Tömegközlekedés vs Autó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
az a gond,hogy közölte,hogy errõl ez is a véleménye,meg az is,és most,hogy dönteni kéne,hogy akkor mi,inkább hülyeségekkel vagdalózik
Mike
Na jó bevallom, 15 olajtankerem van, kis suttyók, úgyhogy szart sem értek hozzám képest

szal ezzel a témát be is fejeztük értekezzetek privátban tovább a dolgitokról, szerintem ez itt nem csak engem nem érdekel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punkerwork
na jó én megyek inkább haza, ilyen agyatlan vita miatt nem túlórázok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
#145...
Punkerwork
ezt most nem értem, Botond megtehetné hogy kocsival menjen de azt mondja hogy Pesten hatékonyabb a tömegkezlekedés hogy jön ide hogy az apja mit csinál és mennyit keres?

Mike
ajánlom, hogy vegyetek két rongyot, aztán rázzátok 😊

az offolást meg hagyjátok abba

Taranov
De igaz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Szerinted miért veszik a Passatot?
Kényelmes, biztonságos, jó megjelenést biztosít.
Nem rongyrázás 😊
A rongyrázás, amikor nem telik semmire se, csak ami látszik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát ezaz. De mindjárt jön, hogy az apjának van 7-es BMW-je, aki katonadiplomata, és enyhén szólva sokat keres, de neki csak B2500-a van, arra tudta összekaparni a pénzt, de apja megsajnálta és mondta neki, hogy menjen el Brüsszelbe a BMW-jével.

Botond
ez már a no comment kategória :-)
Botond
nem errõl van szó

én nem hintem az észt 270rõl,hogy 3gyerek,3szoba 4 kerék oszt jóvan,te meg közlöd,hogy nem kell rongyrázás,csak a passat :-D
Mike
még 7-es BMW-je is van? Na szal nem értem a kettõtök közötti vitát

7-es bömcsi mellett ugyan mi egy passat

hagyjuk már egymást

Punkerwork
270 nm-es vidéki lakásból pesten nem kapsz max 20-at 😊

Taranov
Nagyon gáz vagy Botond 😄
Rögtön elõkerült, hogy te hány nm-en laksz, ugyanez volt, amikor én arról beszéltem, hogy nem telik 7-es BMW-re, és te mondtad, hogy neked bizony telik.

Tiszta szégyen vagy szerintem.

Taranov
Na látod, te 270-en laksz, de bánt, ha valaki Passat-tal jár. Téged is bánthatna, hogy 270 nm-ed van, mikor 50-en is elférnél.

Mike
mennyi gazdag ember jár ide az sg-re
és még vitatkoznak is
egyiknek 13 mikás kocsija van, a másik 270nm-en szerénykedik
mi meg azt olvassuk, melyikük rázza a rongyot

na szépen elmentek akkor, és offoltok máshol, mert ennek köze nincs a tömegközlekedéshez

Taranov
Vannak 600nm-es villák is. Nézd, aki megteheti, vegye meg.
Most erre mit mondjak?
Neked is gratulálok a 7-es BMW-dhez, nem irigylem, nekem se legyen lelkiismeret furdalásom, hogyha Passattal járok.

Botond
én 270en lakom,szal tudom,de neki csak 40milliója volt lakásra,szal így járt...
Mike
80nm az semmise

Botond
eliteiskolába a korosztály 0,000000001%a jár,mert annyi a felsõ 10ezer,nem viszonyítási alap

van egy haverom,milliárdos az apja, 1,5 autó jut egy fõre,van benne 40milliós x5tõl kezdve 1.0 swiftig amit a tvhez adtak minden,26éves a srác most vett 40millióért egy 80nmes pecót,oda jár haza a 7es bmwjével,a barátnõjének egy szaros 1.2es polo jutott csak,de hát õ simán csak gazdag családból származik,de most te se gondolod komolyan,hogy ha felmerül akármilyen vita õ mint konkrét példa felhozható :-D
Mike
😄DDDDDDDD

Taranov
😄

Random_
Lelki szemeimmel elképzelem ahogy volt középiskolám elött passatok állnak egyik az elsõs Pistikéé a másik az érettségizõ Józsikáé hóhó van egy skoda fabia is a sorban ami a tanárbácsié! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Taranov
Az más!
Az elit iskolákban (én egy szegény iskolába járok Kõbányán!) mindenkit legalább Passattal, vagy 7-es BMW-vel, Jaguarral visznek (akár a szülõk, akár a sofõr), de ott ez nem téma. Ez természetes.
Vidéken pedig egyáltalán nem természetes, mindenki irigykedik, nagyon megnézik, hogy a másiknak mi van, és az életminõségük nagyon alacsony, azért, hogy megvegyék a cuccokat rongyrázásra.

Botond
én csak felhívtam a figyelmedet a gondolatmenetedben lévõ visszáságokra :-)

vmint mivel minden általánosítás hülyeség,így ez is az :-)
Random_
<#eljen>

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Taranov
Hát volt pár beszélgetésünk, amibõl kiderült, hogy nem vagyok rászorulva a BKV-ra, de ebben még mi a rongyrázás? Egyébként nem is szoktam ezekrõl beszélni.
Én egyébként ebben a topikban arról beszéltem, hogy van pár haverom, aki falusi és olyan dolgaik vannak, hogy pl. mikor a Balatonon voltunk, nem jött el vízibiciklizni, mert félóra volt 400 Ft, nem 1 óra. Aztán gondoltuk, hogy ez már beteges, és mondta, hogy õ most erõsítõre vagy mire gyûjt. Na azóta is azzal keménykedik, hogy 400k-s erõsítõje van 😊
Na most aki szórakozásra költ ennyit, annak lehetne 400 Ft-ja, hogy ne lógjon ki a társaságból.
Én ezekrõl a dolgokról beszélek, én nem tartozom ide, mert ha valakivel beülök valahová, nem fogom azt mondani, hogy nem ihat egy kólánál többet, mert arra már nem hívom meg, de azt se mondom, hogy igyál csak valami jó drága koktélt, úgyis annyi pénzünk van, hogy 13 milliós Passat-tal járunk, meghívlak.

Botond
a mondat második fele idézet volt taranovtól :-)
Random_
Biztos vagy te ebben én vidéken járok és itt a busz a menõ!
Nem nem külön busz minden gyereknek hanem egy az összesnek. 😊

Punkerwork
nekem azt mondta "traktorral" jár 😊

Botond
és suliba járáshoz passátot venni rongyrázás,ami mint tudjuk vidéken divat
Botond
annyi az önrész
Botond
10%ot von le a biztosító :-)
Taranov
Na figyelj Botondkám, igazán leállhatnál.
Te régebben is sajnáltattad magadat, hogy 30k-t fizettél a netért. Hát annyi a net, ha nem tetszik, ne netezz.
Mikor pár éve beszéltünk a kocsikról, mondtad, hogy én beszélek, meg hogy nekem biztos telik 7-es BMW-re. Erre mondtam, hogy nem telik rá, és erre te: nekem telik, mert apám Brüsszelben katonadiplomata.
Na most akkor ki a rongyrázó?
Sajnáltatod magadat, a 30k-s internettel, várod, hogy azt mondjam, hogy nekem ilyenre nem telik és akkor te jössz a dumáddal, hogy hát neked telik.

Egy Passat egyébként nem tizenakárhány millió, hanem kb. 8.
És most nagyon befeszítek: telik Passatra, csak arra nem, hogy ellopják, a biztosító meg mindig kevesebbet fizet ki, meg egyébként sem kellemes.
Nagyon sok ember van, aki ilyen autóval jár, pl. te.

Mike
hát lehet

Botond
hát nagyon messze jársz a valóságtól

másrészt,ha ilyen zsebbõl fizetek ki 13millert passatra,hogy akár évi 1000-1500km-t is belepumpáljak kategória lenne a srác,akkor a wc-re is taxival járna,nem pedig a bkv-ra panaszkodna,hogy ilyen meg olyan :-) vmint 14-18éves korban elég kevés ember rendelkezik olyan anyagi háttérrel,hogy ilyesmire egyáltalán tervezni tudjon

szal rövidre fogva a dolgot,õ a klasszikus vidéki,a tárgykultúsz hírnõke,a rongyrázás netovábbja :-)
Mike
ja értem, ha én csóró vagyok csóró mindenki

Botond
gyanúsan valószínû ^.^
Mike
mondjuk lehet, hogy van rá pénze

és akkor miért ne

nemmindkei csoró

lehet, hogy neki mondjuk egy 10 milláéá kocsi normális és max 100-tól lenne rongyrázás

Botond
na akkor ennyit a vidéki tárgykultúszról...neked iskolába járáshoz kell egy passát,mert az menõ,meg nagy meg minden,persze praktikusabb lenne egy smart,de nem neked passát kell...és még a vidékieknek van tárgykultúszuk,meg rázzák a rongyot...meg eleve minek kocsi vkinek aki évi 2ezer kilómétert se tesz meg vele?fõleg egy 10ensokmilliós passat...
DanielT
Tegyük hozzá: jogosan 😄DD
Punkerwork
lol vagy bazzee, itt osztod az igét egész nap erre kiderül ha saját helikoptered lenne közlekedni akkor a madarak miatt kelnél ki.....

Taranov
Mert akkor korán kéne kelni, mint a pékek 😊
De egyébként nincs jogsim, ha tudom, elvitetem magamat 😊
Potya rulz
Egyébként ha majd lesz jogsim, akkor tudnék kocsival járni, legalábbis a suliba, de félek, hogy ellopják. Ezért írtam, hogy aki nem fél, az járjon kocsival 😊

Punkerwork
szal gyakorlatialg neked semmi nem jó, a tömegközlekedésen tömeg van (milyen meglepõ), a kocsi meg drága plusz dugó van, akkor miért nem jársz gyalog? 😊

DanielT
A sátán találmánya? 😄
Taranov
Hát én kocsiban használom 😊
Nagyon jó, mikor megyek valahová, nem kell kinyitnom az ablakot, mert akkor megcsap a huzat, vagy szívom a benzingõzt.
Ha meg megizzadnék, olyan lennék, mint a moslék, szóval hasznos.

Random work
Az a szar, hogy nincs konkurens egyik városban se. Ha lenne azonnal elkezdenék az utasokért fejleszteni a közlekedés minõségét.

Itt a lentebb említett Szeged-Vásárhely vonalon még kérdõív is volt, hogy mit szeretnek és mit nem az utasok.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bandew
Úristen!!! Légkondi!!! Komolyan mondom, néha nevetnem kell ezeken a találmányokon!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Múltkor még úgy volt, hogy az 50 újabb buszban légkondi lesz, és elõbb-utóbb az elsõ 50-be is beszerelik.

Mike
nincs légkondi, mert kiszerelték
helyette ventillátorok vannak

egyébként pl. a Volvo busz rohadt büdös, én igyekszem elkerülni