1799
  • Sickness
    niki belucscsi is nagy zenész
  • Cat #1260
    http://www.sg.hu/cikkek/39583
  • Chief
    ott a pont!
  • Sickness
    mivel a szakmálya hen-tes ezért lefogja nyúzni a bőrét,a húsát meg megeszik.!
  • Rafaelo
    lol
  • Marcsika
    Jesszusom,ez már tényleg nem tudja mit csináljon jó dolgában.
    Roma törvény:Soha ne dolgozz,lopj,csalj,hazudj,gyilkolj , és sok pénzed lesz.
  • tweety
    Na takarítok eggyett, aztán megyek melózni remélem mire hazaérek má azt írják el is adja "mert ajándékba nem adná a zsugori" egy állatkertnek, mert jobb lenne szegény állatnak a sorsa, mint ilyen barom állat mellettAki a survival-be sírva fakadt a tenyésztett patkányoktólÉs a kutya is elszökött inkább tőle, csak szegényt visszavitték kinlódni
  • criminal law
    Szegény állat, jol kibabrált vele az élet ha győzihez került.

• tweety
    hát a mai blikkből olvasták fel a rtl reggelibe
  • criminal law
    Tényleg vett egy zebrát?
    Annál azért több esze van, ugye?
    Ugye?
    Vagy nem?

• tweety
    "Győzikét Zámbó Jimmy emlékdíjjal jutalmazták. Az ünnepélyről azonban hamar távoznia kellet ugyanis Virágot baleset érte. A kislány a játszótéren volt, amikor a lába beleakadt a mászókába, és leesett." Na ez is világhír mert más gyerekkel nem történik ilyenDe má reggel bemonták a tv-be hogy Győzi Tanzániába vett egy zebrát, és haza is hozza "ez má klinikai eset." Mikor azt nyilatkozta az apja "Jelenleg tökéletesen alkalmatlan arra, hogy átvegye tőlem a stafétabotot.Múltkor is elhívtam segítsen az egyik sertéstelepünkön, az lett a vége, hogy a malacok órákig visítottak a tápra várva" Na szegény zebra mi vár rá akkor??"Évvégén véget ér a fiam tévéműsora, és a Romantic sem lesz örökké a csúcson: miből fogja eltartani magát utána? Félek, hogy a fiaim összemarakodnának a családi vagyonon. Márpedig egy testvérháborúba bele is halnék! "Akkor má csak az örökségé marakodnak majd"Vagy eladja BeátDe mit jutalmaztak rajta Jimmy dijjal, a idiótizmusát?? Na Jimmy foroghat a sírjába
  • Chief
    Igazi lúzer találkozó lesz...
  • Police88
    nah már csak fekete dákó hiányzott.... :P
  • Shaman
    jól hangzik :-ppp
  • tweety
    Hát nem láttátok az előzetesét a jövőheti shownak? "Tanzániába utazott Gáspár Győző és felesége Balla Bea, hogy részt vegyenek egy szafarin." Utána meg végre otthonra talál a barátai és rokonai a malacok közt, és Pákó is vele lessz a disznó farmon
  • Voltan
    Jaja.
    "Há én hülye vagyok, hozzám türelem kell!" :DDDD
  • Shaman
    jah akkor énis megrugdostam volna,de nei már bizot s volt rutinja az ilyen s*ggfejekhez...
  • Rafaelo
    mind igy érzünk :)
  • obe
    a mult heti adásban mikor ezt a "fejszét tanította uszni az a mokus-nah ha én lettem volna az uszóoktató, biztos nem nyeltem volna be a kurvaanyázász a győzitől ugy rugdostam volna a kamera előtt a vizbe hogy csak ugy fröcsögött volna-mi a faszt képzel ez?! tényleg elhiszi avval a májkrém agyával hogy neki mindent lehet, huuuuuu csak akadnék össze vele egyszer
  • Rafaelo
    csak ot dolgoznak az emberek a cigok m eg lopnak
  • tweety
    Végül is az apjának több ezer disznaja van, mutatták a fókuszba 1 hete. De annak a 116 milka adócsalásnak mekkora lehetett a tőkéje?Több milliárd ?? De az apja jobban néz ki attól független mint a teknősbéka fia, aki lassan má isten is akar lenni és ha nem olyat mondanak ami neki is tettszik akkor örjöng. Polgármester is valameik diliházba lessz
  • tweety
    Én csak azé irtam be azt a linket #1223 mert reggeli kávézás közbe olvasatam a bulvárokat, és leesett az állam. Gondoltam nektek is tettszeni fog, De tudtam ez lessz, így nem feltünő hogy nem vette meg a beképzelt majma, azt kell beetetni a néppel Bea miatt kell eladja, mert hát hogy néznének a szomszédok rá ha nem lenne ott a sárga álomhajó? Kell egy nagy hírverés hogy eladja amiről csak álmodhat a disznó pásztor. Hétfőn má Pákóval lesznek a disznók közt, épp egy pillanatra láttam az előzetest
  • Shaman
    autó
  • Shaman
    ez az uató már jó ideje eladó a http://www.hasznaltauto.hu-n....
  • Shaman
    nem lehet,hogy ez a cél? A gyűlöletszítás? Nem bánnám ha vége visszamásznának vagy akár nem önmaguktól visszamenekülnének indiába. Az ottani majd 1 milliárdos népesség mellé ez a pár millió cigány már elfér..
  • akyyy
    lesz majd Virág shów!
  • Voltan
    Na igen.
  • Sickness
    mért kell hogy legyen belőle valami?
    Papa meg az Apa eltartja. :C
  • Voltan
    Hát így aztán semmi sem lesz abból a kis szarosból.
  • Chief
    minden ember ember, de minden ember bőre fehér...
  • Sickness
    de az oviba má az egész kislánynak olyan a haja mint neki sazl trendiek. D:
  • Rafaelo
    ja :DDD
  • obe
    virág milyen durva, 3 éves kb , de töbször volt fogászaton, mint szülinapi zsúron, mer a böszme anyja csokival tömi, azaz szarik rá, eszik amit talál, a dömper tesója gasztronómiai szokásairól külön topicot lehetne nyitni...remélem hétfői adásban láttátok felszólalását a közlekedésről: sok a lúzer az utakon, meg az ittas balek..
  • Rafaelo
    :DDD áz
  • Sickness
    Előttünk van az ovoda ahova jár a virák,minden nap látom ahogy az annya hozza ide,az ovónénik meg puszilgatják meg kinyalják a seggét geci.Elkényesztetettt kis k***a.
  • tweety
    Virág a vártnál is rosszabbul viseli a család kutyájának, Buskinak az eltűnését. A Színes Bulvár Lap szerint a kislány borzalmas napokat élt át, amióta az állat eltűnt. Győzike ötezer forintot felajánlott a nyomravezetőnek. HMM 40 milkás auto, és Tanzániai nyaralás mellett 5000 ft szegény Én nem vettem észre a Virágon amit irtak. Annak secko jedna mi van körülötte De mi volt a százezer forinos jutalommal? Most meg a hapsi aki visszavitte jutalom helyett bizonygathatja nem ő volt a tolvaj.. Wááá csupa ellent mondás ez a show. Én egyébbként ápolónő vagyok egy pszichiátrián, és má várjuk Győzike polgármesteré avatását valameik kórtermünkbe szeretettel. Mert az elnöki poszt má betöltött
  • tweety
    fogadok csak bérelte és azé csak 500 ezerel kezte az alkudozást. Mert 40 milkáná má nem 500ezerné kezd alkudni az ember ha meg is akarja venni, nenem 3-4 milkáná, minimum. Ez is egy jo reklám fogás volt, hogy a nép kábuljon, győzi meg jó madár erre. Kár volt a tesomnak ilyen hitvány fi****áé veszekedni, de ő is megérdemli nem fogom a pártját, má. legalább most ezt a cikket látva tanult ő is.
  • Rafaelo
    kurva annyukat grrrrrrrr
  • tweety
    idesüssetek
  • Magnumrolcsi
    Ja.....