26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Dexantreal
    Nem kéne ilyen pofákat vágni.
    Nem mindenki érti a szlenget :P.
  • Vityuska
    milyen kockát akar haverod felrakni?:Snem vágom sorry
  • Beni521
    Most egy jó barátom nevében szólnék. Feltenné a kocka 2-t, 1.3 patch, minden +van, és indításkor kiírja h: error during initialization: video card or driver doesn't support alpha blending. Elméletileg a gépe megfelel a minimumnak: 1.8 Ghz proci, 448 MB RAM, alaplapi sztem 64 megás videokártya. Előre is kössz a segítséget
  • V43 1105
    Pubzolj = Mennyél fel publikus szerverekre játszani .. :]]
  • mama2
    Mit csináljak?O.o
  • V43 1105
    Pubzoljál, nevesebb klánok szeróján .. :]
  • mama2
    És tudnál nekem egy jó magyar klánt ajánlani? Ahol nincsenek csíterek?
  • kas123
    szoktam multizni :), hát van pár klán ahol beugróként szerepelek, de nem vagyok elkötelezve egyikhez sem teljesen :)
  • V43 1105
    /r_multigpu 1 , ez a parancs mire való ? :]
  • mama2
    Már van az is:D:S. Te játszol multin? Ha igen,melyik klánba?
  • kas123
    itt találsz pb-t :)
  • mama2
    Már meg van. Kivettem a cd-t, és ott volt:S. At érdekes az, hogy azt írták, hogy a kézikönyv hátulján van... na mindegy:S. A másik problémám: Punkbustert honnan szedhetek le? Mert a cod2-nél, néhány szerverre csak akkor enged be, ha le van töltve pb.
  • kas123
    igen hívd fel, ha ők nem segítenek(pedig segíteniük kell) akkor fényképezd le a dvd-t meg a közikönyv hátulját és írj egy emailt az activision-nak h ez van és h küldjenek vmi cdkulcsot :D
  • mama2
    Hali skacok. Nagy problémám van: Meg van eredetibe a cod2, de ugye a telepítésnél cdkulcs kell neki, ami elvileg a kézikönyv hátulján van. Na most: a kézikönyv hátulján NINCS semmi. Lent igaz van egy fehér csík, amiben ott kéne lenni a kulcsnak, de csak egy nagy fehér semmmi van. Próbáltam pénzel lekaparni, de nem lehet. Hívjam fel a cdgalaxist(mivel onnan rendeltem a játékot)?
  • Vityuska
    le van törölve minden
  • báttyó02
    ittvan a mappa...minden levan törölve? :S

cod2mappa

main mappa
  • báttyó02
    raknám,ha meglenne az iso..:S de most megint szedjem le áá :\\
  • kas123
    sztem rakd újra a cod2-őt
  • báttyó02
    áá srácok segítsetk rajtam plz...:S
    most újabban,AKÁRHOVA megyek fel,mindig a #22125-hgez hasonló hibákat ír ki mikor betölti a mapot....leszedtem callofduty.hu-ról ezt a mod cleanert,de hiába teszem be a játék mappájába,nem tünteti el a modokat...mit kéne csinálnom? esetleg a mappákról csináljak képet? most elvileg amit én tudok modot azt letöröltem,de még mindig kidobál :(
  • Vityuska
  • Vityuska
    jól mondod
  • simonl #22166
    Semmi gond, tudjuk be az év végi hajrának:D
    Elég ilyenkor az assonyokkal veszekedni...:D
  • Vityuska
    és bocsi az előzőért
  • Vityuska
    igen jó lesz!nekem se eredeti a játékom és jó és ha crack kell a patchok melé akkor www.gamecopyworld.com
  • simonl #22163
    Sziasztok újra,

Olvastam a callofduty. hu -t, ott a letöltések rovatban azt írja, hogy hivatalos patch.....ezek szerin akkor azok is jók a "virágbolti" játékomhoz?:D

Kas123 VIP - nek köszönöm a védelmet:D, mindig reméltem,hogy vannak normális, segítőkész fórumtársak :D
  • Vityuska
    sorry
  • kas123
    az értelem süt rólad...ő tök korrekten kérdezett te meg leugatod, tudok gratulálni -.-'
  • Vityuska
    http://www.callofduty.hu/ legközelebb olvass F.A.Q.-t mielőtt kérdezel
  • simonl #22159
    Sziasztok,

Tudnátok adni egy linket vagy webcímet ahonnan le tudom tölteni az 1.2 és 1.3 patcheket "nem hivatalos" játékhoz?

Előre is köszi...
  • Dexantreal
    javítok: ujját.

te meg haggyadmá bigapó
  • bigapó
    elvileg 7 éves kortól kapja az ember az általános művelést. Náluk ez vagy kimaradt vagy ennyire lepereg róla minden kultúra...
  • Dexantreal
    Egyébként sztem egy átlag ember is megnyalná mind a tíz úját, ha látná a Smackdown vs RAW 08-t.
    Nagyon ott van a szeren, nagyon jó géjm, én Karácsonyra kapom meg vélhetően ps2 mellé.
  • Dexantreal
    Engem nem zavar.
    Pankráció fanok közt nagy szám a Smackdown vs RAW 08 és youtubera még most megjelenés után is (amcsi november 13. MO meg november vége) kerül fel múvi.
    Ott szinte mindegyik végén kiírják a zenéket, ha vmi zenés összeállítást dobnak fel.
  • Chester1
    Örülök h tetszenek a videóim, főleg a legutóbbival nem kevés munkám volt.
    A videó meg "kicsit" más kategória:D
    1. hogy full graphon tolják, 2 nem Fraps-es felvétel,3 meg studio készíti a videót(FragVision Studios). Magasabb szintű programokat is használ mint amikkel én dolgozom./pl. After effect, sony soundforge, Seismovision/ Na nembaj nemsokára ezek mind nekemis meglesznek:P xD
    De attól függetlenül k*vajó fragek vannak benne:D
    amúgy a Nickelback előtti szám a Surreal 3 CSs videóban volt:D
  • Robinho14
    http://www.own3d.at/download/934 aki frag moviet akar az ezt nézze meg:D:D nem kicsit jó sztem Chester neked is ajánlóm bár nekem tetszenek a videóid de bböl azért el lehet lesni pár dolgot:) meg nézzétek meg ha még nem láttátok:D
  • Chester1
    Nem mondtam h egyáltalán nem írják oda.
    Decerto-ba sem volt kiírva, Akkor CSS movie ugyan de a Synced be sem volt kinnt, a
    Aláírom Kodiak Source vol3 Movieba ottvan:D
    de akkor ha ennyire zavaró odaírom utólag XD
  • Dexantreal
    Oda szokták ám.
  • Chester1
    :D Rise Against - Injection, Rise Against - Roadside :P:D

Amúgy nagyobb múviknál sem írják oda:D:P
  • Cat 02 #22149
    zene mi ?
    oda kell ám írni vidi végére :P
  • kas123
    A befejezésen kívül jo lett, gratu :)