Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemazért linkeltem hanem csak mert jó poén😄
max vga ban lehet allitani de cod akkor se tudja szvsz
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2. Igen.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://www.indavideo.hu/video/mi_folyik_itt_gyongyoson_3
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
PB Init Failure
ez mi?? pls vki help
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
nem tudja vki h mit kel ojankor csinálni ha kibasz a pb és ezt irja ki? : No Packet Flow ????
tuti nem lesz magyar utána
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem értem így egyben....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
3.4 intel pentium d
1 giga ram
Gainward 8800 GTS
cod2: 125 fps fustben mindenhol megvan amugy 250 is.
dx9 ben is 125 fix
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
5let?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1.mindent törölj ki a "Programok telepítése/törlése"-bõl a vezérlõpultban!
2.Naturba rakd fel a játékot!
3.Ne magyarosítsad semmi esetre sem!
4.Fogd és tedd fel az 1.3-as pach-et...és PB frissítés
5.Ezutám fel kell tenni egy speckó MP crack-et
6.És ezután hamachi indítása....
7.szerverkészítés, majd rá kell lépnetek a szerverre!
leszedtem a játékhoz egy magyarosítást annó azóta le lett szedve a játék a gépemrõl tegnap este lanozni akartunk a hawerokkal felraktam a játékot dse a magyarosítás azonnal felrakta kérdezés nélkül vagy 3szor tettük este újra a játékot és mindig rajta van nem tudja valaki hogy mi lehet a baj???
a fordítás
vengeance Extreme Rifles ® v . created by Xt!a'N
www.vengeance.xxl.hu
az érdekes az egészben hogy ez az oldal csak egy egyszerû klán oldal még a magyarosítás sincsen fennt
ha valaki tudna nekem segíteni köszi
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
De ne legyen éjszakai!
egyedül csipással szoktam pölö könyöklövésekkel gyilkolni😊) az nagy élmény😄DD meg vicces is.
The Matrix has you...
mikor egy körön belül már a 20. találatot nem adja be megölném azt a mocskot, aki sebzésrendszert fejlesztette
nem igaz, hogy nem tudnak rifle mod mellé 1 hit kill modot írni, ha testen/nyakon/fejen talál el az a kurva golyó😞
Az alábbi szervert eredetiben nyomatjuk(Hitandrun), ennek ellenére jól megy, sikerült jó játékosokat odaszoktatni. Online statiszkák: www.hitandrun.hu Mindenféle kategóriában számol. Ha van kedvetek nézzetek fel rá: 87.229.7.178:28966
Üdv!
KL_atya'tok
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mi a francért kell kivenni a port? akkor már minek játszik pláne minek csinál szervert?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
még volna kérdésem
5 hogy lehet a gránátok számát levenni 1 re
6 sebességet hogy lehet állítani a serveren mert max 6k-val tölt lefele
THX
tudnátok nekem segíteni volna 1 pár kérdésem:
Béreltünk servert:
1. a port hogy lehet kivenni a pályákról pl:toujane:??
2. töltöttünk le pályákat és valamiért nem fut mert más a fájlformátuma valami pk3 és a serveren + csak iwd-s fut:????
3. a punkbastert lehet e frissíteni mert az van hogy ha bekapcsoljuk akkor mindenkit kidob szerintem régebbi lehet vagy iesmi:??
4. a jump-ot hogy lehet bekapcsolni mert ha valahova átugrunk alpból +halunk valahól meg nem:???
THX
1ébként #21084 , letöltés megvan de 30 oldalas :s
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ