Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
biztosan sokan fognak segíteni....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Fixed several relatively uncommon crashes with Xfire In-Game and Call of Duty 2." ideje volt 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
cfg be pl olyat be lehet állítani h mászkálás hangja nagyobb legyen?
pub: nyitott szerver, amire bárki felmehet
cfg: konfigurációs fájl, ami a beállításaidat tartalmazza (grafika hangok egérérzékenység bindek stb.), azért kérdeznek rá gyakran, mivel sok pro játékos cfg-je letölthetõ a netrõl és sokan azt használják, ám az esetek 90%-ában nem leszel jobb tõlük
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
bash: ez az amikor csak ütni lehet?
pub: =szerveR?
cfg: config? milyen a gépeD?
a total commander-ben érdekes módon nem tudtam notepad-dal szerkeszteni, korábban úgy csináltam, de most valami kód-ként ábrázolta a szöveget és sehogy sem tudtam átállítani, mert nem tudtam mi mit jelent😊 ez mitõl van? és hogy lehet visszaállítani?
The Matrix has you...
de gyakran elõfordul, hogy az egyik mod lemásolja magának és akkor az ottanit is át kell írnod
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
The Matrix has you...
persze dx7 alatt, dx9 alatt pedig 90 körülit tapasztaltam. úgy néz ki ennyit tud a 7600 GT, de még nem próbáltam tuning-al.
The Matrix has you...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
125 Fps-el hát mondom wtf?
Majdnem mondtam neki te bajod,hogy ilyen szar géped van,hogy 40-80fps-ed van csak...de nem mondtam.Különben is 125fps még cb-n is megengedett.
Végülis az lett a vége,hogy maradhattam mituán vagy 10x visszajöttem 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Visszaolvastam de nem találtam megoldást a problémámra. Az lenne a gondom hogy ASE-ben egy jópár serverre nem tudok felmenni mert miután rámegyek a csatlakozásra csak a sötét képernyõ fogad, és a map nem töltõdik be. :S
Már újraraktam a gamet de az sem segített. De vannak serverek ahol meg simán megy, most ez mitõl lehet? :\ Egyébként az UO-nál is ugyanez a probléma áll fenn.
Pls. vki help! -.-
MJ rulz Pink Team The Only One
Mi a konfigurációdban az alaplap, proci, videókártya és memória pontos nevei?
Mióta dx7-be tolom azóta meg ne is beszéljünk mert 300alá szinte sose megy 😄
dx7-ben általában megvan a 125 fix, füstben néha lemegy 90-re, de nagyon nemzavar-.-
Én csak addig vettem le amig még élvezhetõ nem szép nekem se de azért ennyire nem ronda.
"8800-hoz illik a core2 vagy x2 dx7-be 250 fps az elég kevés..."
"Akkor vki nálad nem jó mert DX9-be még ok a 125fps mondjuk egy ilyen karival több kéne szerintem.De dx7-be nekem 300-600fps-em van és ...."
csak nekik linkeltem
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
MJ rulz Pink Team The Only One
fps is
http://images.netbag.hu/20070706/11374670003.jpeg
http://images.netbag.hu/20070706/11374751005.jpeg
Hallottam egy progiról amivel nagyot tucc ugrani.
Csak nem tom mi a neve.
És hogy van-e ilyen eggyáltalán???
És ha ven honnan lehet leszedni???
Ebben szeretném a segitségeteket kérni.
Mert a magyarosítás azt írja, hogy ehez külön program kell.
Procituning van egy picit.
Mellesleg azt tudod,hogy a procid nem tudja kihasználta a 8800-as karidat??
:AS😄