Gyõzike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tweety
Végül is az apjának több ezer disznaja van, mutatták a fókuszba 1 hete. De annak a 116 milka adócsalásnak mekkora lehetett a tõkéje?<#nemtudom>Több milliárd ?? De az apja jobban néz ki attól független mint a teknõsbéka fia, aki lassan má isten is akar lenni és ha nem olyat mondanak ami neki is tettszik akkor örjöng. Polgármester is valameik diliházba lessz<#ravasz1>

tweety
Én csak azé irtam be azt a linket #1223 mert reggeli kávézás közbe olvasatam a bulvárokat, és leesett az állam. Gondoltam nektek is tettszeni fog, De tudtam ez lessz, így nem feltünõ hogy nem vette meg a beképzelt majma, azt kell beetetni a néppel Bea miatt kell eladja, mert hát hogy néznének a szomszédok rá ha nem lenne ott a sárga álomhajó? Kell egy nagy hírverés hogy eladja amirõl csak álmodhat a disznó pásztor. Hétfõn má Pákóval lesznek a disznók közt, épp egy pillanatra láttam az elõzetest<#eplus2>

Shaman
autó

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
ez az uató már jó ideje eladó a http://www.hasznaltauto.hu-n....

Shaman
nem lehet,hogy ez a cél? A gyûlöletszítás? Nem bánnám ha vége visszamásznának vagy akár nem önmaguktól visszamenekülnének indiába. Az ottani majd 1 milliárdos népesség mellé ez a pár millió cigány már elfér..

akyyy
lesz majd Virág shów!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Voltan
Na igen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sickness
mért kell hogy legyen belõle valami?
Papa meg az Apa eltartja. :C

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Voltan
Hát így aztán semmi sem lesz abból a kis szarosból.

minden ember ember, de minden ember bõre fehér...

...sose azt nézd...

Sickness
de az oviba má az egész kislánynak olyan a haja mint neki sazl trendiek. D:

Rafaelo
ja :DDD

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

virág milyen durva, 3 éves kb , de töbször volt fogászaton, mint szülinapi zsúron<#vigyor1>, mer a böszme anyja csokival tömi, azaz szarik rá, eszik amit talál, a dömper tesója gasztronómiai szokásairól külön topicot lehetne nyitni...remélem hétfõi adásban láttátok felszólalását a közlekedésrõl: sok a lúzer az utakon, meg az ittas balek..<#nyes><#nyes>
Rafaelo
:DDD áz

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Sickness
Elõttünk van az ovoda ahova jár a virák,minden nap látom ahogy az annya hozza ide,az ovónénik meg puszilgatják meg kinyalják a seggét geci.Elkényesztetettt kis k***a.

tweety
Virág a vártnál is rosszabbul viseli a család kutyájának, Buskinak az eltûnését. A Színes Bulvár Lap szerint a kislány borzalmas napokat élt át, amióta az állat eltûnt. Gyõzike ötezer forintot felajánlott a nyomravezetõnek. HMM <#wilting>40 milkás auto, és Tanzániai nyaralás mellett 5000 ft szegény <#rinya> Én nem vettem észre a Virágon amit irtak. <#fejvakaras>Annak secko jedna mi van körülötte<#sniffles> De mi volt a százezer forinos jutalommal? Most meg a hapsi aki visszavitte jutalom helyett bizonygathatja nem õ volt a tolvaj..<#szomoru1> Wááá csupa ellent mondás ez a show. Én egyébbként ápolónõ vagyok egy pszichiátrián, és má várjuk Gyõzike polgármesteré avatását valameik kórtermünkbe szeretettel. Mert az elnöki poszt má betöltött<#nyes>

tweety
fogadok csak bérelte és azé csak 500 ezerel kezte az alkudozást. Mert 40 milkáná má nem 500ezerné kezd alkudni az ember ha meg is akarja venni, nenem 3-4 milkáná, minimum. Ez is egy jo reklám fogás volt, hogy a nép kábuljon, gyõzi meg jó madár erre. Kár volt a tesomnak ilyen hitvány fi****áé veszekedni, de õ is megérdemli nem fogom a pártját, má. legalább most ezt a cikket látva tanult õ is.

Rafaelo
kurva annyukat grrrrrrrr

tweety
idesüssetek <#fejvakaras>

Magnumrolcsi
Ja.....

Voltan
Akkor tévedtem. Vagyis átvertek...

Headshot for Gyõzike vazz !

I.C.ram
Engem csak az idegesít, hogy a polotikai mûsorokban, a ridióban is ez megy, hogy a betelefonálok panaszkodnak, és hogy bezzeg a gyõzike virít abban az autóban, mikor emberek éheznek. gondoltam megnyugtatom az országot, hogy nem az övé az autó, és nem kell mást hibáztatni a sajat életük miatt.
Magnumrolcsi
Anyámék is jártak(2éve) arra és már akkór is ott laktak szóval nem hiszem el hogy nem az övék. Meg azért nem annyira csórik!

a lamborghinit nem tudom (en azt gondolom hogy nem vette meg ;o meg mibol ugye) de a haz az az o hazuk. jartam arra STban es ott mutattak hogy az az a haz. szal az : )

anti hero

Voltan
Jó, hát semmit sem kötelezõ elhinni.

Rafaelo
kolosi?

akyyy
ugye nem mondodm komolyan......mond hogy nem
(amugy Codozol még? :D keress meg msnen thx)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ja persze ... az ismerõsös sztori , nekem meg a rokonom az RTLKLUB vezérigazgatója

Gyõzike a legkirályabb mûsor!!!!!!!
(meg majd a Való Világ 4 )

Esti showder elmehet mellette a levesbe! és az összes többi mûsor is

Guer
burn burn burn!

Tarajos Sül
Komolyan a müsorban az a kégli nem az övé?
Voltan
Az nem a Gyõzõék háza, ami a sorozatban van. És természetesen a Lamborghinit sem vette meg. Retekklubos ismerõstõl hallottam. Parasztvakítás az egész. Jelzem, szerintem sem kéne így prezentálni a mûsort. Ha ezzel próbálják növelni a cigányok renoméját, akkor nagyon melléfogtak. Ezzel a szemét szar mûsorral csak gyûlöletet keltenek. Ha a Gyõzike olyan f*sz, hogy ebbe belemegy pár rongyos milláért, akkor váljék egészségére,de ne csodálkozzon, ha agyonverik egy sötét utcában...

Magnumrolcsi
Nem adják el a házat!!Már kb. két éve ott laknak vagy több ideje.

tweety
szerintem soha <#ticking> zebracsík gyár lessz a házból lassan<#nyes>

Sickness
mikor lesz vége a sónak?

hú bazzö :o gázkamrába veleö :o
tweety
Ha vége a show-nak el is adják jajjj má hányadszor? És azé renoválják át Gyõzike stilusára,"nem az új tulaj miatt" ha el akarnák adni minek megváltoztatni?<#confused>

DJ Bee18
hát a berendezéssel együtt biztos nem 30 milla volt :)))))))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sickness
a bejának is van egy piros micsu-ja meg 1 másik piros kocsija.A házat meg azért vették (ami mellesleg 30 millió volt) mert a gyõzõ annya vagy apja nemengedte hogy ott forgassanak náluk valami faluban.Ha vége a show-nak el is adják a kecik.!

Sickness
mert asziszed csak annyi pénze van amit az RTL ad neki?

Gyõzike egy szánalomtenger a "családjával" együtt.

(Ez nem rasszizmus, ha nem cigányok lennének akkor fehérszemétnek hívnám õket.)

DJ Bee18
többiektõl bocs, hogy a múltban vájkálok, de ez az utolsó :)
mint már ahogy mondtam, nem lennék a helyében képzeld el, bár neked nehéz felfogni úgy látom a stílusodból, hogy tudás, a munkádban való elismertség sokkal nagyobb kincs lehet, mint Gyõzike egész vagyona. Nyomatékosítom NEM LENNÉK A HELYÉBEN. Én nem is akarom, hogy emlékezzenek rám. Tudod a semmi amúgyis többet ér, mint a rossz hírnév. ,,31 évessen ti mit mutattok majd fel?" --> látom te továbbra sem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy nem a pénz jelenti az egyetlen dolgot, amit fel lehet mutatni. Ennek tudatában nincs mirõl beszélnünk. Reméllem azé megírtetted, hogy mirrõl bessszzéltem azé, hogy azé :DDDD

SASboy
magának vette azt :D

nice legs. what time to open?

DJ Bee18
mondod ezt te:
Teljes név: Nevem Senki :))))))))))

DJ Bee18
basszus, ha valaki már cigány, akkor viselkedhet akármilyen bunkó paraszt módjára, akkoris meg kell dícsérni??? Mi ez, mentelmi jog??

DJ Bee18
használtan? ::DDDD, hát ahhoz nagyon le kellett volna strapálni 1-2 év alatt (ugyanis ennyi ideje van a piacon)

DJ Bee18
40, ez nem Murcielago

DJ Bee18
egyébként most ezen a Lambon mi olyan nagy téma? irigykedtek rá, vagy mi van? mert nyugodjatok meg, ettõl még nem lesz nagyobb a tudása <#nyes><#nyes><#nyes>

DJ Bee18
azt az 50 millát már rég elköltötték