Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
REAL MADRID
most komolyan az a rongyos 15milla neki semmi!
a retekklub mennyit fizethet neki!!!!
és akkor ott sír az uzsorásnak hát ez röhej!
REAL MADRID
ugy kér kölcsön PFFFFFFFFFF!!
REAL MADRID
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
REAL MADRID
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN ID.: Beegabor
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mi fehérek meg neki fogunk ugrálni, legyezzük pálma levélel, koktélokat hurcolunk térden állva, csicskázunk gyõzi malacai közt, és Virdzsikét naponta 55x átöltöztetjük, mielött 100 fogásból válogatva megetetjük. Na lassan ez a sors vár ránk, remélem valaki addig kinyiffantja<#violent>#violent>
1: 2006.01.11 09:13
2:2006. február 28.
3:2006.02.14
2006. Március 06 Ez a legjobb kis részlet belölle: /Ahogy ismerjük a zebra-bolond Tv-sztárt, a szép villát gyorsan átalakítja a saját stílusára, az álltala képviselt Roma-barokkra. Rózsaszín falak, arany klotyó, és giccses vázák./
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
természetes, hogy nem saját kocsik.
Cigány ízlése van... (mellesleg sztem szponzoroktól kapják az autókat)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ez olyan "mink nem szeressük a Gyõzikét" fórum? 😊
\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)
Ha valaki tud ezen fórumon lováriul, segítsen pls...
Mit jelent az a dal, hogy
"Cittendáre cittendáre, hopp-hopp,
Ándáre kámáláj kámáláj zikk!"
Bármi infót elõre is köszi.
\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)
Egyébként a múlt heti Showderes kijelentése miszerint a nép kérésére térnek vissza a képernyõre, hülyeség.A sok levél szerintem azoktól érkezett, akik szeretnek rajta jót röhögni (persze azon, hogy milyen hülye).De erre szerintem felesleges idõt fordítani.Inkább aki teheti menjen moziba, nézzen otthon DVD-t, vagy ha valamilyensorozat rajongója, mint ahogy én is (Lost,Prison Break) nézze azt.
Egyébként nem tudok napirendre térni afelett, hogy egyáltalán hogy tudja valaki is szeretni a mûsorát, mikor náhányszor nemcsak, hogy bunkók, de meg is aláznak embereket, mert azt hiszik, hogy csak úgy megtehetik, mert vastagok (Pl. keményen beszólt az úszómesternek is aki tanította volna úszni.Nem tudom, hogyan gondolta ezt, hiszen a fazonnak ez a szakmája és megtanulni úszni nem egyik napról a másikra.)
Ha valakinek nem tetszik, amit írtam, annak bocsi, hogy az idejét raboltam ezzel hosszú szövegeléssel.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Aha persze, meg a tányérhajigálás, üvöltözés, egyéb taplóságok. A üres fejekrõlnem is beszélve. Ha pisztolyt tartanának a fejemhez, akkor sem élnék abban a családban. Mégha tízszer nagyobb vagyonuk lenne, akkor sem. Hülye, bugyuta Retekklub, a színvonalt le se szarják, csak a nézettség számít. Gratulálok
Te büdös gyökér, azt hiszed, te azért lettél sztár, mert ennyire értesz hozzá?? Épp ellenkezõleg, LOL <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#violent>#violent>
Hát hogy néz ki ez a nyavajás atom cigány???
Én nem írom alá :/ <#banplz>#banplz><#mf1>#mf1>