26388
-
Beni521 #22107 Valaki tudna küldeni 1.3-as cracket? nem megy az SP és ha már megint felraktam illő lenne megint végig vinni a játékot :D MSN-em: [email protected] -
#22106 Én egyről tudok, a neve Mp_commando, egy nagy tanya az egész pálya, belehet lőni az ablakokat, van egy terem, ahol van egy zene gép, ott valami nyálas zene szól, de ki lehet cserélni .. Hm ? :D -
fules66 #22105 Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy CoD 2- ben a serverünkön lehetséges lenne a mapok alá zenét berakni (van olyan map, ahol alapból van)? Odáig eljutok, hogy megnyitom az iwd - t, de onnan nem tudom hogyan tovább, plz segítsetek!!! -
Dave0092 #22104 Hello, olyan godom lenne, hogy hiába állitom be a MP-be hogy az AA x4 en legyen, mindig nulázodik játékkor.... termsézetesen az eredeti mpbe állitom, nem a szerver főmenüjéből -
#22103 Nincs mit! :] -
Dexantreal #22102 Thanks! -
#22101 Consoleba : /cg_drwafps 1 -
Dexantreal #22100 Thanks!
Hogy tom megnézni az fpst? :S
Érdekel a szerver, amelyiken vagyok?
Játszjatnánk egymás ellen :P.
Bajnoksággal mi van? :S Tom, ez picit off volt :P.
Azt is tudom, hogy nem knée laggolni azon a pingem, de vmiért laggol.
Vírusírtó a NOD32 nekem, de már régóta gondolkodom, hogy kellene egy másik, jobb.
Gépet bekapcsolom, akkor abból kilépek és pont azért, amit te is írtál: letölti a frissítést és olyankor nálam is akadozott a géjm.
Xfire volt, de má nincs.
ASE-ban lépek be a géjmbe, de mielőtt belépne még gyorsan kilépek az ASE-ból.
Hm, nagyjából ennyi :S. -
#22099 köszi! -
#22098 /play demoneve
a lényeg h itt: Activision\Call of Duty 2\main\demos\ legyen a demó :)
másik megoldás:
Seismovision -
#22097 hogyan tudom megnézni a demot? :D mert felvettem párat,de nemtom hogy/mivel tudom lejátszani -
#22096 kezdjük ott hogy az 50-60as ping az nem laggol mint a sz@r...
a másik: nem csak a ping-et kell nézni! hanem az fps-t is...valakinek lehet jó pingje de ratyi fps (nekem 25 körül szokott lenni a ping-em és az fps-em max 70), a legkisebb fps amivel még úgyahogy szerintem lehet játszani az a 40-en (itt még nem akadozik a játék). ergó nézd meg, az fps-ed is :)
+
amíg játszol kapcsolj ki minden olyan cuccost ami terheli a netet, ha van tűzfalad akkor állítsd be rajta a "játék üzemmódot", a vírusírtónál meg kapcsold ki azt h letöltse a legújabb vírusadatbázist amíg játtszol.
ui.: nálam az XFIRE mellett akadozik a játék (ez abból adódik h ratyi gépem van és az xfire sokat "eszik"), tehát nézd meg h ASE-vel akadozik e, ha nem akkor az xfiréből kimásolod az IP-t be ASE-be és ennyi :). -
Dexantreal #22095 Valaki tud a laggra megoldást?
A szerveren egy friss pb van, amit letölt mindenki, ha felmegy rá.
21st-ről van szó, gondolom néhányan ismerik innen.
Másoknak nem szokott laggolni, nekem se mindig.
Változó.
De a napokban, amikor bementem, akkor legtöbbször laggolt.
No nem nagyon, csak minimálisan és nem értem miért.
A pingem 50 körül volt, de előfordult hosszabb ideig a 23 körüli érték is.
A másik észre vételem a pinggel kapcsolatban, ami számomra nagyon nem igazságos és bosszantó, hogy: tegyük fel; nekem van a 23-as pingem és lelő egy 50-60 pingű ember és belaggol, mint a szar!
Miért?
Hisz ugye a kisebb pingűnek nem kéne laggolnia :S :S. -
#22094 Miért van az,hogy ma már csak 36 magyar Servert talál az X-Fire?
Tegnap még talált 300-at is. -
YaHooo #22093 Jajj azt majdnem elfelejtettem mondani: PLS HELP!! :D
A server így loggol:
12.11.2007 20:05:30] VIOLATION (PB INTEGRITY) #10006: ^5<{^3La Maffia^5}>^^0Don YaHoo (slot #2) Technical Violation: Failed PunkBuster Integrity Check [(VALID) 195.56.174.104:28960]
Ezt a hibaüzit kapjuk és az sv_cheat.log-ba menti...
Ez annyit tesz hogy:
VIOLATION (PB INTEGRITY)
Range: #1000-29999
Most Common: #10006
-When PunkBuster is unable to verify that a player's gaming environment is functioning properly and/or has not been alterred, an Integrity violation is raised. This also involves the detection of modified game or PunkBuster files.
Valaki valami megoldást?
-
YaHooo #22092 Egyik napról a másikra kidobálnak a serverek a következő hibaüzenettel: nevem Punbuster kicked player.
Ha lenyomom a Shift+0 -t akkor néha azt a hibaüzit találom hogy Punkbuster Client Not Connected To Server. Elmondom miket csináltam eddig. Kipróbáltam rengeteg pb-t, formáztam a gépet (mondom hátha vmi vírus), kihúztam a routert hátha annak van baja aztán közvetlenül bedugtam a net kábelt a gépbe, az se segített, cseréltem már cd kulcsot, felraktam windows frissítéseket, pbscv.exe-vel újrainstalláltam a pnkbstrA és B-t, kilőttem a windows tűzfalat, kikapcsoltam minden vírusírtót és szedtem le crackelt multiplayer exe-t és még mindig nem jó. A netem sebessége nem lassult semmit, szal mondhatni stabil nem szakadozik. Van itthon egy másik gép hálóba, azon is próbáltam játszani és ugyanúgy kidob. -
#22091 http://www.own3d.at/download/934
aki akar látni egy playert aki nem olyan ügyetlen nézze meg:D:D:D -
#22090 Katt ide, itt találsz mod cleanert! :) -
#22089 azt honnan tudjam melyik nem kell?:D -
#22088 C:/ProgramFiles/Activision/CallofDuty2/Main oda tölti a fájlokat, de vigyázz hogy ne hogy kitöröld azokat is amiket nem kéne ! :D -
#22087 két kérdés:
1. amikor multizok, akkor mindig letölt ilyen plus fileokat, amitől magyar lesz, meg másképp néz ki a fegyver, meg hasonlók, ezt hogy tudom visszaállítani?
2. az intróból a zenét valahonnan meg lehet szerezni?
a választ előre is köszi -
#22086 lál :D -
#22085 Hehehe:D Enyém most is ittvan, itt szemtelenkedik a hamburgeremnél, mindjárt megyünk Cod2-zni, majd nyávog ha rakják B-t -
#22084 én egyszer elmentem felvenni a telót közbe macsek ott ült az ölembe és nézte, jövök vissza azt látom, macsek bill-en áll, és valahogy ráállt a w-re úgyhogy mentem szépen előre :D tanul CoDozni :) -
#22083 Itt van a kép a Hiba üzenetről. Mit lehet ilyenkor tenni???
-
#22082 Már elegem van a hiba üzenetekből. Nem enged fel néhány új pályás serverre. A pályákat letölti, de nem tud belépni.
Valami mod hibája van. -
Killer0078 #22081 Valaki megtudná mondani hogy miért kickel engem mindig a punkbuster(all seeing eye-al próbálkozok és "biztonsági másolatom" van)? -
#22080 töltsd le az xfire-t -
#22079 ezt írja ki amikor csinálo ma szervert(ja és hol tudom átállítani hogy ne internet legyen hanem lan?) -
taschner #22078 szeretnék multyba játszani de soha nem volt dolgom ilyennel valaki segitsen légyszi mit csináljak. -
Cat 02 #22077 elvileg a lan részben látja a szerveredet -
#22076 ÉS Ő HOGY CSATLAKOZIK? -
#22075 Nekem is ugyanaz a problémám mint domesz666-nak. Egyszerűen minden szerverről kirug és nem is figyelmeztet. Visszaolvasgattam de nem láttam hogy valaki tudott volna megoldást a problémára. Ha valakinek van valami ötlete irja le.
Ui.: PB-t frissítettem, nem csitelek, Cod2-t többször is újratettem, windows-t még nem raktam ujra de ha jolláttam másnak az se segített. -
dixy #22074 Hello!
Nagyobbra állitottam a felbontását a játékomnak,és a monitoromnak bal sarkában lévő "radar"-is nagyobb lett,kb,negyed képernyő.
Ezt hogyan tudnám kisebbre állitani?
Előre is kösz.
-
Vityuska #22073 rakd újra a gamé-t de előtte amik vannak az Activision mappába szerverekhez dolgok azokat másold ki onnan és utána rakd fel újra a gamé-t utána pedig másold vissza amiket kimásoltál -
Vityuska #22072 thx -
Cat 02 #22071 letöltöd csinálsz "szobát" más is bejön, csinálsz lan on gamet és megy -
#22070 és ezt a hamachit vki el tudná magyarázni nekem részletesen??mert nem értek hozzá -
#22069 #22054 VKI! -
#22068 elősször vegyed fel a demót a játékból.
/record paranccsal indítod
/stoprecord paranccsal állítod le
ezután lejáccod a demót és utánna fraps-sal felveszed :)
vegyél fel msn-en és átküldöm a regisztrált verziót :).