1799
-
#1221 Akkor tévedtem. Vagyis átvertek... -
Noodlee #1220 Headshot for Győzike vazz ! -
#1219 Engem csak az idegesít, hogy a polotikai műsorokban, a ridióban is ez megy, hogy a betelefonálok panaszkodnak, és hogy bezzeg a győzike virít abban az autóban, mikor emberek éheznek. gondoltam megnyugtatom az országot, hogy nem az övé az autó, és nem kell mást hibáztatni a sajat életük miatt. -
#1218 Anyámék is jártak(2éve) arra és már akkór is ott laktak szóval nem hiszem el hogy nem az övék. Meg azért nem annyira csórik! -
Bhalage #1217 a lamborghinit nem tudom (en azt gondolom hogy nem vette meg ;o meg mibol ugye) de a haz az az o hazuk. jartam arra STban es ott mutattak hogy az az a haz. szal az : ) -
#1216 Jó, hát semmit sem kötelező elhinni. -
#1215 kolosi? -
#1214 ugye nem mondodm komolyan......mond hogy nem
(amugy Codozol még? :D keress meg msnen thx) -
abonyitomz #1213 ja persze ... az ismerősös sztori , nekem meg a rokonom az RTLKLUB vezérigazgatója -
abonyitomz #1212 Győzike a legkirályabb műsor!!!!!!!
(meg majd a Való Világ 4 )
Esti showder elmehet mellette a levesbe! és az összes többi műsor is -
#1211 burn burn burn! -
#1210 Komolyan a müsorban az a kégli nem az övé? -
#1209 Az nem a Győzőék háza, ami a sorozatban van. És természetesen a Lamborghinit sem vette meg. Retekklubos ismerőstől hallottam. Parasztvakítás az egész. Jelzem, szerintem sem kéne így prezentálni a műsort. Ha ezzel próbálják növelni a cigányok renoméját, akkor nagyon melléfogtak. Ezzel a szemét szar műsorral csak gyűlöletet keltenek. Ha a Győzike olyan f*sz, hogy ebbe belemegy pár rongyos milláért, akkor váljék egészségére,de ne csodálkozzon, ha agyonverik egy sötét utcában... -
#1208 Nem adják el a házat!!Már kb. két éve ott laknak vagy több ideje. -
#1207 szerintem soha zebracsík gyár lessz a házból lassan -
#1206 mikor lesz vége a sónak? -
Takezó #1205 hú bazzö :o gázkamrába veleö :o -
#1204 Ha vége a show-nak el is adják jajjj má hányadszor? És azé renoválják át Győzike stilusára,"nem az új tulaj miatt" ha el akarnák adni minek megváltoztatni? -
#1203 hát a berendezéssel együtt biztos nem 30 milla volt :))))))) -
#1202 a bejának is van egy piros micsu-ja meg 1 másik piros kocsija.A házat meg azért vették (ami mellesleg 30 millió volt) mert a győző annya vagy apja nemengedte hogy ott forgassanak náluk valami faluban.Ha vége a show-nak el is adják a kecik.! -
#1201 mert asziszed csak annyi pénze van amit az RTL ad neki? -
haxoror #1200 Győzike egy szánalomtenger a "családjával" együtt.
(Ez nem rasszizmus, ha nem cigányok lennének akkor fehérszemétnek hívnám őket.) -
#1199 többiektől bocs, hogy a múltban vájkálok, de ez az utolsó :)
mint már ahogy mondtam, nem lennék a helyében képzeld el, bár neked nehéz felfogni úgy látom a stílusodból, hogy tudás, a munkádban való elismertség sokkal nagyobb kincs lehet, mint Győzike egész vagyona. Nyomatékosítom NEM LENNÉK A HELYÉBEN. Én nem is akarom, hogy emlékezzenek rám. Tudod a semmi amúgyis többet ér, mint a rossz hírnév. ,,31 évessen ti mit mutattok majd fel?" --> látom te továbbra sem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy nem a pénz jelenti az egyetlen dolgot, amit fel lehet mutatni. Ennek tudatában nincs miről beszélnünk. Reméllem azé megírtetted, hogy mirről bessszzéltem azé, hogy azé :DDDD -
#1198 magának vette azt :D -
#1197 mondod ezt te:
Teljes név: Nevem Senki :))))))))))
-
#1196 basszus, ha valaki már cigány, akkor viselkedhet akármilyen bunkó paraszt módjára, akkoris meg kell dícsérni??? Mi ez, mentelmi jog?? -
#1195 használtan? ::DDDD, hát ahhoz nagyon le kellett volna strapálni 1-2 év alatt (ugyanis ennyi ideje van a piacon) -
#1194 40, ez nem Murcielago -
#1193 egyébként most ezen a Lambon mi olyan nagy téma? irigykedtek rá, vagy mi van? mert nyugodjatok meg, ettől még nem lesz nagyobb a tudása -
#1192 azt az 50 millát már rég elköltötték -
#1191 ki a túrót érdekel megvette-e vagy sem, leszarom, de közülünk hány ember tudná kibérelni is akár??
-
Marcsika #1190 Teljesen mindegy vette vagy bérelte vagy rtl vagy mit tudom én,a lényeg hogy ezt nem kellene igy és ennyire mutogatni a tv képernyőjén.Eddig is volt gyűlölet a kisebbség iránt ezután még több ember fog gyűlölködni.Van aki irigységből,van aki utálatból van aki alapjáraton stb stb.Ezzel,hogy az ő jólétüket reklámozzák,mutogatják egyre rosszabb lesz.Erre példa:Egyik reggel amikor egy iskola előtt mentem el éppen két 8-10 év körüli srác beszélget a padon elég hangosan.
-Megkéne verni valakit,unatkozom.
(erre a másik)
-Jó benne vagyok de kit?
-Hát valami cigányt,olyat mint a Győzike.
-Az jóóóó,akkor keressünk egy cigányt és verjük szét.
Hát ennyit hallottam a párbeszédből,igaz mosolyogtam rajta nagyot de azért elég komoly,hogy ennyi idős gyerekek Győzike fajtát akarnak ütni. -
davos80 #1189 Bazz,most nézem van ilyen topik.Ez a szar ember nem érdemel ennyit... -
#1188 "paraszt" -
#1187 Engem nem nagyon izgat nem csípem Győzikét!Csak azért nézem mert kíváncsi vagyok mekkora "parszt"! -
#1186 Mittudomén. Nem is nagyon izgat, a lényeg, hogy nem az övé, csak parasztvakítás az egész, de látom eléggé bejött. -
#1185 Én úgy tudom hogy a kocsit 5 napra bérelték.#1171 -
#1184 Kezdjük ott, hogy még 300kt sem engedtek az árból, nem hogy 1 millát.
Könyörgöm fogjátok már fel, hogy nem vette meg!!!! Egy ilyen autó nem két fillér. A legfapadosabb is 40 millió biztosításról nem is beszélve!! Vagy kölcsön kapták reklámnak, vagy az RTL bérli, vagy valami RTLes feje rakta be a sajátját a showba. Pár adás után nem is lesz benne a műsorban.
Ha valaki 50 millát kap egy showért (Győzike tuti nem kapott ennyit), akkor sem fogja az egészet 1 azaz 1 db autóra költeni. -
#1183 Ráadásúl még Győzi be is kakílt. -
#1182 a RTL megvetta azt kész nem olyan bonyolult ez vagy meg sem vették
bár ez még úgy is elválik a következő részekben