Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz szomoru, hogy ilyen musorok kellenek a nepeknek. Lehet hogy 'vicces' musor, de inkabb szanalmas.
Mintacsalad :)
(Bea 'asszony' a nok szegyene ha kinyitja a szajat :)
Nah, johet a flame :D
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az biztos használt volt...Benne egy nõi felsõ:)
Hogyan taposta bejja asszony azt apólót!:D
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
nade mennyibe kerül a föntartása javitása mennyit eszik az még pénz
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
2. Fahrenheit
3. 18 Wheels of Steel: Convoy
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. VICCEK
6. Gyõzike
7. Humoros és aranyos képek
8. Battlefield 2
9. A pontos idõ:22:15
10. AUTÓ mánia
szégyen <#szomoru1>#szomoru1>
Én most láttam meg ezt a témát!!:)
Sztem jó ez a valóságshow!
De látszik hogy megvan rendezve nem ez a rendes életük!Sztem....
kocsival villogott :)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ezzel a gyerekkel találkoznék élõben.... nm hiszem h megélné az óvodáskort: ))de most nm offolom szét a topicot ennél jobban szalé h kicsit on legyek:
1. rasszizmus ide oda amennyire a rasszizmus nm európai/kultúrált/normális/emberhez méltó viselkedés... nos sztem ugynannyira cigányság sem az.
2. gyõzike egyébként vicces én si röhögtem már rajta bár bevallom nm iagzán követem a mûsort 2 v.3 részt láttam
3. a flém télleg király jó ksi pörgõs topic nm gondoltam volna h ilyen poén csak így tovább bár kár h az a csaj ki lett moderálva mire ezt beírtma...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondjuk sztem nyissatok valahol egy "Utáljuk a cigányokat" topicot, és írkáljatok oda.
Ez hadd maradjon a TV-sorozatos fórum, és a Gyõzõ show-jával írjátok a negatív-pozotív kritikákat, a rasszistáknak nem itt a helye.
Marcsika, ez fõleg neked szólt:
Huuu ez a Tita vagy mi teljesen romául beszél,észre vettétek??:)Azok tudnak ilyen szépeket ugatni.Kihagyta a "rák" szavacskát.
gratulálok, nemtom hány éves lehetsz, de jobb körökben is forgolódhatnál. :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
üssétek a vasat amíg lehet ...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Hahaha. Ez jó. A hozzászólásaid után még van merszed másokat primitívnek nevezni? Nem leszel valami hosszúéletû itt, amit végül is sajnálok, mert szórakoztatsz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
miért gondol a nõk debil szárnya(te és tsaid)egybõl arra hogy tele a kuki!?<#nemtudom>#nemtudom>, megnyugtatlak csapolják azt rendesen, menetrendszerüen:)
..persze a fogalomzavaraidról nem is beszélve: ratyi az buzit jelent, akkor meg mér keressek kurvát<#nemtudom>#nemtudom>, olyan meg hogy fehérgénsejt??? mond mit akartál irni aszt megmondom hogy nevezik rendesen:)))..legközelebb ne izomból irkálj azt akkor talán megértjük mi is:)
A szavakból amiket használ,ahogy használja látszik... példul "közelibe"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.