Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
2mbit/384-es netem van, általában megy az msn az xfire, néha még torrentet is töltök (sebességkorlátozással persze)

3 gép van a routerre csatlakoztatva, egy másik szinte mindig be van kapcsolva és azon neteznek msneznek stb

a pingem ritkán megy 50 fölé, más meg szenved a 10mbitjével, nem értem ezt, kábelnet roxx😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bigapó
ilyet nekem is írt mikor újra kellett raknom a játékot. nálam magától megoldódott. természetesen felraktam én is az új pb-t, de ennek ellenére kiírta mindig. egy idõ után viszont már nem. rejtély...

esetleg annyit tudsz tenni, hogy minden feleslegesnek ítélt, netet használó progit leállítasz (letöltések, msn, egyébb ami használhatja)

The Matrix has you...

red bull
+ egy új hibaüzenet: PB INIT FAILURE Erre is pls help. (Életemben nem láttam ezeket a hibaüziket xD)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
Bocsi mégse xD Tehát a problámám továbbra is fennáll. A hibaüzenet a következõ:
Server Disconnected - Unkown Soldier has been kicked via PunkBuster for (0 minutes) ... No Packet Flow
Még sose irta ki eddig csak most hogy újratelepítettem a gépem. Valaki sûrgõsen help pliiz.
(Egyébként egy frissítést már leszedtem a cod.hu ról frissítette is meg láttam hogy tölti meg minden de semmmi, meg lehet hogy nem is az hanem csak 1 parancs) Heelllllp!

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
Már megoldottam

red bull
Hy all segítsetek!

Van egy olyan problémám hogy újratettem a gépem és kéri frissíteni a pb t külömben kivág. Honnan tudok 1 normális frissítést letölteni?

zico87
Egy olyan ötlet bújt ki szerény fejembõl hogy milenne ha ujáélesztenénk az az sg.hu cod2 szervert origin futna alap mod változó játéktipusban és akkor lehetne csinálni egy szinvonalas szervert origi szerón még a cheat próbléma se olyan húzós mert sztem azért félti mindenki a guidját mondjuk elég olcsó már..nekem is 4 origi cd keyem van..😄

ha van rá igény összeálhatna pár hozzáértõ ember azt megdumálnánk

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

zico87
evenbalance.com

ASE már nem a régi...😞

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Honnan lehet leszedni Punk Buster frissitést mert ami a Call of Duty honlapján van az nem müködik és engem is kidobál a serverröl<#gonosz2>
trimre
Sziasztok!
A Call of Duty 2-höz szeretnék HeadShot módot csinálni. Annyi már kész, hogy kiírja, hogy kit, hány méterrõl lõttél le, de a hangot nem akarja lejátszani:S
Az iw_generic2.csv fájlba így írtam be a módot: headshot,,,headshot/headshot.mp3,1,1,,,,1000000,,auto,streamed
és egy attacker playlocalsound("headshot")
és self playlocalsound("headshot")
kóddal próbáltam lejátszatni, de semmi. Aki tud segíteni, pls írjon, nagyon megköszönném a használható ötletet.

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

Jaffa 2843
Hi!

valaki tud segiteni abban hogy ne dobjon ki a PB Losing key packets-el Vista x64 alatt? elvileg még nem kompatibilis vele, ami fura mer eddig müködött, 2 napja frisitettem azota 2sec és kivág a szerver :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

NEOreg3
használj xfire-t😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gyr
figyu, mit tegyek, akkor ha az All Seeing Eye nem talál servert, pedig minden jól van elvileg beállítva.... lécci segítsetek!!!!!<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

zico87
Én még nemhallotam ilyenrõl...szerintem nemlétezik ilyen mód.

David8
Hali vki nem tud olyan módot hogy az egyjátékos küldetéseket interneten másokkal együtt lehet jáccani? Mintha már hallottam volna róla..
Ha vki tud ilyenrõl az legyen szíves írjon, köszi!
(Cod1, Cod2 mind1 nekem 😊 )

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

nekem van...
talán ie t használtok, nem Mozillát :d

nekem most nincs pedig eddig volt...

Minden oldalon van csak it nem a Test Drive Unlimited-nél is van pedig az aztán a flashes oldal. Na mindegy majd rájövök

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

gabi89
Nálam van...esetleg nincs flash playered?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nálam nincs banner. Nálatok se?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ez nem cod topik..

Meg néha nem ár kifújni úgy a gépet hogy a videokarit memoriát(kat) és a ami még van hangkártya ha nem integrál stb. és úgy kifújni és nem lesz or az érintkezések közt. Én így csinálom 3 havonta kb néha fél év de hát ez van és mûködik.

bigapó
ez memóriahiba. memtest-et futtasd, esetleg vedd ki és tedd be újra a memóriákat (ha több van, akkor egyszerre csak egyet) és nézd meg mi az eredmény. ha nem értesz hozzá valami szakit keress meg, mert csak elrontod a gépet a végén...

The Matrix has you...

Szevasztok!a cod 2 multya nem akar beindulni minidg ezt irja ki: A "0x004b9b70"cimen található utasitás a "0x0000009c"memoriacimre hivatkozott!a memoriaterületen nem végezhetö el a következö müvelet:read"
valaki rem tud segiteni!elöre is kösz
bigapó
szerintem a united offensive-re gondolt.

The Matrix has you...

nincs is kiegészítõ lemez... <#idiota>

bigapó
alap, hogy alapra...

The Matrix has you...

a kieg lemez megy magától, vagy az alapra kell rátenni?

Hello!

Futtasd rendszergazda ként,és a patchet is.
Hecker007
hello, felraktam ma a cod2-õt vistára és valamiért nem indul el rendesen, rányomok egy szerverre elkezdi tölteni fekete képernyõ aztán a program nem válaszol, valaki nem tudja hogy mi lehet a baj? régebben ment vistán is rendesen úgyhogy nem kompatibilitási gond van

még nincs tavasz h érjenek a gyümölcök (!)

nem szar szerver, énvagyok az egyik admin, és attol hogy néha bugos az ADMIRAL MOD, attol nem fogom levenni, hogy egy élvezhetetlen szart kapjak helyette!
....
valaki egy érett választ tudna alkotni?

töröldd le azt az ócska mógot, és ne járj arra a szar szerverre...

erre valaki?

jah a meklód kcsmaszerver?
lehet még megvan de nem angyon reklámozzák, én kb 1hónapja látttam utoljára

NEOreg3
feleslgesen mentettem le akkor a mapokat<#gonosz3>

az már nincs..

NEOreg3
ez sajnos nem az, én arra az sd szerverükre gondolok, ami 60 slotos volt és csak custom mapok futottak rajta

Hello!

Nem tudok frissítteni a Cod 2-ben szervereket, sem az x fire-ban, sem az All Seeing-Eye-ban sem .Egy T-online 1 megás netem van.

Mi lehet a gond?????

én tudom, tessék az ip: 195.228.155.23:28965

NEOreg3
tudatlan kocsmaszerverrel nem tudjátok mi lett? új ip-je van a szervernek vagy mi, mert nem tudok rá csatlakozni xfire-bõl és adatot sem küld

Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy a szerverünkön, ma kidobott egy ilyen üzenettel:

nem csak engem, midenkit ugyanezzel, és a szerver nem reagált semmilyen parancsra sem, csak amikor az FGC oldalárol ujrainditottam!
Kérdés: milehet ez a gond?
van esetleg olyan parancs amivel RCON jog nélkül kilehet fagyasztani a szervert? mert van egykét rosszakaro, és neme azok mûvelték...

meg szereintem nem a sjaát szerverén akarta 😄

hát aztán pub szerveren had szórakozzon, ki írja a szerver nevébe hogy,
CHEATER SZERVER, vagy valami ilyesmi
ja ez a legjobb: ingyen rcon t adok 😄D mint JK3 ba mikor még azt toltuk egy csávó aki felment rcon t adott azt kickelgették egymást xD

ha ezt a parancsot használod tudod használni az összes single playeres kodot: pl. noclip, god , stb..

/rcon devmap mp_xy

ezen semmi kivetni való nincs én is régebben szorakoztam igy

zico87
Jó vágom..ha olyat kérdezz sztem én az elsõk között szoktam lenni aki segít de sv_cheatben nemsegítek..jóhogynem weboldal címet kért ahol föntvan a legujabb wh..😄

csak azt kérdezte hiogy hogyan lehet a cheatet engedélyezni a szerverén

nemtom ezt miért kell lekiabálni mert ez nem HACK et kérdezett, hanem egy parancsot, az nem egy és ugyanaz... lehet h mikor én is kezdõ voltam én is megkérdeztem.. 😄

zico87
Azt csak úgy tudod engedélyezni ha a teljes main könyvtárat törlöd utána jó lessz tuti..😄