1799
-
Aspyrin #1597 Vircsi a királylány, végülis ha már a parlamentbe nem jutott be -
#1596 -
#1595 Jézusom... JÉÉÉÉÉÉZUSOOOOM!!!!! -
#1594 folyt vér tegnap? -
#1593 pffff, szánalmas -
#1592 színes bulvárlap?
heh
ettől megállsz a fejlődésben -
#1591 Biztos nem bunda ... -
#1590 jól megverték?:DDD
mi oviba így vertük egymást [büzske] -
#1589 Stem is kamu volt!!!CSak megjácoták hogy történjen valami érdekes!De azért jól megverték!!! -
#1588 ugyanolyan kamum mint a bajkeverők :s -
#1587 kamu volt az egész
érdekes a rendezők nemhivtak semmi rendőrséget mikor majdnem szétszedték gyözikét?
meg mennyire tudták a kamerások hogy mikor fog jönni az oláh család :c
azmeg a másik,hogy a müsor végén asszem mikor kiirták hogy kelemes ünnepeket kiván a blablabla,kivolt téve annak a cégnek az emblémája akik adták az ékszereket (amit a müsorban ugy tüntettek fel,hogy a olá cigok adták oda gyöziéknek) -
#1586 ja :DDDDDDDDDDDDDDD -
obe #1585 örülök hogy finnországban is leégették a magyarokat:((..faszi hogy kidobta őket lappföldön, a nyomoronc csak rakta a fahasábokat ész nélkül, ezt viszont biztos nem rendezték meg -
akos22273 #1584 kamu az egész -
#1583 vagy megrendezett volt az egesz
pont lattam
az meg mekkora geciseg volt mar, amit a vegen kiirtak, a cigok helyebe tuntetnek -
#1582 huhh basszus, faszi milyeneket lekevert győzikének... de hihetetlen, hogy leadták. Tuti valami spéci szerződésük van a tvcsatornával, hogy bármi is történik, azt leadhatják. -
#1581 :C -
#1580 mi lett a házzal ? Kiköltöztek belölle ? -
#1579 VÉGRE VÉGE VAN!!!! -
#1578 évad? tavaly? hagyjátok már abba! ez még idén indult -
béricsi #1577 hello, én nem nézem.
még tavaly, az első évadból láttam egy-két részt, de hát meg kell mondjam, van fontosabb dolgom is olyantájt... :)
Ha tetszene, nézném, elhiheted :)) -
#1576 neki tetcik :D -
A tumi #1575 Érdekelne,hogy neked tetszik e ez a "műsor"? -
béricsi #1573 amúgy jól vagy? :) -
#1571 az egész müsor arra épit hogy a cigusok jol tudnak hazudni
akkora megrendezet szar ez a müsor de azé nézem hogy jot nevessek ezeken a
... kon :D -
#1570 ott a pont. én megnéztem az első részt, nekem elég is volt belőle egy életre :c -
#1569 Nem kell nézni és kész. -
#1568 én kértem meg, hogy nyissák meg, mert nem tudom hog mi van vele:D -
DVDMester #1567 Valaki most már felrobbanthatná az RTL klubot igazán! Ez a mai rész volt az első amit láttam ebből a szennyből, de ez elég is volt.
Rohadjon meg az összes szereplője és készítője ennek a műsornak, fuxos cigányostól, Herman Péter producerrel az élen, akinek a nevéhez a másik undormány, a lakótelepi prosztók műsora is fűződik.
-
reanimator #1566 Ma mindenképpen nézzétek !Kidobják a "Vittóriót" a lakásából.Szegény ha jól hallottam a kutyaólba mehet pihenni.Szegény...... -
obe #1565 hoppá, minek köszönhetjük hogy visszakaptuk "kedvenc rovatunkat?persze nem baj..sőt -
#1564 Csak kell valami új, mert biztos csökken a nézettség. -
szombi #1563 Utálom az egészet!
milyen rettenetes, hogy már a TV is egy modortalam ember mindennapjait
tömi bele a mai népségbe! Szégyenletes! -
Aspyrin #1562 Persze akadnak biztos fanatikusok, de azért nem kell általánosítani (#1558). -
winnie #1561 félreértesz - az a gáz, hogy a bulvármédia infóit vannak, akik szentírásnak veszik. -
Aspyrin #1560 Tévedés, ha Győzikéről szeretnék infót nem a népszabit fogom belinkelni. -
#1559 háth ja..
egyik részbe elkezdi :"most kitől kérjek pézt ha te nemadsz, majd menjek édesanyámhoz pénzért, aki dolgozik a kis havi fizetéséért"
nembaj, jól felbaszott...:| -
winnie #1558 lol, mindenki bulvárlapokból tájékozódik. -
#1557 a bea mindent megkap azt fintorog de meg ütném az ilyen kurvát grrrrrrrr -
#1556 mikor lesz az utsó rész?