59
-
Shadow_THH #19 :DDDDDDDDD
erre csak egy örök klasszikus south park részt tudnék idézni:
-még hogy nem egy nagy cucc letölteni pár zenét! gyere megmutatom... Látod P Diddy kis fiát? Karácsonyra egy szigetet akart neki venni az apukája. De a letöltések miatt.. -Nem! Ugye megkapja a szigetet! Ugye meg? -Látok magam elött egy szigetet a csendes óceánon üresen, birtokos nélkül. De most menjünk tovább... Látod Britney Spearst? A másolás miatt nem mehet az új arany repülőjével. A régi 1 évessel kell járnia szégyen szemre! -Nem! Nem tudtuk, hogy ekkora károkat okozunk! sajnáljuk!
-
Razgon #18 Az összeset. -
#17 Ez igy igaz... Mennyi penzt akarnak ezek meg? -
nenad #16 sztem csak maguk alatt vagjak a fat, az ilyen viselkedes, - jog ide, jog oda - elobb utobb olyan ellenalast valt ki ,hogy sajat magat buktatja meg a szervezet. -
Inquisitor #15 Valjuk be őszintén, a RIAA nem egy jogvédő hanem jogtipró szervezet.
Azt hangoztatják, hogy a Zeneipart védik ... és ez igaz is!
Mert NEM a zenészeket meg a szerzői jogokat védik, hanem az ingyenélő, nagy pénzt zsebre vágó, zenészek szemét kis pénzzel kiszúró, sztárcsináló, gagyi zenével a piacot és médiákat elárasztó "futószalagos zenegyárak"-at akik kiadónak csúfolják magukat.
A RIAA az amerikában szokásos "Pereljünk valakit, mindegy miért csak sok pénz essen le" amerikai mentalitás és ingyenélő közösség oszlops tagja.
Inkább menének dolgozni ...
De pusztuljanak meg, mert akkor is kell jogvédő díjat fizetni, ha a szerző lemond minden anyagi követeléséről! Milyen alapon? És ki kapja? Mert a szerző NEM!
Meg ha kifizetem a rohadt jogvédő díjat a CD, DVD, CD/DVD író, nyomtató!, szkenner!, nyomtatófesték!!!, nyomtatópapír!!! árában, akkor mi a jó édes anyjuk alapján követelnek MÉG pénzt???? -
mondnick #14 Épp ez az hogy Bin Laden nem hogy nem pusztítani fogja, amilyen okos arcnak hírlik, inkább ő találhatta ki -
Muhomak #13 elég undurító
A RIAA már a halottakat sem hagyja békében nyugodni
Én azér kíváncsi lennék , hogy a RIAA dolgozóinak van-e illegális zene a gépén
Szerintem tuti -
Cleawer #12 már meg se lepődök,sajnos.
Azt nem értem hogy milyen okból perelnek be egy halottat?Kártérítés?
Ez enm enevetséges ,ez már a szánalmason is tul lő,nem találok rá szavakat...
korcsok -
#11 no comment :( -
#10 Ott a pont... -
GABOR16 #9 Azt hiszik aki letölti, az megis venné -
Razgon #8 Hol van Bin Laden most, amikor szükség lenne rá? -
d3mentor #7 ez már undorító, amit ezek a pénzéhes mocskok művelnek!
baszki ezeknek már semmi se szent???
méghogy jelentős károk...loál vazz'. -
xavier #6 Vajon mit tölthetett le a mami? Pá kis aranyom pá, vagy a hamvadó cigaretta vég...
Kár hogy nem vették szigorúbban ezt az ügyet.
A hölgy után kellett volna menniük, és ha lehet ott is maradni. -
#5 Úristen, ezeket most már tényleg be kéne támadni rakétevetőkkel. Remélem arabok következő célpontja ők lesznek! -
Razgon #4
Tipikusan a joggal való visszaélés, amit a RIAA művel. Remélem őket is beperelik holtukban. -
Yv@n #3 Be kéne perelni őket kegyeleti jog megsértéséért. -
#2 "A szövetség indoklása szerint az elhunyt több mint 700 zenét tett közzé a világhálón, ezzel megsértette a szerzői jogi törvényt, és !!!!jelentős!!!! károkat okozott a kiadóknak."
JELENTŐS!!! károk. hát hogy csesződjenej meg a kásrukba, hogy nem bírnak tönkre menni ebből a sok "kárból" ***** ****** ***** -
#1 nem normálisak ezek wazz. a mohóság + a hülyeség!
csak egyet üzennék a RIAA illetékesének: