26388
-
#21787 Ezt prilukinak mond. -
priluki #21786 Aha,végülis te ott voltál láttad... Nenézzél már madárnak,hogy nem tudom megkülömböztetni a csitert a pro gamertöl,énse ma kezdem,ráadásul a pancsereket azse zavarta ,hogy van killcam. -
#21785 Nah ez 1 igen jó kérdés, nekem se engedi a fekete színt használni :S.
Arra is gondoltam már, hogy lehet h a szerveren nincs engedélyezve, de ez nem lehet mert másoknak meg engedte a fekete színt :/.
Amikor megkérdeztem őket, hogy mit csinált hoyg tud fekete nevet csinálni, aztmondták h semmi extrát...csak beírták és működött :S
szal nemtom :( -
#21784 végre kezdik helyesen látni az emberek ezt a cheater kérdést.
#21775: már sry
hagyjá má, bejönnek serveremre és rinyálnak hogy admin kickeld már ki ezt meg azt mer cheater, hagyjá mááá :D:D:D:D:D -
#21783 cheterek..én már 1 éve nemtalálkoztam velük se pubon,se pcw-nse cb-n csak a hunpisták dobálóznak ezzel mert mást nemtudnak..járj gameserversre ha ott 1 csítert találsz nekedadom a kocsim..:D -
tomee152 #21782 Kösz a gyors segítséget Kas!
Volna még egy kérdésem. Átírtam a nevem egy részét feketére. Ugyebár a fekete színkódja 0 és a menüben feketének is látszik, de ahogy felmegyek egy szeróra a fekete részek fehérben jelennek meg. Ez vajon miért van? Bocs, hogy ilyen nulla dolgokkal pazarlom a fórum értékes helyét, de nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni! -
#21781 Jah ;) -
#21780 Támogatom ezt a hozzászólást :), ez pontosan így van.
Magyarországon sokkal kevesebb csíter van mint azt gondolják sokan.
Kb 10 csíternek hitt emberből 3 csíter, a többi meg csak jobb mint aki lecsíterezte :) (természetesen PB mellett) -
#21779 Nem hiszem hogy csiteltek. Épp ezaz hogy sok a pub láma és nem érti meg senki hogy van olyan gamer aki sokkal jobb nálla. Azért mert mittomén 1 éve játszik ugyanazon a mapon és talán gondolja, vagy hallja hogy holvagy azért nem feltétlen csiter senki. Nekem is volt már olyan hogy füstön át bemakkolom, vagy sejtem hogy ottvan és rárusholok. Ez a game ha jol tudom 2-3 éves és azért 2-3 év alatt meglehet tanulni ugy játszani hogy feltűnően jobb legyen valaki a másiknál. Nézd meg a kűlföldi klánok fragmuviját. Tölsd le a Dignitias made in britain fragmuviját és nézd meg hogy hogy jáccanak. És ugy hogy nem csitelnek. Nem a cod2 es világ korcsult el hanem a sok gamer aki low és nem tudja mi az hgy jól jáccani. Ennyi -
#21778 vagy az aláirásomban szereplő szerverecskén :D
Greag: én vista alatt sima windows tüzfalat használtam és semmi gondom nemvolt PBvel.. folyamatoknál próbáld meg esetleg kinyomni ha fut.. -
Greag #21777 Sziasztok!
Ha van valaki aki Vista alatt nyomja, leírhatná, hogy milyen tűzfalat használ, mert a win beépített tűzfalán a pb dolgait nem tudom beállítani. (pnkbstrA és B) -
madmanic #21776 ezért kell külföldi szervereken játszani.....
-
priluki #21775 Hát ez vicc,engem kidobál a pb minden fossal,nagynehezen feljutok egy szerverre 8v8 bol talán ha a fele nem csitelt sokat mondok... mivé lett ez a cod... szégyen -
#21774 ha multizni akarsz ne crackeld a gamet és rakd fel az 1.3mas játékot
ha singlézni akkor crackeld az 1.0és crackkel és jácc úgy...az SPhez nemnaon kell az 1.3mas patch -
tomee152 #21773 Hello! Szükségem volna egy kis segítségre. Restellem, de tört játékom van. Próbáltam javítást felrakni, de tört játékhoz sajnos problémás. Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok egy tört javítást linkelni (lehetőleg 1.3-asat) vagy valami módot, amivel el tudom indítani a játékot a javítás felrakása után is? Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni! -
#21772 Szerinted a honlapszerkesztés mien témához tartozik te noob?! Egyébként gondolom az nem CoD 2 es forum volt azért tudtak válaszolni. És még én offolgatok -.- -
#21771 érdekes egy másik forumon egyböl tudtak válaszolni... és ez jobban cod2-es téma mint a te offolásod..részemröl lezárva
na csecs -
#21770 Most mit vergődsz? Én normálisan válaszoltam hogy nem itt kéne ezt megkérdezni -.- Te meg itt elkezdessz pattogni. -
#21769 najóvan asszem inkább valami külföldi topicba kérdezem meg, ott legalább nem küldenek el a "csináld magad leszarjuk" topicba... -
#21768 Végülis jah mert cod2 vel is kapcs. meg honlapkészítéssel is. -
#21767 nah, nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor fellépek 1 szeróra akkor annak külön mappát hoz létre a cod2ős könyvtáramban, és oda menti a cuccokat (képek, demók, cfg) és ez engem zavar :D.
Nemlehet valahogy megoldani, hogy mindent a main mappába mentesen? :) -
#21766 de cod2s szerót akar elindítani a honlapról :D (gondolom én :D) -
#21765 Sztem ne itt kérdezd mivel ez Cod2 es topic nem honlapkészítő topic . -
#21764 hali!
az lenne kérdésem, hogy hogyan tudom azt megcsinálni egy linkben a honlapon ha rákattintanak akkor induljon el a game az adott szerverre csatlakozással együtt? -
priluki #21763 oké kösz megnézem.. -
#21762 ellenőrízd trojan,spyware,vírús fertözéstől is lehet. -
#21761 Nem tudom :S Nekem is kiirta egyszer egy időben de már nem. -
priluki #21760 Nade most komolyan,miért van ez? Tudom hogy a pb dob ki valamiért,valami "illegális memoria kép" Vagy mi a turo... Most raktam fel a játékot még szinte nemis toltam vele,nehogy már a pb szerint csitelek mert lehidalok -
#21759 Vigyázz mert neked fognak állni hogy csítelsz -
priluki #21758 oké sikerült de mostmeg ezzel dob ki megörülök már!! ez mi lehet ?
-
csiga10 #21757 szevasztok valaki irja már le nekem hogy kell a war szerora fellépni ha hivnak mert nrm tudom -
#21756 updateld a pb-det PBSETUP -
priluki #21755 hi emberek,most rakatam fel a codot és a Pb állandoan kidobál... valaki ötlet?!
-
#21754 OFF
Jo sz@r lett az új cod.hu skinje
ON -
BIZ0906 #21753 -
Cat 02 #21752 ebből 80 pont zászló :P
bár 46:1 is szép -
#21751 szép :D -
#21750 megoldódott, nemtom mér de most jó... -
#21749 hali! fél év kihagyás után megint felraktam a játékot. pb 2 perc alatt ledobott. init failure. leszedtem a pbsetupot tökre jól fríssítettem verziószám C1.758 ha még háromszr a check for updatesre kattintok kiírja hogy nincs új frissítés, elindítom a codot, itt warningol nekem balra lent hogy régi pb cliens aztán kidob... init failure ugye és nyilván mert régi a pb-m. de az update nem hoz újjabbat... most akkor hogy? -
BIZ0906 #21748