A Microsoft napi újraindítást javasol a Tablet PC-k tulajdonosainak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max, ezeknél defaulton ez van beállítva...
Láttál már ilyet egyáltalán közelrõl ?
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
De a M$ a fasza üzletpolitikájával tud lenyomni másokat és nem a csúcsszupi minõségû progijaival, ha még nem tûnt volna fel.
Tudod az a rengeteg per nem véletlenül, vagy irígységbõl indult ám ellenük!!!!
Úgy tûnik ezzel rajtad kívül mindenki tisztában van;)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"bulvármagazin":D tudja mi kell a birka népnek:D Huu, fikázzunk, lázadjunk, wúú wúú..
Ami viszont kiborít a cipõmbõl az ez:
" az elsõ panaszok még tavaly tavasszal jelentek meg, és a vásárlók azóta is hiába várnak a szükséges javításra " <#falbav>#falbav> <#violent>#violent>
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Lassan 1 honapos uptime-ja van, a Tabtip.exe meg csak 8100 KB memoriat hasznal es 3176 KB virtualis memoriat (Taskman)..
Ahogy a micit ismerem csinálnak egy 4 megás programot, ami a hibás alkalmazást naponta leállítja, majd automatice újraíndítja...
Virtuális vagy a fizikai?
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
"hát kínos ügy, de sztem nem ollyan nagy cucc naponta egyszer "ki-bekapcsolni". sztem eleve reggel bekapcsolják és este ki."
Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de en elvarom minden szamitastechnikai eszkozomtol, hogy onnantol kezdve jol mukodjon, hogy bekapcsoltam, egeszen addig, amig en sajat akaratombol ki nem kapcsolom. Ha valami ezt nem teljesiti, akkor az sz.r, masikat kell helyette keresni.
Hogyis? Tavaly tavasszal derult ki. No comment.
a rövid hírekben van egy eldugott, rövidnek alig nevezhetõ cikk, amiben elég érdekes dolgok vannak B.G. levelével kapcs.
ellenben egy ilyen fos, fikázzuk az M$-t cikk meg itt virít fõcímben.
SG Informatikai
és Tudományos
bulvár(hír)magazint
..............
alapítva 1998-ban
"Példaképünk: Blikk"
nevetséges...
Egyébként a memória milyen halmazállapotú? Merthogy attól függõen kell a szigetelõanyagot kiválasztani.
És hova szivárog?
Nem mérgezõ, ha kiszökik a gépbõl? (Szerintem mérgezõ, mert a felhasználók mérgesek lesznek tõle)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
*hihi ** *
"...vagy letöltik a világhálóról a felhasználók által készített batch fájlt, amely bizonyos idõközönként újraindítja az alkalmazást..."
Egy adott alkalmazás lefoglal a memóriából 1MB-ot saját felhasználásra. Telepakolja mindenféle kacattal. Jelzi az oprendszernek hogy az a rész foglalt. Utána felszabadítja azt a 600kB memóriát amit használt... Jelzi az oprendszernek hogy az szabad. 400-kB meg marad lefoglalva.
Nagyvonalakban és részletekbe nem belemenõs stílusban ennyi.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
de a memória szivárgást hogy értik?
1) fogy a memória kártyán/adathordozón/memóriában a hely, mint az öreg system restornál?
2) folyamatosan találomra elfelejt pár bitet a memóriából? (mondjuk a vágólapon lévõ 'SZilviA szeRetem Vékony Aranyos tested, eGYetlenem'-bõl, az marad benn, hogy SZAR VAGY?)
3) elkúródik a memória ha sokat van használva és venni kell újabb alkatrészeket?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
/*WTF?!*/
Én most laptopot használok, de használtam TabletPC-t is. Ezeken a kikapcsoló gomb elöször energiatakarékos üzemmódra kapcsolja a cuccost és késõbb is csak hibernálja magát... Ebben az esetben a memóriaszivárgás igenis létezõ probléma.
"10 MB-ot foglal el, ami azonban néhány hét alatt akár 150 MB"... NÉHÁNY hét! alatt... tehát nem olyan nagy dolog ez. ennek hírnek is nagyobb a füstje, mint a lángja