Tömegközlekedés vs Autó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a lopástól félnék, ezért félek kicsit a Passat-tól, pedig tetszik.
Már unom a BKV-t, télen hideg van, nyáron meleg, az emberek büdösek, szar az egész, majd lehet, hogy valamikor megváltozik a véleményem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem tudom, lehet, hogy egyszer rákényszerülök, hogy kocsival járjak, mostanság nem fenyeget ez a veszély. Ha meg arra kerül sor, akkor majd megszokom.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Kecsói közlekedés kocsival is gáz a lámpák tök logikátlanok legalábbis amikor ott éltem azok voltak.
A hét és nyolc közötti távolsági busz itt is szardíniás vagy elötte megyek melóba vagy utánna.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mondjuk ha minden nap ebben kéne élnem tuti bekattanék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ha az ember beletörõdik a dugóba, meg majd egszer úgyis eljut oda, ahová menni szeretne, nem olyan vészes 😊
Én a 7 órási 11-esnek nevezett busszal járnék suluiba, ami valahogy 6:55 és 7:05 között jár (pontos érkezést kiszámítani lehetetlen). Ráadásul van amikor távolságit küldenek, arra felférni képtelenség, pedig a hátuljába steppelni tudnék.
Ráadásul a kiba bérlet mostmán 1200Ft :SSSSS
Elég stresszes a munkám (kinek nem), egy húzósabb nap után kedvem, és energiám se lenne a forgalomban az anyázásokat hallgatni, vagy anyázni, dudaszóban idegeskedni (Nyugati környéke).
Inkább járok a tömeggel.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
én használom mind a kettõt
autó:
+ kényelmes, üldögélsz, szól a zene, megy a légkondi, nincs büdös, senki nem mászik a képedbe, vidám dolog kinézegetni a sok lúzerre, aki a megállóben didereg/izzad 😊, nem kell a buszra, induéásra várni
- dugó, drága a benzin, nincs vagy drága a parkolóhely
tömegközlekedés:
+ autóhoz képest soxor gyorsabb, olcsó, vidám dolog elnézegetni az utasokat amint azon háborognak, hogy emnnyi az autós, és mindenki egyedül ül a kocsiban, vannak jó nõk, lehet aludni, olvasni, bambulni
- kosz, bûz, többi ember, hajléktalanok, várni kell
most jó lenne a kocsi ~
Pl. anno télen le is tettem a kocsit mert nem elég nekem vigyáznom elég ha egy idióta a parkoló kocsimnak csúszik már én szívok vagy telinyomják sóval. Lopástól nem félek mert nem egy népszerû kocsi a tolvajok között.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az elõbb említett balesetek;
Szerncsés helyzetben vagyok, 100 méterre sem lakom a buszmegállótól, a munkahelyem elõtt is van egy, és közvetlen járattal utazhatok oda-vissza;
Mindezek ellenére jobban szeretek autózni. Akkor indul, amikor én akarom, nem kell hozzá idõzíteni, a fûtés is jobban szám íze szerinti :-) és a legfontosabb érv, hogy nem szólnak rám, ha szellentek.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én buliba szoktam kocsival menni mivel falun lakok Szeged 10km az utolsó busz meg 22-kor megy az elsõ meg csak 5-kor indul. Viszon nem szoktam inni amúgy se.
Most egy éve buszozok havi 7ezer a bérlet csak távolsági busszal megyek nincs rajta tömeg mert elkerülöm az iskolai járatokat. Persze a 80%-ot cég téríti a bérletbõl így még olcsóbb autót csak hétvégén veszem elõ vagy amikor sokáig bent maradok.
a sok dugo meg idegeskedés egykét életveszélyes helyzet miatt remélem nem én érzek így egyedül ,persze a kocsival jókat lehet kirándulni stb
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"