Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az, megint átadom 😄
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ale Alonso! poppe fan club™
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)
Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Még mindig nincs film a gépemen, átadom 😄
Átadom, nincs most film a gépemen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gondoltam a filmesek között kérdezem, tud valaki oylan programot, amivel a feliratot a filmhez tudom igazítani?
tudna ebben valaki segíteni nekem, köszi
on
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Mekkora királyság volt ez még annó...
Háhá, toomy:

Þór vígi þessi rúnar
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ez tényleg egy igazi kvíz lesz, mert én magam sem tudom a film címét. Viszont mivel ti annyira tapasztaltak vagytok, reménykedem benne, hogy tudtok segíteni. Egyetlen egy jelenet maradt meg bennem tisztán, mert már vagy 10 éve láttam azt a filmet (elsõ info!) Annyi az egész, hogy egy fazon aki feltehetõen õrült, ül egy repülõn, és hosszában tépked egy papírt. Közben pánikhangulat uralkodik, mert mindenki fél valami idegen (értsd: természetfeletti, megmagyarázhatatlan) támadástól.
Még valami olyasmi is rémlik, hogy sikeresen leszáll a repülõ, de a repülõtér ahová érkeznek teljesen üres, és kihalt. Talán még hullákat is találnak, de erre nem vennék mérget. A film nyilvánvalóan valami horror, vagy thriller, de erre én is csak következtettem. Remélem valakinek beugrik, szívesen várok tippeket is aminek utánajárhatok.
Köszönöm!