Gyõzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Melyik, a "mûvésznõ"?
Gondolom Chicciolina 2. <#zavart2>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

démonigyerek
tegnap dumáltam gyõzikével!
normális emberke így élõben
majálison vóut

Esrohnoil
Igen, de az amcsi csak azt nézi, h. honnan jött a szerencsétlen, és rányomja a magyarokra gondolatban a bélyeget...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

akyyy
hallod, torrenten fel szokták pakolni a bithumenen vagy min, szedd le onnan :) hátha megy;)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CSOCSO
nem.. .. majd latogatni jo lenne hazamenni vmikor telen.. iden.. otthon karacsonyozni.... deee... magyarul csak udulni mennek haza ..szal utann jonnek vissza..
ize.. netudjatok meg hogy nekem mennyire nem volt karacsonyi feelingem tavaly:((( ti ilyet meg nem erezhettetek... semmi ho... smmi karacsonyi feeling.. nincs a zhogy beleszagolsz a nagy teli idobe es lelagabb annyi feelinged legyen hogy na. .elvasaroltam az osszes penzemet rohadt ajandekokra vagy valami.. semmi:(
CSOCSO
bazzee LATNI AKAROM!!!! szerezzetekl be vhonnan KONYORGOOM>> LOAAAL:)
eskuszom mar csak pakot kene kikuldeni ide.. meg anettkat.. meg az osszes retardalt magyart akik persze sztarok otthon
CalebJoe
Majd felrakja valaki valami warezre. Tényleg már itthon vagy?
Ombika
Negerek kemenyek voltak egybol befogta a pofajat :)))))
Uristen nem volt semmi.. :))
DE a Porsche Carrera Gt se volt semmi,hogy elejet aztan meg a felnit baxta oda nevettem ezerrel!!! <#beka2><#gunyos1>

CSOCSO
lol haver most meseli mi van a tv ben:) LOL kar hogy nem tudom meglesni
CalebJoe
Lazáskodik ott a négereknek aztán majd kap egy golyót.
CalebJoe
Ki volt az a csaj?
Nekimegy más kocsijának,és még neki áll feljebb.
Hát ez szerintem nem laza.
A rendõrrel lett volna olyan "laza",akkor asszem a mûsort kicsit szüneteltetni kelett volna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Seth
Nálunk nem mindegy, de usában nekik ugyanaz

PSN ID.: Beegabor

SoDI---
Mer' nem kell nyelvtudás a nyaraláshoz, azért :)

Londonban én is kb. ezt a stílust nyomtam.

"Add már oda azt a cigit onnan, ne magyarázzá nekem, köcsög!". Így magyarul :) Szerencsére nem értette senki :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

CalebJoe
Meg minek mennek ki angol tudás nélkül Puhapöccs:D
CalebJoe
Elég hülyék lehetnek ezek a Miami-ak eza benyomás ha kimennék szerintem az elsõ napon levernék valami faszt.
SoDI---
gusztustalan volt a viselkedése megint

Jaj jaj jaj jaj.
Csak laza :D

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Na már miamiba is ismerik a magyarokat....remek

Nem a magyarokat; a magyar cigányokat.
Nem ugyanaz.

Gondolom valami büntetés mellett elengedték,végülis tényleg nem totálkár volt,de gusztustalan volt a viselkedése megint.

SoDI---
Eddig utáltam a csávót, de most hogy nézem a mai adást, megváltozott a véleményem.

Rohadt jó fej ez a Gyõzike :)

akyyy
nem is mutatták mi lett a vége:(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ez nagyon jó volt...<#vigyor3>
Mekkora szája volt amig a rendõr meg nem jött,akkor meg aztán olyan kuss mint a ház.

Seth
Na már miamiba is ismerik a magyarokat....remek

PSN ID.: Beegabor

JINgLES
na, vele se mennék kirándulni <#schmoll2>

Név:Bõrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütõversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip

akyyy
istenem<#wilting><#wilting><#wilting>

Osbourne-on szerintem nem lehet nevetni, és Gyõzikén sem, nem is azért vannak sztem
Reality-soap a mûfaj, bár hát sztem aki látott már mindkettõbõl, azthiszem nem mondok újat azzal, hogy nem a Gyõzike a jobb a mûfajban :))
Gorvik
Mivel régen láttam már belõle részt, nem tudok mondani, de emlékszem sokszor törölgettem a szemem.
Amúgy sem mondanék, mert ez tök emberfüggõ, hogy ki min nevet. Lehet, hogy ami nekem ok, az neked nem. De szvsz aki Osbournt néz, nem azért nézi, hogy lássa hogy él, hanem hogy kva sokat nevessen.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

akyyy
na a holnapit kivételesen megnézem, az amikro oda ordítja hogy PÓLISZ... csuknák le az amcsik<#gun><#gun><#gun><#gonosz2>

mondasz ilyen fetrengést kiváltó jeleneteket az Osbourne család só mûsorából ?

tigeroo
PÓLÍSZ, PÓLISZ!!!!4 o:
Gorvik
10 percet néztem a show-ból, hányingerem lett tõle.
Nemrég láttam Gyõzikétõl egy nyilatkozatot, miszerint reméli, hogy az emberek így jobban el fogják fogadni a romákat (általa).
Azóta Gyõzikétõl van hányingerem.

Hogyha családi show-mûsort akar valaki nézni, kapcsolojon az MTV Osbourne családjára. Ott legalább fetreng az ember a röhögéstõl.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Rafaelo
:O

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

bigfoot
láttam a bemutatót!karambolózott amerikában vagy mi:S

A következõben majd leadja a "minek másszak én patkányok közé? mennyenek azok, akiknek nincs jobb dóguk, hát mi vagyok én?" szöveget, de amit a FF-ben mûvelt - na az Gyõzike, nem a reality-megrendezett-lezsírozot showban lévõ alakítása.

Amerikában veszik fel a legújabb lemezüket... a papa és a retekklub ezt is kijárta nekik. Wow.

Mit keres? Sok-sok pénzt.
akko nemtom mitkeres a romanticba.<#nemtudom>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Rafaelo
:)

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

akyyy
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Rafaelo
birtam a tegnapi részben hogy nemakart dolgozni aszonta nemtud énekelni :)

Nincsenek jó magyar sorozatok? Inkább már nincsenek. Az Angyalbõrben, a Kisváros, a Linda, és még sorolhatnám, azért még színvonalas magyar sorozatok voltak. Csak mióta hadszíntér lett a magyar médiaipar, az RTL és a TV2 szétbombázta az egész filmipart, ma már csak Barátok köztre futja.

A tegnapi Fókuszt nem láttam, idõben sikerült kilõni a tévét. De ahogy hallottam, Gyõzike megmutatta, ki is valójában: a milliomos géprongykereskedõ elkényeztetett buta fiacskája, aki kifogta az RTL aranyhalát. És õ hazánk egyik legkeresettebb sztárja? Ezt teszi a papa pénzén vett PR.
A fazon, aki beszólt neki, eléggé visszafogta magát, a valóság azért ennél sokkal súlyosabb... de úgy látszik, az Istenkirályunk eléggé sértõdõs, amellett, hogy hülyének néz mindenkit.

Rafaelo
má emlékszem de akkor nemnagyon hangsulyozták hgy europa expressz gondolom nem oknélkül :)

lehet, hogy igazad van. én a gáspár andrás miatt gondoltam, hogy rtl.
Rafaelo
ja :)

KeKKSZike
Gyõzikének most nagyon megy a szekere...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Rafaelo
jaaaaaaaa mégis emlékszem de nem a rtl hanem a tv2 és volt benne az a német szinész mostmár emlékszem

Rafaelo
én abszolút nem emlékszem rá érdekes :O

az EE-bõl csináltak 5 részt, amit az rtl adott le szerdánként, asszem.
Rafaelo
európa-expressz sorozat az mi ??????????????? nem hallotam róla

de a linda 2. széria szánalmas volt

ja, hogy milyen sorozatokra gondolok: elsõ generáció, ötvös csöpi-sorozat, új linda-sorozat, európa-expressz sorozat, szeress most, életképek - ezek mind elég bukók (voltak)