Melyik a legjobb sör?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Radek
ki ismeri a (S)opronig (M)ászok-ot?

3 fajta ember van: a f*sz, a p*nci, és a segg. az első kettő jól megvan egymással. A segg meg szarik az egészre!

Gabesz amd64
esetleg a füstött nem szereti a fejed!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Jol ismered talán?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Én csak citrommal!és nem a szürtett!

Borcsa
a Staropramen

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Punkerwork
<#szomoru1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

eLviRA
nagyon.

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
vasárnap fájt?

eLviRA
meg a Stellát is szeretem. jóillatú. <#vigyor3>

Premium kategória:

- Radeberger
- Wernesgrüner
- Wieselburger
- Bitburger
- Warsteiner
- Leffe

Középkategria:

- Tuborg
- Krusovice

Csak gyõzzem megfizetni! <#wilting><#eljen>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

eLviRA
vagy a mézest vagy a bort nem szereti a fejem.

Punkerwork
mézessel 😊

eLviRA
hidegen, citrommal, szívószállal! <#hawaii>

Punkerwork
lassan leszoktatom róla 😊

efti
Radler rulz! <#vigyor2>

Éppen az, amelyiket iszom...

Bandee1987
Tesco<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

magus
Viking
Tesco
Holba
Sárkány
Borostyán

Gabesz amd64
Te is szereted az Edelweiss-t!
hamm akkor Te vagy az Én emberem!

És hogyan iszod?

eLviRA
edelweiss

Gabesz amd64
szegény üvegek!<#rinya>

GregSB
A link nem döglött, csak átmenetileg leállt a server ahonnan linkeltem. SZVSZ 1 órán belül menni fog.

Seaweed
doglott link grat!

amugy meg :
Match
hozzáteszem, a tuborg szerintem jó, de annyira nem kimagasló (magyarul nekem annyira nem izlik hogy azt mondjam hogy a kedvencem...számomra átlagos)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
nem mondtam hogy szar....
ez csak egy feltevés volt...
a becksre mondtam hogy szar

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Gabesz amd64
hhmmm attól csak a wc-re jár az ember!

Edelweiss a király sör

GregSB

Seaweed
Ezt szoktam e en is mormogni ha emkelezem a korzikai utamra 😄DD
Seaweed
Az lehet! De en akkor is azt mondom hogy egy jo buzasor (Edelweiss) csakis jeghidegen citrommal a legjobb!
Lesszi
a meleg, a barna meg a szüretlen söröket kivéve szinte mindegyik jöhet....de ha mindenképp választani kellene akkor valamelyik jobb minõségû forrás vízbõl készült pils sörre szavaznék...

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Dzsini
azt ugye tudjátok, hogy a citromkarika egy félreértésbõl vált divattá?
mexikóban a koszos üveg száját törölgették le vele, hogy legalább egymást ne fertõzzék össze akik isszák - vagyis csak a legpukkantabb helyeken volt citrom a közelben, ehez képest európában...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BaLeeX
Borostyán jön be a magyar sörök közül a legjobban, Dreher sem rossz.

Aztán jó még a Heineken meg az Amstel. De bejön pl. a Zipfer, Pilsner, Aranyfácán is.

Meg a Coronita citrommal. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

krisztike
Hát az hiba,hogy gesztenye sört csak ott lehet kapni...:-(

Seaweed
Barmennyire is ruhhelem a hypermarketeket, de ott szokott lenni par fajta ezek kozul.
Szerencsere egyre tobb "muintezmenyben" rajottek hogy van igeny masra is, ezert egyre tobb pubban, etteremben, kocsmaban van pl buza/gabonasor. (Edelweiss pl)
Jo igaz gesztenye sort azt korzikan kapsz csak <#bee1>

(Egyik passziom hogy ha kulfoldon jarok veszek olyan sort amit meg nem lattam/ittam...van ilyen kurriozum uvegekbol (csak uvegest!) egy szekrenysor-tetonyi 😛)
ááá ne csináld, összefutott a nyál a számban 😄 hol lehet ilyeneket kapni? 😄DDD hmm gesztenye sör jó lehet <#bee1>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Seaweed
Nos a kerdes nem is olyan egyszeru! Legalabbis nekem nem! 😉
Ha objektiv akarok maradni, akkor tobb favorit is van:

-Nemet: egyertelmuen a buza/gabonasorok, citromkarikaval...hmmm: Edelweiss, Oberdorfer...Nem gabona: Weiselburger, Warsteiner
-Francia sorok kozul egyertelmuen az 1664(de Kronenbourg) a faforit, mar csak azert is mert ezt legalabb lehet itthon kapni... (Neha van Fischer! Az se rossz)
Nagyritkan viszont orommel veszem a kezembe a keramiuveges "La Cervose Des Ancetres" sort, ami igazi kurriozum 😊 Masik a korzikai Pietra gesztenyesor!
-Egyertelmu kedvenc meg az amerikai rizssor a American-Bud, a mexikoi Coronita Cerezva es a tok-kommersz Heineken!
-Angol soroket nem igazan "kedvelem", de ha lehet valasztani akkor inkabb vilagos sor, es a : Spitfire! (ha megis barna akkor ale egyertelmuen a nedu, es Bull Dog!) Ir sort nem igazan lehet nalunk kapni. ha megis akkor a Kilkenny a favorit.
Magyar markat nem iszok, ha "nem muszaly" (van ilyen is meccsek utan 😛), es ha mar enyire kiveseztem jojjon meg a ket veglet:
-A legdurvabb sor, szvsz az olasz 12%-os La Biere du Demon! A legroszabb szvsz a mexikoi tequila-s kukoricasor, a Desperados! (verbosszuert kialt az ize!)

<#wow3><#vigyor>
Szerintem a Brauperle Forte a legjobb, félbarna 8%-os, isteni! Világosból meg a Carlsberg, szvsz.
LittleL
Soproni Ászok

itt a nyugati részen mindenki ezt issza,
vagy Kaiser -t

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

a barna szalon tényleg kimagaslóan jó, de a simától meg nekem van hányingerem 😊

nem vagyok benne biztos hogy jól irtam a nevét 😄 mert a mult alkalommal amikor szerencsém volt hozzá nem tudtam rendesen elolvasni. Citrom van a belsejében és az MTV-n is szokták reklámozni Mexico-i sör.

Mike
a dán Tuborg nem szar, ezt baromi gyorsan vond vissza!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kúr i óóó zum.

No, én nemrég ittam valami francia sört. 3 fajtát lehet itthon kapni. 0,33-as és olyan "furcsa" üvege van. A 7.5 százalékos (nem barna) az egész jó volt. És érdekes, édeskés, narancsos? ize van.
Mondjuk, nem innám minden nap. Kuriüzum volt.

bobka
san miguel.szerintem ez a legjobb

bobka.uw.hu

fifi
ûrméret nem tuti, de nem is azzal foglalkoztam... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Volt egy farönk- bele voltak különbözõ méretû lyukak esztergálva a korsóknak. ha kértem egy métert akkor KB ilyen sorban kaptam õket: 2L nagylyuk, 1L kisebb lyuk, 0,5L még kisebb, 0,2-0,3L legkisebb lyuk...
Mondanom sem kell, hogy minden külföldi záros határidõn belül asztal alatt volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Már pontosítottam,

1., nem az összes közül a legjobb, hanem a vizsgáltak közül a legjobb (elég sok közül)
2., nem a legjobb, hanem a legjobb vízbõl készült.

Egyébként lehet a szakértõk által legtisztábbnak/leglágyabbnak tartott vízbõl is szart fõzni, de még nem tudjuk, hogy mi számít szarul fõzésnek, mivel azt sem tudjuk, hogy mi a legjobb, mit nevezünk jól fõzésnek

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.