Győzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
nm

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

mandarinocska
Köszönöm szépen az eligazítást!<#papakacsint> Még kezdõ vagyok, itt az sg-n!
De tleg köszi!!!!

Apus
Na a rezes legközelebb kimegy külföldre bazze én utánamenek, és amikor elkezdi a bazsevát a négereknek, tuti lefordítom nekik miket mondott 😊 Aztán volt nincs Gyõzike😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Shaman
jobb oldalt ha megnézed a kommenemet,ott van,hogy melyik kommentedre válaszoltam (Válasz gomb)

Már értem mire gondolsz. Ezt logónak hívják. vagy csinálsz magadnak egyet,vagy bemész a logómûhelybe,s elmondod az elképzeléseidet,s csinálnak neked egyet.

mandarinocska
a képeset meg arra értettem, h a mandarionocska, ne ilyen snassz legyen, ezért kérdeztem, h csinálhatnék belõle mást... szal érted olyat, mint például a tiéd, ami mozog és színes...érted már?<#vigyor>

mandarinocska
ezt mire érted? Jó a kép amit beraktál Gyõzikérõl....

Shaman
heh?

mandarinocska
Valaki megtudja nekem mondani, hogy lehet a neveket formázni? hogy olyan kép, vagy mi legyen?<#vigyor>

mandarinocska
Hát ez a kép, ez nagyon tetszik!!!<#nyes>

mandarinocska
Nem magára a mûsorra értem, hoy mû, hanem Kepes Andrásra, hát akárhogyis nézzük, Frei jobban odateszi magát, mikor mûsort csinál! De azért Kepes sem rossz... Jó a mûsor!

Rafaelo
csökkent a gyõzike show nézettsége 1,8 milkára nemsokára mehet
a putriba vissza a barnabörü 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

zaki
😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

Rafaelo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!

Hát ez gyilkos volt! Gyõzit meg el kéne teleportáni az eredeti filmben szereplõ börtönvilágba, ahol a csomó buzi rab majd ráveti magáz. "Friss hús!"

Kegyetlen ez a poszter!
Shaman

Ramore
szerintem az rtl csatornának nem safari túrákra és egyéb egzotikus utakra kellene elvinnie a családot, hanem az egyik tetszõlegesen kiválasztott általános iskolába, de napi rendszerességgel. higgyétek el, azon is jól szórakozna a fél ország, nem csak az egyszerû mivoltukon, nanem a primitívségükön, ami ott is kiütközne. 😊))

megjegyzem aludni az iskolapadban is lehet, nem kell ahhoz olyan látnivaló, amit az átlagember még képeslapon is csodálva megnéz, õk meg élõben alusszák át. megaLOL
Bucser
A Kepes Mû??? A Kepes jó mûsort csinál nagyon ahogy mindig is tette a Frei viszont lesüllyedt a könnyen eladható populizmus szintjére😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mandarinocska
A Frei tényleg jó mûsor, de valahogy mindig lecsúszom róla...<#shakehead>
Régen mindig néztem, meg most van ez az új Világfalu, vagy mi, az is érdekes, láttam az elsõ részt, nagyon tetszett! Mondjuk Kepes egy picit mû, nem?

akyyy
neki is fizetik az utazgatást, és van hogy picit Frei elferdítve mutatja be a valóságot, de akkor is.... anno mikor még az 1-esen ment, is már rajongtam a mûsoráért!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tigeroo
hát mivel az utazásokat az RTL fizeti..nemláttad multhéten is hogy "lelkesedett" gyõzike...?:l
tegnap meg frej doziét néztem, érdekes volt
ja , ezt még én is láttam 😊

Bucser
Ízlések és pofonok.. szerintem szimplán Primitív😊 Az alternatív humoron lehet gondolkodni.. de a primitívségen mit gondolkodsz??? én valahogy egyik részen sem tudtam röhögni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Bee18
A feleségnek aszongya: ,,Maradj már a kurva anyádat"

NO COMMENT

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

bld
ja csak nm fizetik viszsa: ))
nálunk ezt lopásnak híjják...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

zaki
ez komoly? lol

Pheel
Ráadásul kölcsönbõl mennek. Érdekesek...
zaki
gyerekeket mé nem viszik utazni?

engem mindig mindenhová vittek, a tesómmal 1ütt

Shaman
nah vótmá?

nem vagyok sajna TV elõtt...

Laffite
Gyõszike mikó megyen mán a kannibálok országába?

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

jointeer
työszige a lekjopap ne bantsatok%!+612"'

köcsög

tigeroo
IK LÍBE DÍK!
mandarinocska
Ja, ma este nem lesz semmi a Gyõzike.... LÁttam én is a bemutatót! HÁt, hogy is mondjam....no comment!! Vagyis talán nem ilyen embernek kéne hirdetni Magyarországot, és itt most nem arról van szó, hogy roma!!!

jointeer
jözike a lekjapp%%%%%%%%%%%%%

köcsög

zaki
😄DD

Shaman
nah ma este lesznek a kedvenceim,Gyõzike,meg Bajkeverõk ..CCccc

Rafaelo
a négernõnek mondja ájlávju 😄DD

este...

...sose azt nézd...

bld
a jackass sztem egy performance mintsem sima primitívség, alternatív humor...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

akyyy
Hidd el, akik azt mondják hogy utálják, azok utálják és nem nézik. Honét informálódnak mégis? Menj egy az ujságos mellet, és meglátod a sok címlapot!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rage47
ha utálják sztem nem nézik. max egyszer, de akkor is csak a feléig, mert azután már utálják.
Bucser
miért a Viva La bam-ot is nézik millióan és a jackAss-t is mennyien bámulták és abban sem volt semmi extra csak a saját primitívsége a mûsornak...

Manapság ez a "trendi"

Sajna:/

jointeer
ték

köcsög

jointeer
én nem nézem-.-

köcsög

mandarinocska
Valamilyen szinten igazatok van, hogy szidjátok õket, mert tényleg , talán Magyarország legbutább családja, de nagyon sokat lehet a mûsoron röhögni...
És az a lényeg, nem?
Néha azért tényleg felhábrító dolgokat mûvelnek, az biztos, de akinek nem tetszika mûsor ne nézze, ha nekem nem teszik vmi, attól behányok, nem még, hogy leülök és nézem, erre vesztegetem el a hétfõ estémet...
Valamiért mégiscsak megnézik az emberek, még ha utálják is, de valaki megmondaná nekem, hogy miért?<#conf>

tigeroo
afrika rulez
amit gyõzike mûvelt a recepcióssal...énmondom még beásszont sajnáltam -.-
tigeroo
htx :o
akyyy
ma rokonságnál gyõzikérõl kellet beszélgetni😞

jointeer
éjen:o

köcsög

Pheel
Lássuk hová fajul a dolog!
Pheel
Szerintem érdemes lenne várni egy kicsit ezzel a topickal, amíg lecsillapodnak a kedélyek, aztán majd meglátjuk. Szerintem...