26388
-
#21547 -,-' A killcamot mutassa végig. mert nekünk ugy van hogy mindent végig mutat csak azt enm hogy hogy szedett le... -
#21546 Egészet? Akkor az már demo, nem? -
#21545 Hogy lehet a killcamot beállítani ugy hogy végig mutassa az egészet?
(Nekem ezt egy gyereke mondta, szerintem nem lehet beállítani és pam hiba) -
#21544 #21524-re nem igaz hogy senki se tudja a választ :)
-
lboyongo #21543 az már megvolt, de nem segített:(
azért thx
-
#21542 Császtok!
már elég régóta CoD2-őzök főleg multizom és akadt egy kis problémám, mikor fel akarok csatlakozni egy szerverre akkor ezt a hibát írja ki h : Max ammo mismatch for "enfield" ammo: 'enfield_MP" set it to 60, but "deafultweapon_MP" already set it to 100.
Már néztem a main-ben hogy kitörlöljem de nemtalátam ilyen fájlokat, még hasonlótsem és most nem tudom mit tehetnék még, ha valaki tud valami hasznos tanácsotadni az írjon a freemailemre: [email protected]
előre is kössz! -
#21541 lehet h azért, de ez megoldja :D, régen nekem is baszakodott azt amikor kicsuktam megjavult, később újraraktam a windowsot és mostmár nem kell kicsuknom :/ -
#21540 Ez nem azért van, mert szar a net? -
#21539 nyomj ctrl+alt+deletét és kapcsold ki a PNKBSTRA-t és PNKBSTRB-t :) -
lboyongo #21538 hali, van ötletetek h mit csináljak, mert a PB némelyik szerverről állandóan ledob losing key packets üzivel. Már próbáltam utánanézni, frissítettem PB, de semmi:(
-
#21537 Én egyszer CB Waron ragadtam le rajta xD -
#21536 emléxem voltam régen Toujanen és észrevettem a rendszámot és elkezdtem lesni :D, vmeik hülye meg elkezdte: miaz? kellene? mert tudok küldeni...
hát kicsit nc :D -
Cat 02 #21535 toujaneon a felrobbantandó autónak is WH a rendszáma -
#21534 #21524 -
#21533 irtam neki privit, azt hittem tovabbitja. elkuldom neked is -
#21532 Te mán, mi lesz a kupával? Várom a privitet az időpontról :) kiderült, hogy fifakari is sg-s, nem is tudtam. Állítólag jelentkezett nálad 1 privivel. Akkor már nem rajtam keresztül megy a dolog, ha van vmi akkor már tuc szólni neki. -
#21531 Pedig elég sok II.világháborús filmeket láttam, de nem figyeltem fel rá :S
Jah igen, mert az mind a COD2 pályafutásom előtt volt :P -
#21530 mivel: wermachtnak a röviditése wh? :O:)
háborús filmekben is wh mindnek a röviditése,mivgel tényleg wh volt mindnek a rendszámán... -
#21529 Uuuf.. csak nekem nem új? :( -
#21528 pedig eddig olyan szépen csinálta a pb frissítéseket :S -
Dave0092 #21527 ha menézed egyes mapokon, midnegyiknek wh a rendszáma -
Dave0092 #21526 zico nagyivbe leszarja a pubot, és nemfog rendelni abbola csitből, tom me nekem mondta :D
-
#21525 Hát nem lehet igaz má' :D
-
#21524 hali, nekem olyan kérdésem lenne, hogy tudnám a lan serverünket olyan módba rázni amiben nem csak rifle-ők vannak ?:) mert egy idő után már elég uncsi vele. valami mod, parancs vagy mi:) kösszi -
Ficsek.hu #21523 Zico biztos rendelt már a szupercsítből és már tudja is az ellenszerét :P -
madmanic #21522 TELEFONBETYÁR!!!!! -
#21521 még az életkedvét is el kell venni a kis pondrónak... -
#21520 ennyi dolog egy wéhás miatt?:D szard már le:D -
#21519 Origi szerón megtudom nézni a guidjait, ez alapján ha regelve van megtalálom cb-n, és ha megadta megtalálom a nevét, lakcímét. Aztán telefonkönyv.
KL -
Dave0092 #21518 nevét telefonszámtáh ogy a gyikba tudtad meg :)? -
#21517 Ficsek nem tudsz vmi jó honlapot ahonnan friss pb md5tools ellenőrző cfg-t(vagy csak sorokat) lehet leszedni? Tegnap a game-violaions-os pb config mellett, origi szerón(HitandRun) ott wh-zott a srác, hiába anyázta az egész szerver, a pb nem fogta meg.
Bár onnan könnyen banoltam(ezen kívül rögtön megtudtam nevét, telefonszámát stb.) és a klánjából is kitették, de a pb nem fogta meg.
Kösz!
KL -
#21516 Ha így csinálod, mindig újratölti.
Ha viszont: sv_maprotation ""
akkor ha egyszer átváltasz toujane-ra(vagy bármire), akkor ottmarad és a végén nem tölt újra, csak egy fast restart lesz.
Üdv!
KL_atya'tok -
#21515 Kösz -
Ficsek.hu #21514 sv_mapRotation map mp_toujane
map mp_toujane
a konzolba -
#21513 Valaki nem tudja hogy a szerver cfg n belűl hogy kell beállítani azt hogy only toujane és map_restart al. -
madmanic #21512 nekem minden este jó -
#21511 Ment váalsz privi is :) -
#21510 szenya:) mentek a privik ifjú titánok:) -
#21509 éN XTERNETBE ELÉG GYAKRAN JÁROK.JÓFORMÁK VANAK OTT de ez ahogy írtuk másról szól... -
#21508 aki szervezett kupán akar játszani az mennyen d-lanra:D vagy xternet lanra:D szerintem ez király kupa lessz!!!