Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
most kikapcsoltam a tûzfalat
de még mindig
de csak ezen a szerveren
a többin nem.VALAKI HEEEEEELP MERT EZ A KEDVENC SZERÓM

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
tûzfallal micsináljak??nicsn routerem

zico87
ellenõrízd a tûzfalad,routert stb...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Firerock
ja és azért mert ujraraktam a gépet meg a gémet is
az 1.3as peccset raktam csak fel.és Xfire-al nyomom

Firerock
csáttok
van 1 szerver amin általába lenni szoktam...saját pálya meg sjaát minden
és amikor belépek és lelövök 1 embert akkor kirug ezzzel a hibaüzivel:

Észrevettem hogy ahol PAM 2.04van feltéve, ott szebb, élesebb, tisztább a grafika mint máshol, hogy lehet ezt megoldani hogy egy admiral mod on is iyen legyen? ha kimásolom a fx fileket akkor 100%ra hogy jo lesz?

zico87
FPS=frame per secundum=másodpercenkénti képkockaszám...és ezt az fps ügyet lekéne zárni..több fps-em jobba lõssz cod2-ben ez tény ha nemhiszed járj utána kicsi..vagy ne gyere ide pls..untatni minket

evildoer
Így van Neo :))

NEOreg3
ha több az fps-ed, akkor az azt jelenti, hogy a géped több adatot tud feldolgozni másodpercenként, tehát több adatot tud küldeni a szervernek és ez a többletadat elegendõ ahhoz, hogy egy picivel meszebbre ugroj vagy gyorsabban tárazz

szerintem D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Facek
az fps a monitorodon megjeleno képek frissitési gyorsasága
Yoda001
te a pingröl beszélsz nem? frame per sec = képkocka másodpercenként...

http://9gag.com/gag/5135249

V43 1105
Én úgy tudtam, hogy a Frame Per Sec, azt jelenti hogy a monitor másodpercenként hányszor frissít!<#conf><#fejvakaras>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

fps frame per sec

a géped és a szerver közti "adatforgalom" sebessége.

minél kevesebb, annál lassabb a "kapcsolat" tehát akinek több fps e van, annak a gépe gyorsabban küldi illetve kapja a szerverrõl az adatokat, tehát a több fps el rendelkezõ játékosnak nagyobb esélye van gyorsabban lelõni téged, ha pl egyszerre lövitek egymást.

OFF: Ha valakinek van kedve szakszerûen megfogalmazni megköszönném, szarul vok... <#szomoru1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bigapó
ja, hogy Neked a háttér kell. Szerintem akkor legjobb ha felkeresel egy játékgyártó céget, mondjuk a Digital Reality-t, Õk magyarok, biztos tudni fogják, hogy miért vannak a különbségek.

The Matrix has you...

Facek
Jól mondod: látnám a különbséget. De attól függettlenül nem tudnám miért van. TE se tudod elmondani. Én pont ezt szeretném megtudni (ha már ennyien állítják), hogy miért van.
bigapó
nem meggyõzni kell Téged, hanem Neked kellene meggyõzõdni az említett dolgokról, mert a szavak semmik, a tettek a lényegesek:)))

kicsit költõi volt, de mindegy. az a lényeg, hogy játszanod kellene a COD2-vel 30-60-90...300 FPS-en és akkor meglátnád, hogy mi a különbség, mert mi írhatunk itt mindenfélét, egyrészt nem vagyunk (én legalábbis nem vagyok) akkor szakik, hogy ezt szavakba öntsük vagy legalábbis nem tudjuk úgy, hogy azt megértsd, másrészt a franc se fog Téged gyõzködni, Én inkább megyek és játszok 125 FPS-el:)) Nekem az is jó.

Próbáld ki és meglátod, ennyi!!!

The Matrix has you...

Facek
Hirtelen írtam egy 3 oldalt kb de kitöröltem mert már nincs szívem, hogy untassalak titeket, és még most is azt szeretném ha megmagyaráznátok hogy miért...

ui.: azért még vágólapon van a 3 oldalnyi szöveg szal csak óvatosan<#idiota><#idiota>
zico87
ne vedd magadra azért az elõzõ comentem de nincs közöd a cod-hoz sztem az itlévõ õs codosok jobban tudják mi a helyzet a cod2-be pl:trident,ficsek,csuszi és talán én is konyítok valamit hozzá<#idiota><#wink>

zico87
facek cod2-be nincs olyan fps limit mint cs-be itt nagyon s számít az fps.ha nemhiszed ne gyere a topicba..menj mariozni és azok a szakemberekkel azért én vitatkoznák hogy õk kmolyan szakembernek merik magukat hívni ?:D

Wreck86
+ha iratott akkor van hogy 5 percet is várni kell,hogy elinduljon,amúgy a vista az jolly joker(összegezve TRÉ játékra is)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Yoda001
szerinted? a vista nem játékra valo

Szili08
Mi van vele?

Yoda001
vista....

Szili08
Figyusztok! Nekem nem idul el a game! Csak a single! Mikor belépek a multiba akkor lefagy a game! Mi lehet!? Vistám van (64bites) A Gépnek birni kéne a jáccót szte.m! 2Gb ram Geforce 8600GTS 3.4Ghz proci 140 gb szabad hely!:DD Mi a gond akkor?

Facek
Nem érted mire célzok, és nem vitatkozni jövök ide hanem hogy megértsek valamit, de még senki se volt képes értelmesen leírni és hálás lennék ha vki végre megtenné -.-
Nem látom a logikát benne, miért ugranál nagyobbat ha nagyobb az fps-ed ?
Robinho14
ha te ugyis tudod minek jössz vitatkozni-.-? ugrást nem lehet álitani mert kidob a pb.játszottam csével de a cod sztem sokkal jobb.ja és nem fps-jumpkra mindre fentok ugrani.szal nem azzal van a gond h lámi vagyok

Facek
Érdekes de mivel az a haverod gépe lehet mások is a beállítások-nem biztos hogy az fps a döntõ. De hogyha megmondod a MIÉRTJÉT, hálás lennék.
kas123
haverom gépén (200 fps) simán átugrok arra a kis párkány szerûségre ott toujanen, a saját gépemen (60 fps) sehogy se megy...

Facek
Nemtudom játszottál el CS-vel, mert ott külön törvény van arra hogy hogyan kell hosszabbat ugrani. Én nem CoD2-zök de valószínûleg itt is hasonló lehet a helyzet.
Robinho14
ha nem változik az ugrás hoszusága magasága akkpor mért van az tpujanon akinek van 300 fps-ese könyedén felugrik a felsõ párkányra?én meg 78 fps-el még közel se vok a párkányhoz:D leg feljebb granyóval de az meg kockázatos egy warron pl!

Facek
Egy PC-s szakembertõl már kaptam egy választ miszerint az ilyen dolgok mint pl "ugrás" illetve "gyolyógyorsaság" nem fog változni hiába nagyobb az fps-ed, de én kiváncsi vagyok a TI meglátásokra is úgyhogy(nemkérem h gebedj bele :D) de megtehetnéd hogy leírod a véleményed ha már van.
zico87
:D sztem ficsek barátom is eltudná mesélni mit hogy..fps sztoriról olvas tanulj akkor...hátha okosabb leszel egyszerr én nempazarlom a gépelésre az idõm hogy leírjam:D

Zico, minden felelõsség a tied, ne hogy tudatlan maradjon a hitetlen kutya :P

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Facek
Oké, gyõzzél meg, hogy miért.
zico87
FPS-nek nagyon is köze van a lõvése sebbeséghez nagyobb fps-el könyeben betalálsz stb....

14óra után biztos bár a RSK-szerverhez vagyok szokva de meglátjuk. Az a 14óra után nem tom mikor pontosan mert lehet hogy elmegyek itthonrol szoval majd holnap kiderül.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Robinho14
szerintem erröl az fps-dologról inkább zict vagy dridentet lehetne inkább meg kérdezni vagy még vannak egy páran akik nagyon vágják a témát.nekem kb 78 fps em van általába multkor warron az ellenfélnek min 230 volt és volt egy kör amikor mind a 4 tagot belõttem karral és egyik se halt bele:D nekem ebbe jön le az fps-fontosága ja meg a jumpba is!

helósztok.lehet hogy már unalmasat kérdezek,de mért van az(nem találom sehol se)hogy ati 9300-as kártyámmal a singlplayer megy ,de mikor multiba be akarok lépni akkor bejön a fekete kép villan egyet majd visszalép a asztalra??Köszi hogy válaszoltok és ha már irtátok ezer sorry!!!!!
Nem szeretnék belefolyni semmilyen vitába, de annyit azér hozzáfüznék hogy mikor lcd-n kezdtem cod2-zni, és próbából benyomtam a vsync-et, ami ugye = max FPS a monitor képrissítése lesz, azaz nálam 60Hz 1440x900ban, tehát 60FPS-em volt, és elég kellemetlen volt ugy játszani, sokkal többször haltam mint vsync nélkül (amugy alap mapokon 90-230FPS), szóval van különbség azér rendesen játszhatóság szempontjából is...

Facek
Miért menne gyorsabban a golyó ? Nem értem , azzal hogy 300 képkockán keresztül repül a golyó vagy 35-ön miért lenne másabb ? Mind2 esetben ugyanakkora sebességgel megy a golyó ebbe az fpsnek nem sok beleszólása van szvsz.
Yoda001
hm... gravity állitás nincs? :P

bigapó
Biz, holnap 14 óra után ráérsz?

Jó lenne, ha benéznél a 21stAG-s szerverre:) kíváncsi vagyok a játékodra:))

persze jöhet bárki akinek kedve van és befér, mert sokszor van tele.

szerintem is számít az FPS...

The Matrix has you...

kas123
megmondod hogy melyik paranccsal állítod be az ugrás méretét? :P

Yoda001
az már játékbeállitás mekkorát ugrasz...ha meg te mondod, biztos gyorsabban megy a golyo :D (bár szerintem semmi értelme ...)

kas123
hát pedig de, számít nagyon is

minnél több az fps-ed annál gyorsabban megy a golyó :), annál jobban beadja a lövéseket, annál nagyobbat tudsz ugrani...stb...

SZERK: 35 és 300 fps között egetrengetõ különbség van :), szal számít, hogy mekkora az FPS-ed :)

Ezt 1 tanult kollégám írta: Sokan azzal érvelnek minek 120 -200 FPS amikor az emberi szem 30-40 nél többet ugyse érzékel, és még 60 fps is teljesen folyamatosnak látja a játékot. Ez így ebben a formában igaz, de már régen is megmondták a bölcsek hogy a lényeges dolgok mindig láthatatlanok! Jelenesetben amit nemlátunk, csak közvetve/közvetlenül tapasztalunk, az az ugrásunk nagysága, illetve a fegyverek szórása. Ha láttátok yoshida muviját megfigyelhettétek hogy 2x akkorákat ugrik mint bárki más! Smiling Ez azért van mert stabil 125 /333 fps el csinálta az ugrásokat! Az ugrás görbéje ugyanis ilyen értékekkel sokkal nagyobb lesz, így magasabbra és messzebbre ugorhatunk. Valamint minél nagyobb az FPSünk annál nagyobb eséllyel találnak célba golyóink is, jobban lehet "tunkolni" nagyobb fpsekkel.

Én 91fps-el átlagban tolom mert ennyit tud a gépem és érdekes modon gyakran vagyok elsõ az atomerõmû ellen. Bár ha szaggat a játék akkor persze én szívok de ez nem fordul elõ.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Yoda001
paff... biztos vissza rug a fegyo, ha több fpsed van, ugye? hát egyértelmü... nem és nem.. tök mind1 hogy mennyi az fpsed, az a lényeg hogy ne akadjon a játék, és már élvezhetö is, gyakorolni kell... (fps is számit valamennyit, de az mind1 hogy 35 vagy 300 fpsed van) nincs nagy különbség :D (szerintem... bár ennél a játéknál nem tapasztaltam, másiknál viszont igen, semmi különbség)

Facek
Üdv! Általánosítok és beírom ide is kérdésem hátha majd tudtok választ adni rá ^^, bár jómagam nem CoD2-õzõk.

Kérdésem következõ: Haverom azt állítja, hogy a CoD2-nél számit az hogyha 60fps helyett mondjuk 300fps-ed van, és hogy ez befolyásolja azt is hogy hogyan játszol. Az én meglátásom szerint a kettõ között nincs különbség, hisz 1, az agy nem képes felfogni ha jól tudom 35fps-nél többet(lehet hogy ez több vagy kevesebb, nemtudom), 2, és a játékban amit a többiek látnak az nem fog különbözni ha neked több fps-ed van. Haverom még is azt állítja hogyha jobb az fps-ed akkor gyorsabban tudsz reagálni, meg ?nem rúg vissza annyira a fegyver? vagy vmi ilyesmit mondott.
Megjegyzem még1x, nem értek a CoD2-höz, csak haverom vetette fel a kérdést engem meg érdekel, hogy van e különbség, ami akkora hogy nem elhanyagolható.
zico87
Leírás a mod-hoz:
Telepítés: Tömörítsd ki a modot az Activision/Call of Duty2 mappába. (Nem a mainba!!!) Hozz létre a 'CoD2MP_s.exe' -rõl egy parancsikont ugyanebbe a mappába. Az új parancsikonra kattints rá jobbgombbal, válaszd a tulajdonságokat, és ott a 'Cél' -hez írd be a bennlevõ szöveg utánn, hogy: "+set fs_game mbot +exec mbot.cfg" (idézõjel nélkül) Támogatott játéktipus: TDM Parancsok: addbot . lehet: allies - a bot beáll szövetségesnek
axis - a bot beáll beáll németbe
auto - bot automatikusan áll be oda, ahova kell. Például: "addbot auto" vagy "addbot axis"
removebot . lehet: allies - minden szövetséges botot levesz
axis - minden német botot levesz
all - minden botot levesz
- leveszi az adott nevû botot
Például: " removebot bot12 "
skill : skill bots - skill érteéke 0-tól 10-ig értelemszerûen.
Szükséges serverparancsok: sv_pure 0 dedicated 0. Tehát csak local-ban érdemes megpróbálni, szerverre nincs értelme feltenni. Jó játékot!

meatBOT Mod

red bull
Hy!

Honnan lehet ezt a BOT os modot letölteni? Már nekem is felhívta a figyelmem

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME