26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• báttyó02
    vannak,bőven :)
  • toza #22266
    megtudnad adni a scannerad ip cimet pls...kosz
  • simonl #22265
    Sziasztok,

Kérdezném, hogy vannak -e jó magyar szerverek ahol még aktívan játszanak a cod2 vel?
    Most tervezem, hogy megveszem eredetiben a játékot....

Köszi
  • mama2
    hasznáj xfiret. Ott minden magyar szerverrt mutat:).
  • toza #22263
    tok jo mosmar 2 t lat.. :( mer?regen ment mindne frankossan..mit lehet meg babralni?!csak egy scannert lat semmi tobbet...
  • bandesz00
    Sziasztok egy kérdés multitba, hogy tudok játékot elindítani mert előjön a konzol ablak és tovább nem tom mit kell csinálni valakinek valami jó tipp előre is köszi.
  • báttyó02
    cfg-t

cod2/main/players/neved/ és innen a config_mp-t töröld

bár ezzel a pb problémát kétlem h megtudod oldani,de próba cseresznye
  • GroHun
    Hali.
    A tűzfallal próbálkoztam már. (el is felejtettem az előbb)
    A Cod 2-őt is újra telepítettem.A pb-t frissítettem, a pbsercie-t lefuttam.Ezek nem segítettek.
    Akkor marad a cfg-csere (bár ezt nem tom,hogy kell,gondolom new player-rel).
    Hát akkor sajna marad windows újra telepítés.
    Igaszság szerint mindenhonnan nem dob ki,de én sniperezni szeretek és az ilyen serverekről mindig kirak.
    Mindenestre kösz a tippeket.
    Hmm,esetleg más ötlet?
  • kas123
    1. ellenőrizd a tűzfalat, hogy nem e az miatt van
    2. rakd úrja a cod2-őt
    3. cseréld le a cfg-det
    4. báttyó-nak ez oldotta meg a problémát:

pbsetup leszed a evenbalance.com-ról,ez megfrissíti a pb-t
    ezután a lényeg,hogy a pbservice-t ios lekell szedni,ez végignézi a gépen a pb-t,és ami nem jó azt kijavitja/elindítja..

5. rakd újra a windowsot
  • GroHun
    Sziasztok.
    Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.Szóval PunkBuster gondom van.Punkbuster player kicked-del kidob.Win Xp-n játszom.Szorgalmasan vissza olvastam a fórumon és frissítettem a pbustert, lefutattam a pbservice-t,áttírtam a configba a "0" értéket "1" -re.Hmm nevet is változtattam,de mindig ugyan ez.Ennyi.Ha van valami ötletetek akkor légyzi.
  • Vityuska
    és így csalt
  • Vityuska
    szte azért hogy felvágjon hogy ő nem wh-zott csak szar volt a gépe:P
  • mama2
    Igen, és ezt most miért is írtad be ide?.
  • Szoki333
    Helló!
    Amikor (kb 2éve) megvetem a játékot, akkor iszonyat szar gépem volt...
    A videokártya olyan szar volt, hogy a játékban átláttam a falakon!!
  • bandesz00
    Sziasztok!!!Egy kicsi segítséget kérnék multiba akarok szervert csinálni de amikor elkezdi akkor előjön a console ablak és innem nem tom mit kell csinálni, hogy amit csináltam szervert rá tudjak menni előre is köszönöm.
  • kas123
    Váltsd át a default scannert és pingert az eye servers cuccosban (ott bal oldalt), 1 olyanra ami előtt van zászló, vagy legalábbis nem 9999 a pingje :P
  • toza #22251
    ase mer lat csak 1 magyar szervert csak?!?
  • Cat 02 #22250
    pbservice-t hol találom?
  • báttyó02
  • Cat 02 #22248
    miért dob ki mindig a pb ?
  • hy2099
    ki a 10 éves buzernyák?
  • kas123
    ? :D
  • SA2B
    pff a sok kis kurva 10 éves
  • hy2099
    most baro minden nincs sehol PB.és sztem jobb az xfire.
  • Cat 02 #22243
    köszi
    oda nem írják de a kommentekben 8 szor megkérdik xD
  • Dave0092
    tudom.... Sok ötéves csicska nyomassa mikrofonba ki holvan, ha nem találják emg kirakarják. egy gány szerver....
  • xixix
    Nekem is volt olyan, hogy kickelt a szeró, de aztán szerencsére megjavult és most tok gamelni:)
  • kas123
    tudod mit? akkor te is ugyaolyan szánalmas vagy mint azok akikkel az előbb találkoztál:)
  • STurmGewehr
    Tudjátok mit énis felmegyek csalni:)
  • STurmGewehr
    Nah..... most voltam a HLKT clan zombi szerverén és.....
    Tehát mégegy ilyen jó szerver nincs a világon, ahol az adminok szarnak mindenre, nem tudnak berakni normális pb-t, és ami a legjobb, itt gyülekeznek a HUN scene legesleges legalacsonyabb szinten levő tagjai, akik nemhogy csalnak, bugolnak, és ha én elkezdem blokkolni a bugolni, vagy jumpolni készülőket, még engem akarnak kickelni. Hát ez kurva vicces tud lenni. Nah erre a szerverre soha ne menjetek fel így sok idegességtől kímélitek meg magatokat:)
  • Vityuska
    A VDM klán szeróján(max. játékos:64)váltakoznak a játék típusok és teknikás pályák vannak és kell a taktika pl.SD-be Farmhouse pályán mndig vagy mikrofonon vagy csapatbeszéd-del próbáljuk megbeszélni a taktikát és hogy ha egy két hülye(boccs a kifejezésért)nem érti meg akkor sincs baj mert a többség nagyrésze megérti és így összhangban vagyunk am' ha kell vkinek az IP-je a szerónak szóljon
  • Vityuska
    én az elején ASE-t használtam csak a magyar szerók felét nem találta meg ezért váltottam xfire-re
  • Vityuska
    engem az szokott idegesíteni hogya mikor egy szerón admiral mod van és van a tűz meg a mustárgáz.ÉS PONT BELE SPAWNOL A KÖZPÉBE.sorry a caps lockért
  • kas123
    engem az inkább idegesíteni szokott, hogy meghalok -> feléledek és már szinte abban a pillanatban meghalok :D

Én jobban szeretem az ilyen adok-kapok lövöldözésnél a taktikát :).
    Sajnos PUBon ritkán van normális társaság, akikel lehetne taktikázni, de néha összejön :) és akkor az nagyon jo :)
  • mama2
    Én is elsőbb ASE-t használtam, de nekem meg az a bonyolult. Dehát kinek a pap, kinek a papné. Tegnap volt olyan a hagyma klánba, hogy be tömörültünk egy kurva szűk helyre, erre olyan csaták lettek, meg gránátok röpködtek, vér fröccsent az arcomba, Egy leszakadt vláb, itt, egy leszakadt fej(átlőve) ott, qva jó volt:D. És újra élettem, de máris lelőttek, mert annyira "beszoroltunk", hogy már sehova nem tudtunk menni. Ngayon fasza volt:D.
  • kas123
    nem azt mondtam, h nem warez...de ez egyáltalán nem olyan warez amiért lekéne szólni, mivel ő nem warez kérdést tett fel!...ő csak megkérdezte h mi mit használunk szerókeresésre...(és ez 1általán nem warez) :P
  • V43 1105
    "csáó,most töltöttem le." Akkor ez most mi is ? :]
  • kas123
    ez aztán nagy warez...pff

hy2099 - én ASE-n jáccom vele :), kevesebb memóriát fogyaszt, átláthatóbb meg minden :)
  • báttyó02
    :)
  • hy2099
    nah jó lett