Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom Chicciolina 2. <#zavart2>#zavart2>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ize.. netudjatok meg hogy nekem mennyire nem volt karacsonyi feelingem tavaly:((( ti ilyet meg nem erezhettetek... semmi ho... smmi karacsonyi feeling.. nincs a zhogy beleszagolsz a nagy teli idobe es lelagabb annyi feelinged legyen hogy na. .elvasaroltam az osszes penzemet rohadt ajandekokra vagy valami.. semmi:(
eskuszom mar csak pakot kene kikuldeni ide.. meg anettkat.. meg az osszes retardalt magyart akik persze sztarok otthon
Uristen nem volt semmi.. :))
DE a Porsche Carrera Gt se volt semmi,hogy elejet aztan meg a felnit baxta oda nevettem ezerrel!!! <#beka2>#beka2><#gunyos1>#gunyos1>
Hát ez szerintem nem laza.
A rendõrrel lett volna olyan "laza",akkor asszem a mûsort kicsit szüneteltetni kelett volna...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Londonban én is kb. ezt a stílust nyomtam.
"Add már oda azt a cigit onnan, ne magyarázzá nekem, köcsög!". Így magyarul :) Szerencsére nem értette senki :)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Jaj jaj jaj jaj.
Csak laza :D
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Nem a magyarokat; a magyar cigányokat.
Nem ugyanaz.
Mekkora szája volt amig a rendõr meg nem jött,akkor meg aztán olyan kuss mint a ház.
Név:Bõrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütõversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip
Reality-soap a mûfaj, bár hát sztem aki látott már mindkettõbõl, azthiszem nem mondok újat azzal, hogy nem a Gyõzike a jobb a mûfajban :))
Amúgy sem mondanék, mert ez tök emberfüggõ, hogy ki min nevet. Lehet, hogy ami nekem ok, az neked nem. De szvsz aki Osbournt néz, nem azért nézi, hogy lássa hogy él, hanem hogy kva sokat nevessen.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Nemrég láttam Gyõzikétõl egy nyilatkozatot, miszerint reméli, hogy az emberek így jobban el fogják fogadni a romákat (általa).
Azóta Gyõzikétõl van hányingerem.
Hogyha családi show-mûsort akar valaki nézni, kapcsolojon az MTV Osbourne családjára. Ott legalább fetreng az ember a röhögéstõl.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
A tegnapi Fókuszt nem láttam, idõben sikerült kilõni a tévét. De ahogy hallottam, Gyõzike megmutatta, ki is valójában: a milliomos géprongykereskedõ elkényeztetett buta fiacskája, aki kifogta az RTL aranyhalát. És õ hazánk egyik legkeresettebb sztárja? Ezt teszi a papa pénzén vett PR.
A fazon, aki beszólt neki, eléggé visszafogta magát, a valóság azért ennél sokkal súlyosabb... de úgy látszik, az Istenkirályunk eléggé sértõdõs, amellett, hogy hülyének néz mindenkit.
de a linda 2. széria szánalmas volt