Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
"Álítsátok meg a Földet,
le akarok szállni róla"
és? ez a lényege a médiának. ott, ha sok nézõt vonzol, akkor sokat keresel.
ember! nagyon meseországban élsz, ha azt hiszed, hogy a munkába feccölt energiáért arányosan kapsz fizetést. akkor a kõmûvesek és fizikai munkások lennének a társadalom krémje. szép világ lenne, de utópia. az évek óta veszteséges máv vezérigazgatójának többmilliós havi fizetése és 35M-ós év végi jutalmát (amivel az újabb veszteséges évet honorálták) is lehetne boncolgatni ilyen erõvel.
Vagy nézzük a Vágót.Megjátsza az agyonkultúrált extra jó mûsorvezetõt.Szerintetek Õ mennyit tesz zsebre a napi fél órás bohóckodásért?Ezt nem tartjátok igazságtalannak?
miért lenne igazságtalan. 7 hónapja naponta szállítja az egyik legnézettebb magyar mûsort. ráadásul õ nem a munkáért kapja a pénzt - ami heti 2 hosszú nap elfoglaltság, hanem a szerzõdése alapján fizet neki az rtl, és a pénzt akkor is megkapja, amikor nem dolgozik. (és az rtl-nek még így is NAGYON megéri, hiszen övé a Vágó)
Vagy a Heti Hetes egyszeri adásáért fejenként 500 ezret tesznek zsebre.Jó órabér.
3 óra a meló és nem 500ezer a pénz. õk a szakmában még alul is vannak fizetve.
én is értem hogy érted, de ilyen nézettséget más nem tud produkálni. azt meg megfizeti az rtl. nem gyõzõ tehet errõl.
A c betûsrõl viszont már tehet. Én a romaságát, aszármazását kevertem ide, amely semmilyen sértõ tartalmat nem hordoz, Te viszont - ha csak egy picit is - átestél a ló túlsó oldalára.
Sry, ha félreértettél, igazából jól elbeszéltünk egymás mellett.
És ha valami történne vele, még mindig a kezében van az ütõkártyája: a származása.
ezekrõl beszélek...
Most ki keverte bele azt, hogy cigány? Te.
Hogy hol lakik, azt csak példának hoztam fel. Egy példa.
"át kell látnod a dolgokat" Oké, Yoda. Az erõt mikor kell használni?
Gyõzõ nem árul drogot, nem olyan hülye, amilyennek mutatja magát a tévében, nem kockáztatna a drogüzlettel, minek, ha így is dõl a pénze, csak azért, mert õ a Gyõzike.
És ha valami történne vele, még mindig a kezében van az ütõkártyája: a származása.
Nos, ki kevert bele mit? Én felrázva szeretem, nem keverve...
Át kell látnod a dolgokat.
Az, meg hogy esetleg Gyõzõ emellett mittomén drogot árul, és ezért veszélyben van, mert vadásznak a fejére... az megint más dolog, ne keverjük a kettõt.
Az elõzõ egy példa volt.
LOL, miért akinek van pénze, annak meg kell halni?? :)
Túl sok filmet néztél. Tudod hány ezer embernek van több mint 20 millája Magyarországon? Azok lehetnek inkább veszélyben, akik piszkos úton szerezték, és esetleg kersztbe tesznek egyes maffia érdekeltségeknek.
(persze egy sima rablógyilkosság bármilyen családdal elõfordulhat... na de akkor is)
RTLnek meg sem kottyan 10-20 milla.
A nézett mûsorok szereplõi mind sokat keresnek, hisz sokat keres velük az RTL is.
Itt az RTL jár a legjobban.
Lehet példálózni még Frei-jel, meg Havassal (akik hozzák a nézettséget), stbstb.
Gyõzike hozza a nézettséget, RTl meg fizet.
Vonatkoztassunk már el attól, hogy õ cigány, vagy sem, itt nem errõl van szó.
Nem tudom, mi a f*szért kell mindig felhozni ezt a témát... Ez sima üzlet, köze nincs a cigánysághoz, meg a magyarsághoz.
Szerzõdésbeli megállapodás szerint? Persze szemrebbenés nélkül hangoztatta, hogy megsértõdött, amiért nem nyal neki talpat minden tarjáni, ezért költözik el...
Ez a húsz milla sok. Nagyon sok, csodálom is a tarjániakat, hogy egy ilyen még él. Öltek már itt kétezer forintért is. Másrészt, szerintem megfizethetõ ár azért, hogy a "szegény roma kisebbség" és az Unio békén hagyja az országot. Õk így élnek, erre büszkék, innentõl még egyvalaki megszólal, hogy õ hátrányos helyzetû roma, felveszem a bakancsomat.
Majka, Sub Bass Monster, és a többi hazai rapper nevében kikérem magamnak!
"álmatlan éjszakák"
"tegnap kicsivel öt óra elõtt látta el kézjegyével a Ferihegy 2-n a hivatalos papírokat." (X X X)
"nem akarjuk, hogy kitudódjon, merre lakunk" haha, én tudom.
"sok pénzembe kerül, de ez az én dolgom" Tegyene egy X-et mindenki ebe a topicba, aki sajnálja, hogy sok pénzébe kerül a salgótarjáni tartózkodás...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
20 milliót ????????????????
20 milliót ????????????????20 milliót ????????????????
20 milliót ????????????????20 milliót ????????????????20 milliót ????????????????
20 milliót ????????????????20 milliót ????????????????
Információink szerint több mint húszmillióért hosszabbította meg szerzõdését az RTL Klubbal tegnap délután Ferihegy 2-n Gyõzike. A rapper egy ideig nem akarta folytatni a show-t, de Kolosiék meggyõzték. A család együtt vág majd bele a valóságshow utolsó menetébe, viszont Gyõzike szülei még mindig haragszanak a fiukra.
A Gáspár család feje március elején lapunkban jelentette be, hogy ha meg is keresi az RTL Klub, akkor sem valószínû, hogy meghosszabbítja a szerzõdését.
– Nem kerestek meg, de ne is keressenek! – nyilatkozta akkor határozottan fáradt hangon Gyõzi. – Nekem ennyi elég volt. Volt az a pénz, amiért elvállaltam, de most már akármit ajánlanak, nem folytatom.
– Ezt a mûsort szeretik a nézõk. Nem hiszem, hogy Gyõzikét pótolni lehetne – mondta akkor Kolosi Péter, a kereskedelmi csatorna programigazgatója.
Az utolsó pillanatban
Az elmúlt héten végre megérkezett Gyõzikéhez az RTL hosszabbítási felkérése, ami az öröm mellett rengeteg gonddal is elhalmozta a sztárt.
– Álmatlan éjszakákon át mérlegeltem. Ha nem írom alá, elásom magam örökre, ha aláírom, még több lehetõséget kapok. Hiába történt velem rengeteg rossz, bennem általában a jó dolgok maradnak meg. Tegnapelõtt elvittem magammal a szerzõdést, és megfogadtam, mielõtt felszáll a gépem New York felé, döntök. Határoztam, aláírom – nyilatkozta lapunknak Gyõzike, aki tegnap kicsivel öt óra elõtt látta el kézjegyével a Ferihegy 2-n a hivatalos papírokat.
Pénzvita
– A média az életem! Persze az is tetszett, hogy az RTL vezetõi számítottak rám, én pedig úgy érzem, tartozom nekik annyival, hogy elvállalom a folytatást. Viszont úgy gondolom, hogy megkérhetem az árát – vallotta be Gyõzõ.
A tárgyalások az utolsó pillanatig folytak, mert a valóságshow-hõs gigászi összeget, harmincmilliót kért az új részekért. A hírek szerint az RTL közel tízmilliót alkudott le.
– A szerzõdés részleteirõl nem fogok újságokban beszélni – zárta rövidre a témát Kolosi Péter.
– Az RTL-lel megbeszéltük, hogy pénzekrõl innentõl kezdve nem nyilatkozunk – mondta határozottan a sztár. – A meghosszabbított szerzõdésem június 10-ig tart, összesen 19 adás lesz látható a Gyõzike-showból. A megállapodásban szerepel, hogy a jövõben más produkciókban is számít rám az RTL.
Házbalhé
A tévé mûsor hosszabbításáról szóló dokumentum szignálásával egy pár hete megkötött szerzõdését szegte meg a rapper. A Gáspár családnak március 31-ig el kellene hagynia a salgótarjáni csodapalotát, de legalább egy hetet csúszik a hurcolkodás.
– Az új házhoz nem engedünk kamerákat, nem akarjuk, hogy kitudódjon, merre lakunk, így Salgótarjánban kell még maradnunk egy hetet. Sok pénzembe kerül, de ez az én dolgom – nyilatkozta kurtán Gyõzi.
Forrás:
Színes Bulvárlap
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Megint aláírt 9 részt!Ez butaság volt Tõle.Így is kivan teljesen.
A lényege annyi lett volna, hogy a roma egy származás, a cé viszont egy viselkedés, amely fõleg a romák, mostanában a nemromák és az SG.sek körében is egyre jobban terjed. C-kodni könnyû, az eredeti felhalmozás elemeit kell ötvözni az önsajnáltatás mûvészetével, és persze nincs szabály, a lehetõségeket mindig ki kell használni, még a bíróságon is élhetünk Salzburgban kapott mentelmi jogunkkal.
Az Uniotól minden évben megkapjuk a soron következõ lecseszést, hogy rosszul bánunk a romákkal, remélem, az Unio fejesei kezébe kerül a Gyõzike-show egy példánya... Hallottátok, hogy kiadják DVD-n is?
Lehet,hogy igazad van,hogy a cigány nép balhés,de én ismerek olyan magyar családokat akik messze felülmúlják a cigányokat.Szerintem az, hogy valaki balhés vagy nem, az nem a bõre szinétõl függ.A sok ember által hitt "rendes magyarok" közt is van aki ordibál,hangoskodik, lop, csal, hazudik.Sõt embert is öl!!Az én magánvéleményem az,hogy Gyõzikéék még mindig a rendesebb fajtából valóak.Szívesen elcserélném velük a balhés szomszédaimat!Egyébként néha kapcsold be a tv-ben a parlamenti adást: na azok se kutyák!Lopnak,csalnak és átvágják az agyunkat.Az jobb?Valamikor kikellett szegény Gyõzikének is buknia,hisz ennyi támadást és mocskolódást nem sokan tudnának elviselni.Én tuti,hogy nem.Miért nem szidjuk a fajtalankodókat,a gyerekgyilkosokat,bankrablókat?Õk az igazán rosszak!!Nem Gyõzike aki kicsit jobban szeret szerpelni mint egy átlag ember.Ha sok mocskolódó nagyon magába néz rájön,hogy valamilyen szinten irigy az életszínvonalra amit Õk élnek.Bocsi,de nekem ez a véleményem!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Amit leírtál, tipikus magyar virtus, egyrészt a pénz és hírnév után futó nõk, másrészt a hüle (farok, papucs, kihasználható) férfiak részérõl. Gyerekek, Ti ne próbáljátok ki otthon.
mét van ez ????

Ez durván hangozhat, de így gondolom. Mondjuk az életkörülmények is számítanak. Nem védem, meg ilyesmi, de mondom, sztem a normálisabbik fajtából való :)
Béricsi: nekem azzal semmi gondom nincs, hogy roma. Neki van gondja vele, állandóan elégedetlenkedik, Gáspár Laci a bõrszíne / származása miatt nem nyerte meg a megasztárt, õt állandóan diszkriminálják, vele állandóan hátrányosan kivételeznek. Olyan, mint a fõnök óvodás fiacskája, csak kiabálni - fenyegetõzni (megmondalakazapukámnak) tud. Ettõl Cé. Vannak nekem is roma barátaim, és egyáltalán nem rendeznek jelenetet, ha nincs ülõhelyük a buszon, vagy ha hosszú a sor a közértben, vagy haegy fehér autó nem adja meg a balkézszabályos elsõbbségét. Sõt, nem is mutogatják magukat, hogy hejdejólélünk. Õk Romák maradtak, nem váltak Cékké.