat, 10-bõl 4 seggfej, de ott meg az a bibi, hogy ha nem elég szoros a war, akkor lelépnek, mindegy hogy kapják vagy adják az ívet, nem játszanak csak szoros warokat. nagyon ritkán megy végig warunk külföldiek ellen, de legalább normálisabbak mint a hunprauuk😊

ffxi
Az abból adódik, hogy qrva jók és eddig nyertek és most becsúszott 1 íksz? Vagy önmaguból indulnak ki, hogy õk is szoktak csalni akkor most másnak is kell csalnia? Ez felfoghatatlan számomra, ha kikap mért nem viseli el? Mi is kikaptunk, de abszolút senki semmit nem írt a közösbe még akkor is elviseltuk amikor provokáltak ha véltetlenül hoztuk a round-ot. Egyszerûen nem értem, örökrejtély.

Fákjúal!

nem tudjátok mikor jelen meg a german front mod teljes mod
örülj neki, hogy még csak 1 ilyen klánnal találkoztál 😄D
én naponta ha warozok 4et , és ha mind a 4 magyar, akkor abból legalább 2 anyázik, cfg , wh, hax meg anyádlikja
NAPONTA!!!

ffxi
Nem igaz! Megint kifogtunk egy ''vérpistikés'' klánt. Végig anyázások, ''mi volt ez?'', ''hihetõ'' stb.. a végén döntetlen lett akkor nemtom mi nem tecett nekik? Végig senki sem írt a közösbe tõlunk csak a klánleaderunk próbált kulturáltan konzultálni velük, de ezek fel sem fogták hogy civilzitáltan kéne kommunikálni. Na ezekkel is elõször és utoljára.

Fákjúal!

bigapó
az ase nagyon kevés szervert ad be. ez mitõl van? nem állítottam át semmit, régen több volt.

The Matrix has you...

options ->graphics ->sync every frame NO

Próbáld ki nekem is ezt csinálta, gyengébb a gépem. Azóta van fps em.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

jo, küldd el pm be

zico87
ne haragudj kicsi ne haragudj..😄 kapsz 1 sportszeletett ha megbocsátassz

NEOreg3
PB OFF?

ennyi erõvel mondhatnád azt is, hogy gyerte ide csíterek

te buzi, te!

»»Pirates of the Call of Duty 2 szervere««
Server IP 195.228.155.232:28972
Mapok : rats_sansa_room , gob_rats v2 , mp_bathroomv2 , mp_culemborg , mp_gom_mice

PB OFF
// Set the Gametype
set g_gametype "tdm"

Cod2
zico87
Ja akkor sry..😄 olvasni se tudok már hát ezért ne dolgozon soha senki..😄

NEOreg3
úgy értette, hogy te vagy a BSA

nm-.-

zico87
Én nemvok se homokos se debil de rólad láttam már szép kis videókat Donoki barátom.

a bátyusal együtt mosátok a hátatokat...😄😄

trogerzsiger
vagyis mükszik, csak nem hoz be semmit

trogerzsiger
nem mükszik a keresõ:-(

olvass vissza a forumban

trogerzsiger
Hello!!

multinál mindig kidob és azt írja hogy no paket flow. pb bevan kapcsolva, és frissítve is van. mi lehet a baj?

rohadás öljön meg te rohadt cigány FASZTESTÛÛÛ

sry a gorombaságokért és hanghatásokért 😄

epilepszia veszély!

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...