Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott lesz még:
-Sebeõk János
-Csonka András
-Kótai Misi
-Beja asszony
-GYÕZIKE-
a többit elfelejtettem 😄
A tulok meg majd hívja Bejaasszonyt, aki jól megtippeli neki a d-t 😄
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Világ fórumosai egyesüljetek!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
a 40 milkós kérdés tuti valami hasonló bonyolultságú kérdés lesz, amit szintén egy Gyõzihez hasonló kaliberû atomfizikus jegyez le papírra:
Hogy írják helyesen a következõ szót:
/a: kamijon b: kamilyon c: kamion d: kamjon/
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
ide a rozsdás bökõt, hogy elindul a köpködés és mindenki megnézi jól.😊
RTL Klub
20:25 Legyen Ön is Milliomos!
Magyarország legnépszerûbb kvízjátéka Vágó Istvánnal, melyben akár 40 millió forintot is nyerhet!
Különkiadás - Gyõzike és barátai
Valóságshow-dömping várható õsztõl. Az RTL Klub elindítja a Kartell-show-t, melyben Ganxsta Zoleen és haverjain szörnyülködhetünk, Gyõzike hetente varázsol el minket hangos családi életével, indul a ValóVilág negyedik szériája, a VIVA zenetelevízión pedig Dopeman, a nagyszájú rapper életét követik a kamerák.
Megszületett a megállapodás, Dopeman – talán Gyõzike példáján felbuzdulva – beleegyezett, hogy kamerák kövessék minden lépését. Autójában, lakásában, a hangstúdióban, egyszóval mindenütt vele lesz majd a tévéstáb, hogy megörökítse a rapper életének érdekes mozzanatait.
– Én nem mutatványokat adok elõ, mint Ganxsta Zoleeék, én a frankó életemet mutatom meg a nézõknek – meséli Dopeman. –
Egy másfél évvel ezelõtt megszületett álom vált valóra ezzel a megállapodással, hiszen már akkor beadtam a mûsor tervezetét – fejtegeti Dope.
– Nem lesz tabu, a nézõk láthatják majd a családomat, a szeretteimet, a haverjaim életét, és természetesen az enyémet is, ami, higgyék el, nem egyszerû koreográfia szerint zajlik – fejtegeti Laci. – Azt megígérhetem, hogy õszinte leszek, és ez bõven elég lesz ahhoz, hogy felkavarjam az állóvizet – fejezte be nyilatkozatát Dopeman.
Gyõzike, az elsõ számú realitysztár, rengeteg tapasztalatot szerzett a valóságshow mûfajáról. Szerinte Dopeman nem tudja, milyen nagy fába vágta a fejszéjét.
– Szeretem Dopemant, a legjobbakat kívánom neki a mûsorhoz – kezdi udvariasan Gyõzike. – De óva intem attól, hogy könnyelmû legyen, hiszen egy ilyen típusú mûsorba bele is lehet dögleni. Készüljön fel, mert bár hirtelen számos barátra tesz szert, emellett tengernyi ellensége várja majd, hogy hibázzon, és akkor nem ismernek majd kíméletet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A kutyának semmi baja nem volt, hidd el.
Elegem van belõlük. Közel van az pont, amikor megveszem életem elsõ motoros Stihl fûrészét, és lemegyek Salgótarjánba rendetrakni...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mondjuk a Gyõzike utálatot nem szegény kutyán kellett volna kitõlteni szerintem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Eleinte megvoltam vele,de mióta elindult a sorozat nem igazán komálom
Kuncsi
érdeklõdj az RTL-nél!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(dögöljön a szomszéd tehene!)
Stephen(Sing Chi) Chow forever
"Ratyi az egész, nincs itt semmi, fél óra múlva vége.. Hidd el, ratyi az egész"
<#nyes>#nyes>