Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem tuti az, átadom
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Egy kérdésem lenne! Van egy film, aminek nem tudom a címét: az a lényege (90es évekbeli), h vannak benne ilyen repülõ-forgó izék, talán csillagok, amik rátapadnak az emberre és úgy ölik meg õket. Valami sivatagos helyen is játszódik. "horror" film. Ha esetleg bárkinek bárminemû infója van errõl, jelezze legyen szíves. Köszönöm elõre is.
ui: a bannerben helyesírási hiba van, most láttam meg: "lemondassz" 1sz-el kellene írni... 😊 mióta van ez ott? vagy gondolom észre lett már véve párszor, ha régóta...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
tegyen vki
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ez az eredeti
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amit tudok róla:
Van bene repülõ, ilyen kicsi, indiana jones szerü, melybõl ki is ugranak egyszer, vonat.
van benne boxolás, amibe ko -val nyer valaki😄
valamiylen olimpia is van benne, vh idején, mert mutogatják bene hitlert is. nácikat is mutatnak benne.
van egy eléggé jellegzetes jelenet, mikro két faszi veszekszik, erre az egyik elkezd sorba könyveket levenni könyvespolcról majd dobálja elfelé😄
boxra visszatérve, van bene egy csaj, aki beleül valamibe majd mindenki rajta röhög
ilyen 1960-as évekbeli film lehet. elsõre azt hittem james bond film, nem az.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
segítség kellene, de kvízként is felfoghatjuk. pillanatokat láttam 1 rajzfilmbõl. amit tudok:
- húsvétkor volt (talán tv2-n)
- egerek, vagy patkányok vannak benne
- valami béka át akarja venni a hatalmat valami trükkel egy meccs félidejében
- a lány egérnnagy családja van és szegények
- a mese zenéje jó, és szerintem a humora is
szóval ennek a címe kellene...
elõre is köszönök minden ötletet
sany

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036