26388
-
#21667 őőő véletlenül nem GF8xxx-es karid van?
tipp: driverben kapcsolj élsimitást ne a játékban -
#21666 Driver? -
#21665 #21654 pls heeeelp -
razz #21664 hello.haverom csinált egy cod2 szervert és az lenne a probléma hogy csak eredeti játékkal hajlando felengedni az embereket.tehát a kérdés az lenne ezt hogy lehetne kikapcsolni hogy nem eredetivel is lehessen jönni?(azt irja mindenkinél hogy bad cd-key).na elöre is kösz. -
BIZ0906 #21663 Valamelyik láma a privát képét linkelte be ezért kéri a jelszót -
#21662 akkor sztem az lenne a jó megoldás hogy a #21605-ös üzenetet törölni kéne . -
#21661 Kössz a helpet! Meglesem vista alatt. bár nekem vista alatt régebben nem nagyon akart elindulni a cod2.pontosabban nem is tudtam vele jáccani. nah majd délután. most meló van. -
#21660 #21605 miatt D: -
#21659 ba+ tök idegesítő, mi ez 1átalán? -
#21658 nekem is bejön, vajon miért csinálja? D: -
#21657 de -
#21656 nálatok nem jön be egy iylen képfeltöltő bigyusz jelszó+azonosítóval,mikor erre a fórumra klikk? -
#21655 Sziasztok,
feltettem a játékot, és mikor elindítom akár single-ben, akár multiban, akkor EZTlátom. Már újrainstláltam, akár felpatcheltem, akár nem, mindig szürke volt minden a radar és a szövegek kivételével.
Legfrisseb nvidia driver van, és dx9.0c van instalálva.
Mi lehet a gond? -
#21654 nah most feldobtam a cod2 öt elkeztem nyomni a singleplayert és naggyon szúrja a szemem hogy vannak az új fejezetek kezdésekor videók/"diák" és a videóknál nincs kép.nekem szar a gépem vagy egyáltalán nincs kép? -
#21653 Bemész a C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\neved amivel játszol mappába, és a config_mp.cfg-ben rákeresel a seta cl_punkbuster-re végén a 0-át átírod 1-re és mehet a játék .. : ) -
#21652 próbáld frissíteni a pb -t. hogy hogy azt nemtom XD elég rég cod 2öztem -
martinho040150 #21651 Sziasztok!
Nekem az a problémám hogy vmi oknál fogva magától kikapcsolta a PB-t a játék.
És igy nem tudok multizni.
ha be akarom kapcsolni a PB-t akkor kidob hibaüzenettel.
mit csináljak?
help plz
-
#21650 Mind 1 már meg van oldva. Azért kösz -
#21649 adatlap -
#21648 :S pls privi be és kűld el az msn címed mert ez engem nagyon zavar. kösz ;) -
#21647 nekem 260 magyar szerót talál perpill és mind1ik előtt ott a zászló :) -
#21646 Már többször is de letöltöttem a legújabbat meg minden és ugyanez a problémám. Nem talál magyar zászlós szervereket csak 1-et 2-t. Régen pedig tele volt az egész lista. Nem tudom mi történt de ez igy nem a legjobb. Megint jön a szerverek elé a "[HUN]" vagy mi? :S
Egyébként mindenkinek jó rajtam kívűl? -
#21645 újratelepítést már próbáltad? -
#21644 keress -
#21643 hello!mondtok nekem egy jo sd servert(tortet) ahol kb 20-25 a limit es mindig jaszanak? -
#21642 #21636 Öhm. pls help -
#21641 úhh nagyon kössz megtaláltam!:D akit még érdekel :main mappa->iw05->sound->music -
vkrisz81 #21640 köszi hogy legalabb irtal ! meg ha nem is értesz hozzá (te mondtad :))
Nos tevedtek mert nekem a 300fps is ment mielott elszallt a cod, igaz nem volt stabil, viszont a 250et siman vitte !!!
ezert is problema ez nekem, mert miutan elszallt ujraraktam, mar csak 100-160 esetleg 200 fpssel megy, de neha nagyon belaggol... es tudom hogy tud ennel tobbet is
amugy meg tevedsz, igenis sokat jelent hogy 90 vagy 250 fpsel mesz mondjuk thomsonnal :)
de3 a sniper palyan is sokat jelent, killcamban latszott regen te meg nem lattad az illetot holott o mar latott.. es ez sokszor mar eleg ahoz hogy ove legyen az elsőbb pillanat...
az bassza a csöröm hogy tudja ! es megsem megy !
tud valaki a cfgkrol valami kis infot adni? valahol lattam olyat hogy fps noveles...
az pl miert van hogy a toujane palyan aranyosan csillog a fehet felulet.... ???
vkrisz -
#21639 Nem tud valaki Vehicle mod-os szervert?
Aki igen az kérem írja le az IP címét.
Előre is kössz. -
Ficsek.hu #21638 Ott van a gépeden valamelyik iwd fájlban a main könyvtárban wav vagy mp3 formátumban.
Az iwd fájlokat a total commanderrel meg tudod nyitni, mint egy tömörített állományt. Az iwd-n belül a sounds vagy valami hasonló nevű mappában keresd. -
#21637 valaki tuggya h hol lehet letölteni a játék zenéit? -
#21636 ASE-t használok de ez nem új zászló, hanem tudod van a szerverek előtt egy kis magyar zászlócska, nah nekem azt tűnt most el. Most töltöttem le a legújabb verziót. Annál sincs zászló. Help
Ui.: Robinho megsúgom neked hogy nem ott keresem ;) -
#21635 Uj zászló??milyen server keresőt használsz? ase?xfire?
-
#21634 nálam van:D de ne a németeknél keresd:D -
#21633 nem tudjátok mért van az hogy újra nincs magyar zászló egy szervernél sem? vagy mindenkinek igy van? help -
#21632 én dettó...de akkor nem teszem fel a füles...
ffxi lehet hogy ki lehet kapcsolni, de én hülye vagyok hozzá:D -
#21631 Mind2-t használom én is. X-et a kapcsolattartásra és warszervezésre és minden hülye statisztikát készít :D (milyen játékkal nyomom, mennyi ideje stb...)
Csipogás pedig ki lehet kapcsolni :P -
#21630 nekem mindkettő van:D de x-firét beszélgetésre használom csak asét meg szerver kereséshez:D Én nem viccelek:D:D:D -
#21629 beszélgetni tudsz team speaken, skypen, msn-en is:):) Egyépként meg sztem elviselhetetlen az xfire csipogása..:D -
#21628 sztem is jobb az Ase..1000x:)