Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
McGyõzõ - ahol meggyõzõ a kínálat!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
leköpte a török nõt ! asszem törökországban a szállodában ez nagy lesszz!!!!
:OOOO
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
nemtudom milyen elvetemült rajongóktól kaphat ez hetente több 100 levelet <#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ja, blikk? Nem szóltam.
Gyõzike pénzért kel és pénzért fekszik, romából is ritka az ennyire anyagias ember. A papa jól kitanította...
Érdekes...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A kutyaólat nem kell kinõni, összedõl az már elõbb. Gyõzike különben ilyen, amit nem lehet beperelni, ahhoz nem ért. A kutyaólról meg annyit, hogy a mûsor pénzébõl újat is vehetett volna, ha nem verné a fogához a garast...
A kédésem a következõ: Megtudja nekem mondani valaki pontosan, hogy milyen fajta kutya a Buksi? Nam vagyok egy nagy kutya-szakértõ, de nekem elõször Malamutnak, késõbb peidg Akita-Inu-nak tûnt. Nagyon fontos lenne, mert ilyen kutyát szeretnék ajándékba adni valakinek!!!
Elõre is köszi!
U.I.: talán a múltheti részben volt, hogy Gy. kutyaólat épített a Buksinak. Szerintem azt az ólat max 3 hónap alatt kinövi az a szerencsétlen kutya, ha addig szét nem esik az a tákolmány, amit Gy. olyan nagy mûgonddal és hatalmas hozzáértéssel rakott össze! Nem gáz az, hogy valaki még az elektromos fúró menetirányát sem veszi észre, hogy rossz irányba tekeri azt a csavart! És ilyet mutogatnak a TV-ben. Az a sok ember (köztük én is) nézi, mert jobb programot már nem is talál...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
õk a magyar Beckhamék? Nah igen, ez se tud egy egyenes labdát rúgni... ezzel ki is merül a hasonlóság. El tudom képzelni Vircsit és Leokádiát (vagy mi a penésznek híjják) balett közben, ahogy pillangókként szállnak a színpadon...
tényleg, ha itthagyják ezt a lejáratott porfészket, megígértem, hogy ötliteres pezsgõt veszek, és egyedül megiszom.
Csak azt hgyják ki a sztoriból, hogy nem szívük vágyából mennek Gyõrbe, hanem azéert, mert szerzõdés köti õket Salgótarján elhagyására... de ezt csak a helybéliek tudják, a zebramajom nem köti a "tisztelt publikum" orrára.
Múzeum és kegyhely lesz Gyõzikéék salgótarjáni házából, ahol a család viaszszobrát is kiállítják, Gyõzike szerint ez egyértelmû bizonyíték arra, hogy õk a magyar Beckham család. A Romantic frontembere Gyõrbe költözik, mert szeretné, ha lányai balettoznának.
GVFP!!!!