Melyik a legjobb sör?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kicsit fanyarabb izekre vagyom akkor holstein.
amit utálok: (csak hogy legyen flém).
Szerintem minden idõk legszarabb söre a becks...egyszerüen hánynom kell ha rágondolok.
jah és TARANOV: hidd el hogy a leg kiválóbb alapanyagokból készül sört is lehet szarul fõzni...de akkor még mindig az a legjobb???!?!?!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
So cry me a fuckin river, bitch!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
So cry me a fuckin river, bitch!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Módosítom akkor úgy, hogy egy (vagy több) versenyen úgy döntött a zsûri, hogy a Tuborg készül a legjobb vízbõl, ezért azok közül, eszerint a szempont szerint (tehát a vízminõség) a Tuborg volt a legjobb.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Egyébként látszik, hogy jól mûködik a marketing, mert a 3 legjobban reklámozott külföldi sört preferálja mindenki (nem itt a fórumon, bár itt is) ezek pedig: Heinken, Stella, Tuborg. Trendi ezeket a söröket szeretni és trendi még csak meg sem említeni, hogy valaki magyar sört iszik.
Hogy ne legyen megint félreértés: ezek valóban jó sörök! Van még itthon 1 24db-os 3decis Tuborg karton, a Heineken eeeeefogyott, de nagyon jó a Borsodi is, sõt kísérletezek ezekkel a nagyon olcsó Teszkós német sörökkel is, meglepõen jók, eddig 1 vagy 2 fajta volt szerintem ihatatlan(lehet, hogy másnak viszont ízlik).
2.Ki állapítja meg, hogy melyik a legjobb minõségû sör? Van világszervezet, amely egyezményesen elismeri, hogy: "Igen, ez meg ez a a sör készül a legjobb alapanyagokból, tehát ez a legjobb." ?
Szerintem így nézve van legjobb minõségû sör is, vagy legjobb minõségû vízbõl készülõ sör, az más dolog, ha a a te ízlésednek egy másik felel meg.
A legjobbat én sem úgy értettem, hogy az, amelyik neked legjobban ízlik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vagy inkább ne, mert errõl is csak neked lehet bármi fogalmad...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Rohadtul szubjektív ez a melyik sör a legjobb dolog, fõleg azt tudván, hogy senki nem képes 100% megkülönböztetni õket egymástól. Ezzel lehet vitatkozni, csak nincs értelme, mert bárkivel állom a fogadást, hogy lerakok 5 pohár sört, és megmondom, hogy melyik márkák vannak felsorakoztatva, mondja meg melyik-melyik. Láttam egy ilyen tesztet egy bazinagy sörszakértõvel, csak ott 10 fajtával nyomatták és ahányszor próbálták (egymás után) soha nem lett ugyanaz az eredmény, nem találta el a fószer.
Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek jellegzetes ízû sörök, de többen akkora populár szarokat istenítenek (jeles képviselõk: Stella, Heineken) amiket csak akkor lehet esetleg megkülönböztetni, ha egymás után azonnal issza az ember és nagyon figyel.
Egy Guinesst nyilván nem kever össze az ember, de ugyanaz áll az Arany Ászokra is, mert olyan szaga/íze (bráf) nincs egy sörnek se 😊)
Dreher Bak, meg ugyis ugy nez ki, mint a gepikola, lehet ott egybol azt adtak. 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
sörökkel volt alkalmam megismerkedni, németországban 12 évvel ezelõtt csaposként dolgoztam, 9 félét kellett mérnem (mindnek elég gáz íze volt, egyedül a barnasör volt valamelyest iható, kólával vegyítve)
milyen elvetemült lélek mond olyat, hogy "szar keserû"????
én speciel olyxan állásponton vagyok,hogy minél kerserûbb, annál jobb!!!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.