1799
  • Aramir
    Ezt megnézed, és te is megszereted TGMt :D
    http://video.hirado.hu/videok/este/20050513/02_100.wmv
  • AnuluWork #681
    Roma származású a tizenöt éves roma fiú támadója
    2005. május 20. 9:37

MNO
    Elfogták a múlt héten karddal átszúrt roma fiatalember támadóját, aki szintén roma származású – értesült a Hír Televízió. A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. Az ügy részleteiről ma délelőtt tartanak sajtótájékoztatót.

Emlékezetes: a fővárosban több mint egy hete a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében lévő megállóban egy hatfős, katonai jellegű ruhát viselő társaság egyik tagja karddal megszúrt egy 15 éves roma fiút, mert az megnézte őt és szokatlanul öltözött társait. A támadó társaival együtt gyalog elmenekült.

A múlt vasárnap sorra került tüntetésen, melynek résztvevői a budapesti Moszkva térről a megszúrt fiút ápoló János kórházhoz vonultak, Tamás Gáspár Miklós, ismert véleményformáló "fasiszták" által elkövetett támadásról beszélt.

(origo.hu, hirtv.hu, mno)
  • criminal law
    Nem vagy hülye, én sem tudom.
  • Vlala #679
    most nagyon hülyének érzem magam, de még mindig nem tudom, ki az...
  • Phat Smoker
    TGM = Tamás Gáspár Miklós ..ha jól tévedek
  • Vlala #677
    én komolyan nem tudom, ez nagyon ciki?
  • forza milan
    télleg.kiaz?:D
  • Vlala #675
    (ki az a TGM?)
  • criminal law
    Ezt ugy társadalmi szintem mondtam, nem feltételezem, hogy aki ide beír, az ilyesmire költi a pénzét.
  • AnuluWork #673
    Már aki. :)
  • criminal law
    Igaz, de ide is ugyanez vonatkozik: mi vagyunk a hülyék, amiért vesszük.
  • AnuluWork #671
    Ezt kéne elküldeni TGMnek! :)
  • AnuluWork #670
    Kozsó, a többimédiageci detto ue.
  • forza milan
    ja,ez igy van!
  • booyaa
    csokit eszik raklappal...
  • Vlala #667
    naggyon egyszerű. Kimész szlovákba turkálni, a rongyokat behozod egy dobozban, amire rá van írva, hogy "géprongy", itthon vasalsz rajta kettőt és kiteszed a butikba az "import ruhák" polcra. A befolyt bevétellel újra kiszaladsz a szomszédba...
  • Voltan
    Pontosan.
  • akyyy
    nem a győzike okos, meg jee, hanem az APJA!!! az ő 'történetét' kellene hallani, csak neki van anyi esze, hogy tudja, mit kel csinálni és mit nem....
  • criminal law
    Jó, hát igy is fel lehet fogni...
  • Marko002
    jó sok segítséggel...
  • forza milan
    persze még most nem lehetne saját verdám meg házam se:D,ezt csak pédából mondtam.ha ez ilyen baromira egyszerü lenne,akkor mindenki villába lakna.én nem ugy irigylem,hogy neki mé van ha nekem nincs,értitek,én csak azon csodákszon,hogyan hozta ezt igy össze...
  • forza milan
    nem buta,összehozta magának hallod,ha innen nézed.és ha már itt tartunk,ha ilyen egyszerü volna,már én is villába laknék,meg nemtudomén milyen verdával száguldoznák.
  • forza milan
    na éppen ezaz.nem mondhatod hogy hülye,nézzé má rá a lákásukra meg a kocsira csak.hallod,marha szerencséje van annak az embernek.
  • criminal law
    Aztán ha tovább szövöm a gondolatmenetet, akkor rájövök, hogy végül is Győző okosabb meg élelmesebb mint én, mert neki sikerült meggazdagodni, mindegy hogy hogy, nekem meg nem...
  • Rafaelo
    :D
  • criminal law
    Azt hiszed csak az ő népe veszi?? Tévedsz. Mivel minden lemeze platina, meg mit tudom én. Magyarul veszi azt más is.
    Láttam a tegnapi adást, és lehet elmegyek már én is énekesnek, szerintem jobb hangom van mint a Bea asszonynak, és lehet meggazdagszom :-)
  • Vlala #656
    Már van, 1000 Ft körüli áron van egy tízes csomag. A teljes életműve rajta van, és, gondolva a környezetvédőkre, újrahasznosítható.
  • mohamed
    Ezt fel kéne tölteni a "szánalmas.hu"-ra.
  • Phat Smoker
    lesz állítólag szólóalbuma is győzikének!
  • Vlala #653
    Majd pont a zebramajom fogja megkedveltetni a C-kat, amikor miatta, és a hozzá hasonlóan indokolatlanul magas pozícióban lévő sík buta társai miatt útáljuk őket.
    Akkor már inkább Gáspár Lacinak lehetne showja, de Ő az életben nem vállalna be ilyesmit, mert nincs szüksége arra, hogy mindenki az ő fényűzését nézze.
  • Voltan
    Ja! Arról nem is beszélve, hogy elvileg azért vállalta Győzike a műsort (A vaskos kötegnyi zöldhasút leszámítva, persze, hehe), hogy ezáltal némileg megkedveltesse a romákat az emberekkel. Hát gratulálok, jól működik a dolog...
  • Voltan
    Ott a pont. Meg persze Criminal Law-nál is.
    Néztem a tegnapit, főleg az fogott meg, amikor a Mézga család főcímzenéjét gajdolták fel egy stúdióban. Az egy dolog, hogy az apamajom pokoli hamis volt, és folyton kiesett a ritmusból (pedig az ennél a dalnál azért nem semmi) de még a szöveget is rendszeresen elbaltázta, pedig csak olvasni kellett volna... Hogy valaki ennyire tehetségtelen legyen, ennyire ne értsen semmihez, és ilyen szinten hülye legyen, az már az evolúció megcsúfolása.
  • Vlala #650
    nah ez az. Nem a színe a baj, még csak nem is a szaga, meg a gyerekei hülyesége, persze ha rájuk szólsz, akkor jönnek a rendőrök a gumibottal, hogy rasszista vagy, hanem az, hogy ezt a majmot is mi etettük.
  • Rafaelo
    a nép ugyérted a győzike népe :O
  • criminal law
    Mult héten megnéztem a műsort, először, már már minden kolléga azt mondta, hogy ezt nem lehet kihagyni, ilyen 10 évente egyszer van. Kb az első fél órában az a kérdés ismétlődött bennem, hogy hogy lehet az, hogy én egyetemi tanár vagyok, és mégis csak egy két szobás panellakást tudtam venni, azt is részletre, ez a szerecsétlen meg, aki valszeg a nevét sem tudja leírni helyesen, egy olyan palotában lakik, amilyenbe én a lábamat se fogom soha betenni. De tudjátok mi a legszomorúbb? Hogy azt a házat mi hordtuk ám össze neki. Úgy értem, a társadalom. Mert viszi ám a nép a lemezét mint a cukrot. Az rtl meg szerintem úgy van vele, hogy ha az amebreknek ez is jó, minek erőltetné magát igényesebb műsorral?? Kérdés: megyünk még lentebb is???
  • Rafaelo
    ezt nézzétek meg :D
    mi folyik gyongyoson
  • forza milan
    de jó,ma is lesz gyözike:D
  • forza milan
    ahogy elnéztem van vagy 100 cikk gyözikéröl a ma.hu-n.de sztem nem mind igaz.bár kitudja.
  • torrente
    Már nagyon régóta van egy heti rovatuk, amiben kiveséznek egy tv-műsort. Nagyon jó, szúrkálós cikkek.
  • Phat Smoker
    Márió a harmóniás...izé..harmónikás :))