Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ezaz köcce

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bulba
Ha azzal a verzióval játszol amivel én akkor elvileg be kell kúszni az egyik házba a repedésen át majd odamenni ahhoz az ablakhoz amelyiknak valamelyik sarka ki van törve, és sniperrel lelõni a szembe lévõ ablaknál az embert

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

GyimiGábor
Nem. Van dyndns címem és azzal neten csatlakozni (consoleba /connect <cím>😉
Régebben gond nélkül ment és más játékoknál is (pl: cs source) ezzel a címmel jáccottunk és nem volt vele gond, jah és sokkal gyorsabb mint a hamachi. Vmi ötlet?

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

csuszi
<#worship>

MJ rulz Pink Team The Only One

DarkSector
Megmondaná valaki, hogy az OROSZ Cal of Duty 2-ben a csatornából kimászva mi a retkes faszt kell csinálni?
Mert az ugyancsak Orosz kiegészítéssel is próbálkoztam, de a cellából sem tudtam kimenni....
Ezek az oroszok inkább próbálkozzanak valami mással szerintem és a játékkészítés mûvészetét inkább hagyhatnák a jártassabb fejlesztõkre...

Szóval várok minden ötletet....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hamachin nyomultok?

GyimiGábor
PLS help! nagyon fontos és sürgõs lenne!

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

GyimiGábor
Hali
Cod2 szerver indítottam hogy a haverokkal játszhassak de awaiting connect-et ír nekik. Mi lehet a baja?

"csuszikám nekem már qrwára elegem van mikor más csítel és egyszerûen felidegesítenek marhára és megunom a nagyképüségüket!" - és erre az a legjobb megoldásod, hogy te magad is nagyképü csaló faszkalappá válsz, hát csak gratuláni tudok...

csak néztem kozben tdu topicot es ott mindenkinek megvan a game es ott kulon spam topic is van... gondoltam itt az mar alap. amugy telleg nem draga.. 6000 ft meg ha rendeled is
zico87
Én tudom mirõl beszélsz a cod2 FEAR-rõl vagy mirõl..orosz külön cod2 game nekem nemtetszik de létezik hozzá magyarositás ha az érdekel

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

NEOreg3
ha kommentelsz, akkor a fórum legelejére ugrik a téma és valakli biztos észreveszi, esetleg megpróbálhatsz az oda író embereknek PM-et küldeni.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Van benne valami. Egy picike rövid mondat és van min civakodni. Ismerõs.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hmmm, miért van az hogy baszlattok itt, amikor én egy szóval sem írtam azt hogy nekem a COD2- höz van kiegem, pajtikáim? Meg mi a fasznak kell egy egyszerû kérdésbõl warez-sárdobálást csinálni? Neo - néztem COD fórumokat is, csak olyan fórumokra meg minek írjak, ahova már április óta nincs posztolva semmi? Ja és sztem elég lenne az, hogy "figyu, nem tudjuk a választ bocs, húzzálmár a mi professzionális körünkbõl, jó".
Igazán nem akartam itt senkinek sem beletaposni a szemébe, de úgy látom sikerült...
csuszi
nm😊 szerintem jó pénzt kaszálhatnál azzal a kiegészítõvel a neten ha eladod valamelyik warezos bandának😉 cod2 expansionby korby

NEOreg3
CoD2-höz nincs kiegészítõ, csak az elsõ részhez, ami az United Offensive nevet viseli. Ha problémád van vele, akkor fordulj vele a megfelelõ topikba.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tenx, srácok, igazán segítõkészek voltatok, és figyu, tényleg eredeti a cucc, KIEGészítõvel együtt 5 rugó szerintem nem sok egy ilyen programért...
Egy péntek este szerintem bárki elinná azt a pénzt, nemde? Én úgy döntöttem hogy inkább elrakok pénzt rá.
Mellesleg ha valaki nem hiszi el hogy eredeti, akkor küldök majd egy fotót róla, oks?
Tiszteletem!<#vigyor3>
V43 1105
Nekem Origi <#vigyor3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

csuszi
kivi lennék arra a kieg.re 😉

zico87
de ez nemcsak itt sg-n van sztem..átlagban elég kevés embernek van origije...pedig aki komolyabban veszi vagy tiszteli a gamet annak sztem azért illene megvenni..és már elég olcsó is.

en nemtudtam hogy itt mindenki crackelt el tolja.. azthittem akik itt az sg forumon vannak eredeti jatekkal toljak a jatekot:/ tisztelet a kiveteleknek
Csõ mindenkinek!
Kellene egy kis help: merthogy megvan nekem a cod kieggel együtt eredetiben, de az istennek sem tudok csatlakozni egy k*** szerverre sem...
Lehet hogy a az a gond hogy router mögül netezek? Ja meg a prog Join game menülye egy szervert sem lát, ezért csak ASE-vel és Xfire-el lelek szervereket, de a lényeg ugyanaz: Awaiting Connection... és számol,számol,szá... és nem történik semmi. Valaki HEEEELPPPP! <#ijedt>
NEOreg3
cod2tahovatelepítetted/main/iw_05.iwd/sound/music

iwd fájlt nekem simán megnyitja a totalcommander, de lehet, hogy egy winrar-t fel kell tenned hozzá

ffxi
Biztos soundtrack 😊

Fákjúal!

?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hair007
hello nincs meg valakinek a zenéje??

csuszi
te írtál a klánom honlapjára ?😊 ha nem akkor valaki bitorolja a neved 😉

csuszikám nekem már qrwára elegem van mikor más csítel és egyszerûen felidegesítenek marhára és megunom a nagyképüségüket! ÉS mikor én elkezdek csalni pattognak, hogy most mivan? Na ezeket a fajta embereket utálom!

off/Ja és az Arsenal kúrva jó és kész teszek a véleményedre ez COD2 topik!
Ja és nem is NFS. Ennek a két témának is van topikja.
És kész részemrõl bármit is írsz szídsz végeztem de ha nagyon dúrva azért lesz 1-2 szavam./off

csuszi
nem bírom a képmutató embereket ez van... alább olvashatod hogy osztja bizo az embereket ha bejönnek cheatert, meg hogy a cheaterek mekkora faszok bla bla, erre kiderül õ is prószálgatja. na ez a gg

zico87
hát sajna ez megy most a sceneben ha nincs téma beír valaki valami szép cheatel kapcsolatosat..azt van is már mirõl dumálni

bigapó
ezt köszönjük Neked😊

mikor lesznek kitörölve a flémes hsz-ek? döbbenten olvasom, hogy mi folyik mostanában a topikban...

The Matrix has you...

zico87
hagyad csuszi....ugyse fogja föl..😄

hát nekem "sajna" muszály tesztelnem a cheateket mivel pb-vel ütyködök immár több mint 1 éve.

csuszi
SOSE CHEATELTEM (még a gépemre se engedtem letölteni amikor a többiek pb ét teszteltek zárt !!!!!!!!!!!! serveren) ALAP A KONFIGOM ÉS KURVÁRA LESZAROM MIT HISZEL... cb warokat original streames szeron toljuk, jaaaaa persze ott csalok 😉😊 hadd szálljon el a guidom meg a becsületem
de mit várok egy olyantól akinek a galériájában nfs kép meg arsenal logó van 😞

csuszi
te idétlen fasz már annál öregebb vagyok hogy cheatet használjak... nem az vidít fel, és igen akármennyire is nemhiszed, van eredeti játékom, nem csalok, sose anyázok és nem vagyok olyan tirpák mint te, elég ritak tudom magyarok közt, de emelnem kell a szinvonalat sry 😉😊
off: homofób vagy barátom??

zico87
De nemállok le flamelni veled mert semmi értelme sincs...

hagyjuk a ..-ba egymást azt késsz éncsak olyan zicos modra elmondtam a véleményem rólad hogy ha cheateltél és enyi

zico87
szarláma vok..igen sry én kérek elnézést..pls mutassd már meg cb-n milyen top klánba szerepelsz hunpisti ?

és igen használtam cheatet ez tény nem tagadon mivel tesztelen(tem)

de csak zárt szerón és nem lámamodon pubon

Semmi baj elnézem.

Nem mindegy melyik hülyénk címzem? <#idiota>

Attila8805
Ja bocs én néztem félre,azt hittem nekem írta sorry.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

csuszi

Mindíg meleg a helyzet ebben a klánban? <#idiota>
Ezt szoktátok játszani?<#action>

Attila8805
Akkor miért nem neki címeztED????😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Gyógyó gyerek akkor mit pofázik nekem?
Téged meg ki kérdezett?

csuszikácskának szolt ez a hozzászólás

Attila8805
Köztudott hgy használt õ is különben nem tudna pb-configot írni az új csítekhez gyogyó gyerek.

Szarláma mit nyafogsz itt nekem? Én legalább nem tagadom hogy nem használtam ellentétben márokkal pl:te vagy nem? ááááá te biztos nem, és tudod ki hinné el magyar vagy gondolkozz már ja, meg egy szarláma

kód? és mikor?
Te tapasztalt elképesztõ erõvel rendelkeõ hibátlan lelkiismeretü személy. Mikor legyen a war? Természetesen cheat nélkül.

zico87
ha büszkén használtad GG szarláma kis senki..légy büszke+remélem a hunpisti klánod is az rád...

csuszi bameg azthiszed ezek tudják mi az az origi streamelt szeró ?ne légy már butus..:<#vigyor3><#wink><#circling>

csuszi
bizo fáj valami? mit szardarabozol itt.állandóan nyomod itt a feszült dumát, az életben meg úgy basználak pofán hogy befosol... igazi hun gammer vagy, aki szívatja a többit wh val és társai, meg bizti meg az anyázás is, valszeg önértékelési problemáid vannak tini lázadással 😄 én meg aztán fõleg nem feltételeztem rólad semmit, mert nem is érdekelsz!!te írtad: gépeden volt de leszedted. erre én amit írtam...jizzo: én ezt nagyon jól tudom (server admin vagyok), de szerinted original streames serveren játszadoznak??😊😊😊😊

megjegyezheti a pb a guidodat.. amelyik szerver streamelve van mindenhol akkor ha arrol kibasz a pb wh val pl akkor felkerulsz az punkbusted.com ra például. es akar leis bannolnak a streamelt szerverekröl.. de ez a renszer csak eredeti szerveren megy ahova eredeti cd kulccsal tudsz felmenni es ezert a cd kulcsodat bannoljak nem ranezesre. ha atirod a kulcsod masik eredetire akkor mar felenged
Én nem kipróbáltam használtam is sõt szivattam is vele mindenkit de egyszerüen nem akart lekopni ez a hibe egyébként nem "corupted memory file"-t ír ki thát nem cheat gond! Hanem display driver gond volt C:\Windows\System32\Drivers\oreans32.sys ez a fájl szarakodott vagy nem tom mit csinált de mióta ezt kitörõltem nem írja ki azt a hibát legalábbis eddig még nem írta ki. Ezért a linkért THX !!!
És még mielött feltételezel valakirõl hogy õ biztos csítel gyõzõdj meg a hiba okáról és aztán ugass kis szardarab!