230
biztos van már ilyen topic, de szerintem a Corona :)
-
#110 edelweiss -
#109 szegény üvegek! -
#108 Itt a király!
http://pix.dox.hu/pix3/e1fcf7468c2cbc74754e85471c8992c6.gif -
#107 A link nem döglött, csak átmenetileg leállt a server ahonnan linkeltem. SZVSZ 1 órán belül menni fog. -
#106 doglott link grat!
amugy meg :
-
#105 Most mindenki álljon fel, és 10 másodpercig némán gyászoljon! -
#104 hozzáteszem, a tuborg szerintem jó, de annyira nem kimagasló (magyarul nekem annyira nem izlik hogy azt mondjam hogy a kedvencem...számomra átlagos) -
#103 nem mondtam hogy szar....
ez csak egy feltevés volt...
a becksre mondtam hogy szar -
#102 hhmmm attól csak a wc-re jár az ember!
Edelweiss a király sör -
#101 -
#100 Ezt szoktam e en is mormogni ha emkelezem a korzikai utamra :DDD -
#99 Az lehet! De en akkor is azt mondom hogy egy jo buzasor (Edelweiss) csakis jeghidegen citrommal a legjobb! -
#98 a meleg, a barna meg a szüretlen söröket kivéve szinte mindegyik jöhet....de ha mindenképp választani kellene akkor valamelyik jobb minőségű forrás vízből készült pils sörre szavaznék... -
#97 azt ugye tudjátok, hogy a citromkarika egy félreértésből vált divattá?
mexikóban a koszos üveg száját törölgették le vele, hogy legalább egymást ne fertőzzék össze akik isszák - vagyis csak a legpukkantabb helyeken volt citrom a közelben, ehez képest európában... -
#96 Borostyán jön be a magyar sörök közül a legjobban, Dreher sem rossz.
Aztán jó még a Heineken meg az Amstel. De bejön pl. a Zipfer, Pilsner, Aranyfácán is.
Meg a Coronita citrommal. :) -
#95 Hát az hiba,hogy gesztenye sört csak ott lehet kapni...:-( -
#94 Barmennyire is ruhhelem a hypermarketeket, de ott szokott lenni par fajta ezek kozul.
Szerencsere egyre tobb "muintezmenyben" rajottek hogy van igeny masra is, ezert egyre tobb pubban, etteremben, kocsmaban van pl buza/gabonasor. (Edelweiss pl)
Jo igaz gesztenye sort azt korzikan kapsz csak
(Egyik passziom hogy ha kulfoldon jarok veszek olyan sort amit meg nem lattam/ittam...van ilyen kurriozum uvegekbol (csak uvegest!) egy szekrenysor-tetonyi :P) -
Shadow_THH #93 ááá ne csináld, összefutott a nyál a számban :D hol lehet ilyeneket kapni? :DDDD hmm gesztenye sör jó lehet -
#92 Nos a kerdes nem is olyan egyszeru! Legalabbis nekem nem! ;)
Ha objektiv akarok maradni, akkor tobb favorit is van:
-Nemet: egyertelmuen a buza/gabonasorok, citromkarikaval...hmmm: Edelweiss, Oberdorfer...Nem gabona: Weiselburger, Warsteiner
-Francia sorok kozul egyertelmuen az 1664(de Kronenbourg) a faforit, mar csak azert is mert ezt legalabb lehet itthon kapni... (Neha van Fischer! Az se rossz)
Nagyritkan viszont orommel veszem a kezembe a keramiuveges "La Cervose Des Ancetres" sort, ami igazi kurriozum :) Masik a korzikai Pietra gesztenyesor!
-Egyertelmu kedvenc meg az amerikai rizssor a American-Bud, a mexikoi Coronita Cerezva es a tok-kommersz Heineken!
-Angol soroket nem igazan "kedvelem", de ha lehet valasztani akkor inkabb vilagos sor, es a : Spitfire! (ha megis barna akkor ale egyertelmuen a nedu, es Bull Dog!) Ir sort nem igazan lehet nalunk kapni. ha megis akkor a Kilkenny a favorit.
Magyar markat nem iszok, ha "nem muszaly" (van ilyen is meccsek utan :P), es ha mar enyire kiveseztem jojjon meg a ket veglet:
-A legdurvabb sor, szvsz az olasz 12%-os La Biere du Demon! A legroszabb szvsz a mexikoi tequila-s kukoricasor, a Desperados! (verbosszuert kialt az ize!)
-
consono #91 Szerintem a Brauperle Forte a legjobb, félbarna 8%-os, isteni! Világosból meg a Carlsberg, szvsz. -
#90 Soproni Ászok
itt a nyugati részen mindenki ezt issza,
vagy Kaiser -t -
Shadow_THH #89 a barna szalon tényleg kimagaslóan jó, de a simától meg nekem van hányingerem :) -
Shadow_THH #88 nem vagyok benne biztos hogy jól irtam a nevét :D mert a mult alkalommal amikor szerencsém volt hozzá nem tudtam rendesen elolvasni. Citrom van a belsejében és az MTV-n is szokták reklámozni Mexico-i sör. -
#87 a dán Tuborg nem szar, ezt baromi gyorsan vond vissza! -
M.A.D. #86 Kúr i óóó zum. -
M.A.D. #85 No, én nemrég ittam valami francia sört. 3 fajtát lehet itthon kapni. 0,33-as és olyan "furcsa" üvege van. A 7.5 százalékos (nem barna) az egész jó volt. És érdekes, édeskés, narancsos? ize van.
Mondjuk, nem innám minden nap. Kuriüzum volt. -
#84 san miguel.szerintem ez a legjobb -
#83 űrméret nem tuti, de nem is azzal foglalkoztam... :D -
#82 Volt egy farönk- bele voltak különböző méretű lyukak esztergálva a korsóknak. ha kértem egy métert akkor KB ilyen sorban kaptam őket: 2L nagylyuk, 1L kisebb lyuk, 0,5L még kisebb, 0,2-0,3L legkisebb lyuk...
Mondanom sem kell, hogy minden külföldi záros határidőn belül asztal alatt volt... -
#81 Már pontosítottam,
1., nem az összes közül a legjobb, hanem a vizsgáltak közül a legjobb (elég sok közül)
2., nem a legjobb, hanem a legjobb vízből készült.
Egyébként lehet a szakértők által legtisztábbnak/leglágyabbnak tartott vízből is szart főzni, de még nem tudjuk, hogy mi számít szarul főzésnek, mivel azt sem tudjuk, hogy mi a legjobb, mit nevezünk jól főzésnek -
#80 amit szeretek: budweiser, staropramen, magyarok közül a dreher classic, barnába az amstell, vagy a szalon.
Ha kicsit fanyarabb izekre vagyom akkor holstein.
amit utálok: (csak hogy legyen flém).
Szerintem minden idők legszarabb söre a becks...egyszerüen hánynom kell ha rágondolok.
jah és TARANOV: hidd el hogy a leg kiválóbb alapanyagokból készül sört is lehet szarul főzni...de akkor még mindig az a legjobb???!?!?! -
Aspyrin #79 mind1 csak lager legyen -
#78 akkor inkább coronita -
Kou #77 Tudtommal a Corona is
-
#76 coronita az kukorica sör? -
Kou #75 Mi a különbség a Corona illetve a Coronita közt? -
Shadow_THH #74 mi legyen? 'De a jó az ami ingyé' van'?.. -
M.A.D. #73 Ilyen hülye topic-címet! Amúgy szerintem az a legjobb, amelyik INGYEN van! :)
-
Shadow_THH #72 -
#71 GILDE