26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• bandesz00
    Sziasztok!!!Egy kicsi segítség kellene a problémám kidob a szerver és ezt írja ki:LOSING KEY PACKETS: előre is köszönöm a segítséget ÜDV:(
  • red bull
    De akkor se csitelek, és a végén nekem lett igazam
  • zico87
    jaja ano ilyen hibaüzivel dobta ki az emberkéket az asm miat de persze lehet valami trojan vag vírus okozta neked.
  • Jaffa 2843
    jah az ASM télleg ijet csinál XD
  • red bull
    Igen persze hogy lehet ilyen hisz nem csítelnék soha de nekem mindenki aztmondta hogy ASM cod 2 te csiter ********* . Szal mind 1 -.-
  • Jaffa 2843
    egyébként akkor szokott ilyen lenni ha valamilyen hack-et használ vki...
    de persze elöfordulhat hogy sérül/megváltozik egy fájl valamijen oknál fogva és a PB emiatt reklamál
  • red bull
    Danithe ilyeneket ne nagyon irj mert nekem ugyanez volt és nekemálltak hogy wh zok miközbe nem
  • danithe
    Köszönöm, megoldodott a probléma! :) ReInstall megoldotta a problémát!
  • Robinho14
    nekem ilyet virus miatt irt ki:Dprobáld meg elenőrizni!
  • Jaffa 2843
    reinstall, vagy hack off
  • Atomnyuszi
    sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy vista-ra van-e esetleg patch a codhoz, mert úgy önmagában nem nagyon akar menni.
  • danithe
    Bocsáant h zavarok! de má 2 hete agaszt engem vlmi :S Belépek a játékba (multi player) csatlakozok szervere és egyszer csak fogja magát és kilép :S
    Ezzel a hiba üzivel dob kI! esetleg nem tudtok rá gyógy modott? :S

[IMG]http://www.colos200.extra.hu/punk buster kidobott.JPG[/IMG]
  • junkers
    Köszönöm a tippet!

Bocsi mindenkitől, hogy ide írtam.
  • lee56
    Hmm, most hogy uj profilt csináltam, és elvesztek a beállitások, érdekes felfedezést tettem amit nem igazán értek, talán valaki aki ért hozzá és megmagyarázná azt megköszönném.
    Szóval minden visszaállt alapértékre, maxfps maxpackets stb, és amikor a maxpacketset visszaraktam 60-ra vagy 100-ra akkor megnőtt a pingem, nem is kicsit, majdnem 20al nagyobb lett átlagosan, eddig ugy tudtam jó hatással van ha növeljük a maxpacketset...
  • zico87
    jaja etévedtél báttya de sztem rakd föl az uj forcewaret azt anyi mert tuti támogatott kari az én 86GT-mel is lazán ment az airborne csak sztem uncsi 1 game egy idő után
  • NEOreg3
    téves házszám:C
  • daf xf
    Hali!
    Go to erbörn topic.
  • junkers
    Szisztok!

Lenne egy kérdésem fel akarom( tam ) tenni a Medal of Honor - Airborne, a következő gépre: intel core 2 quad ( 4 magos processzor ) 2.4 GHz , 2GB DDR2 Ram, eVGA 8800GTS geforce 320MB videókártya.
    A problémám az , hogy azt írja ki a telepítés végén , hogy nem támogatott videókártya ezt a problémát , hogy lehetne kiküszöbölni, ha valaki tud az jó lenne ha segítene.

A Segítséget előre is köszönöm!
  • zico87
    hát akkor lehet ot a bibi mert vistának alapból ajánlott az 1 giga ram...
  • Bence9292
    1024
  • daf xf
    Nem még de az a probléma nekem már megoldódott.Ez most nagybátjám baja.xD
  • V43 1105
    Feltelepítetted már normálisan DVD-ről .. vagy még mindig az áthúzottal próbálkozol ? XD
  • daf xf
    Hogy mi a baj?
    Csak egy szó.:
    VISTA.
    Csak ennyi a probléma..
  • daf xf
    Csá all!
    Lenne egy kis problémám!Mégpedig oylan hogy felakarom rakni az 1.3as patchet és ezt írja ki.:
  • zico87
    hát azért az hogy nem játékra van az azért túlzás de nagyobb a ramigénye a vistának mint az xp-nek...lehet attól is..mennyi ramod van ?
  • Bence9292
    Most raktam fel a legfrissebb directx-et, a gépem az ajánlott gép konfig fölött van, szóval nem értem, hogy mi van :(
  • Yoda001
    vazz... mikor értik meg az emberek hogy a vista nem játékra valo? egy rakás sz.r? :DD
  • Bence9292
    Hi!
    Vistán miért indul ilyen lessan?(multi)több perc.
    Xp-n jó volt. Valaki mondjuk valami megoldást. Köszi!
  • lee56
    Köszike, ez segitett , valami tényleg elromolhatott, nem is engedi törölni a régi profilt, viszont most valamiért alacsonyabb lett a pingem is :)
  • V43 1105
    Esetleg csinálj egy új profilt, nekem régebben megoldotta ezt a problémát .. : )
  • lee56
    Attól még megmaradna a gondom, engem inkább az érdekelne hogy mi a rákér rakja dx9-re magát folyton, meg a fényerőt is fisszanyomja alapra, de csak ezt a két dolgot, szörnyüü :)
  • zico87
    jaja töröljétek már mert idegesítő ogy valamelyik madár miatt baszakszik a topic....
  • csuszi
    nem lehetne a kurva képes hsz-okat törölni???????? faszom kivanajelszóval baszki...
  • V43 1105
    Consoleba : /rcon pam_mode cb
  • bigapó
    sajnos ez csak console-os server-eknél működik, de egyébként jó ötlet:)
  • csiga10
    sziasztok
    hogy lehet war modra váltani
    mit kell beirni a conzolba
  • kas123
    mentsd el a configodat
    /writeconfig ideírdaconfignevét

ezzel pedig előhozod a cfg-d

/exec ideaztanevetaminlementettedacfg
  • lee56
    Olyannal már találkozott valaki hogy beállitotta a grafikát dx7-re kilépett, aztán uj inditáskor meg visszarakja magát dx9-re? Picit idegesitő hogy nem jegyzi meg és állandóan át kell váltani
  • Sáska
    ez volt a gond, köszi!
  • Sáska
    dede, gf8600gt.
    Megpróbálom, köszi a tippet.