Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robinho14
és h tudjuk elinditani õket kezõröl?:D a soti nem vált be:D:D:D

zico87
persze a botoknak mindegyiknek 999-es pingje van..mivel hát a szerver kreálja õket vagyis a mod...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Robinho14
mi felraktuk a szeróra de minden botnak 999 ces pingje volt azt egyet léptek elõre közbe 1 lövés 1 gyet hátra:D valami megoldás?:D

zico87
én kipróbáltam nekem mükszik a mod...

addbot axis
allies ezzel a 2 parancsal lehet hozzáadni..mert alapból nmlessz 1 bot se...

Köszi Zico hogy segíteni próbálsz, de ez nekem nem jön össze, mindent úgy csinálok ahogy le van írva de BOT az nincs. Ez valakinek egyáltalán mûködik? A konzolba meg akármilyen parancsot beírok, nem csinál semmit. Biztos én vagyok a kopasz hozzá, az tiszta hogy egy új parancsikont hozok létre a COD könyvtárban és a cél mezõbe írás is tiszta. A parancsbeírások a konzolba, na az nem tiszta. Alapból mikor belépek a LAN játékba lesznek BOT-ok vagy a parancs hatására jelennek meg?
akkor vajon honnan volt ismerõs..? nem értem... <#szomoru1>

de tulajdonképpen lényegtelen....

csaló vagy ( vagy leendõ csaló ) és innentõl a szememben csak egy <#lama>

nagy vonalakban ennyi..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hát nem azzal jelentkeztem be ugy hogy szipi szopi

zico87
Leírás a mod-hoz:
Telepítés: Tömörítsd ki a modot az Activision/Call of Duty2 mappába. (Nem a mainba!!!) Hozz létre a 'CoD2MP_s.exe' -rõl egy parancsikont ugyanebbe a mappába. Az új parancsikonra kattints rá jobbgombbal, válaszd a tulajdonságokat, és ott a 'Cél' -hez írd be a bennlevõ szöveg utánn, hogy: "+set fs_game mbot +exec mbot.cfg" (idézõjel nélkül) Támogatott játéktipus: TDM Parancsok: addbot . lehet: allies - a bot beáll szövetségesnek
axis - a bot beáll beáll németbe
auto - bot automatikusan áll be oda, ahova kell. Például: "addbot auto" vagy "addbot axis"
removebot . lehet: allies - minden szövetséges botot levesz
axis - minden német botot levesz
all - minden botot levesz
- leveszi az adott nevû botot
Például: " removebot bot12 "
skill : skill bots - skill érteéke 0-tól 10-ig értelemszerûen.
Szükséges serverparancsok: sv_pure 0 dedicated 0. Tehát csak local-ban érdemes megpróbálni, szerverre nincs értelme feltenni. Jó játékot!

Sziasztok, eyg kis segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a BOT módot de nem mûkszik. Legyenszíves valaki érthetõen írja már le mit és hogyan kell csinálni. Köszi.
bigapó
hááát, ezzel pedig futnia kéne faszán, sõt...

talán rakd fel újra, nekem is volt olyan, hogy minden különösebb ok nélkül egyik napról a másikra behalt. reinstall viszont segített, más ötletem nincs:(

The Matrix has you...

csuszi
rád is hat a bullet time <#vigyor1><#bee1><#ravasz1>

MJ rulz Pink Team The Only One

Bence94
helo tudna valaki segíteni leszedtem a bullet time modot mindent megcsináltam ahogy kérte de nem mûködik.játék közben meg nyomom a gombot de nem lassul be a játék hanem 2-3 másodpercre nem tudok mozogni meg lõni.
mi lehet a baj?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DX-be felraktam a legfrissebbet avval is úgyan ez a gond.

Yoda001
hm.. milyen az a "jump" szerver? találtam párat de ahonnan meg a pályákat szedné 1-2kb/sel jön... google meg nemsegit :D

http://9gag.com/gag/5135249

Bocs nem figyeltem,
Elméletileg menne dx9-el is
gépem: asus 8600gt 256MB
pentium 3200
kingmax 2GB DDR2

bigapó
nem neked ne aggódj:) még ha új reg lennél, akkor megérteném, hogy nem tudod:))

a kérdésedre válaszolva egy directX frissítés sosem árt, jönnek ki az új játékokhoz az újak, szóval egyet szerezz be valahonna, mondjuk egy augusztusit. a gépet paramétereit nem tudom, de lehet, hogy nem bírja és azért nem tudsz grafot állítani, bár ezt kétlem. esetleg vedd le dx7-re a grafot.

The Matrix has you...

A hozzászólása jobb alsó sarkában láthatod kinek írta...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

bulba
Egyes modok/custom mapok okozhatnak ilyen problémát.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

ezt most kinek írod barátocskám?

legalább ide nem azzal a névvel regeltél volna be mint amivel játszani szoktál, te szerencsétlen láma....

istenem...

GYAKOROLJ!!!

Hy
Olyan gondom volna hogy Alt+Tab-al kilpéek akkor valamiért nem enged vissza és kidob 1 weblapot hogy a diretx 9-el kapcsolatos valami + nem engedi feljebb venni a grafikát a cod:?
Mi lehet a gond??
HELP

Attila8805
Neked véged öreg:D
A betéved valami pro szét anyázza a fejed:D
Még jó hogy nincs bajom az ilyen csíterekkel a cod3-ban meg a cod4-ben:P

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kas123
www.szanalmasvagyok.hu

hy valaki nem tudja hogy honann lehet letölteni a cod 2 höz olyan csalást amivel multiplayeren is lehet játszani?

Hy
Olyan gondom volna hogy Alt+Tab-al kilpéek akkor valamiért nem enged vissza és kidob 1 weblapot hogy a diretx 9-el kapcsolatos valami + nem engedi feljebb venni a grafikát a cod:?
Mi lehet a gond??

Tuncee
Igen a 404es hiba az nem az úgy láttam.. szal honnan lehet 100%ost?

TDU nick: HuncutTuncus

Yoda001
FAQ

Tuncee
CSáo! ömm... vki nem tudja h honnan lehet letölteni 100%os mentést... jah és az miért van h ki****ott lassan tölt be a játék?... 512 ramom van és nem fut semmi a háttérben (semmi xtra)

TDU nick: HuncutTuncus

zico87
Egy kis CB-s hír ujra smoke on cb ladderekbe

smoke back or cb

zico87
atombombát pedig a /killserverel<#alien>

Yoda001
aha, thx

Balintrial
repesz gránátot a G-vel, füstöt pedig a 4-essel
Yoda001
gránátot/molotov koktélt melyik billel lehet dobni? :DD átnéztem a controlsba de nem nagyon találtam

ssd www.kepfeltolto.hu/?img=54jf

pff....

Yoda001
jah.. gondoltam, ingyen serialt nem osztanak :DD

Yoda001
amugy 5-6k ft között van a játék ára? asszem megveszem :D

zico87
dehogy eredeti..eredetit csak a boltban kapsz...

blaki: a lasú betöltés skmindentõl függ nézzd meg nem-e fut más alkalmazás a hátérben..+ a ramtól is függ

Yoda001
hali... valaki megmondja, hogy ami a faq-ba van serial az eredeti? (tudom van off topik is...) csak mert ami nekem van az teljesen más, amugy király játék

helló

kéne egy kis segítség, most raktam újra a tendszert, felraktam a codot de mikor elindítom vagy 2 percig a töltõkép van, és nem történik semmi, majd nagy nehezen elindul a játék...miért van ez??
zico87
fölrakod a cod2-t és ottmegkapod..<#zavart2>

Balintrial
akkor ha nem alapot mondok, hanem eredetit, úgy megfelel?<#hehe>Na mind1, akkoris kell<#nyes>
zico87
alap konfig nemlétezik..ha az egérérzékenységet,grafikát állítod már nem lesz alap..ez az alap cfg csak a hunpistik szövege..:<#taps><#gun><#idiota>

Balintrial
alap configot kérek szépen...
nem is lesz. a negyedik lesz PC re.

Nem 3. akartam kérdezni!!!
PC-n még az sincs!!!

:-(

ffxi
Server adminos kérdésem lenne.

Hogy lehet only rifle-be rakni pam ill. cb módokra?

pistol+nade+only rifle(mosun+lee+kar)

CB amikor war van

pam amikor publikussá tesszük.

Elõre thx

Fákjúal!

trogerzsiger
Aki Vistán codozik az átküldené nekem a pb mappáját?

zico87
cod4-et is+akármelyik gamer érdemes megvenni mivel akkor nem 1 lopott szarod lessz hanem 1 sajátod egyéni cd kulcsal és tudnak is azonosítani origi szerón...