Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zico87
Hát igen elég gynege.. a 2ghz-es celeronon már a mario is beakad..😄 a 6600le se a legütõsebb egyedül a ram ami jó.

daf xf:PBSETUP

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Sziasztok!
Az a problémám, hogy kevés lehet a rendszerem, mert mp játékban (bármely COD verzió) szinte azonnal szarrá lõnek. Azért ennyire nem vagyok béna!
A gép: 2 GHz celeron cpu 1GB ram Geforce 6600 le grafikus kártya 1Gb dsl kapcsolat. Tényleg ennyire gyenge a rendszer?

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

daf xf
Valaki segítsen már!
Mindig ezzel kidob.😞

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

ronihun
akkor sehoyg nem lehet?

...

ronihun
de amuyghogyk ell frissiteni a pb-met?

...

Értem és thanks. Majd meg is próbálom csinálni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

NEOreg3
valószínûleg valamiylen modok futnak az említett szervereken, na most neked van az alap cfg-d, te felmész az egyik modos szerverre, az lemásolja a cfg-det és így lesz egy oylan cfg-je, amit az a szerver használni fog. Ahol te beálítottad a bind-eket ott is fut valamiylen mod és az szintén lemásolta az alap cfg-det és a szerver azt használja és különálló cfg-ként kezeli, tehát az ott beálított módosítások csak azon a szerveren lesznek érvényesek. Ha a cfg-bõl a megfelelõ sorokat kimásolod a ctf-es szerver modjának cfg-ébe, akkor ugyanúgy használni tudod majd.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jaffa 2843
min pinget* (sry a két hszért de nemtok gépelni, ami a legbosszantobb az az hogy meg se nézem mit irok a végén xD )

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
szerver config hiba.. mind pinget 0-ra kell allitani szerver cfg-be különben ijeneket okoz 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bulba
ÉS ha azt írják hogy high ping players only? <#idiota>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Aha, én is ennek ismertem meg tridentet. Mármint csak itt a fórumon.
Nah, de, akkor nekem miért nem engedi? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jaffa 2843
"low ping players only" ez annyit tesz hogy magas a pinged, állitsd le a letöltést/feltöltést legyen "nyugalmi" állapotban a neted 😄

[email protected] erre a címre THX
Átküldené vki a pb mappáját?
tudna vki segíteni mindig kidob szimte minden szerverrõl különbözõ okok miatt.Pl.:punkbaster, only low ping meg sok hülyeség segítene vki?!
Kössz!!!
zico87
ahol nincs engedélyezve a console ott is müködnie kell a bindeknek...
/bind p és akármilyen parancsot kilehet adni..

tridentrõl meg annyi hogy egy nagyon korrekt embernek ismertem meg nem cod2-zik már de még mindig segít ha kell.

a bindelés nem szerver kérdése mindenhol müködnie kell, a consolet azért tiltják le néhány helyen hogy games közben ne tudjanak büvészkedni a cvarokal stb..vel

Nekem mindig kiírja elsõ csatlakozáskor, hogy only low pings, pedig 30, vagy annyi se 😛. Punkbuster A, meg B-t kell kikapcsolni a konzolban.

trident (azé elsõorban trident, mert õ régen is sokat segített nekem és thanks is érte), vagy valaki:

nekem a konzol - de a többieknek is - le van tiltva az egyik ctf szerveren, mert sok volt a csaló.
Bind miatt kellett volna a konzol.
Elmentem egy üres szerverre kreálni éjjel, másnap mondták a ctf-n, hogy a konzol lelett tiltva, de járok egy sd-re is és ott se engedte a bindeimet benyomni, hiába nyomtam F5-t és F6-t. Erre a két bill parancsra lett írva.
Kérdés: miért nem engedi? Csak azon a szerveren jó, ahol kreáltam? Hogy lehet cfg-ben bindet készíteni? Úgy hallottam, hogy azokat engedik azon a ctf szerveren is, ahol le van tiltva a konzol.
A válaszokat elõre is thanks.

zico87
Nekem is eljátszotta ezt a hibát egy pb update után..2-ik update segített vagy csináld azt menj föl egy szeróra ami üres és van pb és updatelve is van és leffrissítí neked..nekem segített és már nincs bajom a codal...

ronihun
megvolt minden de nem segit😞

...

nem futott azért dobta a hibát

zico87
az anélkül is elindul+fut hogy az msconfigba beállítanád... a pnkbstra azóta bibis amióta a vista van..és ugye arra is írták az uj pb updatet anno..remélem hamarosan javítják hogy nekeljen mindig anyiszor leírni a megoldást..😄

ronihun
igazábol nem nekem kellet

...

msconfig, szolgáltatások, be kell pipálni a PnkBstrA.exe és PnkBstrB.exet
ujraindítasz és jó

zico87
Losing key packet:lõdd ki a feladatkezelõbõl a pnkbstra.exet..

... Restriction:Service communication Faliure😛nkBstrB.exe
driver failure(PnkBstrK.sys) ffao:próbáld updatelni a pb-det mert valamiért nemtud komunikálni ahogy az a hibaüzibe is bennevan vagy ha azse jó akkor tûzfal,trojan,spyware ellenõrzés ha azsem segít cod reinstall.

ronihun
Mi lehet a gond?
... Restriction:Service communication Faliure😛nkBstrB.exe
driver failure(PnkBstrK.sys) ffao

...

átküldte haverom a pb mappát, neki jó de nálam így sem

nekem is ilyesmi gondom van:
service communication failure: PnkBatrA.exe

pbupdate megvolt

Hello mindenkinek!

Losing key packets (K)ffab - hiba üzenettel kidob a Pb.
A feladat kezelõben nincs semilyen PnkBstrA.exe, amit kilõhetnék.

Hogyan tudnám megoldani a problémát?
berlinboy6329
Tud vki strafe jumpolni?Hogy kell?Leírná vki,h neki hogy jó,mert angol oldalakon nézegettem,de nem nagyonjön össze,amit ott írnak...Mit,mikor,hogy nyomjak?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bigapó
jaaaa, 2 napja volt, hogy 3 éve nyomod... 😄DD

The Matrix has you...

zico87
Mondjuk én nemvok 1 komoly codos csak 2 napja kezdtem:d de próbálj elõszõr 1 pb updatet hanemjó egyszerûen kérj meg valakit küldje át a pb mappáját és írd felül...

a PB nem birt betöltödni, leeht öszeakadt valamivel, de ajánlatos frissiteni...
www.evenbalance.com-rol frissitheted,

hi skacok ! aki komoly cod 2 multis segítsen pls!
ezt írja ki pb hiba:

Server disconnected - Gio(én) has been kicked via PunkBuster ( for 0 minutes) ... PB INIT FAILURE

lécc segítsetek
berlinboy6329
Vki tud segítwni Strafe jumpingban?sehogy sem jön össze.Mire jó pl a Strafe gomb?Hiába nyopmom,csak annyit csinál,h nem enged fordulni.Nekem spec a 90fokos jump kell meg a sima elõre jumping.Nem tud vki 1 normális magyar leírást adni?

Van itt 1 ilyen is: the moment you start turning the mouse you must hold down the strafe key...Ez hülyeség,mert ha elkezdem mozdítani az egeret és lenyomom a strafe gombot,csak megmerevedik 1-2 cm-re balra,v jobbra.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Az lehet a baja?Épp most akartam uninstallálni a gémet,és felrakni megint,hogy tisztán megpróbáljam,minden mod nélkül.Szerverre meg úgyis csak 2-re járok,ráér letölteni a modot.

NEOreg3
törölj le minden modot, utána meg álítsd vissza lomtárból, ha szükséged van rájuk

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

berlinboy6329
Hi all!

Lenne 1 kis problémám,pls help.

Csinálni akarok (tört gémmel)saját szerót,hogy nyugodtan gyakoroljm a jumpolást,de nem enged.

Beállítok mindent,indítanám a mapot,töl szépen,és az utolsó 2-3 centin megáll,és nem tölt tovább.Ha esc-et nyomok,visszaugrik a szerver optionsba,de a háborús háttérzajok hallhatóak.Ha a szeró tiszta,csak akkor.De ha nem tiszta,akkor a map töltésének felénél kiírja,hoí iwm sum/name mismatch.PLS HELP!

Peetboy
Miért van az, hogy amióta jáccok a neten a COD-al, azóta ha csak netezek vagy zenét hallgatok a gépen akkor is a Windows - folyamatokban ez mindig ott van 😛nkBstrA.exe <#pardon1><#nemtudom>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Robinho14
[email protected] ezen a címen

Robinho14
Call of Duty 2 AKCIÓ: 12 slot - 1500.- Ft | 14 slot - 1700.- Ft | 16 slot - 1900.- Ft <- Team Speak 2 Szer rel!
ha valakit érdekel vegyen fel!lagmentes! (boccs a hirdetésért de fontos)

Peetboy
A 2. részhez jelent meg kiegészitõ a Feet Of The Soldier.Orosz nyelvü. Nekem is megvan de még nem próbáltam ki. Fizetõs (sms)oldalakról le lehet tölteni én is onnan szedtem le.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Attila8805
Hi all vki tudna egy elérhetõséget adni a 21stAG klánnak szeretnék írni mert bannoltak úgy hogy nem is csíteltem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

letöltésre hol található ?

a 2.hpz egy nem hivatalos orosz kieg jött ki

na még1x. tehát akkor a második részhez még nem jelent meg kieg ?

az elsõhöz volt a united offense, azt már tudom

bigapó
nem egy nagy élmény konzolon, szerintem legalábbis. persze lehet, hogy csak azért, mert egér+billhez vagyok szokva, de nekem FPS konzolon nem jön be...

ja és a szerveren mikor vannak sokan?

The Matrix has you...

zico87
cod3 csak konzolra jelent meg és nemis jelenik meg PC-re PC-re a cod4-jön+konzolokra is November környékén elvileg.

Üdv mindenkinek egy hét szünet után! <#worship>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...