Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Izléstelen ficamok"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
mert délelõtt még pénze se volt!!
REAL MADRID
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
A vörös és arany színû bútorokal berendezett szobába berakta volna azt a "juventus" ágyat.És csodálkozott hogy a nõnek miért nem tetszik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Teco parkoloban gyõzi találkozik az uzsoással mi LOL kamu! 😄D
nem is feltûnõ kocsiból ki másikba be gyanus személy átad vmit gyõzi kiszáll sárgya zacsival /ááánem is látszik hogy pénz van benne/ kocsijába vissza és csá 😄DDDDD
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
cigányra vall ha meglát 2 csepp vért nem tudja magát kontrolálni és azt hiszi itt a vég, és csak ordít.Meg ezek az állandó alkudásai hogy õ szegény, amikor csóró volt biztos nem hirdette ilyen nagyképûen. Játsza az eszét és ebbe fárad bele mindig, és kidõl.De csak így tovább Gyõzike én minden hétfõn jókat nevetek rajtad!!!<#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
És az elõítéleten csak a cigányok tudnának változtatni, közülük is az értelmesebb kis százalék. Nekik is hatalmas hátrányt jelentenek késelõ, segélyen élõ "testvérkéik". Van cigány ismerõsöm, aki ezek szerint szintén egy mocskos rasszista, mert bizony Õ sem bírja elviselni a putriscigányokat (akik miatt rendszerint rá is ferde szemmel néznek.)
Gyõzike meg csak egy szerencsétlen ostoba "sztár", aki élvezi, hogy sírhat a TV-ben. Nem is fogja fel, hogy ezzel veszélybe sodorhatja a családját.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
És erre a legjobb példa ez a fasz gyõzike.
Hogy mit csinálnak? Sajnáltatják magukat
apocalypse
Errõl ennyit...
Tudod az ilyen emberek miatt tart ott a világ ahol tart.. Amit Te képviselsz azt képviselte a nácizmus is... Én az ilyen embereket gyûlölöm akik általánosítanak és gyûlöletet keltenek...
családja , hogy ezekbõl a pénzekbõl élnek teljesen igénytelenûl. De megjegyzem
tisztelet a kivételnek , mert vannak egy kevesen .
Jah, és aki annyira szereti a romákat, annak javaslom, hogy fogjadja be saját lakásába a deák téri metróaluljárólban kolduló tini roma lányt, a gyerekével együtt...
A gimi ahova járok rendelkezik egy szép hosszú folyosóval, ahonnan egy kijárat vezet az udvarra. Az egészet úgy kell elképzelni mint egy T betût, aminek az alsó szára a kijárat. Szóval ezen a kijáraton át egy barátommal kimentünk a büfébe, majd mikor visszaérve beléptünk a bejáraton, jobbra fordultunk az osztályunk felé, mikor észrevettük, hogy a fél iskola felénk néz! Asszittem én nézek ki hülyén, aztán kiderült, hogy 10 méterrel mögöttünk, egy roma asszony éppen anyanyelvünk minden gyönyörû szakszavával dícséri a tanárokat, mert a lánya nem megy egy hete iskolába, õt nem értesítették, minden bizonnyal elrabolták!! Na ennyit az értelemrõl!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Mekkora a gyereked akit megvertek?
Az egyik barátomat is megverték de azok nem cigók voltak akkor mindenkit utálni kell??
Egyébkénz Gyõzikétõl én hányok de nem azért mert cigány inkább azért mert egy primitív bunkó és sajnálatos, hogy ezt ennyien nézik... szegénységi bizonyítvány a fél országról...
Én utálom a cigányokat.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
<#ravasz1>#ravasz1>
Mitõl rap-er ez az izé???
Miért, ez rap-er tényleg????
Én még nem vettem észre semmi zenei tudást benne, nemhogy mûfajba is sorolni....
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
apocalypse
Most tették be a gyomorgyûrût? Attól lett rosszul?