Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 gép van a routerre csatlakoztatva, egy másik szinte mindig be van kapcsolva és azon neteznek msneznek stb
a pingem ritkán megy 50 fölé, más meg szenved a 10mbitjével, nem értem ezt, kábelnet roxx😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
esetleg annyit tudsz tenni, hogy minden feleslegesnek ítélt, netet használó progit leállítasz (letöltések, msn, egyébb ami használhatja)
The Matrix has you...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Server Disconnected - Unkown Soldier has been kicked via PunkBuster for (0 minutes) ... No Packet Flow
Még sose irta ki eddig csak most hogy újratelepítettem a gépem. Valaki sûrgõsen help pliiz.
(Egyébként egy frissítést már leszedtem a cod.hu ról frissítette is meg láttam hogy tölti meg minden de semmmi, meg lehet hogy nem is az hanem csak 1 parancs) Heelllllp!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Van egy olyan problémám hogy újratettem a gépem és kéri frissíteni a pb t külömben kivág. Honnan tudok 1 normális frissítést letölteni?
ha van rá igény összeálhatna pár hozzáértõ ember azt megdumálnánk
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
A Call of Duty 2-höz szeretnék HeadShot módot csinálni. Annyi már kész, hogy kiírja, hogy kit, hány méterrõl lõttél le, de a hangot nem akarja lejátszani:S
Az iw_generic2.csv fájlba így írtam be a módot: headshot,,,headshot/headshot.mp3,1,1,,,,1000000,,auto,streamed
és egy attacker playlocalsound("headshot")
és self playlocalsound("headshot")
kóddal próbáltam lejátszatni, de semmi. Aki tud segíteni, pls írjon, nagyon megköszönném a használható ötletet.
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
valaki tud segiteni abban hogy ne dobjon ki a PB Losing key packets-el Vista x64 alatt? elvileg még nem kompatibilis vele, ami fura mer eddig müködött, 2 napja frisitettem azota 2sec és kivág a szerver :S
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
Ha vki tud ilyenrõl az legyen szíves írjon, köszi!
(Cod1, Cod2 mind1 nekem 😊 )
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
talán ie t használtok, nem Mozillát :d
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
The Matrix has you...
valaki rem tud segiteni!elöre is kösz
Futtasd rendszergazda ként,és a patchet is.
....
valaki egy érett választ tudna alkotni?
lehet még megvan de nem angyon reklámozzák, én kb 1hónapja látttam utoljára
Nem tudok frissítteni a Cod 2-ben szervereket, sem az x fire-ban, sem az All Seeing-Eye-ban sem .Egy T-online 1 megás netem van.
Mi lehet a gond?????
nem csak engem, midenkit ugyanezzel, és a szerver nem reagált semmilyen parancsra sem, csak amikor az FGC oldalárol ujrainditottam!
Kérdés: milehet ez a gond?
van esetleg olyan parancs amivel RCON jog nélkül kilehet fagyasztani a szervert? mert van egykét rosszakaro, és neme azok mûvelték...
CHEATER SZERVER, vagy valami ilyesmi
ja ez a legjobb: ingyen rcon t adok 😄D mint JK3 ba mikor még azt toltuk egy csávó aki felment rcon t adott azt kickelgették egymást xD
/rcon devmap mp_xy
ezen semmi kivetni való nincs én is régebben szorakoztam igy