422
melyiket használod miért stb melyiket utálod stb csak az érdekesség kedvéért :)
-
#182 Ettől függetlenül ezzel keménykedtél, és mégis te beszélsz :) -
#181 Mondd, hogy miről döntsek, és döntök :) -
#180 Punker ismer élőben is :-) -
#179 Úgy, hogy azzal keménykedett még régebben. -
#178 amint anyázásba fordul a dolog kapnak :) -
#177 Már olvastam. -
#176 akartok netán büntetőpontot? -
#175 az a gond,hogy közölte,hogy erről ez is a véleménye,meg az is,és most,hogy dönteni kéne,hogy akkor mi,inkább hülyeségekkel vagdalózik -
#174 Na jó bevallom, 15 olajtankerem van, kis suttyók, úgyhogy szart sem értek hozzám képest
szal ezzel a témát be is fejeztük értekezzetek privátban tovább a dolgitokról, szerintem ez itt nem csak engem nem érdekel -
#173 na jó én megyek inkább haza, ilyen agyatlan vita miatt nem túlórázok :) -
#172 #145... -
#171 ezt most nem értem, Botond megtehetné hogy kocsival menjen de azt mondja hogy Pesten hatékonyabb a tömegkezlekedés hogy jön ide hogy az apja mit csinál és mennyit keres? -
#170 ajánlom, hogy vegyetek két rongyot, aztán rázzátok :)
az offolást meg hagyjátok abba -
#169 De igaz. -
#168 Szerinted miért veszik a Passatot?
Kényelmes, biztonságos, jó megjelenést biztosít.
Nem rongyrázás :)
A rongyrázás, amikor nem telik semmire se, csak ami látszik. -
#167 Hát ezaz. De mindjárt jön, hogy az apjának van 7-es BMW-je, aki katonadiplomata, és enyhén szólva sokat keres, de neki csak B2500-a van, arra tudta összekaparni a pénzt, de apja megsajnálta és mondta neki, hogy menjen el Brüsszelbe a BMW-jével. -
#166 ez már a no comment kategória :-) -
#165 nem erről van szó
én nem hintem az észt 270ről,hogy 3gyerek,3szoba 4 kerék oszt jóvan,te meg közlöd,hogy nem kell rongyrázás,csak a passat :-D -
#164 még 7-es BMW-je is van? Na szal nem értem a kettőtök közötti vitát
7-es bömcsi mellett ugyan mi egy passat
hagyjuk már egymást -
#163 270 nm-es vidéki lakásból pesten nem kapsz max 20-at :) -
#162 Nagyon gáz vagy Botond :D
Rögtön előkerült, hogy te hány nm-en laksz, ugyanez volt, amikor én arról beszéltem, hogy nem telik 7-es BMW-re, és te mondtad, hogy neked bizony telik.
Tiszta szégyen vagy szerintem. -
#161 Na látod, te 270-en laksz, de bánt, ha valaki Passat-tal jár. Téged is bánthatna, hogy 270 nm-ed van, mikor 50-en is elférnél. -
#160 mennyi gazdag ember jár ide az sg-re
és még vitatkoznak is
egyiknek 13 mikás kocsija van, a másik 270nm-en szerénykedik
mi meg azt olvassuk, melyikük rázza a rongyot
na szépen elmentek akkor, és offoltok máshol, mert ennek köze nincs a tömegközlekedéshez
-
#159 Vannak 600nm-es villák is. Nézd, aki megteheti, vegye meg.
Most erre mit mondjak?
Neked is gratulálok a 7-es BMW-dhez, nem irigylem, nekem se legyen lelkiismeret furdalásom, hogyha Passattal járok. -
#158 én 270en lakom,szal tudom,de neki csak 40milliója volt lakásra,szal így járt... -
#157 80nm az semmise
-
#156 eliteiskolába a korosztály 0,000000001%a jár,mert annyi a felső 10ezer,nem viszonyítási alap
van egy haverom,milliárdos az apja, 1,5 autó jut egy főre,van benne 40milliós x5től kezdve 1.0 swiftig amit a tvhez adtak minden,26éves a srác most vett 40millióért egy 80nmes pecót,oda jár haza a 7es bmwjével,a barátnőjének egy szaros 1.2es polo jutott csak,de hát ő simán csak gazdag családból származik,de most te se gondolod komolyan,hogy ha felmerül akármilyen vita ő mint konkrét példa felhozható :-D -
#155 :DDDDDDDDD -
#154 :D -
#153 Lelki szemeimmel elképzelem ahogy volt középiskolám elött passatok állnak egyik az elsős Pistikéé a másik az érettségiző Józsikáé hóhó van egy skoda fabia is a sorban ami a tanárbácsié! :D
-
#152 Az más!
Az elit iskolákban (én egy szegény iskolába járok Kőbányán!) mindenkit legalább Passattal, vagy 7-es BMW-vel, Jaguarral visznek (akár a szülők, akár a sofőr), de ott ez nem téma. Ez természetes.
Vidéken pedig egyáltalán nem természetes, mindenki irigykedik, nagyon megnézik, hogy a másiknak mi van, és az életminőségük nagyon alacsony, azért, hogy megvegyék a cuccokat rongyrázásra. -
#151 én csak felhívtam a figyelmedet a gondolatmenetedben lévő visszáságokra :-)
vmint mivel minden általánosítás hülyeség,így ez is az :-) -
#150 -
#149 Hát volt pár beszélgetésünk, amiből kiderült, hogy nem vagyok rászorulva a BKV-ra, de ebben még mi a rongyrázás? Egyébként nem is szoktam ezekről beszélni.
Én egyébként ebben a topikban arról beszéltem, hogy van pár haverom, aki falusi és olyan dolgaik vannak, hogy pl. mikor a Balatonon voltunk, nem jött el vízibiciklizni, mert félóra volt 400 Ft, nem 1 óra. Aztán gondoltuk, hogy ez már beteges, és mondta, hogy ő most erősítőre vagy mire gyűjt. Na azóta is azzal keménykedik, hogy 400k-s erősítője van :)
Na most aki szórakozásra költ ennyit, annak lehetne 400 Ft-ja, hogy ne lógjon ki a társaságból.
Én ezekről a dolgokról beszélek, én nem tartozom ide, mert ha valakivel beülök valahová, nem fogom azt mondani, hogy nem ihat egy kólánál többet, mert arra már nem hívom meg, de azt se mondom, hogy igyál csak valami jó drága koktélt, úgyis annyi pénzünk van, hogy 13 milliós Passat-tal járunk, meghívlak. -
#148 a mondat második fele idézet volt taranovtól :-) -
#147 Biztos vagy te ebben én vidéken járok és itt a busz a menő!
Nem nem külön busz minden gyereknek hanem egy az összesnek. :) -
#146 nekem azt mondta "traktorral" jár :) -
#145 és suliba járáshoz passátot venni rongyrázás,ami mint tudjuk vidéken divat -
#144 annyi az önrész -
#143 10%ot von le a biztosító :-)