1799
-
#1100 pf:p -
#1099 kise mered írni hogy Szk rátok ?????
-
obe #1098 természetesen kifogom itt ezen az oldalon is fejteni az érveimet győzivel szemben, csak aztá gyerte vissza hogy elolvasd:) -
Marcsika #1097 Jajjj te kis butuska egyenlőre te vagy a kisebbség nem gyanus??!!Na meg a védenced fajta. -
#1096 30-35 között :) a megnyilvánulásaidból itélve egy elég aluliskolázott beképzelt magas lovon ülő magyar embervagy... kicsit vedd vissza a hangnemet ez nem az a fórum hogy igybeszélhetsz másokkal.. -
obe #1092 nyugi zsilettköpő, nem fenyegettelek, hanem felszólitottalak hogy húzás- a győzifan oldalra, ott csontig berághatod magad győziéknél, ugxhallom uj csicskát keresnek:))
miért gondol a nők debil szárnya(te és tsaid)egyből arra hogy tele a kuki!?, megnyugtatlak csapolják azt rendesen, menetrendszerüen:)
..persze a fogalomzavaraidról nem is beszélve: ratyi az buzit jelent, akkor meg mér keressek kurvát, olyan meg hogy fehérgénsejt??? mond mit akartál irni aszt megmondom hogy nevezik rendesen:)))..legközelebb ne izomból irkálj azt akkor talán megértjük mi is:) -
#1090 akkor ok :-p -
#1089 TITA 2004 is nagy eséllyel kisebbségi,vagy cigány ha így jobban tetszik.
A szavakból amiket használ,ahogy használja látszik... példul "közelibe" -
#1088 Nem vagyok shaman -
#1086 nagy a család :DDD -
#1085 Te Győzikéék valami rokona vagy?
[ŐSZINTÉN KÉRDI] -
reanimator #1084 Háháháháhá :) Ráz a röhögés :) Ez a topik egy harci zóna ergo muszáj benézni ide mindig :) -
Marcsika #1083 sajnos nagyon is sokan vannak szerintem,kész fertő.A Győzi helyett hétfőnként inkább gyereket csinálnának. -
#1082 van aki egyáltalán nézi ezt a sz@rt? -
#1081 Hmm. Tweety stílusa és smiley-használata kísértetiesen emlékeztet TITA-éra, nem? -
#1080 Pff. :) -
#1079 kezdem érteni mért fogod a pártjukat. grat^^
elfelejtettem tegnap nézni:C á -
#1078 Persze sajnálom, ilyen szülőkkel nem csoda, hogy az lesz belőle, ami. Az alma és a fa tipikus esete.
Szerencsére ezt Ő valószínűleg soha sem fogja felfogni... -
#1077 téged :) -
#1076 Itt tényleg idióták vannak na lépek is nehogy megfertőzetek -
#1075 Örűlj neki te bizti szebb vagy. Azé sehol sincs kép rólad félelem a bukástól.
-
#1074 tartom a véleményem de még kiegésziteném rád is :DDD -
#1073 mindenki mondja hogy milyen aranyos...hát az én agyamat kúrvára felbassza az a gyerek idegesítő pöcs -
Marcsika #1072 Egyébként a kutya eltünés valóban a show része,ugy mint az a "megmérgezték a kutyámat" című fejezet is volt,és közben kullancs csípte meg.Én még nem alacsonyodtam le odáig hogy megnézzem ezt ..... emberkét és díszes családját,de újságot sajna olvasok és tele van vele örökké.Már szóltam az újságosnak,hogy vágja ki nyugodtan a róla szóló cikkeket mire megyek,kifizetem csak ne keljen már minden nap erről olvasnom.Erre megkérdezte,hogy szerintem mi marad az újságból ha Győzikét kivágja.? -
#1071 Ez ám a stílus, bravó! A helyesírásod se semmi... -
Marcsika #1070 Huuu ez a Tita vagy mi teljesen romául beszél,észre vettétek??:)Azok tudnak ilyen szépeket ugatni.Kihagyta a "rák" szavacskát. -
#1069 van iazság bennene hagyd magad, a sok kis béna fasztól -
reanimator #1068 Háháháháhá :) -
#1067 Elnézést Bea asszony, nem akartuk megbántani. -
#1065 piár fogás :) -
#1064 az RTL Showgépezete szerintem előre eltervezte buksi ellopását...nekünk eddig 2 kutyánk "távozott" otthonról, egyik se jött haza:( Gyözö kutyája meg kiszökött, tett egy nagy kört (2-3napig..) a városban majd hazament?? ugyanmá -
booyaa #1063 most meg talán vett az asszonynak egy nagyon fullos autót (bár lehet hoo nem árultam el nagy titkot).Na mindegy én sajnos még mindíg azon a lakodalmon kattogok hogy ott mi pénzt elvertek... -
#1062 Hehe. Valahogy úgy. -
#1061 "Na és ezek a jövő emberei??" - Meraztán a familia emberei nagyon ott vannak a szeren. :)
Aki a #964-es képen egy szeretnivaló gyereket lát, az maga a Sátán, vagy egy elmebeteg. -
reanimator #1060 Gyalázkodó vélemények ? Hát ez a véleménnyílvánítás szabadsága.Szar dolog a demokrácia igaz? Éljen és viselkedjen úgy,hogy jókat írhassunk róla. -
#1059 -
#1058 az én véleményemet tartom télleg cigány kurva lessz és köpködös is :DDD -
obe #1057 te is gratulálhatsz magadnak te kis senki(és ő akar itt észt osztani:....Foglalkozás: Jobb ha nem publikálom. Hobby: Semmi az ég világon, esetleg csak a SZÁMÍTÓGÉP, és a KUTYÁK. Jaj és a HORROR minden mennyiségbe :))
nocak, nocak, íme a példa vizet prédikál bort vedel:)))))
mi a faszt lehet ezen a genyón és tetves családján szeretni, tisztelni?!?: csak 1 példát mondj, mert én 300-at csuklóbol idevágok teeee...huzzál innen te liba -
#1056 no comment -
#1055 Gratulálok.