Gyõzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
ki a túrót érdekel megvette-e vagy sem, leszarom, de közülünk hány ember tudná kibérelni is akár??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Teljesen mindegy vette vagy bérelte vagy rtl vagy mit tudom én,a lényeg hogy ezt nem kellene igy és ennyire mutogatni a tv képernyõjén.Eddig is volt gyûlölet a kisebbség iránt ezután még több ember fog gyûlölködni.Van aki irigységbõl,van aki utálatból van aki alapjáraton stb stb.Ezzel,hogy az õ jólétüket reklámozzák,mutogatják egyre rosszabb lesz.Erre példa:Egyik reggel amikor egy iskola elõtt mentem el éppen két 8-10 év körüli srác beszélget a padon elég hangosan.
-Megkéne verni valakit,unatkozom.
(erre a másik)
-Jó benne vagyok de kit?
-Hát valami cigányt,olyat mint a Gyõzike.
-Az jóóóó,akkor keressünk egy cigányt és verjük szét.
Hát ennyit hallottam a párbeszédbõl,igaz mosolyogtam rajta nagyot de azért elég komoly,hogy ennyi idõs gyerekek Gyõzike fajtát akarnak ütni.<#guluszem1>
Bazz,most nézem van ilyen topik.Ez a szar ember nem érdemel ennyit...

Magnumrolcsi
"paraszt"

Magnumrolcsi
Engem nem nagyon izgat nem csípem Gyõzikét!Csak azért nézem mert kíváncsi vagyok mekkora "parszt"!

I.C.ram
Mittudomén. Nem is nagyon izgat, a lényeg, hogy nem az övé, csak parasztvakítás az egész, de látom eléggé bejött.
Magnumrolcsi
Én úgy tudom hogy a kocsit 5 napra bérelték.#1171

I.C.ram
Kezdjük ott, hogy még 300kt sem engedtek az árból, nem hogy 1 millát.

Könyörgöm fogjátok már fel, hogy nem vette meg!!!! Egy ilyen autó nem két fillér. A legfapadosabb is 40 millió biztosításról nem is beszélve!! Vagy kölcsön kapták reklámnak, vagy az RTL bérli, vagy valami RTLes feje rakta be a sajátját a showba. Pár adás után nem is lesz benne a mûsorban.

Ha valaki 50 millát kap egy showért (Gyõzike tuti nem kapott ennyit), akkor sem fogja az egészet 1 azaz 1 db autóra költeni.
Magnumrolcsi
Ráadásúl még Gyõzi be is kakílt.<#gonosz1><#eplus2>

JGTC
a RTL megvetta azt kész nem olyan bonyolult ez vagy meg sem vették
bár ez még úgy is elválik a következõ részekben

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Hát azért ez hogy az Bejá elöbb kihuzatta a Lambó-t mint Õ ez már nekem sok volt

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Magnumrolcsi
Hát de akkór is!Az ilyeneket le kell <#violent><#violent>

Sickness
vagyis roma :S

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
nézzél rá.
hülye cigány.

Magnumrolcsi
Hogy lehet vkinek ennyi esze? 150E-alkudjon egy 40millás kocsiból.
Én többet alkudtam volna min.:1Milliót

Sickness
kitelik tõle!

Magnumrolcsi
150ezret alkudott a 39 990 000 Ft-ból.

Sickness
hát a tegnapi részbõl csak alkudott belõle 150 vagy 300 ezret.utyhogy megvette.

Magnumrolcsi
Akkór meg biztos abból a pénzbõl vette amit a sorozatért kap??!!
Elvileg év végéig foglyák nyomatni a mûsort.

Sickness
Megvette a gecie

Magnumrolcsi
Én úgy tudom hogy a kocsit 5 napra bérelték.

Jano
:C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Hát jó van..
De akkor azt mondd kijjé a a lambo gallardo...^^
LolX

Szabi84
Ti szerintetek Gyõzikée gazdag bazze. Gyõzike be se kerülne 1000 leggazdagabb magyar közé. Háá honnan a faszból venne ilyen kocsit? Ha neki telne ilyenre akkor kicsit több Lambo-t látnátok a utakon. Gyõzike egy csoró kis senki az igazi gazdagokhoz képest.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Jaja...Virág eléggé DISZNÓ!!
De hát még csak pár éves!Nézzük el neki...
Különben visszaadták már BUKSI-t!!!!!
:D
Na pá mentem..

Sephi
Buszke vagyok ratok!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Danee
ezen a sorozaton mekkorákat szoktam röhögni :)
azon a disznó kislányon meg dagadt nõvérén :)

Áá köszi csak a keresést használtam és nem tudtam helyesen beírni a kocsi nevét :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

De ott volt a kocsi: Lamborghini Gallardo E-Gear= 40M FT

Hát....
Nem tom...
Adás/10.000 ft!
Vagy csak több:)

gyáá milyen topik :) Megnéztem a honlapot de a Lamborginit nem találtam, vagy figyelmetlen voltam. Mennyiért vesztegetnek egy ilyen kocsit?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Rafaelo
jó reklám nekik vajon mennyit fizettek reteklubnak ezé?? :DDD

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

I.C.ram
Gonoczkodol?
Viktorr
lekéne lõni ezt a dagadt kis kurvát
nyávog mint egy rossz kurva állandóan

:)

Tirex
miért ma mire nem lehet alkudni ( az adón kívül) ?

Tirex
több info-t talán õk tudnak....forgalmazó

Rafaelo
én aztse tudtam lehet alkudni :O

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

hát akkor kié a kocsi????û
kölcsön??

Tirex
pedig még 150-ezret le is bírt alkudni....akko mibõl????

akko kié a jo istené..én kinézném belöle hogy tényleg megvette baszki..jovan ide sem irok többet me nem a szivem csücske ez a topig :P

Rafaelo
me nemvettemeg :DDDD

Jano
De Te ugye képes vagy rá?! Meg tudod csinálni, érzem!!!!!!!!!!!!!!!!!8

:o)))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Már 50x leírtuk, hogy nem az övé a kocsi!!!! Eléggé hülyének kell lenni ahhoz, hogy bevegyük azt, hogy az övé.
Tirex
vagy meg se vette ?talán?

Neat
Mind a két mondatod igaz! Szerencsétlen egyedûl harcolt a "semmiért" :( sajnálom azért õt.

Tirex
én csak azt nem csipázom , ill nem értem , hogy a hétfõn leadott mûsorban ( ami valamivel korábban forgattak le) már megvette ,akkor most miért eladó a kocsi ?

Rafaelo
:OOOOOOOO

Hát vki élvezi...

Hát nem tom honan van ennyi máni....