1799
-
qper #973 Állítsuk meg Győzikét!!!!
De hogyan?
Ötletek?
Én még mindig a Stihl fűrászre szavazok. -
#972 nem győzzük:( -
#971 mikor festettük a lakást, a tapétát lekapartuk mindenhol! -
#970 nah ha te lekaparod a festéket a tapétáról akkor mgeszem a kalapom -
#969 Anyni eszünk nincs h lekaparják a festéket, egyből már rákenik -
Gabe18 #968 Hát az úszómester rendberakta,az nem volt kiváncsi a nyavajgására...
Persze Győző ezt is jobban tudja. -
Vegas #967 Én multhéten még itt simogattam szekény bugsit,mostmeg sehol se nincsen :(
Minnyá megkeresem és odaadom egy hanburgeré. -
#966 benne lesz hogy megmérgezték a kutyát? -
#965 ma Győzike!! -
#964 ez az arc bameg
-
#963 van pozitiv? -
Prof William #962 És okosabb mint a gazdi!
Valszeg Győzike mérgezte meg hoyg ne legyen konkurenciája. :) -
#961 hogy negatív kritika is legyen a médiacigányról :] -
#960 jó, néha ablik is füllenthet, de győzőék meg rátesznek egy lapáttal! -
#959 köpni eddig is tudott kikell irni egy táblára a ház falára vigyázat köp :DD -
Aspyrin #958 az egyetlen szereplő aki miatt néha még belepislantok a műsorba, bár úgy hallom mostanában már beszélni kezdett :( -
#957 hogy lophatták el?? vasárnapi blikk:
össze-vissza hazudoznak:P -
#956 hogy tanulhat meg beszélni amikor a szülei olyan hadarva és nyammogva beszélnek hogy néha még énsem értem -
#955 jah egyfelől ez a vérében van, másik meg hogy szinte semmilyen nevelést nem kapott a szüleitől (spagettit kézzel enni, r0xx0rz) -
#954 A Gáspár család elgondolkodott azon, hogy a kis Virágot a nagymamához vinnék addig, amíg ez az óriási felhajtás van körülöttük. Virág ugyanis egyre agresszívabb a rajongókkal és az oviban is furcsán bánnak vele társai. Sőt, a boltban, ha rosszalkodik, senki nem szól rá, csupán mosolyognak, majd rendet raknak utána.
Ez Virág lelkében nagy változásokat hozott. Néhány nappal ezelőtt például egy bevásárlóközpontban vásároltak, amikor egy nő odalépett a kislányhoz, és kérdezgetni kezdte. Erre a pici keményen beszólt a nőnek és otthagyta. A következő alaklommal egy másik rajongót egyszerűen leköpött, amikor arról kérdezték, mikor megy már férjhez.
Ezzel kapcsolatban is érték atrocitások a családot. Több gazdag roma család is felkereste Gáspárékat azzal, hogy adják nekik Virágot, és örökre nyugodt gazdag életet biztosítanak neki, ha fiuk neje lesz.
Ez teljesen kiborította Győzikét. Mindenkinek az üzeni: a kislánya nem eladó.
Azon is elgondolkodott Bea, hogy lehet, hogy csupán nagyobb határozottságra van szüksége Virágnak. A minap például egy butikban gyerekjátékokat nézegetett. Virág azonnal felpattant egy biciklire és tekerni kezdett, mígnem az eladó erélyesen rászólt. Erre Bea felkapta a fejét, majdnem visszaszólt a hölgynek, de látta, hogy Virág megszeppenve abbahagyja a rosszalkodást. (Best híre alapján ma.hu)
virágból is köpködös cigány kurva lessz [köp eggyet] -
#953 azért ez sem semmi. az a szerencsétlen állat nem tehet arról, hogy ilyen a gazdája. asszonnya győző tegnap a fókuszban, hogy akkor engem lopjanak el, vigyenek el engem :D -
#952 igen? mult vasárnap meg megmérgezték..ehh -
#951 LOÁL, ellopták győzike kutyáját most nézem a Blikkben:D -
#950 Ebben neked tökéletesen igazad van. -
#949 Dopeman még elmegy. Lehet hogy ő is barom lesz meg miegymás, de neki legalább van tehetsége, igazi "rapper", nem ugy mint Győzike, még a cigányoknak is szégyen szegény:( -
#948 Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#947 szívemből beszélsz! -
#946 NEEEEEEEEE!!!!! -
#945 Miről?
--------
Én nagyon is örülök hogy vannak ilyen műsorokés november végén pedig beindul a Dopemen és a haverok című valóság show a viva tv-ben!!!Nagy örömömre! -
#944 ez egy hulladék, söpredék, alja famílía
b***asz, nem fér a bőrébe...
egyszerűen csak cigányok.... -
#943 ..és sztem főműsoridőben fogják nyomni -
#942 az év kérdése: miért sztárolnak ennyire egy ilyen hülye barmot? -
#941 wááááá :D -
#940 nem, ma volt az interaktívban:PP -
#939 szupersztár :D -
#938 ugye ez csak vicc? -
#937 mér pont győzikéről van ilyen műsor...egyátalán mér vannak ilyen műsorok? inkább keresnének helyette valami jó filmet vagy sorozatot -
winnie #936 erről már volt szó -
#935 Tudom de nem én találtam ki!
----November végén indul a Dopeman valóság show---- -
qper #934 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Várjávárjá a Sebeők nem ertéeles szupersztár, hanem tévékettős :)
Kótai Misin borultam :DDD