26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• red bull
    Ezt prilukinak mond.
  • priluki
    Aha,végülis te ott voltál láttad... Nenézzél már madárnak,hogy nem tudom megkülömböztetni a csitert a pro gamertöl,énse ma kezdem,ráadásul a pancsereket azse zavarta ,hogy van killcam.
  • kas123
    Nah ez 1 igen jó kérdés, nekem se engedi a fekete színt használni :S.
    Arra is gondoltam már, hogy lehet h a szerveren nincs engedélyezve, de ez nem lehet mert másoknak meg engedte a fekete színt :/.
    Amikor megkérdeztem őket, hogy mit csinált hoyg tud fekete nevet csinálni, aztmondták h semmi extrát...csak beírták és működött :S

szal nemtom :(
  • csuszi
    végre kezdik helyesen látni az emberek ezt a cheater kérdést.
    #21775: már sry
    hagyjá má, bejönnek serveremre és rinyálnak hogy admin kickeld már ki ezt meg azt mer cheater, hagyjá mááá :D:D:D:D:D
  • zico87
    cheterek..én már 1 éve nemtalálkoztam velük se pubon,se pcw-nse cb-n csak a hunpisták dobálóznak ezzel mert mást nemtudnak..járj gameserversre ha ott 1 csítert találsz nekedadom a kocsim..:D
  • tomee152
    Kösz a gyors segítséget Kas!

Volna még egy kérdésem. Átírtam a nevem egy részét feketére. Ugyebár a fekete színkódja 0 és a menüben feketének is látszik, de ahogy felmegyek egy szeróra a fekete részek fehérben jelennek meg. Ez vajon miért van? Bocs, hogy ilyen nulla dolgokkal pazarlom a fórum értékes helyét, de nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni!
  • red bull
    Jah ;)
  • kas123
    Támogatom ezt a hozzászólást :), ez pontosan így van.
    Magyarországon sokkal kevesebb csíter van mint azt gondolják sokan.
    Kb 10 csíternek hitt emberből 3 csíter, a többi meg csak jobb mint aki lecsíterezte :) (természetesen PB mellett)
  • red bull
    Nem hiszem hogy csiteltek. Épp ezaz hogy sok a pub láma és nem érti meg senki hogy van olyan gamer aki sokkal jobb nálla. Azért mert mittomén 1 éve játszik ugyanazon a mapon és talán gondolja, vagy hallja hogy holvagy azért nem feltétlen csiter senki. Nekem is volt már olyan hogy füstön át bemakkolom, vagy sejtem hogy ottvan és rárusholok. Ez a game ha jol tudom 2-3 éves és azért 2-3 év alatt meglehet tanulni ugy játszani hogy feltűnően jobb legyen valaki a másiknál. Nézd meg a kűlföldi klánok fragmuviját. Tölsd le a Dignitias made in britain fragmuviját és nézd meg hogy hogy jáccanak. És ugy hogy nem csitelnek. Nem a cod2 es világ korcsult el hanem a sok gamer aki low és nem tudja mi az hgy jól jáccani. Ennyi
  • Jaffa 2843
    vagy az aláirásomban szereplő szerverecskén :D

Greag: én vista alatt sima windows tüzfalat használtam és semmi gondom nemvolt PBvel.. folyamatoknál próbáld meg esetleg kinyomni ha fut..
  • Greag
    Sziasztok!
    Ha van valaki aki Vista alatt nyomja, leírhatná, hogy milyen tűzfalat használ, mert a win beépített tűzfalán a pb dolgait nem tudom beállítani. (pnkbstrA és B)
  • madmanic
    ezért kell külföldi szervereken játszani.....

• priluki
    Hát ez vicc,engem kidobál a pb minden fossal,nagynehezen feljutok egy szerverre 8v8 bol talán ha a fele nem csitelt sokat mondok... mivé lett ez a cod... szégyen
  • kas123
    ha multizni akarsz ne crackeld a gamet és rakd fel az 1.3mas játékot
    ha singlézni akkor crackeld az 1.0és crackkel és jácc úgy...az SPhez nemnaon kell az 1.3mas patch
  • tomee152
    Hello! Szükségem volna egy kis segítségre. Restellem, de tört játékom van. Próbáltam javítást felrakni, de tört játékhoz sajnos problémás. Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok egy tört javítást linkelni (lehetőleg 1.3-asat) vagy valami módot, amivel el tudom indítani a játékot a javítás felrakása után is? Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni!
  • red bull
    Szerinted a honlapszerkesztés mien témához tartozik te noob?! Egyébként gondolom az nem CoD 2 es forum volt azért tudtak válaszolni. És még én offolgatok -.-
  • Jaffa 2843
    érdekes egy másik forumon egyböl tudtak válaszolni... és ez jobban cod2-es téma mint a te offolásod..részemröl lezárva

na csecs
  • red bull
    Most mit vergődsz? Én normálisan válaszoltam hogy nem itt kéne ezt megkérdezni -.- Te meg itt elkezdessz pattogni.
  • Jaffa 2843
    najóvan asszem inkább valami külföldi topicba kérdezem meg, ott legalább nem küldenek el a "csináld magad leszarjuk" topicba...
  • red bull
    Végülis jah mert cod2 vel is kapcs. meg honlapkészítéssel is.
  • kas123
    nah, nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor fellépek 1 szeróra akkor annak külön mappát hoz létre a cod2ős könyvtáramban, és oda menti a cuccokat (képek, demók, cfg) és ez engem zavar :D.

Nemlehet valahogy megoldani, hogy mindent a main mappába mentesen? :)
  • kas123
    de cod2s szerót akar elindítani a honlapról :D (gondolom én :D)
  • red bull
    Sztem ne itt kérdezd mivel ez Cod2 es topic nem honlapkészítő topic .
  • Jaffa 2843
    hali!

az lenne kérdésem, hogy hogyan tudom azt megcsinálni egy linkben a honlapon ha rákattintanak akkor induljon el a game az adott szerverre csatlakozással együtt?
  • priluki
    oké kösz megnézem..
  • zico87
    ellenőrízd trojan,spyware,vírús fertözéstől is lehet.
  • red bull
    Nem tudom :S Nekem is kiirta egyszer egy időben de már nem.
  • priluki
    Nade most komolyan,miért van ez? Tudom hogy a pb dob ki valamiért,valami "illegális memoria kép" Vagy mi a turo... Most raktam fel a játékot még szinte nemis toltam vele,nehogy már a pb szerint csitelek mert lehidalok
  • red bull
    Vigyázz mert neked fognak állni hogy csítelsz
  • priluki
    oké sikerült de mostmeg ezzel dob ki megörülök már!! ez mi lehet ?

• csiga10
    szevasztok valaki irja már le nekem hogy kell a war szerora fellépni ha hivnak mert nrm tudom
  • zico87
    updateld a pb-det PBSETUP
  • priluki
    hi emberek,most rakatam fel a codot és a Pb állandoan kidobál... valaki ötlet?!

• red bull
    OFF

Jo sz@r lett az új cod.hu skinje

ON
  • BIZ0906
  • Cat 02 #21752
    ebből 80 pont zászló :P
    bár 46:1 is szép
  • Balintrial
    szép :D
  • herczeg
    megoldódott, nemtom mér de most jó...
  • herczeg
    hali! fél év kihagyás után megint felraktam a játékot. pb 2 perc alatt ledobott. init failure. leszedtem a pbsetupot tökre jól fríssítettem verziószám C1.758 ha még háromszr a check for updatesre kattintok kiírja hogy nincs új frissítés, elindítom a codot, itt warningol nekem balra lent hogy régi pb cliens aztán kidob... init failure ugye és nyilván mert régi a pb-m. de az update nem hoz újjabbat... most akkor hogy?
  • BIZ0906