26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• hy2099
    nekm is ez a PB- a baja áááááááá,most szedtem le amit te mondtál
  • V43 1105
    NO WAREZ..
  • hy2099
    csáó,most töltöttem le,és ti xfiren gamoltok vele?
  • báttyó02
    na hiba megoldva...az volt a baj,hogy a pb el se indult...szal nem véletlenül nemvolt ott az eszközkezelőbe

ha vkinek iylen gondja van akkor a következő a megoldás nagyvonalakba:

pbsetup leszed a evenbalance.com-ról,ez megfrissíti a pb-t
    ezután a lényeg,hogy a pbservice-t ios lekell szedni,ez végignézi a gépen a pb-t,és ami nem jó azt kijavitja/elindítja..
  • báttyó02
    egyébként nekem a feladatkezelőbe nincs is punkbuster...eddig ugye maikor flementem vmi szerverre,vagy a codba beléptem,rögtön ottvolt kép pb.exe,de most semmi :| el lehet ezt vhonnan inditani manuálisan?
  • báttyó02
    reménykedem h nekem is megjavul,de az nem az én formám sajna...pedig elvileg lesz warunk is...pont ilyenkor szopok énis :\ amig nem javul meg addig marad az UO
  • mama2
    Nem tudom mi a baja a tiednek. Engem most, egy szerverröl vágott le. A magyarítások portál szerveréről, azóta semelyikről nem.(Kop,kop). Nem tudom.
  • báttyó02
    mostmár nagyon elegem van ebből a nyomorék pb-ből
    engem kibannol,vagy nemtom mivan vele,mikor sose csítelek,de bezzeg a nyomorék hekkerek mindenhol ottvannak,és mégse veszio őket észre...
  • kas123
    nincs olyan h 24 órás ban minden szerverrről :D
    ha meg ban-nolnak akkor meg nem si tudsz csatlakozni mert akk a számoláskor kiírja h ban-nolva vagy :P:)
  • rockyboy
    Akkor lehet, hogy te is egy 24órás vagy valamennyi időtartamos bant kaptál?
  • mama2
    A játékban a multiplayer optionsba minden yessen van, a voice chat z betű. A windowsban hol nézem meg?
  • BIZ0906
    Nem csak a mikrofon hangerejét vedd fel jobban vagy maxra mic boost(mic erősítése) a windowsban meg a játékban nézd meg hogy engedélyezve van e
  • mama2
    Nekem is ugyan ez volt, de most lekopogjam(kopp,kopp), eddig egyik szerverröl se dobott még ki ma:). Akkora csaták vannak hogyy vááá...:). Amúgy az egyik szerveren, játékközben, egy klán tag mondott a többieknek minden félét, szóval hallottam a hangját. Olyan mint amikor msn-en, beszéleget valakivel hanggal.Az hogy lehet? Megkérdeztem, hogy-hogy halljuk a hangját, erre azt mondta, hogy a z-t kell megnyomni. Meg is nyomta, ott a bal felső sarokban, bejött egy mikrofon vagy mi, és beszéltem is, de azt mondták nem hallotttak. Kell valami progi hozzá? TeamSpek esetleg?
  • rockyboy
    Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne a multiplayerben a pb-vel kapcsolatban, hogy egyszer a játékot egy fél órára letettem a tálcára, és amikor visszanyitottam kiírta, hogy punkbuster kicked player. Azóta, ha belépek akármelyik szerverre 1 perc után kidob ugyanezzel a hibaüzenettel. Tegnap óta csinálja ezt. Lehet, hogy csak egy 24 órás bant kaptam? Tudtok segíteni?
  • Vityuska
    nevezd át magad Gyul@85 ezzel a névvel vág ki????olyan má van most játszottam vele a VDM klán szeróján
  • mama2
    Xfire én is. Meg engem néha olyannal is kidob, hogy: nevezd át magad Gyul@85 vagy valami ilyesmi. Az mi a franc? Amúgy meg: a cod:UO, ugye ilyen fekete a teteje. És én meg hozzáértem az izzadt kezemmel, és meglátszik rajta az újlenyomatom. Beraktam és nem akar elindulni. Valami olyasmit ír kiu hogy: 0000x0000, a memória területen nem végezhető el a következő:read. Mi a baja? Az hogy hozzáértem? Micel lehet eltüntetni?
  • báttyó02
    xfire
  • Vityuska
    szerverkereső progit??
  • Vityuska
    mit használtok??
  • báttyó02
    engem onnan is kiver...:S
  • Vityuska
    az jó, Hagyma, játék közben nem könnyezel?xD
  • mama2
    Én most találtam egy servert, és nem dobott ki. Hagyma klán a neve.
  • Vityuska
    lehet hogy a nevetek miatt dob ki titeket
  • Vityuska
    engem nem dob ki mostanába sehonnan
  • báttyó02
    persze,csakhogy bárhova megyek,mindenhonnan kidob :S
  • Calogeero
    Sok ilyen szerver van mostanában ami kidobál embereket nem tudom miért.. Nekem is sokszor ez van, nem kell rá menni azt kész. :)
  • mama2
    ja-ja, azt írja ki nekem is:S.
  • báttyó02
    nekem is ugyanaz van,full szüz cod van fennt...kb fél perc eltellik a map betöltésekor,és kidob :\ server disconnected - punkbuster player kicked
    ennyi :S
  • BIZ0906
    csít? najó az talán nem valami cfg vagy ping vagy más iwd-t tölt be sok hiba lehet mit ír ki?
  • red bull
    és az mérvan hogy újratettem a gépem és 60 nagyobbra nem tudom feltenni a hercet (HRZ) ?? Pliz help

off: Azt valaki nem tudja hogy miért ilyen "rikító" fehérek az ablakok? pl:
  • mama2
    Az mérvan, hogy játszok egy szerveren, és 1 perc mulva kidob, hogy punkbuster cicked player csoki(mivel csoki a nevem)???? Xfiret használok.
  • báttyó02
    áá nem müxik :S ugyanugy kibasz..:S
  • kas123
    :S,írd be ezt: /pb_security 0
  • báttyó02
    hát ja...de hogy véletlenül se örüljek,most meg mindenhonnan map betöltése után server disconnected - punkbuster kicked plaayer-el dobál ki :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
  • kas123
    hát a jó klán az relatív, nekem egy gyengébb képességű de jófej emberekből álló klán sokkal jobbnak számít, mint egy atompró csapat ahol mindig megy az ugatás...
  • kas123
    ezért nemkell agyonbügykölgetni a cfg-ket :P:D
  • báttyó02
    basszus...ujratettem a gémet,és akkor is ugyanazt a hibákat dobta ki betöltésnél
    már midnent megprobáltam,erre kiderül,hogy a mp_cfg-m!!! a hibás :||||| azt letöröltem,és máris felengedett a szerverre :|
  • kas123
    nem támogatja a videókártyáját a játék...vegyen olyat amilyet támogat :P
  • Vityuska
    jó lenne emberi nyelven beszélni:D
  • Dexantreal
    kocka, lol.... ez cod2, beszéj emberi nyelven :P.