26388
-
#22147 nincsmit,és szívesen várom/várjuk a további múvikat ha csinálsz :) -
#22146 na megvan,a nevem vmiért nem tetszett a játéknak... -
#22145 Köszönöm a választ, jól látod itt inkább a vágás/effektelésre fektettem a hangsúlyt, valóban a fragek nagyrésze nemvolt nagy de zenére készült és így jobban néz ki.
KÖszönöm az építőjellegű kritikát ;) -
#22144 tetszetős...maga az effekt,meg a vidi készítés az 5ös,viszont ami a videóban van nagy része nem oylan nagy szám,de egy 4est simán megér :) én 4est adtam rá,szal grat jól sikerült -
#22143 az mitől vaan,hogy belépek a klán szerónkra,és kb 2mp mulva,azonnal kidob a pb ? azzal hogy: server disconnected,punkbuster player kicked....máshol nincs ilyen problémám :S -
SA2B #22142 14 alatt:) -
Dexantreal #22141 De, ha a problémádat akarod beírni, amit nekem is mondtál a pankráció topikban, azt lehet.
Nem megy neki vmiért a multi ugyanis :S. És én nemtom, hogy pontosan mi is a hiba :S :S. -
#22140 nyiss 1 portot a cod2nek -
#22139 Teljesen alap a játék? Nincs valami cfg buhera? -
madmanic #22138 csak "úgy" nem
ha vállalod a következményeket, akkor ami a csövön kifér -
#22137 ide csak úgy lehet offolni? -
#22136 nálad az alapműveltséghez tartozik, hogy "lemarházod" a másikat? próbáltam segíteni, nem írtad, hogy mid van, erre kapom a hidegzuhanyt. így segítsen neked máskor valaki, szerencsétlen. szívesen. anyádékkal kezetfognék, megtanítottak egy-két dologra, gratula. -
#22135 Üdv mindenkinek! újabb fragmoviet készítettem ismét szeretném a véleményeteket kérni,
Remélem elnyeri tetszéseteket:
- Distorted -
-
Cat 02 #22134 neted nemhiszem h elég -
#22133 Azzal kezdte hogy nem akar érte fizetni xD :
"fizetni nem akarunk érte" -
#22132 Sziasztok!
Nem szeretnénk bérelni szerót ha ez megoldható volna hanem 1-2 war erejáig mé így az elején emulálni egyet!
Ez megoldható???
Üdv SrAta -
#22131 gamecopyworld.com -
Beni521 #22130 #22107 valaki? a callofduty.hu-n tudom h van minden, de ők nem tudják h ne jogtiszta a cod-om, és nem tesznek fel cracket te marha :D -
Dave0092 #22129 www.fgcklan.hu 1800 ft ért már 12 slotosat kaptok, ami nem laggol, azt teszel rá amit akarsz, és enmkell mennie állandoan a gépednek, 1800 ft havonta sztem nem pénz, főleg hogy gondolom vagytok legalább 5 en.... -
#22128 Sziasztok!
Lett egy klánom de még nincs szervere!
Az lenne a kérdésem hogy szervert emulálni hogyan lehetne például úgy mint a wowban?
Mivel fizetni nem akarunk érte és eléggé erős gépem van ehhez szerintem lehetne. Azt tudom, hogy a Cod 4 ben lehet, de a Cod 2-ben is???
Ha igen pls részletes leírást írjatok vagy linkeljetek(lehetőleg magyarul)
A válaszotokat előre is nagyon köszönöm
Üdv SrAta -
Dave0092 #22127 töröld a modokat -
#22126 dikk beszarooook :@@@@@@@@@@@@@
másik szeróra meg amint fellépek kiirja h
szeerver szétkapcsolt,punkbuster kicked player blablabla :|||| -
#22125 mennék fel FEAR szerverre,és mikor tölti be a mapot,kidob...ezzel a hibával
ilyenkor mivan? -
Dexantreal #22124 Jahm. -
#22123 éppen ezaz,h ennek nem ilyennek kelett volna lennie -
Dexantreal #22122 Utálom az ilyen fasz módokat, már sry :P. -
Dexantreal #22121 Értem.
Közben későn jutott eszembe, hogy a 21stn kiszedték a konzolt a csalók miatt :P.
Nincs jobb a nod32nél?
Akkor miért írja ki, hogy nem lehet megnyitni a cuccokat a vírus ellenőrzés alatt? :S
Ezé akarok én mást. -
BIZ0906 #22120 fos32 XD
-
#22119 te tudod -
#22118 bocsi de elég sok vírusírtót használtam már...és az eddigi legjobb a nod -
#22117 akkor nod32-őn kívül más vírusírtót még nem használtál...erős túlzás amit mondtál. -
#22116 ááá hatalmas thx !! mondjuk már lassan kezdtenm megszokni a lovakat :DD
-
#22115 felraktak 1 mod-ot, amiben ezek vannak benne, kapcsold be az autómatikos letöltést h letöltse a fájlt és ut kapcsold ki és akk tudsz rendesen játszani :)
Dexantreal:
sajna mostanság nemtok jáccani mert meghalt a gépem :(, így a bajnokságban se tudok jáccani :(
A nod32-nél nincs jobb vírusirtó (sztem).
És hány fps-ed van? :)
-
-
#22113 a3b10 a fájl neve ami mindig előjön.. -
#22112 srácok,miért van az,hogy felmegyek a szokásos szeróra ahova szoktam,és ilyen köcsög lófejek vannak mikor gránátot dobok,meg sprintelek,ráadásul másodlagos fegyver helyett is egy lófej van :||||| gondolom leszedtem vmit ami bezavar,de main mappából is töröltem minden fölös dolgot,azon kivülről is,de mikor felmegyek mindig ugyanez van,és előjön egy új fájl....pedig ezen a szerón sose volt iylen mod vagy akármi :\
szerintetek mi zavarhat be? :S -
#22111 az a neve, hogy www.callofduty.hu
ott minden van minden részhez. -
YaHooo #22110 Sziasztok! Légyszíves ha valaki tud akkor segítsen... PLS A problémám a 22093 és 22092 hozzászólásban van. !!!HELP!!! -
fules66 #22109 Nem így gondoltam a zenét. Van több olyan pálya is ahol az egész pályán szól a zene (pl.:Toybox2...) Arra lennék kíváncsi lehet - e berakni zenét egyéb pálya alá (pl.:Carentan, Gob Rats...) De azért köszi... -
Beni521 #22108 vagy ha ad nem vírusos linket az is jó