Győzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<ÕSZINTÉN KÉRDI>ÕSZINTÉN KÉRDI>
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szerencsére ezt Õ valószínûleg soha sem fogja felfogni...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Egy háború vessen véget az összesnek...
Aki a #964-es képen egy szeretnivaló gyereket lát, az maga a Sátán, vagy egy elmebeteg.
nocak, nocak, íme a példa vizet prédikál bort vedel😊))))
mi a faszt lehet ezen a genyón és tetves családján szeretni, tisztelni?!?: csak 1 példát mondj, mert én 300-at csuklóbol idevágok teeee...huzzál innen te liba
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezt nem értem...
"nagyobbik már lassan szétfolyik a padlón.."
virágból is köpködös cigány kurva lessz
ez egy hulladék, söpredék, alja famílía
b***asz, nem fér a bõrébe...
egyszerûen csak cigányok...
Közel van az pont, amikor megveszem életem elsõ motoros Stihl fûrészét, és lemegyek Salgótarjánba rendetrakni ///huhh Arnold lánykorába//
Ekkora hulladékot nem hordott az rtl a hátán.
#964 ez az arc bameg
hogy negatív kritika is legyen a médiacigányról :]
aha, ellopták a dögöt,
egy cigány paraszt (megugy az egész családja)
Ezzel van tele ez a topic. Tudom nem kell ide jönni, megnyugtatok mindenkit, ma voltam itt utoljára, nincs kedvem rasszista, gyalázkodó irígy, gyerekeket se tisztelõ banda közé járni, tisztelet a kivételnek "ha van olyan itt"....
Szóval fontosak az emlékek,csak nem mindegy ,hogyan emlékeznek az emberre.That's the point!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Inkább írkálj az SMS falra a reggeli mûsorban, oda való vagy.
Isten õrizz. Tudod rengeteg embernek többet ér a mûveltség, meg tudás, sõt a munka, amit õ maga elvégez, mint Gyõzike összes pénze, izléstelen háza, autói. Nem kellene magadból kiindulni. Mellesleg mi a bohém abban, hogy Angliában ész nélkül káromkodik valaki???
Na meg Bea az igazi NÕ idézete bele a kamerába: (Real Madrid meccs elõtti bemelegítés, és minndenáron Beckhamet akarták látni). ,,Nézd má bazmeg, az a köcsög direkt a túloldalt fut" NO COMMENT (lehet volt több is, de csak néha csípek el részleteket a mûsorból
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
na lépek is nehogy megfertõzetek