Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még mindig
de csak ezen a szerveren
a többin nem.VALAKI HEEEEEELP MERT EZ A KEDVENC SZERÓM
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
az 1.3as peccset raktam csak fel.és Xfire-al nyomom
van 1 szerver amin általába lenni szoktam...saját pálya meg sjaát minden
és amikor belépek és lelövök 1 embert akkor kirug ezzzel a hibaüzivel:
szerintem D:
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://9gag.com/gag/5135249
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a géped és a szerver közti "adatforgalom" sebessége.
minél kevesebb, annál lassabb a "kapcsolat" tehát akinek több fps e van, annak a gépe gyorsabban küldi illetve kapja a szerverrõl az adatokat, tehát a több fps el rendelkezõ játékosnak nagyobb esélye van gyorsabban lelõni téged, ha pl egyszerre lövitek egymást.
OFF: Ha valakinek van kedve szakszerûen megfogalmazni megköszönném, szarul vok... <#szomoru1>#szomoru1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
The Matrix has you...
kicsit költõi volt, de mindegy. az a lényeg, hogy játszanod kellene a COD2-vel 30-60-90...300 FPS-en és akkor meglátnád, hogy mi a különbség, mert mi írhatunk itt mindenfélét, egyrészt nem vagyunk (én legalábbis nem vagyok) akkor szakik, hogy ezt szavakba öntsük vagy legalábbis nem tudjuk úgy, hogy azt megértsd, másrészt a franc se fog Téged gyõzködni, Én inkább megyek és játszok 125 FPS-el:)) Nekem az is jó.
Próbáld ki és meglátod, ennyi!!!
The Matrix has you...
ui.: azért még vágólapon van a 3 oldalnyi szöveg szal csak óvatosan<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nem látom a logikát benne, miért ugranál nagyobbat ha nagyobb az fps-ed ?
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Jó lenne, ha benéznél a 21stAG-s szerverre:) kíváncsi vagyok a játékodra:))
persze jöhet bárki akinek kedve van és befér, mert sokszor van tele.
szerintem is számít az FPS...
The Matrix has you...
minnél több az fps-ed annál gyorsabban megy a golyó :), annál jobban beadja a lövéseket, annál nagyobbat tudsz ugrani...stb...
SZERK: 35 és 300 fps között egetrengetõ különbség van :), szal számít, hogy mekkora az FPS-ed :)
Ezt 1 tanult kollégám írta: Sokan azzal érvelnek minek 120 -200 FPS amikor az emberi szem 30-40 nél többet ugyse érzékel, és még 60 fps is teljesen folyamatosnak látja a játékot. Ez így ebben a formában igaz, de már régen is megmondták a bölcsek hogy a lényeges dolgok mindig láthatatlanok! Jelenesetben amit nemlátunk, csak közvetve/közvetlenül tapasztalunk, az az ugrásunk nagysága, illetve a fegyverek szórása. Ha láttátok yoshida muviját megfigyelhettétek hogy 2x akkorákat ugrik mint bárki más! Smiling Ez azért van mert stabil 125 /333 fps el csinálta az ugrásokat! Az ugrás görbéje ugyanis ilyen értékekkel sokkal nagyobb lesz, így magasabbra és messzebbre ugorhatunk. Valamint minél nagyobb az FPSünk annál nagyobb eséllyel találnak célba golyóink is, jobban lehet "tunkolni" nagyobb fpsekkel.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Kérdésem következõ: Haverom azt állítja, hogy a CoD2-nél számit az hogyha 60fps helyett mondjuk 300fps-ed van, és hogy ez befolyásolja azt is hogy hogyan játszol. Az én meglátásom szerint a kettõ között nincs különbség, hisz 1, az agy nem képes felfogni ha jól tudom 35fps-nél többet(lehet hogy ez több vagy kevesebb, nemtudom), 2, és a játékban amit a többiek látnak az nem fog különbözni ha neked több fps-ed van. Haverom még is azt állítja hogyha jobb az fps-ed akkor gyorsabban tudsz reagálni, meg ?nem rúg vissza annyira a fegyver? vagy vmi ilyesmit mondott.
Megjegyzem még1x, nem értek a CoD2-höz, csak haverom vetette fel a kérdést engem meg érdekel, hogy van e különbség, ami akkora hogy nem elhanyagolható.
Telepítés: Tömörítsd ki a modot az Activision/Call of Duty2 mappába. (Nem a mainba!!!) Hozz létre a 'CoD2MP_s.exe' -rõl egy parancsikont ugyanebbe a mappába. Az új parancsikonra kattints rá jobbgombbal, válaszd a tulajdonságokat, és ott a 'Cél' -hez írd be a bennlevõ szöveg utánn, hogy: "+set fs_game mbot +exec mbot.cfg" (idézõjel nélkül) Támogatott játéktipus: TDM Parancsok: addbot . lehet: allies - a bot beáll szövetségesnek
axis - a bot beáll beáll németbe
auto - bot automatikusan áll be oda, ahova kell. Például: "addbot auto" vagy "addbot axis"
removebot . lehet: allies - minden szövetséges botot levesz
axis - minden német botot levesz
all - minden botot levesz
- leveszi az adott nevû botot
Például: " removebot bot12 "
skill : skill bots - skill érteéke 0-tól 10-ig értelemszerûen.
Szükséges serverparancsok: sv_pure 0 dedicated 0. Tehát csak local-ban érdemes megpróbálni, szerverre nincs értelme feltenni. Jó játékot!
meatBOT Mod
Honnan lehet ezt a BOT os modot letölteni? Már nekem is felhívta a figyelmem
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME