Győzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekkórházakat és iskolákat zárnak be, mert az országnak nincs pénze a fenntartásukra.
Emellett tízmillióért bekamerázzák...

na, ez nagyon lol. vagy demagóg.

szóval azt akarod mondani, hogy egy vállalat ne nyereséget termeljen, hanem adja a pénzt iskoláknak? ne menjünk már vissza a kommunizmusba.
Tikal
minek a térkép? szerinted a sok betubol meg lehet mondani hol vagyunk 😊))))
ezek tényleg õsemberek

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
nagy az isten állatkertje, de rövidek a kerítések
nem, csak megpróbálja sajnáltatni magát.
Tudod, a jó öreg "azé mer én c... vagyok" duma, mi fajgyûlölõk vagyunk, mert nem nevetünk azon, amin sírni kellene.
Egyébként, ha már fajgyûlölet: Gyõzõnél (csak a mondat eleje miat nagy betû) nagyobb fajgyûlölõt még nem láttam.
Példa: Gáspár Laci. Több millióan (ha hihetünk a statisztikának) élvezték az elõadásait, van tehetsége, van hangja, ki tud állni egy színpadra, és kellõ zenei alázattal el tud énekelni egy dalt.
erre jön a kedves rokona, aki a lábnyomára sem köphet, és elkezdi hangoztatni, hogy azért nem nyerte meg a Megasztárt, mert roma származású.
Addig senki nem törõdött azzal, honnan jött. a gyõzõ persze egybõl elõvette az aduászt, amit évrõl évre mindig ki tud játszani.

Na most mondjátok rá, hogy az ilyen ember a tévébe való, és nem az állatkertbe.
Gyerekkórházakat és iskolákat zárnak be, mert az országnak nincs pénze a fenntartásukra.
Emellett tízmillióért bekamerázzák az ország majomketrecét.

mikike
király volt, ahogy szenvedett a kép felrakással
jót mulattam

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Rafaelo
ez a londoni rész baszott vicces volt beszélt az a ngol faszikhoz magyarul azok meg csak nézték mint a hülyét én letagadnám hogy magyar a gyõzike külföldiek elött 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Voltan
Jaja! Ráadásul, amikor a kis pulyát beültette a gyerekülsbe, neki se kötötte be az övét. Meg a sajátját sem. Fel fogom jelenteni. <#vigyor1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tigeroo
hál' istennek nemláttam.
Azért csak sikerült azt az autót elrontania...
Fel kéne jelenteni angliában is hogy össze-vissza közlekedik a sávok között,szembe megy a forgalommal,stb...<#nyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Amse
tóver brícs bazzeg 😄😄😄

nagykispeter
Szerintetek tényleg visszavonul?Mostanába nagyon hallgat rólla!Szerintem ez is csak kamu volt,mint az egész faszi.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

zeneiségben nem is hasonlítom össze, ellenben agyi leépültségben lehet, hogy ozzie nyerne
Esrohnoil
Ezeknek sztem egy barlang bõven elég lenne. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

de nem ezen volt a hangsúly hanem azon hoo melyik az a mûsor amelyikkel mosatnám az agyam!!!Azon legalább lehet<#nyes><#nyes><#nyes>

Egy háború vessen véget az összesnek...

Már csak zeneiség szempontjából sem.

Azért Ozzyt ne hasonlítsd össze Gyõzõvel, ne egy kategória.

hát b+ az a ténállás hogy inkább nézem az Osbournes-t mint ezt a szánalma f...

Egy háború vessen véget az összesnek...

littleNorbi
jaj de jó ma lesz, jókat fogok röhögni !!!!(ennyi marhát egy helyen)

😊 de most tényleg - mennyiben tér el az osbournes-tól. vagy, ha gáz az alany, kivel lehetne jól megcsinálni egy ilyen tíousú reality-t?
KÖNYV?
Drakula kastélyában láttál fokhagymát vagy szenteltvizet? (Válogatott hasonlatok 2005 - by VLala)

Winnie: aki ezen szórakozik, ezzel az erõvel a vécékagylóval is játszhatna búvárosat. Sajna ez a rideg valóság, ilyen parasztok viszik a pénzt, aztán meg sajnáltatják magukat, hogy élcelõdés célpontjaivá váltak szegény (hülye) családtagjai.
Az autóra jól rábacott, bár meg fogja úszni.

Tetsuo
Gazdasági szempontból nem tudom ígérni, de szellemi oldalról azonosulsz Gyõzikével, s ha netán végignézed az összes részt, a felesége negatív IQrekordját is megdöntheted. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

A cigány és a tájszólás az kettõ 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

lol, szegény.
Tetsuo
Ha ilyen mûsorokat néztek ti is ilyenek lesztek!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

JackDaniels
Én egy részt megnéztem, hogy tudjam, mit is nem szeretek😊) Nekem az tûnt fel, hogy egyetlen könyvet sem láttam a lakásban.😊 Mert attól, hogy valaki tájszólásban beszéli a magyart még lehetne intelligens, mûvelt. Itt spéciel nem errõl van szó!😊) Mûveltség, intelligencia, olvasottság rulz!!!!! Ez kell a mai magyar társadalomnak! Nekem 10 éve azt mondja valaki, hogy ilyen büdös c****kkal lesz tele a TV, ezt kellene nézni, hát komolyan beleröhögök a képébe. Erre tessék.

\"Never say never!\" W Churchill

egy a kérdés. szórakoztató a mûsor? ha igen, akkor sznobizmus filozofálgatni, hiszen ez esetben kielégíti a nézõk igényeit.

anno, valami mutogatós játékban volt benne a címszereplõ ahol könnyesre röhögte magát szerintem mindenki az esetlenségén. (az nyilván nem érdekel, hogy tényleg ilyen, vagy jól rájátszik - de ott szórakoztató volt)
hali
akkor ezek szerint megis nezed, ha tudod hogy milyen....

www.napisajto.hu

Rafaelo
eggyetértek

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

akyyy
<#guluszem1><#nevetes2><#nevetes2><#vigyor2><#vigyor2>tök jó, és az tmondta fokuszba hogy befejezi mûsorát😊)
figyeljétek hogy védekezik😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bandee1987
végre, hogy feljelentették azt a büdös c*****t...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

petesilver
nekem az fel se tûnt. Azt élbõl vágtam akkor, hogy vezetés közben nem kihangosítóval telefonál, de azon kívül, hogy megmosolyogtam a hibát, eszembe nem jutott volna felnyomni. Mindenesetre gáz, mert bizonyíték van, a feljelentés után meg muszáj eljárást indítani a rendõröknek.

Mission Impossible 2010: PRO Class

wizy
ááááááá, nem csatolta be a biztonsági övét, és feljelentették😄DDD

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Dynamic
Hál' istennek ebbõl sem láttam egy részt sem.Már a bemutatól kivert a víz.Az hogy cigány, nem érdekel különösebben, de mindig is irritált a szellemi posványság megnyílvánulása(lásd még Mónika só).Ilyen tekintetben lehet, hogy rasszista vagyok.
Rafaelo
egyrészt sajnálom a romákat másrészt undorodom tõlük 😊

Tikal
kedvencem a névelõ a nevek elõtt 😊 a szomoru hogy még a tvben is elhangzik...

egyébként a kérojuk elég durva: tv ágy asztal, semmi butor stb 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ezek szerint...
hali
ezek szerint csak a pesti emberek tudjak normalisan kiejteni a szavakat?

www.napisajto.hu

Rafaelo
jah de én kamerásként egy percet nem írnék roma családban lenni 😊

többek között. ha utánaszámolsz, akkor ez a legolcsóbban elõállított fõmûsoridõs mûsor. (mármint ha az asszem 8 részre lebontott költségeket nézzük)
Rafaelo
de mibõl reklámból??

de a produkció az RTL által így is túl van fizetve. 10 milla a

épp hogy nincs túlfizetve, hiszen maga a sorozat sokkal nagyobb pénzt hoz az rtl konyhájára, de szegény fõszereplõ ezt nem sejtette, hogy ilyen esetben a 10M csak alamizsna...
petesilver
Nah, sikerült belenéznem, hát ez gáz! A folklór csak az elsõ 5 percben rulez, utána pesti embernek zavaró, hogy nem tudják normálisan kiejteni a szavakat, néha pl érthetetlen elsõre amit mondanak. Nekem az a furcsa az egészben, hogy minek ebbõl mûsor? Az égvilágon semmi nem történik, ami szórakoztató, vagy érdekes. Gyõzike túllihegi a szereplést, és hirtelen mindent akar otthon csinálni, amit eddig kurvára nem csinált. Nagyjából errõl szól az összeállítás, és az ebbõl adódó veszekedésbõl a feleségével. Nagy árat fizet érte szerintem, de a produkció az RTL által így is túl van fizetve. 10 milla a tájszólásos diskurzusokért szerintem sok.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Rafaelo
Az evolució !!!!!

Rafaelo
lehetne a gyõzikének posztere például ilyen:

ara gondolsz, hogy furán ejtik az a-t? Az salgótarján környéki tájszólás, nem cigányos 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Serpa
képzés céljából.

nagykispeter
Beszélni sem tud normálisan akkor minek a könyv

Serpa
én 1 könyvet nem látok a házukban, leszámítva a kölyök tk -it.

nagykispeter
Ja,ja ,de kitudja honnan szerzik hallottam már sok mindent

milyen dagadt a lányuk...ezek direkt beszélnek ilyen cigányosan vagy pedig ilyenek?