A holtakat is beperli a RIAA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
THE HUNTER coming soon ^^
THE HUNTER coming soon ^^
Lelõni mindet. <#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Meghalok pereljenek letojom :D
Koporsombol meg szedjek ki a rez szogeket azt ertekesitsek.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Komolyan. Ezek a Marsról jöttek?
Tényleg nagy bûn 700(!),azaz hétszáz empéhármat megosztani! 1 átlagos magyar júzernél van vagy 5000 a terabájtos megosztásokról a DC-n meg ne is beszéljünk :D
meg az is csúcs, hogy 12 éves lányokat szivatnak!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
<#boxer>#boxer>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
majd a Kulcsáron az lesz, apukám, akkor.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
"Szakértõk emlékeztettek arra, hogy nem ez az elsõ eset, amikor a RIAA érthetetlen, és felháborodást keltõ pert indít."
Jó dolog széllel szemben hugyozni?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De gondoljunk csak bele: ha megszünne az összes letöltés a világon, akkor hány millió dollár bukás lenne az interneten ? Mert ugye aki letölt,annak sokkal többet kell fizetnie,mint aki csak olvasgat.
Ez a halott ügy meg egyszerûen undorító. De csak égessék magukat.(nyárson)
azzal hogy nem veszem meg a szaros cd-jüket, hanem letöltöm (mert amugy se venném meg boltban) nem kárt okozok nekik, hanem nem kapnak MÉG TÖBB pénzt! Ez nem ugyan az. nagyon keverik itt a fogalmakat.
ellenben:
"<...>Hozzátette, hogy édesanyja ki nem állhatta a személyi számítógépeket, így nem érti, hogyan vádolhatják õt szerzõi joggal védett anyagok illegális terjesztésével."
ez hülye, ezzel gyakorlatilag saját magára (vagy a kedves unokára) terelte a gyanut...
de sajnos a legtöbb igaz amit itt leirtak<#zavart2>#zavart2>
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Rohadt ***ik
GABOR16 írta az okosságot, tetszett:
"Azt hiszik aki letölti, az megis venné"
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
vagy az is lehet, hogy eladta, ugye ugye
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
erre csak egy örök klasszikus south park részt tudnék idézni:
-még hogy nem egy nagy cucc letölteni pár zenét! gyere megmutatom... Látod P Diddy kis fiát? Karácsonyra egy szigetet akart neki venni az apukája. De a letöltések miatt.. -Nem! Ugye megkapja a szigetet! Ugye meg? -Látok magam elött egy szigetet a csendes óceánon üresen, birtokos nélkül. De most menjünk tovább... Látod Britney Spearst? A másolás miatt nem mehet az új arany repülõjével. A régi 1 évessel kell járnia szégyen szemre! -Nem! Nem tudtuk, hogy ekkora károkat okozunk! sajnáljuk!
<#mf1>#mf1>
http://www.lohere.net - a MagyarChan
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Azt hangoztatják, hogy a Zeneipart védik ... és ez igaz is!
Mert NEM a zenészeket meg a szerzõi jogokat védik, hanem az ingyenélõ, nagy pénzt zsebre vágó, zenészek szemét kis pénzzel kiszúró, sztárcsináló, gagyi zenével a piacot és médiákat elárasztó "futószalagos zenegyárak"-at akik kiadónak csúfolják magukat.
A RIAA az amerikában szokásos "Pereljünk valakit, mindegy miért csak sok pénz essen le" amerikai mentalitás és ingyenélõ közösség oszlops tagja.
Inkább menének dolgozni ...
De pusztuljanak meg, mert akkor is kell jogvédõ díjat fizetni, ha a szerzõ lemond minden anyagi követelésérõl! Milyen alapon? És ki kapja? Mert a szerzõ NEM!
Meg ha kifizetem a rohadt jogvédõ díjat a CD, DVD, CD/DVD író, nyomtató!, szkenner!, nyomtatófesték!!!, nyomtatópapír!!! árában, akkor mi a jó édes anyjuk alapján követelnek MÉG pénzt????
A RIAA már a halottakat sem hagyja békében nyugodni
Én azér kíváncsi lennék , hogy a RIAA dolgozóinak van-e illegális zene a gépén
Szerintem tuti
Azt nem értem hogy milyen okból perelnek be egy halottat?Kártérítés?
Ez enm enevetséges ,ez már a szánalmason is tul lõ,nem találok rá szavakat...<#nezze>#nezze><#violent>#violent>
korcsok
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.