Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Nekem már megint valamilyen cvax fox_sort = 0 -os hibát ír ki.
Mit tegyek?

Battletag: Muhee#2716

Csá én voltam😊

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Zickler
Éppen most raktam újra. Szerinted megint megpróbáljam ezt a frissítõt?

mrbaba
Hát Zickler akkor ujra kell rakni a CoDot...😛

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Zickler
Én is letöltöttem a PB frissítõt de amikor elpróbálom indítani a Multiplayer-t (Xfire-ban) Akkor kiírja hogy állatsam be a Punkbuster-t a Multiplayer beállításokban. De amikor be próbálom állítani akkor kilép a játékból.

zico87

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

csuszi
na a holnap nemtom miért maradt benn... szal jelentkezési határidõ péntek éjfél!!!!!!!!

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
sd ezni kell, no para egy meccs nem tart tovább 20 percnél, és az ugye kb 30 kör, gyorsabban lemegy mint a klános war 😉 zico nerm voltam gépnél, legközelebb ne menj el😊
na akinek ok az ötlet, az jelentkezzen nálam az #sg.cod2 mirc csatornán 😉
jelentkezési határidõ, holnap péntek éjfél, elsõ fordulók hétvége. majd tájékoztatom az emberkéket eddig hányan vagyunk 😊 akinek a mirc bonyolult, vagy bénácska😊 az kérje zico segítségét vagy privizzen rám, megoldjuk.
hm...only? nekem oly mindegy, a nép dönt, olyan "ladderek" lesznek amilyet kitalálunk.
gl hf, and jelentkezzetek😊

zico87
+segítségnyustásnak se rossz..én föntvok..amikor gépnél leszek😄

bigapó
az 1on1 az egy az egy ellen vagy 1 klán 1 másik ellen? <#idiota>

lehet, hogy hülye kérdés, de Én egyszer próbáltam sógorommal az 1 az 1 ellent és mit mondjak, nem egy frenetikus élmény...félóráig kerestük egymást és ez csak Carentan volt, nem egy túl nagy pálya. Lehet, hogy valakinek bejön, de én maradok a nagyobb létszámnál😊

The Matrix has you...

ffxi
Lesz only rifle is? xD

Fákjúal!

zico87
nemrossz ötlet..grat csuszi...1on1 sg cup😄😄 én leszek az admin..<#idiota>

csuszi
kész is, majd egy botot is beüzemelek rajta, az aktív playerek kapnak opot, többi tockost 😊

csuszi
zseniális ötletem támadt 😊 ez ritkaság. sokszor megy itt a duma, hogy ti melyik serveren játszotok, mert én ezen, és ekkor meg akkor összefuthatnánk stb stb
erre két megoldásom van. van ugye cod2.wars illetve cod2.hu mirc channelek amit minden codos ismer (a kicsit többet gammazok), és csinálni kéne egy channelt mondjuk sg.cod2 néven.
2.: ezen a csatornán, illetve itt a fórumban szervezni 1on1 bajnokságot, illetve 2on2-öt amennyiben vannak spanok már egymás közt. of course új pam, új pb.
na ki a király?😊 - ötlet rulez

csuszi
ha kijön egy új pb és az adott server adminja leszarja, nem updaeteli a server oldali pb-et, azokat is kibassza akiknek az új van, és akiknek régi of course. szal ha te updateled a pb ed, csak olyan serverre tudsz menni, amin frissitve van a pb.

ffxi
De kibasz emiatt? Engem nem dob ki sosem.

Fákjúal!

Thanks.
Majd du-tán letöltöm, most melóban vagyok ehh.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bigapó
Szevasz Sturm!

Veled harcoltam vállvetve a múltkor a 21stAG-n? Vagy valaki lenyúlta a neved😊
ja és Waffen SS Peterson néven játszom.

The Matrix has you...

zico87
PB my mappa

írd felül a te pb mappádat ezel hátha jó lessz.....

Most meg ezt írta ki :S.
Progit meg bezártam enterrel lál.
#21418: milyen zombi szerver? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ez a zombi szerver nagyon felhúz ideigileg😄
a sok alma😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Thanks!<#wave>
Hasznos progi!<#eljen><#hawaii>
Mindent megcsinált, vhol nem talált vmit, errorozott, takarított, törölt, frissített... csak néztem, mint Rozi a moziban!<#wow1><#eljen><#hehe>
Milyen gyakran/ritkán érdemes, vagy kell használni? :S
A pb frissítõ progit is csak hébe-hóba használtam, mikor hiba volt, vagy úgy gondoltam, van új pb.
De ezentúl ezt fogom.
A másik... befejezõdött, leokéztam és nem zárja be :S.

zico87

#21413-t akartam írni, sry-sry.

#21313-nál is nekem ezt írta ki a szerveren.
Akkor talán náluk van a probléma.
Szóltam Sajoonak, hogy szóljon Scoobnak, hisz máskor is ez volt a gond és Scoob frissítette... erre Sajooo ilyt szól, hogy pb reinstal...
😛.
Majd elkéne csípnem msn-n Scoobot és remélem tényleg nem én pb-m szart be 😛.

Frissítettem PB-t és ezt írja ki.

Pls help és thanks.

Nekem 400-al több és szerencsére nem ad fekete képet 😊
Vagy mégnem? Majd kiderül 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zico87
sztem driver problma próbáld más catalystal mennie kell igaz elég 1 retro vga😄

V43 1105
Múltkor még 9300-as volt <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

helósztok.Ati 9200-as kártyámmal a singlplayer megy ,de mikor multiba be akarok lépni akkor bejön a fekete kép villan egyet majd visszalép a asztalra??Köszi hogy válaszoltok mer már 3szorra írom!és ha már irtátok ezer sorry!!!
Zickler
Lehet de nekem ezt adja ki.

ffxi
Nem! Az a server gondja.

Fákjúal!

Zickler
Ok köszi frissítettem. De valamikor azt írta ki hogy a szerver egy régebbi PB-t használ. Azt nem gond?

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zickler
Nem. Nem tudsz adni pontos linket ahonnan letölthetem a frissítést?

Yoda001
frisitteted a pbt?

http://9gag.com/gag/5135249

Zickler
Nekem megint van valami hiba. Most ezt írja ki egy szerveren. (de nem csak ennél van hiba)

csuszi
na nem volt netem a hetvegen😞
az fps igenis szamit az ugrasnal, teszem azt strafe jump, miegymas 😊
hogy miert? epp leszarom😊 tapasztalat oszt kesz. lovesnel velemenyem szerint nincs kulonbseg 100 es 200 kozt, de ha valakinek 60-70 alatt van az mar egy kicsi hatranyban van azert, plane sniperezesnel, nem veszi fel olyan gyorsan a tavcsovet pl 😉

Yoda001
igen pont a pb frissités segitene 😄

Firerock
és azzal lehet hogy az én problémám is megoldódik?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

helósztok.lehet hogy már unalmasat kérdezek,de mért van az(nem találom sehol se)hogy ati 9300-as kártyámmal a singlplayer megy ,de mikor multiba be akarok lépni akkor bejön a fekete kép villan egyet majd visszalép a asztalra??Köszi hogy válaszoltok és ha már irtátok ezer sorry!!!!!(egyszer mar irtam csak nwem válaszoltatok!)
Yoda001
google barátoddal....

Firerock
hogytudok pb-t frissíteni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Zickler
Ok köszi. Most már mûködik.<#vigyor2><#taps><#worship>

akkor pb frissités
Zickler
A Multipalyer beállításoknál? Ott igen.

be van kapcsolva a pb?
Zickler
Köszi lehet hogy ez a baj. de nekem ilyen képet adki (pl.)

Kijön cod2-ni?Az adjon ipt!!!
bodesz
ilyen nekemis volt...a consoleban kb 2oldalnyi piros szöveg volt hogy ezek hibásak stbstb...újraraktam gémet és azóta semmibaja...meg úgye a sok mod meg mittoménmi bezavarhat...lehet elég azokat törölni

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)