26388
-
Cat 02 #22387 Nekem is 2 magos a procim és megy a cod2 meg a cod4 is rendesen, csak cod2 néha befagy a töltésnél multiba -
#22386 1.1-es az kliensoldali patch nem szerveroldali ha fölrakod aztis marad a 1.3-is elméletben.és valamiféle drivert kén keresni a procidhoz de sok játék csak 1 magot használ de az újak többsége támógatja a többmagos rendszert -
SzocsA #22385 ez nemjó mert 1.01es 1.3as verzió van multiban! tudod! de akkor a régi játékok is ilyenek lesznek hm!? -
#22384 hát énis szidtam az összes felmenőjét a fejlesztőknek... ez van.. próbálkozni kell. vagy betölti vagy nem :S
egyik nap találtam ezt, de még nem próbáltam ki.. pitty
tán segit -
SzocsA #22383 ezt hogy érted?
hogy nem támogatja? hát ez szép!
van core 2duom hm akkor hiába vettem mert azt akartam hogy a régebbi játékokat végigviszem fullon! -
#22382 véletlenül nincs egy többmagos procid? -
#22381 nálam is fent van, de semmi problem nincs vele. valami más miatt csinálja. volt olyan, hogy cod4-eztem, aztán cod2 és aztán megint cod4. gond nem volt. neekm teljesen függetlenül mindentől dobál ki néha md5tools-os hibával, de ez meg serverfüggő. -
SzocsA #22380 hello!
nos fent van a cod 4 és a cod 2is ilyenkor nincs ütközés a pbnél vagy hogy van?
mert ha cod 2vel akarok játszani belépek és amikor jön a következő mapp betöltése lefagy meg se nyekken! ezt miért csinálja? -
lee56 #22379 Hát, ha uj driver bekapcsolta a vsync-et könnyen megeshet, nézz körül a beállitásoknál, játékon belül is... -
#22378 nekem is volt olyan hogy neten rettentő rossz volt az FPS érték az alábbi konfigon... valami hálozati izé vagy nemtom mi volt :S -
madmanic #22377 az lehet. tedd vissza a régit, ha úgy jó akkor az a gond.. -
#22376 hát nem tudom...
próbáld meg single player résszel, hátha ott jó -
Noorbi #22375 Athlon 3800+ 1gb RAM 7600 gt. De eddig jó volt csak mostanában csinálja ezt nem tudom mi lett vele Lehet új videokártya drivver miatt van?? -
#22374 milyen masina? -
Noorbi #22373 Hello! Nem tudjátok az miért van hogy eddig normálisan ment 180-240 FPS körül a játék most meg egyik napról a másikra 30-60 FPS lett
Valakai valami ötlet??
Köszi!! -
Dave0092 #22372 spam, ne kattintsatok rá -
gplay #22371 Lessétek meg. -
Dzsí Pí #22370 ok, má megoldodott, a config.cfg-kbe kellett a set 25000 meg fx_1 et állítani... -
#22369 mit ír ki? -
Dzsí Pí #22368 Cs all! ÍMost raktam újra a game-t, nyomnám neten de fél perc után kidob a punkbuster. Nyáron hagytam abba a codozást, akkor nem csinált ilyet, mi lehet a baj? engedélyezve van a pb, 1.3 patch, és nem csalok.. pls help -
#22367 Bármelyik szerveren ASE vagy Xfire az obinet.hu szervereibe soha nem tudok belépni pedig sajna abbol sok van. mindig kiir valami hiba üzit hogy:rcon-mod.iwd bla bla elötte elkezd letölteni cuccokat és utána jön ez!valaki segítsen!pls -
Desk11 #22366 Frisitettem a video karit emg a directx-et is de ugyanazt irja ki nemtudja valaki honnan szedjek le frissítést lécci irjatok!!:D -
#22365 sziasztok, nekem olyan gondom van(végigolvastam faq-t nemkaptam megoldást), hogy felraktam cod2-t , és crackeltem all seeig eyet is felraktam de nem jelennek meg szerok. mi lehet a gond?hiáb afrisitek nem jelenek meg
-
Attis256 #22364 Köszönöm szépen! -
#22363 igen le lehet úgy törölni, és ut fel tudod újra rakani
az ASE-ben van olyan filter h csak 1.0ás szerókat mutasson -
Attis256 #22362 Az all seeing eye-on van olyan opció, hogy csak az 1.0-ás szervereket mutassa nekem?Mert azok mennek!Köszi! -
Attis256 #22361 kas! Köszönöm, én is erre gondoltam, viszont nem tudom uninstalálni...Mindenhogy próbáltam, de nem ment.Ki lehet törölni mindent úgy, hogy csak simán a cue-t hagyom meg? Mert sehonnan nem tudom elindítani az uninstallt!Köszi! -
#22360 rakd fel a cod2t és crackelés nélkül rakd rá az 1.3mas patchot -
Attis256 #22359 Sziasztok!Segítsetek légyszi!Nekem olyan gondom van, hogy 1.0-ra nem tudom feltenni az 1.3-mas patchet, mert felrakás közben ezt írja ki: "Setup could not determine the current version of COD 2 installation. Please verify, that the game has been properly installed." Az all seeing eye-jal látom a szervereket, viszont nem tudok fellépni mert kéri az 1.3-mat. Ráadásul sehogy sem tudom uninstalálni a játékot, se daemon toolssal, se programok telepítése törlésével, sehogy. Légyszi! Előre is köszönöm! Üdv! -
#22358 gamecopyworld.com -
TibiGT #22357 és honnan tudom letölteni??? -
#22356 1.3-as crack-et szedd le -
TibiGT #22355 Sziasztok!
Olyan gondom van hogy:
Felraktam a COD2-t, patcheltem 1.3ra és magyarítottam is.
ha az Xfire-n keresztül neten játszok akkor megy, viszont Single player-ben nem megy a játék. Ezt írja ki: Error during initialization Failed to initialize renderer:version mismatch
Van valakinek ötlete hogy mi a baja?? Pleade help!
Üdv: TibiGT -
#22354 DirectX frissítés, VGA driver frissítés, majd újra próba :D -
Desk11 #22353 Hello amikor rákattintok a cod2 ikonjára eslőtétül a képés ezt irja ki irectX( R) encountered an unrecoverable error.Check the irectX ( R) FAQ for possible solutions ez nem tudjátok miért van??Lécci irjatok minél hamarabb mermár nagyon akarok velejátszani:D:D
-
Indigo #22352 Nekem is ugyanezt írja ki... :( Szóval nem nálad van a hiba. -
fuzesi12 #22351 hy all, tegnap óta cod 2 multi nem mutatja a servereket ,amikor frissitek meg azt hogy "válasz várok a szervertől" pedig eddig jó volt. Tudja vki hogy mi a baja? -
BIZ0906 #22350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De piszt :)Hallod Archiv Játékok :) ez a nézett oldaladra vonatkozik. -
#22349 meg kell vennni
NE WAREZOLJ! -
#22348 JA, és honann lehetne leszedni a cod2-öt netről fizetős oldalon?köszi
ui: wanadoon. és wanado.netiparon nem találtam:S