Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szerver nemrossz sõt. De az adminok tiszta hülyék.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mondjuk jah

bebindeli azt annyi .D

a configba 0 ra tették a Console modot, amugy elég bénák, mert gondolom azért csinálták hogy ne legyenek reconnectolosok, de belehet állitani hogy hány rexonnect után dobja le az illetot,

?😄
azt hogyan?

Kár hogy az RSK-n levették a consolt

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ha nincs rconod akkor elõször:

/pb_plist ---> kilistázza a játékosokat slot, ip stb
/pb_kick <játékos száma> ----> aztán rábeszéled a többieket is hogy szavazzanak <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

/rcon login
Bejelentkezés RCON-ként..
Tiltás/Ban parancsok
/rcon kick
Kidobja a játékost név szerint (színkóddal írd be) a szerverrõl.
/rcon kick all
Az összes játékost kidobja a szerverrõl.
/rcon onlykick
Kidobja a játékost név szerint a szerverrõl (nem kell színkód).
/rcon onlykick all
Az összes játékost kidobja a szerverrõl.
/rcon clientkick
Kidobja a játékost ID szerint.
/rcon banUser
Kitiltja a játékost név szerint.
/rcon banClient
Kitiltja a játékost ID szerint.
/rcon tempBanUser
Kidobja és egyben banolja a játékost név szerint.
/rcon tempBanClient
Kidobja és egyben banolja a játékost ID szerint.
/rcon unbanuser
Feloldja a tiltást a játékosról név szerint (ban.txt-ben meg lehet nézni a kitiltott neveket).

inkább lépet 😊

zico87
írd le a hibát úgy könyebb segítenünk.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

NEOreg3
sokféle hibajelentés van, talán egy kép róla, vagy valami...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Blade17
hi all! Nem tudja valaki mitol van az hogy ha elinditom a codot kidob hibajelentéssel??

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

zico87
Tegnap késsz ledtem az uj PBCFG-mel amibe belekerült 3 csúnya kis progi+ a Gv scriptek is ami megegyezik a clanbaseéval ahoz nem nyultam.

http://mlap.hu/users/zico/uploads/PBCFG.ZIP

a cod.hu-n is föntlessz valamikor elküldtem már nekik de semmi még.

bigapó
annyira még nem ismerem az adminokat, de kösz a tippet😊)

The Matrix has you...

kérd meg az admint, hogy pl neked 1o pontos szavazási pontod legyen, és akkor egyböl tudod kickelni

megköszönném nagyon ha leirnád hogy hogyankell ip banolni és Global banolni, elégha a parancsot leirod

bigapó
olyan sokan? nem elég, ha 2-3-an? így nem fog menni szerintem. azért köszönöm, kipróbáljuk, aztán majd lesz valahogy😊)

The Matrix has you...

zico87
global bann tört szerón ??Az csak origi szerveren van értelme

adsl-nél is lehet fix ip csak azért havi 4-ezret fizetni kell

/pb_power
kilistáza az ember slotszámát, aztán /pb_kick slotszám ésha még 10 en beirják akkor kirakja!

bigapó
hali!

engem is érdekelne ez a kick/ban dolog. fõleg a kick. ha nincs admin a szerveren, akkor is ki lehet rúgni valahogy a gyanús egyéneket?

gondolom mindenki elõtt ismert a townville nevû pálya, ahol egy bug miatt be lehet menni a pálya alá és onnan lõdözik felfelé a csaló szemétje. te persze nem tudod lelõni, mert a föld alatt van. a jobb szerverekrõl már lekerült a pálya, de egy-kettõn még fent van, így ha kényszerbõl azokon játszom, akkor jó lenne az ilyen f*szokat kirúgdosni...
ez persze csak a kissebbik gond, hiszen a wh-sok a fõ probléma. õket meg nyaktekergetni kellene...

The Matrix has you...

máshogyan nem lehet bannolni tört szerveren? GLOBAL BAN-al mivan?

az nem fix

ha az illetõ ADSL-es, akkor fixIP-je van?
de én akoris akarom IP bannolni leirod hogyan lehet?

zico87
sehogy....

ha dinamikus IP-je van a bannolásnak nincs értelme mert egy restart azt kap uj IP-t azt visszatudd meni..az IP bannolásnak csak a fixip-nél van értelme.

hogy lehet valakit IP bannolni tört szerveren?

Wreck86
dejó! minden puska átviszi a falat,de ha bazookát lõsz rá,és elbújik a fal mögé,meg sem sebzõdik...cod4 power 😄😄 (cikkben olvastam vhol)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

zico87
csak az IW és a localized kezdetûeket hagyd a mainba meg persze a plyayers,demos mappát...

És ha tényleg ilyen bugos CS-s faxság lessz a cod4 akkor már most tudom hogy nemfogom még kiprobálni se.

ffxi
Köce srácok.

Fákjúal!

töröld le a modokat.

NEOreg3
törölj valami modot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ha jól vettem ki a max ammo az enfieldben 999 van állítva de a szerveren a max a 60
kb enniy DXD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

magus
gigantikus lol, mi ez a faszság, a cs-t is részben ezért hanyagoltam a kezdetektõl fogva, mert utáltam, hogy átlehet lõni a falon, annyira de annyira noob dolog, jó, hát akkor a cod 4 már most megbukott, gg

magus
"33 évesen egy 15 éves taknyos ne szidja a szüleimet mert a saját anyja elött fogom pofon vágni..."

nem biztos, hogy erõltetned kéne ezt az internet dolgot

ffxi
HELP!!!
Mi nem tecik neki?

Fákjúal!

HUHu 😄
de jo mindene keresztül leeht lõni , SOTI pwnage 😄

ha cvar rate 5000 miatt dob ki, belépés után a konzolba írd ezt:

/rate 25000

NEOreg3
fps sokszorosító konfig nem létezik, a legjobb megoldás az ha lejjebb veszed a grafikát, vagy felhúzod a procid/videokártyád/ramjaid órajelét

konzolba írd be ezt a cvar rate 5000 pb error miatt: /rate 25000

bigapó
hali!

a múltkor berakott valaki egy linket, ami a különbözõ szerverekrõl adott olyan infót, hogy kinek milyen stat-ja van. valaki belinkelné ezt megint?

The Matrix has you...

gondoloom itis lehet majd configolni, egyszerû. kiveszük azt a részt hogy falon átlehssen löni!

Hát ezt már tényleg megszívjuk ha wh-nak. Mi lesz itt?!

hello

valakinek lenne számomra valami fps sokszorosító konfigja?
nincs az a "húdenagyonodabaszós" gépem, ezért kellene egy olyan amivel normálisan lehet játszani, meg amiben benne vannak a helyes multiplayer cvarok. (az elõbb vágtak ki valami cvar miatt aminek 5000-nek kéne lennie vagy mi.)
köszi elõre is

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

hoho ppshl v mi utódja, 0 skill és tarolsz vele

NEOreg3

Hali
Hogy tudok parancsot bind-nek berakn ? illetve h nem azt írja ki h Yes,sir hanem Igem, uram ?:

NEOreg3
nem érdekel minket a szervered.

zico87
vagy a mainba rakod és egy exex parancsal indítod pl így: exec dankedmacleod.cfg

Robinho14
és ha több cfg-ét akarok berakni?

Robinho14
és a játékon belül semmit?

berakod a cod2 mappádon belül a MAIN azon belül a PLAYERS mappába, ott a PLAYERS mappába csinálsz egy mappát, mondjuk TEST és oda berakod config_mp.cfg néven, na kimész a PALYERS mappába és rákattintasz az active ra, ami benne van átirod TEST -re!

Ennyi, lehet bonyolultnak hangzik de könnyû!