Melyik a legjobb sör?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 fajta ember van: a f*sz, a p*nci, és a segg. az első kettő jól megvan egymással. A segg meg szarik az egészre!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
...what\'s for You, will not pass You by...
- Radeberger
- Wernesgrüner
- Wieselburger
- Bitburger
- Warsteiner
- Leffe
Középkategria:
- Tuborg
- Krusovice
Csak gyõzzem megfizetni! <#wilting>#wilting><#eljen>#eljen>
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
WWFSMD?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
hamm akkor Te vagy az Én emberem!
És hogyan iszod?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
ez csak egy feltevés volt...
a becksre mondtam hogy szar
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Edelweiss a király sör
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
mexikóban a koszos üveg száját törölgették le vele, hogy legalább egymást ne fertõzzék össze akik isszák - vagyis csak a legpukkantabb helyeken volt citrom a közelben, ehez képest európában...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aztán jó még a Heineken meg az Amstel. De bejön pl. a Zipfer, Pilsner, Aranyfácán is.
Meg a Coronita citrommal. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szerencsere egyre tobb "muintezmenyben" rajottek hogy van igeny masra is, ezert egyre tobb pubban, etteremben, kocsmaban van pl buza/gabonasor. (Edelweiss pl)
Jo igaz gesztenye sort azt korzikan kapsz csak <#bee1>#bee1>
(Egyik passziom hogy ha kulfoldon jarok veszek olyan sort amit meg nem lattam/ittam...van ilyen kurriozum uvegekbol (csak uvegest!) egy szekrenysor-tetonyi 😛)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ha objektiv akarok maradni, akkor tobb favorit is van:
-Nemet: egyertelmuen a buza/gabonasorok, citromkarikaval...hmmm: Edelweiss, Oberdorfer...Nem gabona: Weiselburger, Warsteiner
-Francia sorok kozul egyertelmuen az 1664(de Kronenbourg) a faforit, mar csak azert is mert ezt legalabb lehet itthon kapni... (Neha van Fischer! Az se rossz)
Nagyritkan viszont orommel veszem a kezembe a keramiuveges "La Cervose Des Ancetres" sort, ami igazi kurriozum 😊 Masik a korzikai Pietra gesztenyesor!
-Egyertelmu kedvenc meg az amerikai rizssor a American-Bud, a mexikoi Coronita Cerezva es a tok-kommersz Heineken!
-Angol soroket nem igazan "kedvelem", de ha lehet valasztani akkor inkabb vilagos sor, es a : Spitfire! (ha megis barna akkor ale egyertelmuen a nedu, es Bull Dog!) Ir sort nem igazan lehet nalunk kapni. ha megis akkor a Kilkenny a favorit.
Magyar markat nem iszok, ha "nem muszaly" (van ilyen is meccsek utan 😛), es ha mar enyire kiveseztem jojjon meg a ket veglet:
-A legdurvabb sor, szvsz az olasz 12%-os La Biere du Demon! A legroszabb szvsz a mexikoi tequila-s kukoricasor, a Desperados! (verbosszuert kialt az ize!)
<#wow3>#wow3><#vigyor>#vigyor>
itt a nyugati részen mindenki ezt issza,
vagy Kaiser -t
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Mondjuk, nem innám minden nap. Kuriüzum volt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mondanom sem kell, hogy minden külföldi záros határidõn belül asztal alatt volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1., nem az összes közül a legjobb, hanem a vizsgáltak közül a legjobb (elég sok közül)
2., nem a legjobb, hanem a legjobb vízbõl készült.
Egyébként lehet a szakértõk által legtisztábbnak/leglágyabbnak tartott vízbõl is szart fõzni, de még nem tudjuk, hogy mi számít szarul fõzésnek, mivel azt sem tudjuk, hogy mi a legjobb, mit nevezünk jól fõzésnek
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.