Győzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phall
érdekes hogy ez a kocsi amivel furikáznak nemhiszem hogy 10milla alatt lenne...de azér sirnak hogy nincs pénz

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

jahh persze! sztem azt a pénzt folyamatosan kapja!

REAL MADRID

BuzzFuzz
elköltötte 😊

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

jahh persze!

most komolyan az a rongyos 15milla neki semmi!

a retekklub mennyit fizethet neki!!!!

és akkor ott sír az uzsorásnak hát ez röhej!

REAL MADRID

zaki
adakozzunk neki :d

namost komolyan !!! nehogy már ne legyen a gyõzinek szaros 15 millája!

ugy kér kölcsön PFFFFFFFFFF!!

REAL MADRID

azta de mekkora kamu színészkedés az egész! megrendezett hülyeség!

<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

REAL MADRID

JGTC
jó autójuk van ezekenk a Gyozóéknak biztos retekklubb fizette

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Mért,szar 15 milliós viskóba költözzön szerencsétlen?Hát hogy gondolod,na gyorsan adakozzon mindenki!<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Seth
Most amúgy sajnálni kellene õket,esetleg pénzt gyûjteni? vagy miért mutatják a "tragédiájukat" ???

PSN ID.: Beegabor

Miranda as
A hsz-edbõl kitünik, te tartod a legnagyobb pálmát, Gyõszike feje fölé.

ma 20:55<#fogmosas>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Erre nem tudok mit mondani.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Miranda as
lassan a parlamentet is megveszi, ez a ...
Mi fehérek meg neki fogunk ugrálni, legyezzük pálma levélel, koktélokat hurcolunk térden állva, csicskázunk gyõzi malacai közt, és Virdzsikét naponta 55x átöltöztetjük, mielött 100 fogásból válogatva megetetjük. Na lassan ez a sors vár ránk, remélem valaki addig kinyiffantja<#violent>

Miranda as
kapásból 4 ellentmondás

1: 2006.01.11 09:13
2:2006. február 28.
3:2006.02.14
2006. Március 06 Ez a legjobb kis részlet belölle: /Ahogy ismerjük a zebra-bolond Tv-sztárt, a szép villát gyorsan átalakítja a saját stílusára, az álltala képviselt Roma-barokkra. Rózsaszín falak, arany klotyó, és giccses vázák./

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

érdekes is lenne, ha ezt a reklámozási lehetõséget nem használná ki a csatorna.

természetes, hogy nem saját kocsik.
DJ Bee18
a reklámban egy Chrysler 300C volt

Cigány ízlése van... (mellesleg sztem szponzoroktól kapják az autókat)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

<#beka2><#mf1>Remélem így lesz hokotro

apocalypse0

apocalypse

Eljõ még az idõ mikor még a cigányok dolgozni fognak.Hallod Gyõzike???
<#nyes><#nyes><#nyes>
Aramir
Nemkéne szegény szibériai õslakosokat büntetni, küldjük inkább a holdra 😄

A retek klub reklámjában szóba kerül a bukta, amit a ház eladásával ért el. Azt mondja Bejjának (ha jól emlékszem):"Nem én tehetek róla, hogy szegények lettünk....".Figyelte valaki, hogy már megint új kocsi van a s*gge alatt és nem is akármilyen.
Ez olvassátok el:
Gyõzike
Sas6
"Hovamenté Csájé?" 😄DDDDDDDD

más nevében nem szeretnék nyilatkozni, de én saját kézzel csuknám be annak a marhavagonnak az ajtaját amire -többek közt-gyõzit és családját préselném be: uticél-szibérija...szal igen, ez inkább egy ilyen nem szeressük(nagyon enyhén fogalmazva) a gyõzit topik😊...de bátran irhat olyan is aki szereti, ha szépen bötübe önti az érveit😊)<#wave>
vikusz
Vazz, nem volt idõm beleolvasni...
Ez olyan "mink nem szeressük a Gyõzikét" fórum? 😊

\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)

kétlem hogy itt vki is beszélné a lovárit...de lehet hogy rám cáfolnak😊
vikusz
Sziasztok!

Ha valaki tud ezen fórumon lováriul, segítsen pls...

Mit jelent az a dal, hogy
"Cittendáre cittendáre, hopp-hopp,
Ándáre kámáláj kámáláj zikk!"

Bármi infót elõre is köszi.

\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)

Én is osztom a véleményed.Egyébként a kretén "showman" szerint, idézem:"A nép akarta ezt a mûsort!!" (a múlt heti Showder-ben mondta.).Akarta a hóhér.Hohó, de ne álljunk meg ott, hogy tovább folytatják ezt a mûsort (Á, dehogy.Nehogy "esetleg" valami színvonalasabbat nézzen az ember.Egyébként is ritka mostanában a jó mûsor a retek klubon!), jön a ráadás:http://origo.hu/szorakozas/teve/20060228ujtevemusort.html
Már tele van a t***m a retek klubbal.Nem elég, hogy mindig változtatja azt qrva mûsorkínálatot, de már megint mûsorra fogja tûzni Gyõzikét.Amúgy sincs mindig jó mûsor (kivéve a megszokottak: Heti Hetes, Fábry, Barátok közt, meg még 1-2...) és nekik mégis ez kell.Szerintetek vicces ez a mûsor?Én ritkán kapcsoltam a retekre mikor ez a hülyeség ment, de én csak azon röhögtem, hogy milyen hülye, bunkó õ és a családja.Ja és még viccesnek találja magát.Annak idején azon röhögtem a legnagyobbat, hogy a nosza Legyen már ön milliomosban mikor Vágóval beszélt nemcsak, hogy showman-nek nevezte magát, de még viccesnek.
Egyébként a múlt heti Showderes kijelentése miszerint a nép kérésére térnek vissza a képernyõre, hülyeség.A sok levél szerintem azoktól érkezett, akik szeretnek rajta jót röhögni (persze azon, hogy milyen hülye).De erre szerintem felesleges idõt fordítani.Inkább aki teheti menjen moziba, nézzen otthon DVD-t, vagy ha valamilyensorozat rajongója, mint ahogy én is (Lost,Prison Break) nézze azt.
Egyébként nem tudok napirendre térni afelett, hogy egyáltalán hogy tudja valaki is szeretni a mûsorát, mikor náhányszor nemcsak, hogy bunkók, de meg is aláznak embereket, mert azt hiszik, hogy csak úgy megtehetik, mert vastagok (Pl. keményen beszólt az úszómesternek is aki tanította volna úszni.Nem tudom, hogyan gondolta ezt, hiszen a fazonnak ez a szakmája és megtanulni úszni nem egyik napról a másikra.)
Ha valakinek nem tetszik, amit írtam, annak bocsi, hogy az idejét raboltam ezzel hosszú szövegeléssel.
Sziasztok!Nemrég regisztráltam magam az SG-n.Biztos kiveséztétek már a dolgot, de belõlem már régóta kikívánkozik.Aki már unja a vélemények olvasgatását, az ne figyeljen.
apocalypse0
De pont, hogy ez már szánalmas

apocalypse

Én szoktam nézni a Gyõzikét, én nagyon sokat röhögök rajta, engem felvidít, de nem azért mert olyan jó megszervezett mûsór hanem mert olyan természetesen jön a butasága, és õ azt hiszi milyen jó. Szerintem sokan röhögnek rajta ,és ezzel a butasággal mi pénzt lehet keresni . Ilyenek vagyunk mi Magyarok mert a nézettség õt igazolja.<#shakehead>

Aramir
Épp valami ilyesmit akartam írni idézve a szöveget, amit te is 😄

Laky
-.-

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DJ Bee18
Kolosi elmondta, hogy rengeteg vita volt a mûsor kapcsán, sokan úgy vélték, hogy káros, hogy rosszat tesz a magyar társadalomnak. "A romáknak a mûsor inkább használt, mint ártott. Sok család büszke lenne, ha ilyen körülmények közt élne, és nem anyagiakra, hanem a szeretetre gondolunk"

Aha persze, meg a tányérhajigálás, üvöltözés, egyéb taplóságok. A üres fejekrõlnem is beszélve. Ha pisztolyt tartanának a fejemhez, akkor sem élnék abban a családban. Mégha tízszer nagyobb vagyonuk lenne, akkor sem. Hülye, bugyuta Retekklub, a színvonalt le se szarják, csak a nézettség számít. Gratulálok

DJ Bee18
"Mások sokat tanulnak, hogy ilyen mûsort kapjanak."

Te büdös gyökér, azt hiszed, te azért lettél sztár, mert ennyire értesz hozzá?? Épp ellenkezõleg, LOL <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#violent><#violent>

apocalypse0
bazmeg, inkább a kivégzését közvetítsék!!

apocalypse

-.-

Ez Õ!!!Az elõ ember!
Gyõzike képviselõ jelölt!!!Már leszakad a májam a röhögéstõl!!!De jószagú atyaúristen!Politizál ez a Zebrabõrbe bújt neadervölgyi primitiv bunkó!Dzsdözi:Hááá izzééé!Szavazzatók raam tesdvérek!Olyan életet kivánok nöktek hogy az csak na!Izé õõõõõõ,ja igen.Jóü lessz!Ezek a fõtételeim!Ugye beja?
Hát hogy néz ki ez a nyavajás atom cigány???
apocalypse0
bázmeg

apocalypse

Serpa
márc.6. 20:55 a retken folytatódik ...

pusztujjá teee

apocalypse0
akkor pusztulj

apocalypse

LoL...
Én nem írom alá :/ <#banplz><#mf1>

torrente
Nem is érzi magát sztárnak, de rosszabb nem lesz az élete, hogy elvállal egy ilyen bohóckodást.

koryne
Már hogyne lenne, bárki elmehet egy valóságsóba bohóckodni <#hehe>
De attól szvs még nem lesz vkibõl sztár, hogy egy ország elõtt csinál hülyét magából...

Xbox Live gamertag: kilencnad