Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Eszem megáll.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Életemben elõször néztem meg egy részt ebbõl a förmedvénybõl (ugye a mait). Ezek után ha még egyszer azt meri nekem valaki mondani, hogy ez a Gyõzike egy kedves, jószándékú ember, akkor imádott Gyõzikéje stílusában ordítom le a haját!!! (na jó, talán mégsem, nem tudok ilyen parasztul beszélni és így üvölteni sem)
Valaki visszahozza neki a kutyáját, erre nem az, hogy "Jaj, milyen kedves ember és még pénzt sem kért érte", hanem "Megverem!", "Miért vitte el???" és hasonlók...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Nekem meg olyan beteges késztetésem lenne kiírni magamból mindent amit épp gondolok, de akkor tuti repülnék az SG fórumáról örökre!<#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#action>#action><#kuss>#kuss>
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
/// Lehet, hogy titokban már Gyõzike az rtl vezérigazgatója, csak még senki nem gondolt rá és ezért nem járt utána???? <#nyes>#nyes> ///
Nem tudom, hogy lehet kisbetûket használni, mert ez itt nagyon off(bocs érte):
Amúgy egy nagyon hasonló szöveget már hallottam, anno 10 éve egykori roma szomszéd családtól, mint ami abban a belinkelt levélben van! És azt nekem mondta az a roma család. És mondott sokmindent még, csak nem érdekelt, mert azt hittem csak fel akar vágni, nem vettem komolyan. De volt szó valami titkos saját közösségükön belüli magyarországi miniszterelnökrõl, aki az õ unokatestvérük és õ irányítja a romákat az országban, úgy mint minket a mi miniszterelnökünk, és náluk is vannak választások, miniszterek, meg minden ami nálunk. Csak nem mondják fehérembernek "parasztnak" (ahogy õk hívnak minket fehéreket), nehogy leállítsák õket.Meg sok hasonló zagyvaságot. Nekem állításuk szerint azért mondták, mert "szeretnek" mert,hogy én segítettem nekik levelet írni és olvasni(amit ma már bánok nagyon és szégyenlek), és "bennem bíznak, ezért mondták el". <#zavart2>#zavart2>
megveszem😄DDDDDDd
tehát végülis nem az a célja hogy megszerettesék a cigányokat hanem éppen hogy
ne szerintem