Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit tegyek?
Battletag: Muhee#2716
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
MJ rulz Pink Team The Only One
na akinek ok az ötlet, az jelentkezzen nálam az #sg.cod2 mirc csatornán 😉
jelentkezési határidõ, holnap péntek éjfél, elsõ fordulók hétvége. majd tájékoztatom az emberkéket eddig hányan vagyunk 😊 akinek a mirc bonyolult, vagy bénácska😊 az kérje zico segítségét vagy privizzen rám, megoldjuk.
hm...only? nekem oly mindegy, a nép dönt, olyan "ladderek" lesznek amilyet kitalálunk.
gl hf, and jelentkezzetek😊
lehet, hogy hülye kérdés, de Én egyszer próbáltam sógorommal az 1 az 1 ellent és mit mondjak, nem egy frenetikus élmény...félóráig kerestük egymást és ez csak Carentan volt, nem egy túl nagy pálya. Lehet, hogy valakinek bejön, de én maradok a nagyobb létszámnál😊
The Matrix has you...
erre két megoldásom van. van ugye cod2.wars illetve cod2.hu mirc channelek amit minden codos ismer (a kicsit többet gammazok), és csinálni kéne egy channelt mondjuk sg.cod2 néven.
2.: ezen a csatornán, illetve itt a fórumban szervezni 1on1 bajnokságot, illetve 2on2-öt amennyiben vannak spanok már egymás közt. of course új pam, új pb.
na ki a király?😊 - ötlet rulez
Majd du-tán letöltöm, most melóban vagyok ehh.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Veled harcoltam vállvetve a múltkor a 21stAG-n? Vagy valaki lenyúlta a neved😊
ja és Waffen SS Peterson néven játszom.
The Matrix has you...
Most meg ezt írta ki :S.
Progit meg bezártam enterrel lál.
#21418: milyen zombi szerver? :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a sok alma😄
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Hasznos progi!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Mindent megcsinált, vhol nem talált vmit, errorozott, takarított, törölt, frissített... csak néztem, mint Rozi a moziban!<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Milyen gyakran/ritkán érdemes, vagy kell használni? :S
A pb frissítõ progit is csak hébe-hóba használtam, mikor hiba volt, vagy úgy gondoltam, van új pb.
De ezentúl ezt fogom.
A másik... befejezõdött, leokéztam és nem zárja be :S.
Akkor talán náluk van a probléma.
Szóltam Sajoonak, hogy szóljon Scoobnak, hisz máskor is ez volt a gond és Scoob frissítette... erre Sajooo ilyt szól, hogy pb reinstal...
😛.
Majd elkéne csípnem msn-n Scoobot és remélem tényleg nem én pb-m szart be 😛.
Pls help és thanks.
Vagy mégnem? Majd kiderül 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az fps igenis szamit az ugrasnal, teszem azt strafe jump, miegymas 😊
hogy miert? epp leszarom😊 tapasztalat oszt kesz. lovesnel velemenyem szerint nincs kulonbseg 100 es 200 kozt, de ha valakinek 60-70 alatt van az mar egy kicsi hatranyban van azert, plane sniperezesnel, nem veszi fel olyan gyorsan a tavcsovet pl 😉
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"