Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mission Impossible 2010: PRO Class
ugyhogy errõl ennyit .P
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Nem tetszik? Ne nézd! Senki sem kényszerít sem arra, hogy az adott mûsort nézd, sem arra, hogy egyáltalán bekapcsold a tévét.
Tudom, nem vagyok elég trendi, de pl. esetleg könyv, haverok, meg ilyesmi?
Egyébként ajánlom, legközelebb olvasd végig a hozzászólásod, mert a második fele üti az elsõt:
Hanem arról, hogy erre van igény. Pontosan az a szánalmas, hogy erre kiváncsiak az emberek, meg a Balázs, Mónika, VV és Kísértés szintû mûsorokra.
<...>
Ebben a világban pedig, a sok rohanás és stressz mellett, kinek van kedve és pénze más szórakozáshoz a tv-zésen kívül. Szokták mondani, hogy akkor nem kell nézni, de nagyon másra nem igazán van lehetõsége az embernek.
Most akkor mi van? Mégiscsak van rá igény? Vagy csak arról van szó, hogy más emberek igénye szánalmas, a mi igényük szükséges?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Úgy kell neki!
Ezzel csak két baj van.
1. Nem a kamerától hülye az ember. A család nem tehet róla? Lófütyülõt nem. Ha csak a családfõ lenne ilyen buta abban a családban, akkor az asszony és a gyermekek nem kapnák a cinket.
A durva az egészben, hogy nem õket nézik le; minket, aki ezt a minimálbéres fényûzést, luxust és "szegény, nehéz sorsú romák helyzetét" eltûri itt Starjánban, és az ország minden pontján.
2. 10 millió forint, emberek. Ennyit kap a "frenetikus" showrozatért. Szánalmas, hogy ilyenekre van pénz az országban, miközben a Volán dolgozóinak sztrájkkal kell fenyegetõznie a tavalyi fizetésemelés 80%-ának megadásáért.
Egy háború vessen véget az összesnek...
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Haver ezt úgy adta elõ nekem a VV kapcsán, hogy "ez már olyan szar, hogy nézni kell". Én viszont úgy közelítem meg, hogy vacak mûsort nem nézek, fõleg nem "csakazértis" megközelítésbõl.
Feltûnõen sokan fikázzák azokat a mûsorokat, amelyek rendre nézettségi csúcsokat döntenek. Szóval valahol átfedésnek kell lennie a két csoport közt.
U.i.: Ha tényleg olyan vacak és nézhetetlen mûsor lenne, akkor ez a topik a nyitó adás után, lefutva a kötelezõ fikázási köröket, szépen elhalt volna. Nem ez történt.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
football without ultras is nothing
Biztonsági okokból nem teszem publikussá a passt, szal akinek majd kell, az dobjon privit!
http://nshun.sms.uw.hu
név: nshun
pass: privi nekem!
Ha regelsz egy uw-s tárhelyet és aktiválod az sms webet... (2 hétig 300gigás tárhely ingyé:D), akkor föltöltöm nektek...
sajnos nem volt alkalmam fölfedezni a netes játékok eme gyöngyszemét, de kárpótlásul mindjár elõkotrom a régi revenge sorozat egyik darabják, azt azt tiltsa meg valaki, hogy jáccak vele:))
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jóak, mi? kitõl kaptad? :D
(csak tudatosan, pl szurkolni a magyaroknak)
Egy háború vessen véget az összesnek...