1799
-
obe #1759 kiscsillag ugye nem akarsz flémet gerjeszteni? olvass vissza párat(# 1723)..abból egyértelműen kiderül a tömör véleményem győziről...valamit alaposan félreértettél, legközelebb ne dobálózz tájékozatlanul, hátha visszafele sül el:)..de ha véletlenül ulmann mónika rajogó vagy, akkor én kérek elnézést:)
-
#1758 Én magasról t.m le ezt az "embert?"-t, de egy dolog izgatja a fantáziám:
Mitől rap-er ez az izé???
Miért, ez rap-er tényleg????
Én még nem vettem észre semmi zenei tudást benne, nemhogy műfajba is sorolni.... -
jefferson83 #1757 "izléstelen ficam" by Gömbi -
50cent #1756 sztem is így van. (csak azt nem tudom mért jo nézni azt ahogy játszák azt a kicsi agyukat) -
#1755 Neked van igazad. Komolyan. -
#1754 én nem süllyedtem odáig, hogy nézzem, úgyhogy nemtom, miről van szó, de az tudom, hogy meg van jáccva az egész -
#1753 Ez a Gömbi mekkora egy paraszt!!! Ül a székben és dirigál hogy mit szedjenek le a falról, de azt a kétmázsás valagát nem bírja felemelni! Vircsike képét eltesszük hadd nyalogassa szét a gyerek... Hát majdnem beszartam!! -
#1752 Vigyázzá máá cshájééé! Belehajtszz a zárokkb... Hova mentéé cshájééé!!!???
Most tették be a gyomorgyűrűt? Attól lett rosszul? -
obe #1751 kifejtenéd mre gondolsz? nem látom mit irtam, igy nem értem mitől kellene fetrengnem a nevetéstől. -
obe #1750 a 1737-es kommentemet nem látom, vajh mi történhetett vele?
-
#1749 érdekes hogy ez a kocsi amivel furikáznak nemhiszem hogy 10milla alatt lenne...de azér sirnak hogy nincs pénz -
Monoton #1748 jahh persze! sztem azt a pénzt folyamatosan kapja! -
#1747 elköltötte :) -
Monoton #1746 jahh persze!
most komolyan az a rongyos 15milla neki semmi!
a retekklub mennyit fizethet neki!!!!
és akkor ott sír az uzsorásnak hát ez röhej! -
#1745 adakozzunk neki :d -
Monoton #1744 namost komolyan !!! nehogy már ne legyen a győzinek szaros 15 millája!
ugy kér kölcsön PFFFFFFFFFF!! -
Monoton #1743 azta de mekkora kamu színészkedés az egész! megrendezett hülyeség!
-
#1742 jó autójuk van ezekenk a Gyozóéknak biztos retekklubb fizette -
Gabe18 #1741 Mért,szar 15 milliós viskóba költözzön szerencsétlen?Hát hogy gondolod,na gyorsan adakozzon mindenki! -
#1740 Most amúgy sajnálni kellene őket,esetleg pénzt gyűjteni? vagy miért mutatják a "tragédiájukat" ??? -
#1739 A hsz-edből kitünik, te tartod a legnagyobb pálmát, Győszike feje fölé. -
Aspyrin #1738 ma 20:55 -
jefferson83 #1736 Erre nem tudok mit mondani. -
#1735 lassan a parlamentet is megveszi, ez a ...
Mi fehérek meg neki fogunk ugrálni, legyezzük pálma levélel, koktélokat hurcolunk térden állva, csicskázunk győzi malacai közt, és Virdzsikét naponta 55x átöltöztetjük, mielött 100 fogásból válogatva megetetjük. Na lassan ez a sors vár ránk, remélem valaki addig kinyiffantja -
#1734 kapásból 4 ellentmondás
[a sok 100-ból]
1: 2006.01.11 09:13
2:2006. február 28.
3:2006.02.14
2006. Március 06 Ez a legjobb kis részlet belölle: /Ahogy ismerjük a zebra-bolond Tv-sztárt, a szép villát gyorsan átalakítja a saját stílusára, az álltala képviselt Roma-barokkra. Rózsaszín falak, arany klotyó, és giccses vázák./
-
jefferson83 #1733 Ullman Mónik a véleménye: Ha Győzike híres, akkor én nem akarok az lenni! -
winnie #1732 érdekes is lenne, ha ezt a reklámozási lehetőséget nem használná ki a csatorna.
természetes, hogy nem saját kocsik. -
#1731 a reklámban egy Chrysler 300C volt
Cigány ízlése van... (mellesleg sztem szponzoroktól kapják az autókat) -
holleanyó #1730 Remélem így lesz hokotro -
#1729 -
hokotro #1728 Eljő még az idő mikor még a cigányok dolgozni fognak.Hallod Győzike???
-
#1727 Nemkéne szegény szibériai őslakosokat büntetni, küldjük inkább a holdra :D -
steevo7 #1726 A retek klub reklámjában szóba kerül a bukta, amit a ház eladásával ért el. Azt mondja Bejjának (ha jól emlékszem):"Nem én tehetek róla, hogy szegények lettünk....".Figyelte valaki, hogy már megint új kocsi van a s*gge alatt és nem is akármilyen. -
steevo7 #1725 Ez olvassátok el:
Győzike -
#1724 "Hovamenté Csájé?" :DDDDDDDDD -
obe #1723 más nevében nem szeretnék nyilatkozni, de én saját kézzel csuknám be annak a marhavagonnak az ajtaját amire -többek közt-győzit és családját préselném be: uticél-szibérija...szal igen, ez inkább egy ilyen nem szeressük(nagyon enyhén fogalmazva) a győzit topik:)...de bátran irhat olyan is aki szereti, ha szépen bötübe önti az érveit:)) -
#1722 Vazz, nem volt időm beleolvasni...
Ez olyan "mink nem szeressük a Győzikét" fórum? :) -
obe #1721 kétlem hogy itt vki is beszélné a lovárit...de lehet hogy rám cáfolnak:)
-
#1720 Sziasztok!
Ha valaki tud ezen fórumon lováriul, segítsen pls...
Mit jelent az a dal, hogy
"Cittendáre cittendáre, hopp-hopp,
Ándáre kámáláj kámáláj zikk!"
Bármi infót előre is köszi. -
steevo7 #1719 Én is osztom a véleményed.Egyébként a kretén "showman" szerint, idézem:"A nép akarta ezt a műsort!!" (a múlt heti Showder-ben mondta.).Akarta a hóhér.Hohó, de ne álljunk meg ott, hogy tovább folytatják ezt a műsort (Á, dehogy.Nehogy "esetleg" valami színvonalasabbat nézzen az ember.Egyébként is ritka mostanában a jó műsor a retek klubon!), jön a ráadás:http://origo.hu/szorakozas/teve/20060228ujtevemusort.html