422
melyiket használod miért stb melyiket utálod stb csak az érdekesség kedvéért :)
-
#142 Na figyelj Botondkám, igazán leállhatnál.
Te régebben is sajnáltattad magadat, hogy 30k-t fizettél a netért. Hát annyi a net, ha nem tetszik, ne netezz.
Mikor pár éve beszéltünk a kocsikról, mondtad, hogy én beszélek, meg hogy nekem biztos telik 7-es BMW-re. Erre mondtam, hogy nem telik rá, és erre te: nekem telik, mert apám Brüsszelben katonadiplomata.
Na most akkor ki a rongyrázó?
Sajnáltatod magadat, a 30k-s internettel, várod, hogy azt mondjam, hogy nekem ilyenre nem telik és akkor te jössz a dumáddal, hogy hát neked telik.
Egy Passat egyébként nem tizenakárhány millió, hanem kb. 8.
És most nagyon befeszítek: telik Passatra, csak arra nem, hogy ellopják, a biztosító meg mindig kevesebbet fizet ki, meg egyébként sem kellemes.
Nagyon sok ember van, aki ilyen autóval jár, pl. te. -
#141 hát lehet -
#140 hát nagyon messze jársz a valóságtól
másrészt,ha ilyen zsebből fizetek ki 13millert passatra,hogy akár évi 1000-1500km-t is belepumpáljak kategória lenne a srác,akkor a wc-re is taxival járna,nem pedig a bkv-ra panaszkodna,hogy ilyen meg olyan :-) vmint 14-18éves korban elég kevés ember rendelkezik olyan anyagi háttérrel,hogy ilyesmire egyáltalán tervezni tudjon
szal rövidre fogva a dolgot,ő a klasszikus vidéki,a tárgykultúsz hírnőke,a rongyrázás netovábbja :-) -
#139 ja értem, ha én csóró vagyok csóró mindenki -
#138 gyanúsan valószínű ^.^ -
#137 mondjuk lehet, hogy van rá pénze
és akkor miért ne
nemmindkei csoró
lehet, hogy neki mondjuk egy 10 milláéá kocsi normális és max 100-tól lenne rongyrázás -
#136 na akkor ennyit a vidéki tárgykultúszról...neked iskolába járáshoz kell egy passát,mert az menő,meg nagy meg minden,persze praktikusabb lenne egy smart,de nem neked passát kell...és még a vidékieknek van tárgykultúszuk,meg rázzák a rongyot...meg eleve minek kocsi vkinek aki évi 2ezer kilómétert se tesz meg vele?főleg egy 10ensokmilliós passat... -
#135 Tegyük hozzá: jogosan :DDD -
#134 lol vagy bazzee, itt osztod az igét egész nap erre kiderül ha saját helikoptered lenne közlekedni akkor a madarak miatt kelnél ki..... -
#133 Mert akkor korán kéne kelni, mint a pékek :)
De egyébként nincs jogsim, ha tudom, elvitetem magamat :)
Potya rulz
Egyébként ha majd lesz jogsim, akkor tudnék kocsival járni, legalábbis a suliba, de félek, hogy ellopják. Ezért írtam, hogy aki nem fél, az járjon kocsival :) -
#132 szal gyakorlatialg neked semmi nem jó, a tömegközlekedésen tömeg van (milyen meglepő), a kocsi meg drága plusz dugó van, akkor miért nem jársz gyalog? :) -
#131 A sátán találmánya? :D -
#130 Hát én kocsiban használom :)
Nagyon jó, mikor megyek valahová, nem kell kinyitnom az ablakot, mert akkor megcsap a huzat, vagy szívom a benzingőzt.
Ha meg megizzadnék, olyan lennék, mint a moslék, szóval hasznos. -
#129 Az a szar, hogy nincs konkurens egyik városban se. Ha lenne azonnal elkezdenék az utasokért fejleszteni a közlekedés minőségét.
Itt a lentebb említett Szeged-Vásárhely vonalon még kérdőív is volt, hogy mit szeretnek és mit nem az utasok.
-
#128 Úristen!!! Légkondi!!! Komolyan mondom, néha nevetnem kell ezeken a találmányokon! -
#127 Múltkor még úgy volt, hogy az 50 újabb buszban légkondi lesz, és előbb-utóbb az első 50-be is beszerelik. -
#126 nincs légkondi, mert kiszerelték
helyette ventillátorok vannak
egyébként pl. a Volvo busz rohadt büdös, én igyekszem elkerülni -
#125 Miért?
Lehet, hogy megér nyáron fél órát a délutánomból, hogy ne moslékként érjek haza a légkondi nélküli BKV-ról.
Mondjuk az új Volvo buszokban már van légkondi, de hogy mikor fogják bekapcsolni...
De mint már mondtam nem minden esetben lassabb az autó, mert reggel 7 körül, mikor megyek a Hungária körúton, gyorsabb a kocsi, bár van még ülőhely a villamoson, de fűtés nincs.
Mikor jövök, fél 2 felé, már nincs ülőhely, nyáron meleg van, télen hideg, de a kocsi gyorsabb. Kocsival 18 perc volt egyszer, villamossal 25-30. -
#124 Fater BKV-nál dolgozik, úgyhogy én ingyé kapom az éves bérletet, bp-en bárhova elmehetek vele. (Kivéve: Sikló, Libegő) -
#123 a többet utazommal pont a kényelem veszik el :) -
#122 fizeted a 20-30k-s bérletet? -
#121 Pedig így van. Jó, ha pont olyan rossz szakaszon megyek a legrosszabb időben, akkor tényleg nem biztos, hogy jó, de akkor is kényelmesebb, max. többet utazom a kényelemért. -
#120 ja :)
nem álmondtam
egszerüen nincs
(persze lehet olyan részleg ahol méég van)
egszerüen az emberek estig bennmaradnak
-
#119 Vidéken lakik :D
sry :) -
#118 mondjuk ez már nagyon OFF -
#117 hogy bankokban nincs túlóra -
#116 mármint mit? -
#115 ez demagógia -
#114 még mindig LAKOM -
#113 ezt hol álmodtad? :) -
#112 a bankokban ez simán megy (ok, reggelt kivéve) de olyan ott nincs, hogy túlóra -
#111 Taranov, lassabb
lassabb mint a villamos. sokkal
és soxor a busznál is -
#110 NEm vagyok álszent. Így gondolom. -
#109 de a többség árérzékeny
ha te nem vagy az, járj taxival -
#108 Ne légy álszent. Ha van x millám kocsira, van xx ezrem havonta fenntartási díjra, akkor már elvárok egy bizonyos kényelmet. Ha a BKV légkondícionált lenne, télen fűtött, mondjuk olyan hosszú (vagy hosszabb) villamosok lennének, mint a 4-es 6-os, de mindenki ülne (jobb helykihasználás lenne, több ülőhely, mint a távolsági buszokon + vonatokon) akkor mennék vele. És lehetne drágább is akár, de így nem. -
#107 Azon már túl vagyok. A benzinen még nem :) -
#106 -
#105 Ilyenkor azért örülök, hogy vidéken lakok itt még a tömegközlekedés se olyan tömeges és nem gettó minden villamos. :D -
#104 Szal ha gyémántberakású aranyülőhelyek lennének a buszokon, patyolat tisztán és így többen utaznának vele, akkor azok az emberek nagy környezetvédők lennének? Akiknek fontosabb a kényelmük és ezt a pici áldozatot sem tudják meghozni? -
#103 Inkább a BMW vel, mint a BKV val :)