Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hallotatok már a GVFP - Gáspár Vircsi For Prezident kezdeményezésrõl az index.hu-n???? 😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ha ez nem a média legalja, akkor mi? Magyarul: a seggem sem törölném ki ezzel a lappal. Adják a Gyõzike-féle mondvacsinált álsztárok alá a lovat, pedig nem az egészet kellene...
viszont a sajtó nem feltétlenül veszi készpénznek, csak a bulváretika, mint olyan nem létezik, ezért nyilván azt is megírják, amirõl tudják, hogy nem igaz és kimehet a címlapra. a példányszám számít, de szerintem amellett, hogy az újságíró hazudikm, a vásárló még butább, mert elhiszi (és itt azokra gondolok, akik tényleg besznek mindent.)
idõvel felnõ majd egy értelmesebb generáció, aki felfogja, hogy a bulárlapok nem feltétlenül tényeket közölnak, max szórakoztatnak (ld. még fikció)
Pont ma volt a Blikkben, hogy Gyõzike elhívta õket, mondván vett egy jachtot, vagy mit, aztán kiderült, hogy nem is az övé, õt is csak úgy meghívták, ráadásul nem is vezethetne motorcsónakot, meg vízijármûveket, mert nem tud úszni, és anélkül nem kapja meg a jogosítványt.
Aztán volt kb fél éve az, hogy vett egy palotát a Bejának, az sem volt igaz, na meg, hogy flörtölt azzal az Amcsi modellel annak idején, kiderült az sem igaz.
Na meg a legnagyobb (amikor még alig tudta valaki, ki az a Gyõzõ), anno a Z+on (ugye ami most VIVA) hazudott a legnagyobbat,
amikor kitalálta, hogy a volt Romantikos énekesnõje kikezdett vele, le akart vele feküdni, azért dobta ki a Romantikból.
Máig emlékszek rá, rettentõ kínos volt a menedzserének, az is ott volt, õ is mentegetõzött, na meg kiderült másnap, hogy ebbõl egy szó nem igaz.
Én már akkor leírtam gyõzõt, nem igazán lehet neki hinni.
Persze attól még a mûsor lehet jó, szórakoztató, csak fõleg neki nem szabad semmit komolyan elhinni.
Másik dolog: kb 1 hete olvastam egy terjedelmes interjút Gyõzõ apjával, és szembesítették a vádakkal, mondván õ fizet neki mindent, az õ pénzébõl duhajkodik Gyõzõ.
Szerintem nagyon korrekt volt az interjú (meg az apja is), elmondta mikor segített neki:
- amikor el akarta indítani a zenei vállalkozását, akkor dobta meg egy nagyobb összeggel;
- plussz asszem a barátjának az apósa(?) volt Galambos Lajos, és megkérte, hogy ha lehet, adjon a Romantiknak valami kis lehetõséget a Lajcsi mûsorában.
És ugye a Dáridó volt az egyik mérföldkõ, amivel elindultak (népszerûek letek), na meg volt elég kezdõtõke (mert apja adott), szal azért gondolom, hogy teljesen korrekt, és hihetõ az interjú.
Azt mondta, már több éve nem segít neki, a saját lábán áll.
Ezt csak mint érdekességként írtam le, mert látom, hogy kb 10 hozzászólásonként elõkerül az apja pénze...
rá kíváncsiak az emberek - õ megfelelõ ember. az pedig, aki egy gyõzõ alapján ítéli meg a cigány népet (vagy a magyart) az szerintem elég korlátolt gondolkodású vagy amerikai.
Az meg haggyán, hogy egy szöget sem tud beütni (furni), de egy vacak szót sem képes leírni.
innentõl kezdve én csodálkozom. azt tudom, hogy a tévézombik mind nagyon naivak, node ti (te? mi?)? abban mi lenne a vicces, ha beverné vagy befúrná a szöget a falba?? akkor barkácsmûsort csinálnának - kinek lenne célja egy romáról fõmûsoridõs 'show'-t csinálni úgy, hogy reggel felkel, puszi a családnak, elviszi a gyereket suliba, dolgozik, majd hazajön és normális családi életet él? ne legyünk már ilyen naivak - mûsort kell csinálni.
(a hasonló mûsorok forgatókönyvét nem egy és nem két ember írja és profi gegcsapat van mögöttük (a gyõzike esetében persze csak gegduóról van szó, de ha megnézed a hasonló mûfajú 'osbournes' stáblistáját, akkor 8-10 író, 12-14 asszisztens, plusz 8 gegman dolgozik a sorozat egyetlen epizódján - ebben a mûfajban biztosra kell menni. (minden reality-ben rájöttek, hogy nem szabad az embert, az alanyt magára hagyni, hogy majd csak csinál valamit - az nagyon kockázatos lesz. a gyõzike sorozatban is megvan az a 3-4 storyline, amin végigmennek és olykor, korlátozott számban persze belefér az impro is.)
(zárjelben jegyzem meg, hogy érdemes lenne megnézni, hogy az elsõ részekben mennyi jelenetet kellett megismételni - idõvel persze az arányok javulnak)
Btw, Bea asszony! Az a kislány egészen biztos, hogy Gyõzikétõl van? 😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Szegény mostoha gyereksorsú kiccsávó még egy csavart sem tud befúrni, mindezt a nyomorból és szegénységbõl jött csórógyerektõl nem vártam volna.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Gyõzikét nem lehet komolyan venni. A drága mûsoridõt sajnálom, amelyben mutathatnának néhány ismeretterjesztõ filmet a galléros pávián párzási idõszakáról és hatalomharcáról.
rafaello hozzászólásában van a lényeg
ja énis jot röhögtem rajta 😄
jöttek a halörök
-Az öreg halász és a tengert ki irta??
-...Andersen...
Igen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Válaszolj!!!!!!!!!!!
2005. május 20. 12:30
MNO
A BRFK mai sajtótájékoztatóján megerõsítették: „Roma származásúnak vallja magát a 17 éves törökbálinti G. M., aki megalapozottan gyanúsítható a 2005. május 8-án Budapest II. kerületében történt támadással, melynek során karddal szúrtak meg egy 15 éves budapesti fiatalembert."
A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egy hagyományõrzõ társaság utazott azon az autóbuszon, ahol a bûncselekmény történt. A fakardokat, fapajzsokat viselõ csoport tagjai közül egyedül a Mortimerként ismert G. M.-nél volt eredeti fegyver. A társaság öltözéke miatt a csoporttal szóváltásba keveredett egy háromfõs, roma fiúkból álló társaság. A csoport egyik tagjának vallomása szerint néhány szavas vita után az elkövetõ kardjával megszúrta a 15 éves, szintén roma származású P. Józsefet. Az ügyben vizsgálatok, kihallgatások folynak, a társaság tagjai közül nem sikerült mindenkit azonosítani – hangzott el a sajtótájékotatón.
Emlékezetes: a fõvárosban több mint egy hete a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében lévõ megállóban egy hatfõs, katonai jellegû ruhát viselõ társaság egyik tagja karddal megszúrt egy 15 éves roma fiút, mert az megnézte õt és szokatlanul öltözött társait. A támadó társaival együtt gyalog elmenekült.
A múlt vasárnap sorra került tüntetésen, melynek résztvevõi a budapesti Moszkva térrõl a megszúrt fiút ápoló János kórházhoz vonultak, Tamás Gáspár Miklós, ismert véleményformáló "fasiszták" által elkövetett támadásról beszélt annak ellenére, hogy a rendõrség nem látta bizonyítottnak a rasszista indítékot. Rasszista bûncselekményrõl beszélt a parlamentben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.
(origo.hu, hirtv.hu, mno)"
Törökbálinti G. M.=TGM 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
http://video.hirado.hu/videok/este/20050513/02_100.wmv
2005. május 20. 9:37
MNO
Elfogták a múlt héten karddal átszúrt roma fiatalember támadóját, aki szintén roma származású – értesült a Hír Televízió. A gyanúsított részletes beismerõ vallomást tett. Az ügy részleteirõl ma délelõtt tartanak sajtótájékoztatót.
Emlékezetes: a fõvárosban több mint egy hete a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében lévõ megállóban egy hatfõs, katonai jellegû ruhát viselõ társaság egyik tagja karddal megszúrt egy 15 éves roma fiút, mert az megnézte õt és szokatlanul öltözött társait. A támadó társaival együtt gyalog elmenekült.
A múlt vasárnap sorra került tüntetésen, melynek résztvevõi a budapesti Moszkva térrõl a megszúrt fiút ápoló János kórházhoz vonultak, Tamás Gáspár Miklós, ismert véleményformáló "fasiszták" által elkövetett támadásról beszélt.
(origo.hu, hirtv.hu, mno)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB