Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
egyszerûen hihetetlen hogy manapság ilyen miatt leülnek az emberek TVzni ahelyett hogy a családdal lennének. a szánalom tetõpontja pedig az, hogy még annyira lenézik a Magyar állampolgárt, hogy várják hogy az emeltdíjas számukra SMS-t küldjenek, merthogy milyen színû is a gyözike konyhája. hát ki a f@szt érdekel ez a szar? szánalom...
football without ultras is nothing
Pedig abban lehetsz KKK, NS, vagy Náci bonehead is!:DD
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Egyet mondok csak: cigány!:P
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
:DDDDDDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez már olyan szánalmas hogy ezen már röhögni sem lehet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most latom eloszor...ilyet bazz...a szanalom netovabbja:D
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Egy háború vessen véget az összesnek...
Ezt vajon hogy értette? "Nem ezt az ítéletet vártam magától, Bíró úr! De az ügyésznõtõl sem...!" Talán úgy, hogy ezért a pénzért nem ezt az ítéletet várta volna?"
Semmivel sem különbek, mint az átlag próbanéger. Az apja politikai kampányára emlékeztek még? "<kutyának> Elhallgacc! <kutya elhallgat> Na, melyik politikus tudja ezt utánam csinálni? Rám még a kutyák is hallgatnak!
Egy biztos: ha az államfõk helyében lennék, ezt a reality-show-t elküldeném az ombudsmannak, és megmondanám, hogy ez alapján értékelje a romák helyzetét Magyarországon. Mert sajnos, itt igenis VAN diszkrimináció. Elnyomottak vagyunk.
Hanem ezt kapjuk, ezzel is tovább hülyítik a mélyen tisztelt nyárspolgárokat...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
nemtom melyikbe volt, mert a fényképét láttam a starban
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vagy rosszúl tudok valamit? <#idiota>#idiota>
szeretem én a kissebséget :))))
jeee, micsoda bannert csináltak nekünk a bannerkovácsok :D <#banplz>#banplz><#worship>#worship>