Gyõzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
kemeny ez a topic :)

Szvsz szomoru, hogy ilyen musorok kellenek a nepeknek. Lehet hogy 'vicces' musor, de inkabb szanalmas.
Mintacsalad :)

(Bea 'asszony' a nok szegyene ha kinyitja a szajat :)

Nah, johet a flame :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tirex
ja és ha megfigyelted a "showt" akkor még a telephely is stimmel ( na és persze csak ez az 1 van az országban a forgalmazó szerint.)

Én szívesen elfogadnámazt a kocsit:)
Az biztos használt volt...Benne egy nõi felsõ:)
Hogyan taposta bejja asszony azt apólót!:D

Tirex
akkor ide kuksizz !!!gallardo 40 milla

amellett még otta peugeot 407 a mercedes a nemtom hány tizmillios ház..najo..nem mondok semmit :P

Rafaelo
ja családjának vesz egy 2 személyes kocsit loál :)

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

akko is..ráadásul a csaj hogy ki volt akadva hogy neki nemteccik..lol bazzeg..adja nekem azt csá..amugy csaknéha néha nézem akko is csak azé me jokat lehet röhögni rajta milyen tudatlan P:

Rafaelo
szerintem használtan má kap 15 é :D

nade mennyibe kerül a föntartása javitása mennyit eszik az még pénz

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

499LE..:)

egyetlen egy kérdés..honnan a faszbol van pénze egy 75millkos lamborghinire és közben még gondolom a bankszámlája sem nullázodott le...

Rafaelo
6. o:

nyami
1. Football Manager 2005
2. Fahrenheit
3. 18 Wheels of Steel: Convoy
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. VICCEK
6. Gyõzike
7. Humoros és aranyos képek
8. Battlefield 2
9. A pontos idõ:22:15
10. AUTÓ mánia

szégyen <#szomoru1>

Rafaelo
igen de direkt ugy hogy kellemetlen legyen nekik :D

Nah...
Én most láttam meg ezt a témát!!:)
Sztem jó ez a valóságshow!
De látszik hogy megvan rendezve nem ez a rendes életük!Sztem....

Rafaelo
tegnapi részben poén volt hogy lassan ment azt rádudáltak pedig egy 300 loerõs
kocsival villogott :)

bld
áz: )))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Rafaelo
loál

bld
bocs... bár aszittem meglesz egylövésbõl is...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Rafaelo
egyenlõ volt :DDDDDD

bld
hát azért látszott h folyamatosan borul el az agya.... kellett volna még mellé pár ember h egyenlõ legyen a harc: )

Rafaelo
nemkár :d

bld
ááá énis láttam reméltem h valaki még elcsípi rajtam kívül Fütyit: )))))
ezzel a gyerekkel találkoznék élõben.... nm hiszem h megélné az óvodáskort: ))de most nm offolom szét a topicot ennél jobban szalé h kicsit on legyek:
1. rasszizmus ide oda amennyire a rasszizmus nm európai/kultúrált/normális/emberhez méltó viselkedés... nos sztem ugynannyira cigányság sem az.
2. gyõzike egyébként vicces én si röhögtem már rajta bár bevallom nm iagzán követem a mûsort 2 v.3 részt láttam
3. a flém télleg király jó ksi pörgõs topic nm gondoltam volna h ilyen poén csak így tovább bár kár h az a csaj ki lett moderálva mire ezt beírtma...

Ez azért már kicsit túlzás egy gyerektõl.Mi lesz ebbõl 20 évesen??Jesszusom.<#vigyor2>
Istencsászár
:) hogy megtapsolták mekkoravolt.. csöppet beképzelt a gyerek nagyot fog még koppani

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rafaelo
ja :DDDD baro

hû gyerekek kis Gyõzi a Balázs showban:))))))))))))))))))))
Pontosan a Gyõzõ barátoddal kapcsolatban irunk itt,ha nem tünt volna fel.Kortól,nemtõl függetlenûl.És bocs de õ is cigány,talán ha nem lenne az nem is foglalkoznánk vele ennyit.Látom engem rasszistának neveztél de akkor a TITA-at minek neveznéd??Hmmm érdekes a hozzászólásod.<#puszi>
Hû gyerekek, itt a hozzászólások többsége az utóbbi idõben olyan szánalmas, hogy csak na. :)
Mondjuk sztem nyissatok valahol egy "Utáljuk a cigányokat" topicot, és írkáljatok oda.
Ez hadd maradjon a TV-sorozatos fórum, és a Gyõzõ show-jával írjátok a negatív-pozotív kritikákat, a rasszistáknak nem itt a helye.

Marcsika, ez fõleg neked szólt:
Huuu ez a Tita vagy mi teljesen romául beszél,észre vettétek??:)Azok tudnak ilyen szépeket ugatni.Kihagyta a "rák" szavacskát.

gratulálok, nemtom hány éves lehetsz, de jobb körökben is forgolódhatnál. :)
I.C.ram
Egy ilyen autó 40 millától kezdõdik. Nem tarto mvalószínûnek, hogy minden pénzét erre költi. Sima showelem az egész. Retek kibérelte neki ezt az autót, hogy mutogassa, õk meg felveszik, mintha az övé lenne.
Punker
Flém Off!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Rafaelo
mamá legalább 4 szer leszartál engem te degenerált énmeg nyelem :DDDDDD

<#mf2><#mf2><#mf2>

ReTeK
véletlenül tévedtem ide <#vigyor> elolvastam 2-3 oldalt ez egy istenkirály topig könnyesre röhögtem magam csak így tovább !
üssétek a vasat amíg lehet ...

Drágám,ha valaki jobban utálja nálam a cigányokat és pártfogóikat,alis:Te,az festi magát.<#violent>Különben meg észre vettük,hogy jól érzed itt magad és ez minket szórakoztat.NE MENJ!!<#taps><#action>
Voltan
Jól van, akkor menjél már! Nem kell visszajönni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szerintem is csak bérelt kocsi vagy csak show elem.Nincs ennek annyi pénze.Lakásfelújítás +új Mercedes után.Na na na azért nem mindent kajolunk be kedves RTL Klub.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Gyerekek aki ezt nézi, az támogatta a Lamborghini-jét a kis pöcsnek.

tigeroo
alma:o
Voltan
"Helyesírni meg nem tõled fogok tanulni te analfabéta kis pöcs."

Hahaha. Ez jó. A hozzászólásaid után még van merszed másokat primitívnek nevezni? Nem leszel valami hosszúéletû itt, amit végül is sajnálok, mert szórakoztatsz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

prezi
engem is :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

DanielT
Hmm... jó nagy paraszt vagy ahogy így visszanéztem pár, hozzászólásnak csak jóindulattal nevezhetõ fröcsögésedet. Már a moderátor topikban is van híred, az hozott ide engem is.
aeris
pf:p

Rafaelo
kise mered írni hogy Szk rátok ?????

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

természetesen kifogom itt ezen az oldalon is fejteni az érveimet gyõzivel szemben, csak aztá gyerte vissza hogy elolvasd:)
Jajjj te kis butuska egyenlõre te vagy a kisebbség nem gyanus??!!Na meg a védenced fajta.<#mf2>
Istencsászár
30-35 között :) a megnyilvánulásaidból itélve egy elég aluliskolázott beképzelt magas lovon ülõ magyar embervagy... kicsit vedd vissza a hangnemet ez nem az a fórum hogy igybeszélhetsz másokkal..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nyugi zsilettköpõ, nem fenyegettelek, hanem felszólitottalak hogy húzás- a gyõzifan oldalra, ott csontig berághatod magad gyõziéknél, ugxhallom uj csicskát keresnek:))
miért gondol a nõk debil szárnya(te és tsaid)egybõl arra hogy tele a kuki!?<#nemtudom>, megnyugtatlak csapolják azt rendesen, menetrendszerüen:)
..persze a fogalomzavaraidról nem is beszélve: ratyi az buzit jelent, akkor meg mér keressek kurvát<#nemtudom>, olyan meg hogy fehérgénsejt??? mond mit akartál irni aszt megmondom hogy nevezik rendesen:)))..legközelebb ne izomból irkálj azt akkor talán megértjük mi is:)
Shaman
akkor ok :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
TITA 2004 is nagy eséllyel kisebbségi,vagy cigány ha így jobban tetszik.
A szavakból amiket használ,ahogy használja látszik... példul "közelibe"

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

TITA 2004
Nem vagyok shaman <#nevetes1>

Rafaelo
nagy a család :DDD