422
melyiket használod miért stb melyiket utálod stb csak az érdekesség kedvéért :)
  • Taranov
    Na figyelj Botondkám, igazán leállhatnál.
    Te régebben is sajnáltattad magadat, hogy 30k-t fizettél a netért. Hát annyi a net, ha nem tetszik, ne netezz.
    Mikor pár éve beszéltünk a kocsikról, mondtad, hogy én beszélek, meg hogy nekem biztos telik 7-es BMW-re. Erre mondtam, hogy nem telik rá, és erre te: nekem telik, mert apám Brüsszelben katonadiplomata.
    Na most akkor ki a rongyrázó?
    Sajnáltatod magadat, a 30k-s internettel, várod, hogy azt mondjam, hogy nekem ilyenre nem telik és akkor te jössz a dumáddal, hogy hát neked telik.

Egy Passat egyébként nem tizenakárhány millió, hanem kb. 8.
    És most nagyon befeszítek: telik Passatra, csak arra nem, hogy ellopják, a biztosító meg mindig kevesebbet fizet ki, meg egyébként sem kellemes.
    Nagyon sok ember van, aki ilyen autóval jár, pl. te.
  • Mike
    hát lehet
  • Botond #140
    hát nagyon messze jársz a valóságtól

másrészt,ha ilyen zsebből fizetek ki 13millert passatra,hogy akár évi 1000-1500km-t is belepumpáljak kategória lenne a srác,akkor a wc-re is taxival járna,nem pedig a bkv-ra panaszkodna,hogy ilyen meg olyan :-) vmint 14-18éves korban elég kevés ember rendelkezik olyan anyagi háttérrel,hogy ilyesmire egyáltalán tervezni tudjon

szal rövidre fogva a dolgot,ő a klasszikus vidéki,a tárgykultúsz hírnőke,a rongyrázás netovábbja :-)
  • Mike
    ja értem, ha én csóró vagyok csóró mindenki
  • Botond #138
    gyanúsan valószínű ^.^
  • Mike
    mondjuk lehet, hogy van rá pénze

és akkor miért ne

nemmindkei csoró

lehet, hogy neki mondjuk egy 10 milláéá kocsi normális és max 100-tól lenne rongyrázás
  • Botond #136
    na akkor ennyit a vidéki tárgykultúszról...neked iskolába járáshoz kell egy passát,mert az menő,meg nagy meg minden,persze praktikusabb lenne egy smart,de nem neked passát kell...és még a vidékieknek van tárgykultúszuk,meg rázzák a rongyot...meg eleve minek kocsi vkinek aki évi 2ezer kilómétert se tesz meg vele?főleg egy 10ensokmilliós passat...
  • DanielT
    Tegyük hozzá: jogosan :DDD
  • Punkerwork
    lol vagy bazzee, itt osztod az igét egész nap erre kiderül ha saját helikoptered lenne közlekedni akkor a madarak miatt kelnél ki.....
  • Taranov
    Mert akkor korán kéne kelni, mint a pékek :)
    De egyébként nincs jogsim, ha tudom, elvitetem magamat :)
    Potya rulz
    Egyébként ha majd lesz jogsim, akkor tudnék kocsival járni, legalábbis a suliba, de félek, hogy ellopják. Ezért írtam, hogy aki nem fél, az járjon kocsival :)
  • Punkerwork
    szal gyakorlatialg neked semmi nem jó, a tömegközlekedésen tömeg van (milyen meglepő), a kocsi meg drága plusz dugó van, akkor miért nem jársz gyalog? :)
  • DanielT
    A sátán találmánya? :D
  • Taranov
    Hát én kocsiban használom :)
    Nagyon jó, mikor megyek valahová, nem kell kinyitnom az ablakot, mert akkor megcsap a huzat, vagy szívom a benzingőzt.
    Ha meg megizzadnék, olyan lennék, mint a moslék, szóval hasznos.
  • Random work
    Az a szar, hogy nincs konkurens egyik városban se. Ha lenne azonnal elkezdenék az utasokért fejleszteni a közlekedés minőségét.

Itt a lentebb említett Szeged-Vásárhely vonalon még kérdőív is volt, hogy mit szeretnek és mit nem az utasok.

• Bandew
    Úristen!!! Légkondi!!! Komolyan mondom, néha nevetnem kell ezeken a találmányokon!
  • Taranov
    Múltkor még úgy volt, hogy az 50 újabb buszban légkondi lesz, és előbb-utóbb az első 50-be is beszerelik.
  • Mike
    nincs légkondi, mert kiszerelték
    helyette ventillátorok vannak

egyébként pl. a Volvo busz rohadt büdös, én igyekszem elkerülni
  • Taranov
    Miért?
    Lehet, hogy megér nyáron fél órát a délutánomból, hogy ne moslékként érjek haza a légkondi nélküli BKV-ról.
    Mondjuk az új Volvo buszokban már van légkondi, de hogy mikor fogják bekapcsolni...
    De mint már mondtam nem minden esetben lassabb az autó, mert reggel 7 körül, mikor megyek a Hungária körúton, gyorsabb a kocsi, bár van még ülőhely a villamoson, de fűtés nincs.
    Mikor jövök, fél 2 felé, már nincs ülőhely, nyáron meleg van, télen hideg, de a kocsi gyorsabb. Kocsival 18 perc volt egyszer, villamossal 25-30.
  • Bandee1987
    Fater BKV-nál dolgozik, úgyhogy én ingyé kapom az éves bérletet, bp-en bárhova elmehetek vele. (Kivéve: Sikló, Libegő)
  • Punkerwork
    a többet utazommal pont a kényelem veszik el :)
  • Mike
    fizeted a 20-30k-s bérletet?
  • Taranov
    Pedig így van. Jó, ha pont olyan rossz szakaszon megyek a legrosszabb időben, akkor tényleg nem biztos, hogy jó, de akkor is kényelmesebb, max. többet utazom a kényelemért.
  • Mike
    ja :)
    nem álmondtam
    egszerüen nincs
    (persze lehet olyan részleg ahol méég van)
    egszerüen az emberek estig bennmaradnak

• Taranov
    Vidéken lakik :D

sry :)
  • Punkerwork
    mondjuk ez már nagyon OFF
  • Punkerwork
    hogy bankokban nincs túlóra
  • Mike
    mármint mit?
  • Mike
    ez demagógia
  • Mike
    még mindig LAKOM
  • Punkerwork
    ezt hol álmodtad? :)
  • Mike
    a bankokban ez simán megy (ok, reggelt kivéve) de olyan ott nincs, hogy túlóra
  • Mike
    Taranov, lassabb
    lassabb mint a villamos. sokkal

és soxor a busznál is
  • Bandew
    NEm vagyok álszent. Így gondolom.
  • Mike
    de a többség árérzékeny
    ha te nem vagy az, járj taxival
  • Taranov
    Ne légy álszent. Ha van x millám kocsira, van xx ezrem havonta fenntartási díjra, akkor már elvárok egy bizonyos kényelmet. Ha a BKV légkondícionált lenne, télen fűtött, mondjuk olyan hosszú (vagy hosszabb) villamosok lennének, mint a 4-es 6-os, de mindenki ülne (jobb helykihasználás lenne, több ülőhely, mint a távolsági buszokon + vonatokon) akkor mennék vele. És lehetne drágább is akár, de így nem.
  • Taranov
    Azon már túl vagyok. A benzinen még nem :)
  • Punkerwork
  • Random work
    Ilyenkor azért örülök, hogy vidéken lakok itt még a tömegközlekedés se olyan tömeges és nem gettó minden villamos. :D
  • Bandew
    Szal ha gyémántberakású aranyülőhelyek lennének a buszokon, patyolat tisztán és így többen utaznának vele, akkor azok az emberek nagy környezetvédők lennének? Akiknek fontosabb a kényelmük és ezt a pici áldozatot sem tudják meghozni?
  • DanielT
    Inkább a BMW vel, mint a BKV val :)