Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tleg köszi!!!!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Már értem mire gondolsz. Ezt logónak hívják. vagy csinálsz magadnak egyet,vagy bemész a logómûhelybe,s elmondod az elképzeléseidet,s csinálnak neked egyet.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a putriba vissza a barnabörü 😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Hát ez gyilkos volt! Gyõzit meg el kéne teleportáni az eredeti filmben szereplõ börtönvilágba, ahol a csomó buzi rab majd ráveti magáz. "Friss hús!"
Kegyetlen ez a poszter!
megjegyzem aludni az iskolapadban is lehet, nem kell ahhoz olyan látnivaló, amit az átlagember még képeslapon is csodálva megnéz, õk meg élõben alusszák át. megaLOL
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Régen mindig néztem, meg most van ez az új Világfalu, vagy mi, az is érdekes, láttam az elsõ részt, nagyon tetszett! Mondjuk Kepes egy picit mû, nem?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tegnap meg frej doziét néztem, érdekes volt
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
NO COMMENT
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
nálunk ezt lopásnak híjják...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
...sose azt nézd...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Manapság ez a "trendi"
Sajna:/
És az a lényeg, nem?
Néha azért tényleg felhábrító dolgokat mûvelnek, az biztos, de akinek nem tetszika mûsor ne nézze, ha nekem nem teszik vmi, attól behányok, nem még, hogy leülök és nézem, erre vesztegetem el a hétfõ estémet...
Valamiért mégiscsak megnézik az emberek, még ha utálják is, de valaki megmondaná nekem, hogy miért?<#conf>#conf>