26388
-
bandesz00 #21707 Sziasztok!!!Egy kicsi segítség kellene a problémám kidob a szerver és ezt írja ki:LOSING KEY PACKETS: előre is köszönöm a segítséget ÜDV:( -
#21706 De akkor se csitelek, és a végén nekem lett igazam -
#21705 jaja ano ilyen hibaüzivel dobta ki az emberkéket az asm miat de persze lehet valami trojan vag vírus okozta neked. -
#21704 jah az ASM télleg ijet csinál XD -
#21703 Igen persze hogy lehet ilyen hisz nem csítelnék soha de nekem mindenki aztmondta hogy ASM cod 2 te csiter ********* . Szal mind 1 -.- -
#21702 egyébként akkor szokott ilyen lenni ha valamilyen hack-et használ vki...
de persze elöfordulhat hogy sérül/megváltozik egy fájl valamijen oknál fogva és a PB emiatt reklamál -
#21701 Danithe ilyeneket ne nagyon irj mert nekem ugyanez volt és nekemálltak hogy wh zok miközbe nem -
danithe #21700 Köszönöm, megoldodott a probléma! :) ReInstall megoldotta a problémát! -
#21699 nekem ilyet virus miatt irt ki:Dprobáld meg elenőrizni! -
#21698 reinstall, vagy hack off -
Atomnyuszi #21697 sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy vista-ra van-e esetleg patch a codhoz, mert úgy önmagában nem nagyon akar menni. -
danithe #21696 Bocsáant h zavarok! de má 2 hete agaszt engem vlmi :S Belépek a játékba (multi player) csatlakozok szervere és egyszer csak fogja magát és kilép :S
Ezzel a hiba üzivel dob kI! esetleg nem tudtok rá gyógy modott? :S
[IMG]http://www.colos200.extra.hu/punk buster kidobott.JPG[/IMG] -
junkers #21695 Köszönöm a tippet!
Bocsi mindenkitől, hogy ide írtam. -
lee56 #21694 Hmm, most hogy uj profilt csináltam, és elvesztek a beállitások, érdekes felfedezést tettem amit nem igazán értek, talán valaki aki ért hozzá és megmagyarázná azt megköszönném.
Szóval minden visszaállt alapértékre, maxfps maxpackets stb, és amikor a maxpacketset visszaraktam 60-ra vagy 100-ra akkor megnőtt a pingem, nem is kicsit, majdnem 20al nagyobb lett átlagosan, eddig ugy tudtam jó hatással van ha növeljük a maxpacketset... -
#21693 jaja etévedtél báttya de sztem rakd föl az uj forcewaret azt anyi mert tuti támogatott kari az én 86GT-mel is lazán ment az airborne csak sztem uncsi 1 game egy idő után -
#21692 téves házszám:C -
#21691 Hali!
Go to erbörn topic. -
junkers #21690 Szisztok!
Lenne egy kérdésem fel akarom( tam ) tenni a Medal of Honor - Airborne, a következő gépre: intel core 2 quad ( 4 magos processzor ) 2.4 GHz , 2GB DDR2 Ram, eVGA 8800GTS geforce 320MB videókártya.
A problémám az , hogy azt írja ki a telepítés végén , hogy nem támogatott videókártya ezt a problémát , hogy lehetne kiküszöbölni, ha valaki tud az jó lenne ha segítene.
A Segítséget előre is köszönöm! -
#21689 hát akkor lehet ot a bibi mert vistának alapból ajánlott az 1 giga ram... -
Bence9292 #21688 1024 -
#21687 Nem még de az a probléma nekem már megoldódott.Ez most nagybátjám baja.xD
-
#21686 Feltelepítetted már normálisan DVD-ről .. vagy még mindig az áthúzottal próbálkozol ? XD -
#21685 Hogy mi a baj?
Csak egy szó.:
VISTA.
Csak ennyi a probléma.. -
#21684 Csá all!
Lenne egy kis problémám!Mégpedig oylan hogy felakarom rakni az 1.3as patchet és ezt írja ki.:
-
#21683 hát azért az hogy nem játékra van az azért túlzás de nagyobb a ramigénye a vistának mint az xp-nek...lehet attól is..mennyi ramod van ? -
Bence9292 #21682 Most raktam fel a legfrissebb directx-et, a gépem az ajánlott gép konfig fölött van, szóval nem értem, hogy mi van :( -
#21681 vazz... mikor értik meg az emberek hogy a vista nem játékra valo? egy rakás sz.r? :DD -
Bence9292 #21680 Hi!
Vistán miért indul ilyen lessan?(multi)több perc.
Xp-n jó volt. Valaki mondjuk valami megoldást. Köszi! -
lee56 #21679 Köszike, ez segitett , valami tényleg elromolhatott, nem is engedi törölni a régi profilt, viszont most valamiért alacsonyabb lett a pingem is :) -
#21678 Esetleg csinálj egy új profilt, nekem régebben megoldotta ezt a problémát .. : ) -
lee56 #21677 Attól még megmaradna a gondom, engem inkább az érdekelne hogy mi a rákér rakja dx9-re magát folyton, meg a fényerőt is fisszanyomja alapra, de csak ezt a két dolgot, szörnyüü :) -
#21676 jaja töröljétek már mert idegesítő ogy valamelyik madár miatt baszakszik a topic.... -
#21675 nem lehetne a kurva képes hsz-okat törölni???????? faszom kivanajelszóval baszki... -
#21674 Consoleba : /rcon pam_mode cb -
#21673 sajnos ez csak console-os server-eknél működik, de egyébként jó ötlet:) -
csiga10 #21672 sziasztok
hogy lehet war modra váltani
mit kell beirni a conzolba -
#21671 mentsd el a configodat
/writeconfig ideírdaconfignevét
ezzel pedig előhozod a cfg-d
/exec ideaztanevetaminlementettedacfg
-
lee56 #21670 Olyannal már találkozott valaki hogy beállitotta a grafikát dx7-re kilépett, aztán uj inditáskor meg visszarakja magát dx9-re? Picit idegesitő hogy nem jegyzi meg és állandóan át kell váltani -
#21669 ez volt a gond, köszi! -
#21668 dede, gf8600gt.
Megpróbálom, köszi a tippet.