Film Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timbo

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Slumdog Millionaire
Ha az, megint átadom 😄

zaki

zsutyesz
ez lett volna...

Ale Alonso! poppe fan club™

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club™

nem hinném 😊 max 5-8 évvel szerintem... de valahogy nekem a mûvei kimaradtak... lehet h ez a pár év hiányzott hozzá pont... de az örökzöld mondásaiból sok megmaradt 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

poppe
ez a legjobb filmje, meg a deconstructing harry 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

zsutyesz
nekem egyik nagy kedvencem...akkor most öreg vagyok? <#rinya>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

42-ben volt a jobboldali szereplõ 7éves 😊 egyébként nem sok filmjét láttam... vagy csak nem ugrik be helybõl, h mikben szerepelt, amiket láttam 😊 az idõsebb korosztálynak volt nagy kedvence...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

poppe
csak jeleztem hogy sejtem melyik film ez 😉

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

zsutyesz
ez nem a "Melyik filmben mondták?" topik <#ravasz1>

poppe
pontosan 1942-ben fedeztem fel a nõket 😉

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

zsutyesz

Rendben 😉

Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)

zaki
olyasmi, inkább thriller-dráma

Horror, ugye? Azok egyáltalán nem tudnak lekötni.

zaki
eden lake is ajánlott...

A csodálatos elmét, reader-t, elcserélt életeket mindenképp nézd meg. Hart háborúja szvsz szar, a legutolsót nem láttam.

Konkrétan melyik?

Ezek ilyen nagyon jó filmek amiket alap, hogy mindenki látott, vagy csak én nem láttam? Tehát végülis arra vagyok kíváncsi, hogy megnézzem ezeket a filmeket annyira jók? 😊

Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)

Biztos, hogy az 😊

zaki
<#eljen>

REALista
Eden lake😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
nem biztos, de sztem 80%, hogy az... 😄

Trisztin
ennyibõl??? vazzzee...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

zaki

zaki
Egy csodálatos elme

Arms

Hart háborúja
Még mindig nincs film a gépemen, átadom 😄

Arms

off: Broatka, ha letöltesz egy Gom playert, annak a segítségével tudod állítani a feliratokat. Mellesleg sokkal jobb, mint az összes többi lejátszó.. 😉

The Reader
Átadom, nincs most film a gépemen

zaki

ProGabe
<#eljen>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
elcserélt életek?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nincs

Broafka
köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

zsutyesz
akkor most van valami feladvány?

Mármint amivel a feliratot tudod szerkeszteni? Ahhoz én ezt használom.

Broafka
off:
gondoltam a filmesek között kérdezem, tud valaki oylan programot, amivel a feliratot a filmhez tudom igazítani?
tudna ebben valaki segíteni nekem, köszi
on

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Köszönöm mindenkinek! Tényleg az😊)

Trisztin
hosszában tépkedsé papír alapján biztos 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Carlos
Langolier lesz szerintem. Isten film!
Mekkora királyság volt ez még annó...

Háhá, toomy:

Þór vígi þessi rúnar

Huhuhúúú mennyire szerettem ezt a filmet 😊 Nagyon félelmetes volt kisgyerekként nézni 😊

szerintem is 😊

REALista
Szerintem ez lesz az.

Hali!

Ez tényleg egy igazi kvíz lesz, mert én magam sem tudom a film címét. Viszont mivel ti annyira tapasztaltak vagytok, reménykedem benne, hogy tudtok segíteni. Egyetlen egy jelenet maradt meg bennem tisztán, mert már vagy 10 éve láttam azt a filmet (elsõ info!) Annyi az egész, hogy egy fazon aki feltehetõen õrült, ül egy repülõn, és hosszában tépked egy papírt. Közben pánikhangulat uralkodik, mert mindenki fél valami idegen (értsd: természetfeletti, megmagyarázhatatlan) támadástól.
Még valami olyasmi is rémlik, hogy sikeresen leszáll a repülõ, de a repülõtér ahová érkeznek teljesen üres, és kihalt. Talán még hullákat is találnak, de erre nem vennék mérget. A film nyilvánvalóan valami horror, vagy thriller, de erre én is csak következtettem. Remélem valakinek beugrik, szívesen várok tippeket is aminek utánajárhatok.
Köszönöm!

talált 😊 nagyon jó film... nem hittem egyébként, hogy ennyire gyorsan fog menni... kevin bacon egyik kedvenc színészem, mert mesterien tudja alakítani a szerepeit... néha alig lehet róla eldönteni, hogy most akkor melyik oldalon áll, esetleg elmebeteg vagy épp ellenkezõleg: nagyon is normális és intelligens 😊 a pokoli leckében (sleepers) sem volt egyszerû szerepe...

REALista
Gyilkos törvény