Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy háború vessen véget az összesnek...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Láttam a tegnapi adást, és lehet elmegyek már én is énekesnek, szerintem jobb hangom van mint a Bea asszonynak, és lehet meggazdagszom :-)
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Akkor már inkább Gáspár Lacinak lehetne showja, de Õ az életben nem vállalna be ilyesmit, mert nincs szüksége arra, hogy mindenki az õ fényûzését nézze.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Néztem a tegnapit, fõleg az fogott meg, amikor a Mézga család fõcímzenéjét gajdolták fel egy stúdióban. Az egy dolog, hogy az apamajom pokoli hamis volt, és folyton kiesett a ritmusból (pedig az ennél a dalnál azért nem semmi) de még a szöveget is rendszeresen elbaltázta, pedig csak olvasni kellett volna... Hogy valaki ennyire tehetségtelen legyen, ennyire ne értsen semmihez, és ilyen szinten hülye legyen, az már az evolúció megcsúfolása.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
mi folyik gyongyoson
A másik ok, ami miatt szívesen vállalta a felkérést, az volt, hogy imádja Vágó István mûsorait és minden alkalmat megragad arra, hogy megnézze a Legyen Ön is Milliomost, illetve a korábbi IQ teszttel kapcsolatos mûsorokat is mindig látta.
S hogy mit szól mindehhez Gyõzike? Természetesen büszke feleségére, és csak annyit mondott neki: Légy okos! (Blikk híre alapján ma.hu)
Ekkor a Gáspár család feje borzasztó ideges lett és az asztalról felkapott egy kést. Ezt Balázs torkának szegezte, és azzal fenyegette, hogy ha nem mond azonnal egy harmonikást, akit ismer, elvágja a torkát. Balázs késõbb annyit mondott, hogy ezt egy jó poénnak tartja, és nem vette komolyan.
Gyõzike nem akart nyilatkozni az ügyben, mondván, hogy nem emlékszik a történtekre. (Mai Nap híre alapján ma.hu)
ahogy a szlogenjük is mondja: "Népszabadság..a tájékozottság magabiztossá tesz!" <#vigyor5>#vigyor5>
a címszereplõ nem a zenéje miatt került a mûsorba, hanem azért, mert anno, mittomáén milyen játékokban a közönség sokat derült az esetlenségén, egyszerûségén. õ 'megcsinálta' magát és mindenki ismeri. népszerû és mint olyan sok hozzád hasonló irigye is van.
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétõl származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétõl származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.