Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(lényeg a légyeg, elég szarul sikerültek a "középkategóriának" nevezett legujabb videokártyák, valószinüleg nem véletlen, legjobb lesz ha vár mindenki egy kicsit amég nem hoz ki valamelyik gyártó egy igazi középkategóriás slágerterméket. A 8600-ak, hd2600-ak és társai roszabbak már dx9-ben is mint az elõzõ középkat kártyák (álá 7600, x1650), és dx10ben vélhetõleg még gyengébben teljesitenek majd, szal...,
a Prohardweresek nemrég egy poént is elsütöttek erre, mondván hogy csak 4-5FPS-el lesz gyorsabb dx10ben az uj középkategória, a régi megy 0-t, az ujak meg 4-5-öt 😊)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De ezt akkor írjam, amikor beírom, hogy /cl_maxpackets 60, de ha nem írom be, akkor azt írja ki, hogy No Packet Flow.
Bonyolult ez a PB :S
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A problémám az, hogy mindig kidob a PunkBuster!!!
Letöltöttem a PB frissítésst, és beírtam a consolba, hogy /cl_maxpackets 60 , /pb_security 0 ÉS ennek ellenére kidob!
S.O.S!!!
Mit tegyek?
thx
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
a 7600GT tesztek alapján jópár játékban veri a 8600GT-t csak azokban a tesztekben kap ki ahol az ujabb shaderek stb...
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
azért annyira nem rossz kártya az a 7600GT, szerintem jól el fogok szórakozni vele egy darabig😊
és most már vége minden off-nak részemrõl, elnézést a nem idevaló dolgokért. jó gyilokot mindenkinek.
The Matrix has you...
közben kaptam egy infót, hogy kb ennyiért tudnék venni 8600GT-is. gondolom ez jobb (persze😊 )
a kérdés már csak az, hogy ezzel a géppel mit tudnék én kihozni a vidikariból, mert azt hallottam, hogy a 8600-ashoz illik core2-õt társítani. ez igaz?
bocs a sok off-ért, de itt értelmes választ kapok legalább😊)
The Matrix has you...
mindenesetre én 3200+-al 1.5gb rammal és 6600gt-vel 30 körüli fps-t érek el dx9-ben és tegyük fel kétszer gyorsabb a 7600GT, akkor se lesz meg a 125
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hát nemtom
milyen a kártya píszíájos?
The Matrix has you...
Amúgy PH-n (prohardver) épp meglepõdtek,hogy nekem 300-600fps-em van néha több is dx7-be persze 1024x768-on és nekem is 7600GT-m van DDR3-rammal csak mellé van egy Intel Core2 és így több az fps-em mint akinek egy Intel p4 3Ghz meg egy 7900-es karija van 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
igy kell: Normal, Low, Low ez a legkisebb,
vagy egyszerûbben: beirod a konzolba /r_picmip 2
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
tnt2-esnél nincs is jobb kari nekem is dx9-be kiakad az fps mérõ vele😄
dobd a kukába a jelenlegi kártyád és vegyél egy voodoo 1-est, nekem is az van és már mûködik! 1600x1200 dx9 full graf fix 333 fps, a legerõsebb kártya jelenleg a piacon (na jó egy tnt2 sem futtatja rosszul...😛)!!!
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
csiga 10 ez tuti az életkorod és az IQ-d is egyben. Küldök én neked olyan wh-t amit nem észlel ..csak ne csodálkozz ha kis bibik lesznek a gépeddel..😄
árs egy kicsit urjainditod a gépet, és bármelyik pb-s szeront tucc whzni, probáld ki nekem bevállt ! 😄
a Losing key packet:feladatkezelõbõl lõdd ki a PnkBstrA.exet
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
MJ rulz Pink Team The Only One
Azért nem minnden a videokari
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
az se mindegy, meg a ram ok ... ^^
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
# Chipset: GeForce 7600GS GS meg pláne azzal az a baj hogy budított. Szerintem kicsit várj többet és gyûlik a lé vehetsz egy GT-t vagy egy mégerõsebb videokarit. De ez csak az én véleményem. Halljuk a többiekét.
egy új videókártyán gondolkozom, úgy néz ki megvan a préda, egy Inno3D 7600 GST-re esett a választás.
fõbb paraméterei:
# Chipset: GeForce 7600GS
# Memória: 256 MB GDDR3
# GPU frekvencia: 500 MHz
# Memória Frekvencia: 1400 MHz
# Memória busz: 128 bit
# Maximális felbontás: 2560x1600
# Pixel/órajel: 12
# SLI képesség
# 2 db DVI kimenet 1db VGA DVI átalakítóval
kinek mi a véleménye errõl a kártyáról, esetleg van-e valakinek ilyen? ja és persze ezen 125 FPS minden extra bekapcsolása mellett is meglenne? 😊)
The Matrix has you...
a meghajtó progikat is frissítened kellen,mint videókari frissítés és hasonló vagy csak simán a beállításokon kellene variálnod!
De vannak szakértõbb emberkék itt és csak tudnak mondani vmi konkrétabb okosságot is!
Irgum-burgum :)
Légyszi segítsetek! Nemrég lecseréltük a gépünket jobbra mint volt:
Geforce 7300GS (128mb) videókártya ,AMD Athlon 64 3500+ processor ,512mb memória. És a cod2 egyáltalán nem megy! A menübe mire belép vagy 3perc asztán az egeret hiába viszem percenként szaggat egyet ,egyszer nagynehezen 10perc betöltéssel bejutottam a gameba ahol ugyan úgy szaggatott mint állat legkisebb grafikán!Ahogy láttam elég kidolgozott volt ,pedig levolt véve a grafikája.
EZT AZ EGÉSZET NEM ÉRTEM! A RÉGI GÉPPEL SIMÁN MENT!
Pedig 1.3-as patch is fent van és többi játék is simán megy.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
Irgum-burgum :)
Töltsd le, filters--> configure games megadod a multi exe elérési útját.
keress egy magyar szervert /ha nem eredeti a gamed/ katt a szerverre, ne ikonról indítsd
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB