Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
daf xf:PBSETUP
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Az a problémám, hogy kevés lehet a rendszerem, mert mp játékban (bármely COD verzió) szinte azonnal szarrá lõnek. Azért ennyire nem vagyok béna!
A gép: 2 GHz celeron cpu 1GB ram Geforce 6600 le grafikus kártya 1Gb dsl kapcsolat. Tényleg ennyire gyenge a rendszer?
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Mindig ezzel kidob.😞

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Nah, de, akkor nekem miért nem engedi? :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Kössz!!!
/bind p és akármilyen parancsot kilehet adni..
tridentrõl meg annyi hogy egy nagyon korrekt embernek ismertem meg nem cod2-zik már de még mindig segít ha kell.
a bindelés nem szerver kérdése mindenhol müködnie kell, a consolet azért tiltják le néhány helyen hogy games közben ne tudjanak büvészkedni a cvarokal stb..vel
nekem a konzol - de a többieknek is - le van tiltva az egyik ctf szerveren, mert sok volt a csaló.
Bind miatt kellett volna a konzol.
Elmentem egy üres szerverre kreálni éjjel, másnap mondták a ctf-n, hogy a konzol lelett tiltva, de járok egy sd-re is és ott se engedte a bindeimet benyomni, hiába nyomtam F5-t és F6-t. Erre a két bill parancsra lett írva.
Kérdés: miért nem engedi? Csak azon a szerveren jó, ahol kreáltam? Hogy lehet cfg-ben bindet készíteni? Úgy hallottam, hogy azokat engedik azon a ctf szerveren is, ahol le van tiltva a konzol.
A válaszokat elõre is thanks.
ujraindítasz és jó
... Restriction:Service communication Faliure😛nkBstrB.exe
driver failure(PnkBstrK.sys) ffao:próbáld updatelni a pb-det mert valamiért nemtud komunikálni ahogy az a hibaüzibe is bennevan vagy ha azse jó akkor tûzfal,trojan,spyware ellenõrzés ha azsem segít cod reinstall.
... Restriction:Service communication Faliure😛nkBstrB.exe
driver failure(PnkBstrK.sys) ffao
...
service communication failure: PnkBatrA.exe
pbupdate megvolt
Losing key packets (K)ffab - hiba üzenettel kidob a Pb.
A feladat kezelõben nincs semilyen PnkBstrA.exe, amit kilõhetnék.
Hogyan tudnám megoldani a problémát?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
www.evenbalance.com-rol frissitheted,
ezt írja ki pb hiba:
Server disconnected - Gio(én) has been kicked via PunkBuster ( for 0 minutes) ... PB INIT FAILURE
lécc segítsetek
Van itt 1 ilyen is: the moment you start turning the mouse you must hold down the strafe key...Ez hülyeség,mert ha elkezdem mozdítani az egeret és lenyomom a strafe gombot,csak megmerevedik 1-2 cm-re balra,v jobbra.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lenne 1 kis problémám,pls help.
Csinálni akarok (tört gémmel)saját szerót,hogy nyugodtan gyakoroljm a jumpolást,de nem enged.
Beállítok mindent,indítanám a mapot,töl szépen,és az utolsó 2-3 centin megáll,és nem tölt tovább.Ha esc-et nyomok,visszaugrik a szerver optionsba,de a háborús háttérzajok hallhatóak.Ha a szeró tiszta,csak akkor.De ha nem tiszta,akkor a map töltésének felénél kiírja,hoí iwm sum/name mismatch.PLS HELP!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ha valakit érdekel vegyen fel!lagmentes! (boccs a hirdetésért de fontos)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
az elsõhöz volt a united offense, azt már tudom
ja és a szerveren mikor vannak sokan?
The Matrix has you...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...