Gyõzike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
-Megkéne verni valakit,unatkozom.
(erre a másik)
-Jó benne vagyok de kit?
-Hát valami cigányt,olyat mint a Gyõzike.
-Az jóóóó,akkor keressünk egy cigányt és verjük szét.
Hát ennyit hallottam a párbeszédbõl,igaz mosolyogtam rajta nagyot de azért elég komoly,hogy ennyi idõs gyerekek Gyõzike fajtát akarnak ütni.<#guluszem1>#guluszem1>
Könyörgöm fogjátok már fel, hogy nem vette meg!!!! Egy ilyen autó nem két fillér. A legfapadosabb is 40 millió biztosításról nem is beszélve!! Vagy kölcsön kapták reklámnak, vagy az RTL bérli, vagy valami RTLes feje rakta be a sajátját a showba. Pár adás után nem is lesz benne a mûsorban.
Ha valaki 50 millát kap egy showért (Gyõzike tuti nem kapott ennyit), akkor sem fogja az egészet 1 azaz 1 db autóra költeni.
bár ez még úgy is elválik a következõ részekben
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Én többet alkudtam volna min.:1Milliót
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Elvileg év végéig foglyák nyomatni a mûsort.
De akkor azt mondd kijjé a a lambo gallardo...^^
LolX
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De hát még csak pár éves!Nézzük el neki...
Különben visszaadták már BUKSI-t!!!!!
:D
Na pá mentem..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
azon a disznó kislányon meg dagadt nõvérén :)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Nem tom...
Adás/10.000 ft!
Vagy csak több:)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
kölcsön??
:o)))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?